Cat tupeu pe Bayern , in meci decisiv sa arunci in lupta un jucator de 17 ani, la noi probabil ar fi fost tinut pe banca pana la 25 sa prinda "experienta".
Cat tupeu pe Bayern , in meci decisiv sa arunci in lupta un jucator de 17 ani, la noi probabil ar fi fost tinut pe banca pana la 25 sa prinda "experienta".
Si nu a jucat deloc rau acel jucator. Cred ca va avea un viitor mare acel David Alaba.
Pe ce canal e Milan-Mancester?
Boom Sport.
Ouch Milan!
Optimi de finala - retur
Manchester United - AC Milan 4 - 0
Real Madrid - Olympique Lyon 1 - 1 ![]()
Real nu dezamageste nici de data asta ![]()
Astia cand o sa mai treaca de optimi o sa sarbatoreasca mai ceva ca la castigarea campionatului
Optimi de finala :
Arsenal Londora - FC Porto 5-0 , la general 6-2
Fiorentina - Bayern Munchen 3-2 , 4-4
Manchester United - AC Milan 4-0 , 7-2
http://www.UEFA.com/uefachampionsleague/ma...p;autoplay=true
Real Madrid - Olympique Lyon 1-1 , 1-2
http://www.UEFA.com/uefachampionsleague/ma...p;autoplay=true
*Asadar , Manchester United , Arsenal , Ol.Lyon si Bayern Munchen s-au calificat in sferturi.
Saptamana viitoare se vor juca urmatoarele partide :
**FC Barcelona - VfB Stuttgart (in tur 1-1)
Girondins de Bordeaux - Olympiacos Pireu (1-0)
Chelsea Londra - Internazionale Milano (1-2)
Sevilla - CSKA Moscova (1-1)
*** Vreau doar sa remarc faptul ca echipele britanice par de neoprit , efectiv surclasandu-si adversarii in intalnirile directe.Cat despre Real...Iti trebuie o echipa , nu o adunatura de nume.
Vreau doar sa remarc faptul ca echipele britanice par de neoprit , efectiv surclasandu-si adversarii in intalnirile directe.
Stai ca inca nu s-a calificat Chelsea, iar Liverpool joaca in Europa League.
In ce hal poate sa joace United. Fantastic!
Pai Chelsea nu trece de Internazionale, iar Liverpool se face ca joaca fotbal.
Iar acum, ca si anul trecut dupa eliminarea Realului din Liga, merg pe mana Interului, iar in a 2-a situatie pe mana Arsenalului ![]()
merg pe mana Interului, iar in a 2-a situatie pe mana Arsenalului![]()
Ba, dar cate favorite mai ai ..
Ba, dar cate favorite mai ai ..
Eh
... speram si eu la o finala perfecta: Real Madrid - Inter dar daca nu se poate... ![]()
Pai ce dracu' ? Ne indoim dupa cum bate vantul.
Am vorbit strict de echipele care au ramas in Liga si care s-au si calificat.
Nu pot vorbi inca de Chelsea pentru ca nu a jucat si meciul retur.
Dar 5-0 cu campioana Portugaliei si 4-0 cu vice-campioana Italiei mie imi spune ceva.
Cele mai puternice echipe din Liga sunt finalistele de anul trecut.Cred ca vom revedea finala Man. United Barcelona,cu acelasi deznodamant ca anul trecut.Avand in vedere ca depinde si de el,mare prost a fost si Cristiano Ronaldo.A plecat de la a doua cea mai buna echipa din lume la niste amarati blegi de la Madrid.
Astazi
Chelsea - Inter
Sevilla - TSKA Moscova
Sa vedem cum va fi primit Mourinho pe Stamford Bridge...Si daca are Chelsea forta sa intoarca rezultatul...Sevilla nu cred sa aiba probleme cu Tska.
Am asa un sentiment ca se califica TSKA. Sevilla a inceput sa joace prost, cel putin in Primera. ![]()
De cealalta parte, nu cred ca Chelsea va avea emotii. E prea mare diferenta intre Premier League si Serie A.
Astazi
Chelsea - Inter
Sevilla - TSKA Moscova
Chelsea - Inter...
nu va avea emotii Inter in acest meci, si se vor califica, cat despre Sevilla CSKA, sper sa castige Sevilla, dar vor avea un meci foarte greu.
Eu sper sa se califice Inter. Chelsea mi-au fost mereu antipatici
cu respect, da Inter e o echipa de looseri, Chelsea se va califica
Nu cred... aiurea ca nu joaca Balotelli.
Am pus pe Inter X2, si daca ma suparati joc si la calificare ![]()