Eu sper sa se califice Inter.
Si eu la fel.Pt Cristi Chivu si Mourinho,imi place de ei.Mai ales de arogantul Jose Mourinho.Sunt curios ce mai inventeaza in meciul de azi?...
Cred ca va fi 2-2
Eu sper sa se califice Inter.
Si eu la fel.Pt Cristi Chivu si Mourinho,imi place de ei.Mai ales de arogantul Jose Mourinho.Sunt curios ce mai inventeaza in meciul de azi?...
Cred ca va fi 2-2
3 atacanti pe Stamford Bridge.
Are c0aie arogantul.
Optimi de finala - retur
Sevilla - CSKA Moscova 1 - 2
Chelsea - Inter 0 - 1
Optimi de finala - retur
Sevilla - CSKA Moscova 1 - 2
Chelsea - Inter 0 - 1
A castigat antijocul lui Mourinho ,adevarul e ca nici Chelsea nu merita mai mult la ce a jucat.Sper sa pice cu Manchester sau cu Barcelona.
Am prins doar ultimele 20 de minute din Chelsea - Inter. Chiar atat de prost au evoluat englezii, de nu puteau sa se apropie de poarta italienilor?
De data asta nu am avut dreptate.
Credeam ca si Chelsea se va califica , insa Inter a jucat foarte bine.
Echipele calificate in sferturi sunt :
-Manchester United
-Ol.Lyon
-Arsenal
-Bayern Munchen
-Inter Milano
-CSKA Moscova
Maine :
Barcelona - Vfb Stuttgart (in tur 1-1)
Bordeaux - Olympiacos (in tur 1-0)
In concluzie 2 din Anglia , 1 din Franta , 1 din Germania , 1 din Rusia si 1 din Italia.
Deocamdata...
Daca nu pica intre ele in sferturi sau semifinale, finala va fi aceeasi ca anul trecut.
Inter a meritat sa se califice.
Surprinzatoare si victoria lui TSKA Moscova
Surprinzatoare si victoria lui TSKA Moscova
Cu unu ca Palop in poarta adversa as spune ca nu ![]()
Ce rezultate aseara...Arogant sau nu,a pregatit foarte bine meciul Mourinho.Meci controlat de Inter,calificare meritata...Tska Moscova a produs surpriza,iar rusii au echipa in sferturi.Fapte,nu povesti ca la noi...
la sevilla n-a fost nicio surpriza, a castigat echipa mai buna si in tur si in retur.
la sevilla n-a fost nicio surpriza, a castigat echipa mai buna si in tur si in retur.
Da,asa e...Ziceam ca surpriza avand in vedere numele celor doua echipe si campionatele din care provin.
a castigat echipa mai buna si in tur si in retur.
Pai n'a fost egal in tur ?
Am asa un sentiment ca se califica TSKA.
Uite, frate, cand sunt lefter, sunt geniu'.
Pai n'a fost egal in tur ?
Au ratat mult rusii in tur.
Rezumatele de aseara :
Chelsea - Inter 0-1
http://www.UEFA.com/uefachampionsleague/ma...p;autoplay=true
Sevilla - CSKA Moscova 1-2
rusii sunt taticii , se stie cu cine pica in turul urmator , sau se trage din nou ?
Se trage din nou, vineri.
Ronnie, ce ti'am spus eu saptamna trecuta despre returul Chelsea - INTER?
ca se califica Inter fara probleme...
Optimi de finala - retur
Barcelona - Stuttgart 4 - 0
Bordeaux - Olympiakos 2 - 1
Rezultate previzibile, azi n-a mai fost nici o surpriza
N-ai domne' ce sa ii ceri lui Messi. A inscris ambele goluri din mijlocul a 4 adversari, nu se uita nici macar la poarta cand suteaza... daca as fi fotbalist, m-ar complexa omul pana la stadiul de a ma lasa de fotbal...
Rezumatele de aseara :
Barcelona - Stuttgart 4-0
Bordeaux - Olympiacos 2-1 (Yoann Gourcuff e senzational!)
Astfel , echipele care se vor afla in urna de vineri de la Nyon , pentru tragerea la sorti a sferturilor si semifinalelor sunt :
-Manchester United
-Ol.Lyon
-Arsenal
-Bayern Munchen
-Inter Milano
-CSKA Moscova
-Barcelona
-Bordeaux
2 echipe din Anglia , 2 echipe din Franta , 1 echipa din Spania , 1 echipa din Germania , 1 echipa din Rusia, 1 echipa din Italia.
Remarc faptul ca s-a mai echilibrat competitia fata de sezoanele trecute , la modul ca au aparut si alte tari pe lista sferturilor.
De asemenea nu pot sa nu fiu surprins de urcusul fotbalului francez.
Previziunile mele asupra sferturilor :
Bordeaux - CSKA
Manchester Utd - Lyon
Inter - Bayern
Barcelona - Arsenal
Daca nu se vor intalni intre ele , MUTD si Barca vor juca sigur din nou finala.
N-ai domne' ce sa ii ceri lui Messi. A inscris ambele goluri din mijlocul a 4 adversari, nu se uita nici macar la poarta cand suteaza... daca as fi fotbalist, m-ar complexa omul pana la stadiul de a ma lasa de fotbal...
Stiai ca o fatuca de la GSP nici macar sa citesca de pe prompter nu este in stare. Auzi la ea " jucatorul Messi s-a distrat cu apararea nemtenilor".
Ar mai trebui sa dea siea o fuga pana in Nemtia.
@Maye .
Nu mai remarci nimic? Devine obisnuinta Liga in fazele superioare fara galactici.
@Maye .Nu mai remarci nimic? Devine obisnuinta Liga in fazele superioare fara galactici.
Trebuia sa mai remarc si aia?
Promit ca o sa remarc cand se vor califica in sferturi.Atunci va fi ceva de remarcat. ![]()
Devine obisnuinta Liga in fazele superioare fara galactici.
Nu mereu investitiile foarte mari fac diferenta.