Victoras tb sa ramana la Steaua.
Il asteptam cu totii
Cu el si Mirel Steaua va fi alta
Victoras tb sa ramana la Steaua.
Il asteptam cu totii
Cu el si Mirel Steaua va fi alta
m-au acuzat multi ca sunt fan Iacob,da sunt fan Iacob ,fan Radoi,fan Ghionea.in primul rind eu vreau de la jucatori determinare si rautate in teren,sa puna osul cum spun fotbalistii,asta ne-a lipsit.
Iacob te iubim si suntem cu tine...abia asteptam sa revii,Steaua are nevoie de tine...se vede lipsa unui atacant de gabaritu tau.forza Steaua....
se vede lipsa unui atacant de gabaritu tau
Dupa ultimele prestatii ale lui Thereau nu prea se mai vede...
Avem atacanti buni cu siguranta!Nu Victoras e lipsa Stelei,ci Mirel Radoi!Si un portar desigur... ![]()
Dupa ultimele prestatii ale lui Thereau nu prea se mi vede...cred ca nu va dati seama,pana acum Thereau nu a demonstrat ca are valoarea lui Iacob,oricum se simte lipsa lui cat si a lui Radoi,daca erau si ei doi in teren in meciu cu Real Madrid era altceva...
Deocamdata nici eu nu spun ca l-as prefera pe Thereau insa cred ca Iacob e suplinit cu brio de francez care joaca mult mai bine ca Badea oricum !
aici subiectul principal este Iacob,daca vreti sa vb de francez postati in alta parte.oricum Iacob mai are 1 an de contract si va pleca mai repede de 1 an,asa ca mai bine l-ati respecta pt ce a facut.sa dea si francezul 8 goluri consecutiv nu in c.l.macar in u.e.f.a.nu cu forex sau cu urziceniul si dupa aceea eu ma inclin in fata lui.
@suporter_infocat
Intotdeauna cel mai bun jucator e cel care nu joaca... Din pacate nici prezenta lui Mirel, nici cea a lui Victoras in teren la acel meci, nu ne garanta ca altfel ar fi fost rezultatul final..
@janker Steaua
Stiam ca pleaca mai repede... ne-ai spus deja de cateva ori...
:twisted:
Si cine nu il respecta pe Victoras? Toti ne dorim sa revina cat mai repede ... Cu cat mai mare concurenta pe postul de atacant cu ata mai bine pentru echipa...
PS: inainte sa ceri respect pentru cineva sau ceva, elimina din vocabularul tau expresii de genu' "ciocu mic".:evil:
Am eliminat eu surioara,dar pe tine cine te-a suparat ? :twisted:
@Virgil
Recuperarea asta lunga a lui Iacob...
Si frigul de afara :twisted:
Iacob, este momentan mai bun decat Thereau dupa ce a realizat in campionat si Cupa UEFA anul trecut. Nu trebuie sa-l privim cu invidie pe Thereau ca ii va lua locul lui Iacob, ci din contra se creaza concurenta ceea ce este un lucru bun.
corect subliniat alex.forta Steaua.
toti asteptam revenirea lui Iacob si a lui Radoi. in returul campionatului vom bate tot. ![]()
Victoras FA TOT POSIBLUL SI REVINO CAT MAI REPEDE LA ECHIPA.
Hai Victoras,vino,Insanatosire cat ami grabnica, ca echipa are nevoie de tine si de Mirel ca de aer!
o veste buna Victoras pt echipa,ai fost la roma si au spus medici ca poti juca cu Lyon.te asteptam.
eu am spus mai demult ca o sa plece,nu m-a crezut nimeni
O spui de parca te-ai bucura ca pleaca.
intelegeti ce vreti din ce spun eu
@janker Steaua: incep sa cred ca traiesti intr-o lume a ta. Chiar nu inteleg atitudinea ta si sunt convins ca nu sunt singurul.
In alta ordine de idei, eu cred ca il vom vedea pe Victoras in teren la meciul cu Jiul. Daca nu titular, macar in cea de-a doua repriza.
Cu totii asteptam revenirea lui Victoras Iacob! Mie personal mi se pare mai bun dekt Thereau... oricum sper sa se schimbe jocul Stelei dupa ce va intra si Iacob in teren forza Steaua! :roll:
nu va mai certati atata
ştiţi cumva când se întoarce Victoraş? se aude ceva nou? că i se simte lipsa....
Victoras se antreneaza cu echipa,pe data de 9 11 2006 s-au implinit 4 luni de la operatie.emerson a facut aceeas operatie ca Victoras cind juca la juventus,si cu acelas doctor de la roma si a jucat dupa 4 luni si 2 saptamini.el a spus ca nu vrea sa intre in tur,pt ca vrea sa dea pe teren totul si nu vrea sa riste.
e f benefica revenirea lui datorita loviturii de cap excelenta...ceea ce cred eu ca ne'a lipsit cel mai mult in tot acest timp cat el a fost accidentat..kiar daca Thereau a reusit 2 goluri cu national in urma a 2 lovituri de cap se vede ca inca mai are de muncit la acest capitol, kiar el recunoscand asta la venirea in Ghencea !