Ba voi ati observat ca io am ramas la acelasi numar de postari ?![]()
Ghinion, postarile de la Coltul Vesel nu se contorizeaza
Ba voi ati observat ca io am ramas la acelasi numar de postari ?![]()
Ghinion, postarile de la Coltul Vesel nu se contorizeaza
Nu fi nesimtit,n-auzi ca-s gay virgin?
Tati, nu-mi place cum vorbesti. Ai grija, ca sa nu-ti auzi ce n-ai mai auzit. ![]()
As putea sa ma cobor la nivelul tau si sa-ti raspund dar prefer sa ma abtin ![]()
De fapt te coborasei la nivelul meu inainte de a-ti da aceasta replica. Ma bucur ca oarecum ai urcat. Esti una din fetele pe care le-am apreciat.
De fapt nu ma coborasem,asta ti-ai dorit tu sa crezi .....
Da, ai dreptate. Tu ai intotdeauna dreptate. Desi, sper ca stii, dreptatea e relativa.
In cazul meu devine absoluta
)))))
M-am plictisit de acest dialog,hai sa ne certam pe o tema ceva....
Eu cu tine? Niciodata de acum inainte. Sper ca ai observat ca am modificat postul acela care te-a oripilat si care nu-mi facea cinste. Vreau sa fiu un user model. Chiar si pe aceasta sectiune a forumului. Si pe mesagerie, course. O sa-mi folosesc inteligenta si o sa renunt la cuvintele obscene, jignitoare si extrem de ironice.
gata mah ,asta vroiam sa aud....cred ca Virgil vrea sa-i ceara prietenia ![]()
Eu cu tine? Niciodata de acum inainte. Sper ca ai observat ca am modificat postul acela care te-a oripilat si care nu-mi facea cinste. Vreau sa fiu un user model. Chiar si pe aceasta sectiune a forumului. Si pe mesagerie, course. O sa-mi folosesc inteligenta si o sa renunt la cuvintele obscene, jignitoare si extrem de ironice.
Cam tarziu.Ti-ai dat arama pe fata in replica aceea pe care ai sters-o....
Omul e su(s)pus greselii. Oricum nu pentru tine am spus acele lucruri. Am spus-o la modul general. Replica ta e geniala.
Chiar mi-e somn. Abia astept sa ajung acasa. Sa-mi treaca. ![]()
Wow, a aparut si Korynna. Sarut mâna. ![]()
@ dulcetzica
Hit me with your love. Loveste-ma crunt. Merit sa fiu lovit. ![]()
Nu da' acuma pe bune,toti va laudati cu "inzestrarea naturii",cred ca asta ar trebui sa fie forum de matrimoniale
))
Pai avem cu ce.. tu cu ce te lauzi ?![]()
Ce rost are?Adica de ce m-as lauda cu ceva?
Nu da' acuma pe bune,toti va laudati cu "inzestrarea naturii",cred ca asta ar trebui sa fie forum de matrimoniale))
Sau poate tu esti putin frustrata de faptul ca ai parte numai de **** mici.
Mai e posibil sa fiti voi aia frustrati si de aia sa va dati extra potenti pe aici...
Egocentrism?
Sau fanatici dupa Freud si ideile lui despre sex?![]()
Larga, larga!
Pai daca esteti gay
))))
Larga, larga!
Larga muya, larga!
Sau poate tu esti putin frustrata de faptul ca ai parte numai de **** mici.
hahahahahahahahahahahahhahahahahaha
Mai e posibil sa fiti voi aia frustrati si de aia sa va dati extra potenti pe aici...Egocentrism?
Sau fanatici dupa Freud si ideile lui despre sex?
Doamne fereste! Doar pentru ca veni vorba. Oricum, mai multe nu-ti spun, te las las sa ma descoperi. ![]()
Io de-ale lu' Schopenhauer mai apreciez, asa.
O sa schimb numele acestui topic in "luat in gura cu Dulcicutza".