FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Victoras Iacob

«191011121320»
janker steaua03.01.2007 14:04

Eu zic ca Iacob o sa fie clar rezerva francezului, si a lui Badea...nu are nici o sansa in fata lor.

Andreea stelista03.01.2007 14:10

Vom trai si vom vedea...sa vedem dak isi va reveni la forma la care era inainte de accidentare

c.ronaldo1703.01.2007 16:05

Cat ghinion pe acest fotbalist.... Daca nu se accidenta de atatea ori, acuma era la o echipa mare din Europa...

Virgil03.01.2007 17:41

Noi credem ca deja este la o echipa mare din Europa.

Bogdan4Steaua05.01.2007 11:23

Iacob: ''Voi reveni in forta''

Dupa ce a lipsit de pe teren din cauza unei rupturi a meniscului genunchiului drept suferite in timpul partidei de campionat Steaua-Universitatea Craiova (3-0), la 5 august, Victoras Iacob va putea sa-si reia pregatirile cot la cot cu colegii sai in cele doua cantonamente programate la Coverciano si Larnaca.

Cum a fost sa stai atat timp departe de gazon?

Victoras Iacob: Nici nu vreau sa imi mai aduc aminte. De-abia asteptam sa treaca anul si sa revin pe teren. Nu mai aveam rabdare. Dar gata! Nu mai este timp de regrete. Ce a fost, a fost. A sosit din nou momentul sa dau tot ce am mai bun pentru Steaua, deoarece ma simt in deplinatatea fortelor. Voi reveni in forta...

Acum este o concurenta acerba in linia de atac. Thereau, Dica, Badea...

Asa este. Insa pe mine acest lucru nu face altceva decat sa ma ambitioneze si mai mult. Niciodata nu mi-a fost si nici nu imi va fi teama de concurenta. Stiu de ce sunt in stare. Important este ca, oricare dintre noi va juca, sa castige echipa.

Este pierduta batalia cu Dinamo pentru campionat?

Nu. Din punctul meu de vedere, doar cand titlul va fi pierdut din punct de vedere matematic voi fi resemnat. Pana atunci nu am de gand sa renunt la el. Consider ca nu este o misiune imposibila. Ne vom juca sansa pana la capat.

Cupa UEFA v-a scos in cale in "16-imi" pe detinatoarea trofeului, FC Sevilla. Care crezi ca sunt sansele Stelei?

Sanse exista. Intr-adevar, Sevilla este o echipa pe val, care ocupa primul loc in Spania, dar nu e de temut. Nici un meci nu seamana cu altul insa, iar noi vom face tot posibilul sa ii surprindem si sa ne calificam. Sa nu uitam ca avem si noi o experienta acumulata in aceasta competitie si venim dupa o participare in Liga Campionilor.

Ce ti-ai propus pentru 2007?

In primul rand sa fiu sanatos, pentru ca este cel mai important lucru. Iar in al doilea rand sa depasesc cu Steaua performantele din anul precedent si sa simt si eu "aerul tare" al Ligii ce mi-a fost interzis in 2006. Nu mi-a fost deloc usor sa fiu un simplu spectator la meciurile cu Real sau Lyon."

Sursa: Libertatea

latrau05.01.2007 16:06
janker de ce esti asa sigur ca Iacob va fi rezerva lui Thereau.Sa nu uitam Iacob a reusit sa inscrie cateva goluri importante in editia trecuta de Cupa UEFA contra unor echipa ca Lens,Heerenven si Betis.Pe cand Thereau a reusit sa inscrie doar in campionat si impotriva unor echipe ca Jiul,National si Otelul.Asadar nu este batut in cuie ca Iacob sa fie rezerva lui Thereau, si nu m-aş mira daca ar fi invers :)
janker steaua23.01.2007 14:50

MM s-ar putea sa ai dreptate,si principalul lucru in momentul de fata este eliminarea seviliei

forever_STEAUA23.01.2007 15:06

In loc sa ne bucuram ca avem mai multe variante in atac, noi stam si disecam care va fi rezerva caruia. Titular trebuie sa fie jucatorul care la ora meciului va fi cel mai bine pregatit. Ca e Thereau sau ca e Iacob, mi-e totuna.

