Deci nu imi fac nici cea mai mica problema pentru retur... Real intoarce clar amaratul asta de 1-0 si se califica.
Daca nu o face, v-a fi tragedie!
Deci nu imi fac nici cea mai mica problema pentru retur... Real intoarce clar amaratul asta de 1-0 si se califica.
Joaca prea bine Rooney asta.Oare nu foloseste sibutramina?
S-ar putea...Cica a fost recent in vizita la el maica-sa si i-a lasat strategic in ghete niste pastile de slabit!
....Sau Mutu sa fi fost ala??? ![]()
Oricum,Rooney e in mare forma...Daca ar avea si un servant de clasa in spate,gen Xavi,ar fi si mai si !
Deja este o tragedie. ![]()
Nu e chiar asa mare tragedie dupa ce am vazut la stirile Antena 3 ca "Dosarul Voicu i-a o mare amploare".
Scuze ,Dani.
E tardiv.Nu o sa faca Pippo super meci , desi e posibil sa marcheze.Joaca prea bine Rooney asta.Oare nu foloseste sibutramina?
Poate sa nu faca cine stie ce meci ,da sa marcheze din nimic 2,3 goluri.Pacat de Milan ca are un lot asa batran si subtire si un antrenor incapabil
S-a vazut aseara,daca mai era nevoie,ca si Leonardo e cam depasit de disputele importante...Trebuia la pauza sa-i schimbe pe Beckham si Huntelaar,sa-i fi introdus mai repede pe Inzaghi si Seedorf...Dar nu trebuie doar el blamat,au avut ocazii Milan,au ratat prea mult...
Poate sa nu faca cine stie ce meci ,da sa marcheze din nimic 2,3 goluri.Pacat de Milan ca are un lot asa batran si subtire si un antrenor incapabil
Ete nici chiar asa sa marcheze 2-3 goluri.Nu joaca , totusi cu Fulham sau Scunthorpe United.
Manchester se bate singura meciul asta.
Era 1-1 cand ai scris... ![]()
pentru toti ceilalti... Meciul nu e incheiat. Milan a fost aseara peste Mancheter United si daca vor practica acelasi joc si in retur plus Pippo in fata in locul lui Huntelaar e posibil orice...
Nici Barcelona, nici Real Madrid, nici Chelsea si nici macar Inter nu pot bate pe Old Trafford la 2 goluri. Sa fim realisti! Da' apai Ac Milan...
Ete nici chiar asa sa marcheze 2-3 goluri.Nu joaca , totusi cu Fulham sau Scunthorpe United.
Frate cand e sa iasa parca tot universul tine cu Pippo raul , ramul , jampieri ,tusierul ,adversarul .Totusi e greu sa intoarca rezultatul pentru ca singurul atu al milanezilor e valoarea individuala ,jocul in echipa fiind 0.
Ronnie da parca pentru Liverpool nu a fost asa de greu sa dea un 4-1 pe Old Trafford nu? acum 1 sezon cand era si marele Ronaldo la ei. ![]()
Eu vorbesc de Liga Campionilor si in special de duelurilor echipelor englezesti cu restul lumii. E greu pentru o echipa din orice colt sa castige pe terenul unei echipe din Big 4. Si mai ales in fazele superioare.
Daca arbitrul il elimina in prima repriza pe Rio Ferdinand, la unu la zero pentru Milan, nu cred ca mai invingea Manchester United.
Daca arbitrul il elimina in prima repriza pe Rio Ferdinand, la unu la zero pentru Milan, nu cred ca mai invingea Manchester United.
Sincer unul dintre cei mai slabi arbitri vazuti vreodata.
Ce meci transmite TVR'ul in seara asta? ![]()
Bayern - Firenze nu?
Cu toate ca vroiam sa vad Arsenalul...
Cum sa nu difuzezi bai Barcelona?
Ce sa difuzeze la ei? Cum mananca la restaurant?!
Pai,cand joaca?
Pai,cand joaca?
Saptamana viitoare.
Pai,cand joaca?
Stuttgart - Barcelona se disputa marti, 23 februarie, ora 21:45.
LE: FC Porto - Arsenal 2 - 1 si Bayern Munchen - AC Fiorentina 2 - 1
Cam au stricat arbitrii meciurile de aseara...Offside la golul lui Bayern...Sunt curios daca are Fiorentina forta sa elimine pe un Bayern care parca joaca mai bine in deplasare...Arsenal cred ca o sa-i scoata pe Porto...
Cam au stricat arbitrii meciurile de aseara...Offside la golul lui Bayern...
Nici eliminarea aia nu mi s-a parut meritata
Jaf pe fata aseara!De mult nu am mai vazut un asemenea arbitraj.Asta l-a depasit chiar si pe ala din semifinala trecut de Liga , cand arbitru era ...Overbro asta.Cred ca trebuie sa se retraga.
Parca Ovrebo asta a arbitrat anul trecut Chelsea-Barcelona,cand era sa-l manance Ballack cu Drogba...
Parca Ovrebo asta a arbitrat anul trecut Chelsea-Barcelona,cand era sa-l manance Ballack cu Drogba...
El , el...arbitru bun.
Jaf pe fata aseara!De mult nu am mai vazut un asemenea arbitraj.Asta l-a depasit chiar si pe ala din semifinala trecut de Liga , cand arbitru era ...Overbro asta.Cred ca trebuie sa se retraga.
Mie mi-a placut cum a arbitrat Ovrebo. Singurul lucru care i se poate reprosa, e avantajul nelasat la golul lui Gomez. In schimb, tusierul a gresit grav neridicand fanionul la golul doi al bavarezilor.
A mai pus o lopata cu meciul ala, ca sa devina mai "celebru".