FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Victoras Iacob

«1101112131420»
Bogdan4Steaua15.04.2007 19:45

Tot atat de "bine" a jucat si in meciul cu Gloria Bistrita. Cred ca ar trebui sa ne despartim de Victoras din vara. Nu ne mai permitem experimente.

mircea_zion15.04.2007 20:28

Bogdane daca ar fi dupa noi am da afara juma' de echipa intradevar ai dreptate e prea lent chiar destul dar noi nu avem nici o putere asupra echipei , deocamdata :roll:

forever_STEAUA16.04.2007 10:01
Atacantul Stelei, Victoras Iacob, a primit o hîrtie din partea conducerii Stelei prin care este liber sã se transfere la orice club care oferã 500.000 de dolari, susține Cancan.  

Accidentat în turul de campionat, Iacob nu mai este în grațiile lui Gigi Becali. Pe lista jucãtorilor care vor pãrãsi Steaua se mai aflã Cernea, Ba­ciu, Saban, Lovin si Co­man

sursa: gsp

Daca pleaca G. Coman, Stancu, Lovin, Ov. Petre si Baciu ma declar multumita... Asta la capitolul plecari...

Motanu D16.04.2007 11:37

Totusi, cred ca Iacob e o solutie pentru banca de rezerve macar. Nu e in forma acuma dar totusi... merita o sansa pentru ca a aratat ca poate.

Altfel sunt de acord ca cei de mai sus sa plece. Totul este sa nu fie adusi inlocuitori de acelasi calibru.

c.ronaldo1716.04.2007 11:52

Il tinem pe banca, si ce rezolvam cu asta? Am avut de atatea ori nevoie de un atacant masiv in acest sezon... Dar ce putem face daca Iacob nu isi revine...

Bogdan4Steaua16.04.2007 12:08

Viteza si tehnica nu au fost niciodata puncte forte pentru Victoras. A impresionat prin plasament si prin lovitura de cap. Nu a fost niciodata un atacant complet si pe deasupra este total iesit din forma. Nu stiu daca mai are rost sa il tinem in lot in conditiile in care putem gasi alti jucatori mai buni. Este pacat ca la un anume moment il puteam vinde cu 3 mil euro, iar acum ar pleca pe o suma mult mai mica.

janker steaua17.04.2007 17:54

Sunteti multumiti acum ca pleaca? Sper sa aveti somnul mai usor acum. Ca nu joaca, ca este lent, dar ati uitat ca nu a mai jucat de 1 an. Dar ce va explic eu voua, care practicati sport doar urcind si coborind scarile de la bloc.

c.ronaldo1717.04.2007 17:59

Nu a mai jucat de juma de an, dar cand a facut (Bistrita, Farul) a facut-o slab. Nu e permis sa ratezi din 5 metri sau sa nu reusesti sa faci o simpla preluare daca vrei sa joci la Steaua.

janker steaua17.04.2007 18:16

Dar sa-mi spui de Badea....este permis sa joace cum a jucat cu Bistrita? Numai pe Iacob il vedeti? Si sa-ti mai spun ceva, echipa si schimbarile ciobanu le face. A dat Badea pe linga minge de s-a saturat. o echipa condusa la pauza niciodata nu face o schimbare, gen scoti un virf si bagi mijlocas, mai ales o echipa mare ca Steaua

c.ronaldo1717.04.2007 18:22

@janker

Nu mai zic, ca dupaia ma acuzi ca am ceva impotriva lui Iacob si nu e asa. Insa si eu as fi mers pe mana lui Ochirosii in partea a doua.

Wally17.04.2007 18:27

In momentul de fata Vali Badea este cu mult peste Iacob, sa nu mai vorbim de Cyril care le da clasa ambilor...Victoras are foarte mult de tras ca sa poata sa emita pretentii din nou la un post de titular...si sa nu uitam ca va reveni si Dica...le urez succes tuturor!!!

Bogdan4Steaua18.04.2007 12:54
Sunteti multumiti acum ca pleaca? Sper sa aveti somnul mai usor acum. Ca nu joaca, ca este lent, dar ati uitat ca nu a mai jucat de 1 an. Dar ce va explic eu voua, care practicati sport doar urcind si coborind scarile de la bloc.

