sper sa revina cu gol
sper sa revina cu gol
Nu este exclus sa il vedem in partida cu Poli Timisoara. Probabil inca nu titular, dar intrat in repriza secunda.
Ar fi frumoasa o revenire precum cea a capitanului.
La antrenamentul de aseara, Iacob a fost introdus în echipa presupusilor titulari, desi e greu de crezut ca va juca din primul minut. Iacob a evoluat timp de 30 de minute în ofensiva alaturi de Cyril Thereau, cu care s-a înteles destul de bine. "Jancker" n-a mai jucat vârf împins, asa cum ne-a obisnuit, ci a creat mai multa culoare, pentru colegul sau din atac. Titularizarea lui în meciul de astazi pare o utopie, tinând cont de faptul ca vine dupa o perioada grea de recuperare, însa cu siguranta fotbalistul va fi trimis pe teren, cel mai probabil în repriza a doua. "In aceasta noapte (n.r.- aseara) voi avea o discutie cu Iacob sa vedem ce zice si el. Daca va evolua contra lui Lyon, ar fi o recompensa pentru el pentru tot ce a facut pentru Steaua", a declarat Olaroiu despre Iacob. Atacantul stelist îsi doreste foarte mult sa debuteze în Liga Campionilor, o competitie pe care pâna acum o "bifa" doar la jocul de PlayStation.
ProSport
Forza Iacob sa revii cu un gol ![]()
hai iacobe odata ca m-am saturat sa tot jucam in sistemul 4-6-0.m-am saturat sa vad cum francezul e leu cu nationalul si Jiul si mielusel cu echipele mari,in UEFA nu a dat nici un gol.eu vreau un om de careu nu cum il vad pe francez pe la mijlocul terenului.aici este gresala lui Oli ca nu-i impune frantuzului sa stea
dracului in careu
eu vreau un om de careu nu cum il vad pe francez pe la mijlocul terenului.aici este gresala lui Oli ca nu-i impune frantuzului sa steadracului in careu
Si ce sa faca singur in careu? Tu nu vezi ca n-are de unde sa primeasca mingii? D-aia tot coboara, ca n-avem mijlocasi ofensivi, care sa i-o trimita...
si daca vine si i-a mingi ce face cu ele?da pase in spate si in lateral,nu asa punem presiune pe fundasii adversi
janker, iar aberezi. Stii care este rolul unui varf de careu?
rolul unui virf de careu este sa dea goluri,si vezi cu aberatia ca ne suparam
Mai studiaza. Rolul unui atacant de careu nu este doar acela de a da goluri. Trebuie sa creezi culoare, sa deviezi mingea pentru cei din linia a doua, sa te pozitionezi bine. Thereau nu este un atacant de careu veritabil si nici un varf impins autentic. Este undeva la mijloc si deocamdata da rezultate.
Din toata prestatia ta pe forum se distinge o singura idee: il idolatrizezi pe Victoras Iacob si ai o problema cu oricare jucator care i-ar lua locul sau cu oricare suporter care ar spune ceva rau de Victoras(nu ca ar fi cazul). Atitudinea asta nu te duce nicaieri. La inceput te aprindeai din orice desi nu era cazul, iar apoi ai inceput sa o dai cu oferte virtuale pentru Victoras, sa tot spui ca vrei sa plece pentru ca, chipurile, noi suporterii nu il meritam.
Repet: nimeni nu are nimic cu Victoras ba din contra. Dar trebuie sa intelegi ca titular va fi cel mai in forma jucator(cel putin asta ne dorim noi, chiar daca Oli ne contrazice cu Gigel Coman sau Banel). Nu ma apuc sa fac comparatii intre Iacob si Thereau, dar fiecare are puncte forte si puncte slabe. Avem patru atacanti(Iacob, Thereau, Dica si Badea). Dintre cei patru, in general intra doi, maxim trei. Vor avea cu totii ocazia sa demonstreze ca sunt in forma(valoare au toti patru).
Daca pleaca Dica va zic eu ca Thereau si Iacob vor fi in fata si Badea in spate!
Eu cred ca Badea si Iacob vor fi in fata si Thereau in spate.Pentru ca Thereau e mai combinativ,stie sa puna o pasa,trage si de la distanta.
Nu stiu daca vom aborda vreodata un meci cu trei varfuri autentice(doar pe parcurs, daca vom fi fortati de imprejurari).
domnul moderator,daca tu crezi ca inventez ofertele pe care le-a avut Iacob,atunci intreaba-l pe fostul impresar Tudor(ciorba)daca nu-i stii nr de tf imi spui si ti-l dau.
Trimite-mi pe PM(private message) numarul impresarului. Sunt curios sa vad ce oferte a avut Victoras cat timp a fost accidentat.
domnul moderator,daca tu crezi ca inventez ofertele pe care le-a avut Iacob,atunci intreaba-l pe fostul impresar Tudor(ciorba)daca nu-i stii nr de tf imi spui si ti-l dau.
victorase, vad ca postezi mai mult de cand esti accidentat... :lol:
hai iacobe odata ca m-am saturat sa tot jucam in sistemul 4-6-0.m-am saturat sa vad cum francezul e leu cu nationalul si Jiul si mielusel cu echipele mari,in UEFA nu a dat nici un gol.eu vreau un om de careu nu cum il vad pe francez pe la mijlocul terenului.aici este gresala lui Oli ca nu-i impune frantuzului sa steadracului in careu
trezirea
Nu am jucat in UEFA tataie ![]()
poti sa aduci si pe cel mai tare atacant daca nu domini mijlocul sa ai ocazii cu real si OL
ti-as da nr de telefon,dar nu cred ca o sa vorbeasca cu tine.
Da-mi totusi numarul de telefon si lasa-ma pe mine sa ma conving daca vrea sau nu sa vorbeasca cu mine.
AmuntBoy la cupele europene ma refer,frantuzul nu a dat gol
Victoras... de ce nu accepti concurenta? :roll:
puyol de unde stii tu ca Iacob nu accepta concurenta?
steagro Victoras Iacob...Saracul,accidentat,goluri putine...macar ca a fost golgeter anul trecut...Dar asta nu imbunatateste situatia... :roll: steagro
steagro Victoras Iacob...Saracul,accidentat,goluri putine...macar ca a fost golgeter anul trecut...Dar asta nu imbunatateste situatia... :roll: steagro
Calmeaza-te ca pana in mai o sa fie rezerva clara a lui Thereau.