Olympiakos - Bordeaux 0-1.
Stuttgart - Barca 1-1.
Meci slab facut de catalani.
Stuttgart - Barca 1-1.
Meci slab facut de catalani.
Desi a ratat destul de mult Stuttgart in prima repriza,mai ales in finalul ei,putand sa aiba un avantaj mai mare la pauza,pana la urma cred ca e echitabil rezultatul...Oricum,se califica Barcelona,nu cred ca pot avea probleme in retur...
Bordeaux continua aventura frumoasa in Liga!
Bordeaux nu m'a dezamagit. O victorie pe un teren unde rar se castiga, Georgios Karaiskakis.
Bordeaux nu m'a dezamagit. O victorie pe un teren unde rar se castiga, Georgios Karaiskakis.
Bordeaux seamana foarte mult cu un Lyon reinventat.Dar cu mai putine vedete si cu un joc colectiv exceptional.
Olympiakos si-a cam atins limitele cu calificarea in saisprezecimi, Bordeaux era clar mare favorita, la fel ca si Barcelona care nu a stralucit aseara, e drept si adversarul a facut destul antijoc, dar nu are cum sa rateze calificarea mai departe ...
Diseara favorite la calificare sunt Sevilla si Chelsea, Chelsea cred ca are mari sanse sa plece neinvinsa de pe San Siro
Bordeaux seamana foarte mult cu un Lyon reinventat.Dar cu mai putine vedete si cu un joc colectiv exceptional.
Totusi, sunt cateva nume p'acolo.
Da,e frumos ce se intampla la Bordeaux...Cred ca un merit mare il are si Blanc...Totusi,sunt curios in vara cati jucatori au sa le plece,ca echipele mari si cu bani-i cam asteapta cu oferte...
Totusi,sunt curios in vara cati jucatori au sa le plece,ca echipele mari si cu bani-i cam asteapta cu oferte...
Gourcuff este curtat de multe echipe. Sa nu uitam si de Chamakh.
Olympiakos si-a cam atins limitele cu calificarea in saisprezecimi, Bordeaux era clar mare favorita, la fel ca si Barcelona care nu a stralucit aseara, e drept si adversarul a facut destul antijoc, dar nu are cum sa rateze calificarea mai departe ...
Optimi...
Ce meci tare va fi diseara.. Inter-Chelsea. Un meci care nu trebuie ratat!
Ooooooo Internazionaleeeeeeeee!!!
2-0 scor corect!
Ce meci tare va fi diseara.. Inter-Chelsea.
E un meci de 1 X 2, imposibil de dat un pronostic.
Inter si Chelsea au foarte multe absente in această seara in meciul direct ce se va disputa pe "Giuseppe Meaza", de la ora 21:45.
La italieni lipsesc: Chivu, incă in revenire după fractura craniană suferita Davide Santon cu probleme la genunchi, iar Julio Cesar este incert după un accident de masină ce s-a petrecut duminica din care a scapat cu citeva rani usoare pe corp si față.
Dacă vor fi avertizati, vor pierde meciul urmator: LÃșcio, Walter Samuel, Maicon, Javier Zanetti
La englezi absentează: Ashley Cole, cu fractură la glezna stinga Essien, Deco si Bosingwa, toti cu probleme la genunchi, si Zhyrkov, dureri la calcii.
Dacă vor fi avertizati, vor pierde meciul urmator: Essien, oricum accidentat la această partidă
Cu aceste absente la Chelsea, Inter are prima sansa, dar risca sa piarda niste si ei niste jucatori foarte importanti pentru retur.
Totusi, sunt cateva nume p'acolo.
Sunt , dar nu la nivelul Lyon-ului de acum si de acum cativa ani.
Optimi de finala
Inter - Chelsea 2 - 1
TSKA Moscova - Sevilla 1 - 1
Inter - Chelsea 2 - 1
Un meci frumos, disputat, care este deschis oricarui rezultat in retur.
Desi nu-mi doresc, cred ca Chelsea se va califica mai departe in sferturile de finala.
Inter se va inchide ermetic la Londra si daca nu vor fi greseli individuale , se vor califica.
Nu exista om pe lumea asta , sa cunoasca Chelsea mai bine decat Mourinho.
Azi numai norocul a facut ca cei de la Inter sa castige, spun asta pt ca Chelsea a fost echipa cu mai multe ocazii + ca au avut un penalty clar refuzat ... la Londra , Chelsea se va califica sigur zic eu, mai ales daca-l vor recupera in timp util pe Cech
Va fi un retur interesant pe Stamford Bridge...N-a jucat Chelsea rau,au avut si un penalty neacordat in prima repriza la Kalou,dar parca Inter are totusi prima sansa...La ce ambitie are Mourinho contra fostei echipe....
Desi nu-mi doresc, cred ca Chelsea se va califica mai departe in sferturile de finala.
Intradevar, altceva joaca Chelsea pe Stamford Bridge.
Chiar ziceam in timpul meciului ca Inter ar trebui sa mai dea un gol, alfel va avea putine sanse la retur
Mourinho : "Chelsea merita un penalty".
Si daca tot nu a pus nimeni rezultatele plus rezumatele video din optimi , ele sunt :
AC Milan - Manchester United 2-3
Lyon - Real Madrid 1-0
Porto - Arsenal 2-1
Bayern Munchen - Fiorentina 2-1
http://www.UEFA.com/uefachampionsleague/vi...id=1451864.html (rezumatele meciurilor de mai sus)
Stuttgart - Barcelona 1-1
http://www.UEFA.com/uefachampionsleague/ma...0460/index.html
Olympiacos - Bordeaux 0-1
http://www.UEFA.com/uefachampionsleague/ma...0461/index.html
CSKA Moscova - Sevilla 1-1
http://www.UEFA.com/uefachampionsleague/ma...0464/index.html
Inter Milano - Chelsea 2-1
http://www.UEFA.com/uefachampionsleague/ma...0462/index.html
Optimi de finala - retur
Arsenal - FC Porto 5 - 0
AC Fiorentina - Bayern Munchen 3 - 2
Meci frumos aseara la Firenze,pacat de Fiorentina,cam meritau sa se califice.Dar s-a vazut echipa mai experimentata,a stiut Bayern sa isi atinga scopul,calificarea mai departe.Ce gol a dat si Robben!Pana la urma a contat mult si golul din offside din tur dat de Klose.....Arsenal i-a demolat pe Porto!!!