test
test
ia da-mi un PM
care sa contina...???
care sa contina...???
actul de proprietate al unui supersonic MiG 29, modernizat in varianta Sniper, cu toate sistemele militare montate si complet echipat.
sau o poza ![]()
actul de proprietate al unui supersonic MiG 29, modernizat in varianta Sniper, cu toate sistemele militare montate si complet echipat.sau o poza
hai mai, ca orice gagica iti poate trimite o poza cu Mig29 Sniper, doar exista wilkipedia :-) tin minte ca o data am photoshopat niste avioane militare, just for fun, gandindu-ma la simbolistica lor.
@Adrian
sa inteleg ca a castigat Brazilia meciul respectiv? deci, joga bonito, aka Vlad. Felicitari mah! normal ca voi sunteti profesionisti, era de la sine inteles, iar Vlad merita acest premiu.
4_ever_steaua- hai sa ne vedem noi de chestiile strict femeiesti si lasa-i pe astia sa faca treburile grele si complicate. Ce te intere pe tine mig29lancer? fix tranta ![]()
gagica kmkz
![]()
Nu vreau poze cu avionu ![]()

Cunosc doar o fata mai faina ca asta ![]()
v-am lasat,vorbim miercuri.
si PM-ul? ![]()
Nu vreau poze cu avionu![]()
mig 29 sniper sau mig 29 skipper?
hai ca ti-l fac de mana, un fel de caricatura, daca tot te pasioneaza fotografiile si dupa chiar i'm out, caci e pierdere de vreme pe aici ![]()
Plete, aveam pretentii la tine. Din pacate o cam zgudui. ![]()
Tu esti constienta ca esti destul de urata si singurii barbati cu **** mare pe care i-ai putea avea sunt tractoristii de la periferia Galatiului?![]()
Dada tocmai de aia muncesc si ma intretin singura
de fapt problema ta e ca o ai micaaaaaaaaaaa
)))) dar stai linistit ca de aia ai si limba si le poti combina
))))
Pentru dee.
Asta ti-as face eu tie
Adica dupa ce ti-ar trage-un genunchi intre felinare, ai mangaia-o cu manusi pe fund? ![]()
Dada tocmai de aia muncesc si ma intretin singurade fapt problema ta e ca o ai micaaaaaaaaaaa
)))) dar stai linistit ca de aia ai si limba si le poti combina
))))
De fapt, o am medie (cam 19-20 cm, pe aratatelea daca e vorba si de un pariu). Problema e alta, eu, si multi altii ca mine, nu *** cocalare maneliste ![]()
Problema e alta, eu, si multi altii ca mine, nu *** cocalare maneliste![]()
Asta fute doar printese si cantarete de jazz. ![]()
Pai daca am **** mare ![]()
si pun pariu ca Marius asta vorbeste si lb franceza.
App, tocmai mi-am achizitionat o carte, am senzatia ca tu ai citit-o deja: Liviu Ciulei- cu gandiri si cu imagini
Asta fute doar printese si cantarete de jazz.![]()
Mi-ai luat-o inainte
) eu cred de fapt ca arata ca un gay mic si cu chelie,cu o putza de 12 cm maxim ![]()
@dee e simpatica acea carte,are multe imagini,schite si alte nebunii de prin spectacole,mare regizor ,de asemeni foarte fascinant insa n-am inteles de ce obsesia pt Shakespeare .....in fine,draguta tare cartea
Mi-ai luat-o inainte) eu cred de fapt ca arata ca un gay mic si cu chelie,cu o putza de 12 cm maxim
![]()
Si daca sunt inalt si cu **** mare, stai sa te faca toti baietii de pe fcsteaua un gangbang micut? Pariem? ![]()
Pai pariem.Dar daca sunt baiat?Si sunt si gay d-aia nicku-ul de fata?MAi stai?
))))
Pai io nu bag la gangbang, nu-ti fa iluzii desarte
Nu te-as **** nici pe bani ![]()
Zi, ramane valabil pariul? Te tine?
Pai hai,fa-i o poza langa o rigla,posteaza poza aici si mai vedem dupa ![]()
Aia o vezi doar tu, ca nu-mi place sa ma laud, gangbangul in transmitem live video pe site.
Pai de ce?Pune tu poza ca sa ma convingi si vorbim dupa ![]()
Te conving fata in fata... so to speak... tu spune aici ca tii pariul si vedem cati doritori de gangbang avem, rezolvam si cu o camera de filmat si aia e, demonstrezi live ca esti fata de cuvant ![]()
Ti-am mai zis odata ca nu sunt fata ![]()