Viteza si tehnica nu l-au caracterizat niciodata pe Iacob. Trebuie sa vedem lucrurile asa cum sunt. Are insa plasament bun si lovitura de cap. In mod nomal nu schimbi la pauza un atacant cu un mijlocas, dar Victoras a fost efectiv mana moarta, si nu numai in acest meci. Problema este ca nu doar el a fost pe langa situatie in partida de la Bistrita. Daca Cyril lipseste in continuare, va mai avea o ultima sansa in meciul din aceasta seara. Nu putem sa ii acordam orbeste credit doar pentru ca a fost accidentat. Nu e singurul jucator care a fost accidentat o perioada indelungata.

puyol18.04.2007 13:10

Nu am ceva cu Iacob, cu toate ca am mici banuieli ca ar fi fost dinamovist... in fine, asta nu e ceva important. Sa nu uitam ca el nu mai joaca absolut nimic inca din returul campionatului trecut... Deci el nu e de Steaua, si cu asta-basta.

Mai tineti minte meciul cu Bisnita de anul trecut? Cate asemanari... golul cu care ne-au batut a venit cam din aceasi pozitie si s-a marcat la aceasi poarta... Si Iacob a ratat de la 5 metri cu portarul... exact in acelasi fel, numai ca atunci a dat pe poarta dom'le. Adica direct in portar :D

s_spionul18.04.2007 13:17

Victoras Iacob a jucat bine sezoanele trecute . Acum insa nu stiu ce a patit. Defapt cam toti jucatorii Stelei sunt asa. Probabil si din cauza salariilor astronomice pentru Liga I.

axl2319.04.2007 12:00

Victoras, da burta jos! Mergi la sala, las-o mai moale cu berea, fa ceva!!!

c.ronaldo1719.04.2007 12:11

Ce sa mai lase? Joaca slab, slab, slab. Cade la orice duel si se trezeste dupa 60 de secunde.

s_spionul19.04.2007 17:50

Trebuie jucatori tineri..talentati..de la echipe mici...cand vin la Steaua joaca bine..apoi isi iau lumea in cap...Gigi ii umple de bani...ce farmec mai are o minge? Cand ei au femei si cluburi etc etc etc?

MadFroG20.04.2007 09:55

Iacob , nu mai joaca nimic. E mana moarta de cateva luni. Oare zerolaroiu si cu memeu nu sesizeaza acest lucru ?

IN VARA TREBUIE NEAPARAT SA SCAPAM DE URMATORII:

Cernea,Stancu,Saban,Baciu,Lovin,OV.Petre,Gigel Coman,Iacob + MEMEUL + ZEROLAROIU

Dragoshel20.04.2007 10:02

Cum vrei sa joace la fel de bine, tinand cont ca a venit dupa o accidentare. Lui Radoi cate meciuri i-au trebuit pentru a-si reveni??

Bogdan4Steaua20.04.2007 10:27

Mai lasati-o naibii cu accidentarea. Nu a revenit ieri pe gazon. Parca toti jucatorii care isi revin dupa accidentari joaca neaparat execrabil o perioada de timp.....

Dragoshel20.04.2007 10:29

Pai la noi toti care au revenit dupa o accidentare, au jucat de parca nu mai jucasera in viata lor fotbal, sa vedem acuma cu Dica.

axl2320.04.2007 10:30

Da mai, dar dupa ce au revenit n-avea niciunul burta.

Bogdan4Steaua20.04.2007 11:24

Macar Radoi alearga ca bezmeticul, chiar daca uneori mai greseste. Iacob se plimba pe teren si cade la orice contact. Steaua nu cerseste penalty-uri.

Dragoshel20.04.2007 11:25

Pai daca asta e forma lui maxima, asta e fotbalul jucat de el, pana acum facea la fel , parca nu????

Bogdan4Steaua20.04.2007 11:27

Inainte se plasa mai bine, lovea mingea cu capul. Acum, desi are avantajul inaltimii, prefera sa faulteze in atac, sau prefera sa cada in careu decat sa se lupte pentru minge.

«1101112131420»