Oricum va veni randul fiecaruia.

janker steaua24.01.2007 14:47

ai dreptate si tu, vezi tu pe cineva certat?

janker steaua25.02.2007 14:20

gooooooooooooool iacobbbb.....ooooooo nooo incredibil,golul este anulat.furt,furt,furt..

puyol25.02.2007 20:49

nu inteleg cum de esti atat de fanatic. Ma intreb, daca s-ar transfera la Dinamo, ai mai fi stelist ?

janker steaua26.02.2007 08:11

asta te intereseaza?nu ca ne-au furat arbitrii,si noi nu jucam nimic.te-ai bucura daca la-as injura?

janker steaua16.03.2007 17:12

Victoras vreau un gol si victorie in meciul cu FC. Arges.... bafta

Virgil16.03.2007 19:21

Victoras,si pentru mine doua.Te rog.Sa fie !

mircea_zion16.03.2007 19:27

Cred ca o sa mai treaca ceva timp pana isi va reveni comlet Victoras nu e in forma foarte buna , si asta o sa se intample si in cazul lui Dica :?

c.ronaldo1717.03.2007 06:27

Iacob nu a jucat nici pe draq la Farul. Mai bine jucam in atac cu Elton si Badea, ca Iacob e de Divizia C in acest moment.

janker steaua17.03.2007 08:23

Ca ii trebuie timp si se vede lipsa meciurilor cred, dar sa spui ca este de div c,inseamna ca ori ai ceva cu el[peste tot unde postezi il critici]ori esti ......! forza Steaua

Virgil17.03.2007 08:27

Cum e ? Spune cum e,ca deja ne-ai pus pe gânduri.

Nesuferit ? Nepriceput ? Rauvoitor ? Anti Iacob ?...

c.ronaldo1717.03.2007 08:53

@Virgil

=))))

@janker Steaua

Nici nu prea am motive sa-l laud pe Victoras.

janker steaua17.03.2007 18:44

nu raspund la cei care nu au facut nimic in viata,si nu critica, ii urasc pe fotbalistii care mai gresesc,de ce?pt ca ei nu au intrat pe un teren de fotbal sa vada cum stau lucrurile si cind un fotbalist trece pe linga ei cu o masina tare il injura,la revedere va spun la revedere.

axl2317.03.2007 20:55

daca Victoras ar merge un pic la sala si ar tine regim poate ca ar da burta aia jos, in seara asta se vedea prin tricou. asa poate ca s-ar misca un pic mai repejor, nu e el iute din nascare, dar nici in halul asta!

Bogdan4Steaua17.03.2007 21:02

Este clar ca Victoras nu este in forma. Trebuie sa isi tempereze si nervii deoarece am observat ca are intrari destul de dure. De asemenea, cade destul de usor in contact cu adversarul. Inainte de accidentari se remarca prin faptul ca statea bine pe picioare si acum nu mai este cazul.

Virgil17.03.2007 21:13

Sunt convins ca încet-încet Victoras îsi va reveni la forma care l-a consacrat.E evident ca acum nu joaca nici la 60% din posibilitati.

Bogdan4Steaua17.03.2007 21:18

Problema pentru Victoras este ca francezul revine si deocamdata Cyril e titular. Pentru a reveni, Iacob are nevoie de meciuri in picioare si va fi greu sa le bifeze in aceste conditii. Suspendarea francezului a insemnat pentru el ocazia de a se reintegra in jocul echipei, de a reveni la forma care l-a impus la Steaua, dar din pacate nu a putut profita(nu ca nu si-ar fi dorit, ci pentru ca este greu sa revii dupa o lunga perioada de inactivitate).

Cu totii ni-l dorim pe Victoras intr-o forma cat mai buna!

janker steaua08.04.2007 15:06

Ai jucat bine Victoras, ai dat 3 pase de gol, una ratata de Elton, o bara data de Radoi si o centrare pentru francez .oricum iti dau un sfat: pleaca de la Steaua ca astia isi bat joc de tine si nu meriti pt ca ai facut si tu ceva pt Steaua.

«191011121320»