Nu-s fana seat.....am un renault symbol pt ca am vrut masina noua si doar atat imi permiteam ![]()
Daca ar fi sa o schimb mi-as lua golf 4
Nu-s fana seat.....am un renault symbol pt ca am vrut masina noua si doar atat imi permiteam ![]()
Nu-s fana seat.....am un renault symbol pt ca am vrut masina noua si doar atat imi permiteamDaca ar fi sa o schimb mi-as lua golf 4
Cu bani de Symbol bou iti luasi Golf 5 din 2004 ....
sau golf 4 cu piele clima dubla si alte chesti ![]()
mi-am dorit masina noua si am dat si dacia la remat ![]()
Tu si toti cocalarii ca nu-si permit ciu7 alb perat... Ce-a mai scos nou Gutza? ![]()
Dulicutza cocalar emo. ![]()
mi-am dorit masina noua si am dat si dacia la remat![]()
Sa iti fie rusine ... ai distrus o particica din istoria Romaniei ....
parca iti era rusine in dacie, ai uitat de unde ai plecat... greu cu voi.
parca iti era rusine in dacie, ai uitat de unde ai plecat... greu cu voi.
Pai una e sa o vanda .... alta e sa o dea la remat sa o striveasca aia
((
PS : Ce urat e Dacia SUV
... pare de femei ... dc plm nu au putut sa faca ceva gan aro , mult mai modern?![]()
ma c.ac pe ea masina autohtona
))
ma c.ac pe ea masina autohtona))
oricum tie iti place calare! cam cati cm?! ![]()
daca se misca cum trebuie nu conteaza marimea
) la masina ma refer ,evident
Vrei sa spui ca daca e vesela, poate fi si mica. Amanunte ca lungime, grosime, etc, cad in derizoriu. Si nu ma refer la masina.
PAi nu cred ca exista mincinoasa mai mare decat aceea care spune ca marimea nu conteaza(nu ma refer la masina)deci o sa fiu sincera
macar18-19
PAi nu cred ca exista mincinoasa mai mare decat aceea care spune ca marimea nu conteaza(nu ma refer la masina)deci o sa fiu sinceramacar18-19
Tu esti constienta ca esti destul de urata si singurii barbati cu **** mare pe care i-ai putea avea sunt tractoristii de la periferia Galatiului? ![]()
Ce cioban =))
Are dreptate Ronnie. Ai uitat de ciobani.
bravo!
Bai Mariuse, tractorist de la marginea Galatiului daca erai si nu i te adresai asa fetei. Zau e de prost gust ce i-ai adresat. Nu stiu daca e frumoasa sau nu e, dar frumusestea ei consta si in faptul ca e sociabila si accepta mitocaniile noastre mascate uneori. Eu o apreciez si-i multumesc ca se afla printre noi, ca ne tine companie.
Virgile, eu i-am adresat o mitocanie pe fata, ca sa zic asa... sa vedem daca o ia... In alta ordine de idei, nu vad de ce sesizezi tu ![]()
Virgile, eu i-am adresat o mitocanie pe fata, ca sa zic asa... sa vedem daca o ia... In alta ordine de idei, nu vad de ce sesizezi tu![]()
Pentru ca mi-a fost rusine de rusinea care ar fi trebuit sa-ti fie tie. Misto misto, dar daca am ajuns aici propun sa deschizi un topic exclusiv pentru tractoristi. Dar mi-e teama ca si aia au mai mult bun simt. Amin.
Ce dreaq, bai Virgile. Tot eu sa dau o mana de ajutor?
Ai uitat ca Mrs e gay si ca, pentru el, toate femeile sunt urate?
Tu esti constienta ca esti destul de urata si singurii barbati cu **** mare pe care i-ai putea avea sunt tractoristii de la periferia Galatiului?![]()
mah Marius, eu cred ca ai dorit sa-i sugerezi dulcicutei ca e timpul sa se gandeasca si la propria persoana, sa se relaxeze, sa mearga in concediu cu prietenul ei, poate un spa de placere si alte lucruri,nu? invidiosule
. si vezi ca tractorististii de se aliaza impreuna cu cei de la unelte agricole, fac de o rascoala si-ti aduc avionul incet la sol sa te odihnesti si tu, intr-un concediu binemeritat.
Eu cred ca tractoristii din Bucuresti se simt jigniti de postul meu si reactioneaza in consecinta, mimand o rusine exacerbata, demna de fetele de padurar din sec. XIX.
Esteti gay!
@Marius
salcia e nemuritoare, deci, nu conteaza secolul, povestirile (audio,scrise) vor dainui mereu, facand parte din folclorul autohton, transmis din generatie in generatie.