Vezi, Victoras, ca daca ai dat burta jos poti sa sari mai mult de 20 de centimetri si sa dai gol cu capul? Acum tot ce ramane de facut e sa te misti un pic mai repede si sa-ti reglezi sutul.
Vezi, Victoras, ca daca ai dat burta jos poti sa sari mai mult de 20 de centimetri si sa dai gol cu capul? Acum tot ce ramane de facut e sa te misti un pic mai repede si sa-ti reglezi sutul.
Oricum nu are forma pe care o avea inainte de accidentare, sper sa nu plece si sa revina asa cum il stim noi!!!
Mi se pare mie sau a inceput sa-si revina? Oricum mai are mult de tras pana sa ajunga la forma in care era pe vremea lui Protasov...
Bravo Iacob... Forza Steaua!
Trebuie sa remarc declaratia de bun simt a lui Iacob care apare si pe prima pagina a sitului. Iacob este unul din putinii jucatori care lasa impresia ca, chiar gandeste ceea ce spune si nu doar face un colaj din cliseele pe care le folosesc toti fotbalistii. Altele am sa-i reprosez eu lui, dar ca e prost n-as putea!
Super faza si golul! Bravo!
Evolutie buna a lui Iacob in meciul cu FC National, incununata cu doua goluri(din care al doilea de generic). Victoras incepe sa redevina eficient.
Evolutie buna a lui Iacob in meciul cu FC National, incununata cu doua goluri(din care al doilea de generic). Victoras incepe sa redevina eficient.
Da, dar inca este egoist. Ar fi putut sa paseze foarte usor pentru Badea si ar fi fost 4-0. Cel putin !
Ambii sunt egoisti. Important este ca azi a marcat doua goluri. Daca o tine tot asa avem numai de castigat.
Dupa cum s-a mai zis... Iacob e intr-o revenire clara de forma. Pacat ca a venit de-abia acum... dar e bine si pentru sezonul urmator! steagsimplu
Iacob sta prost cu conditia fizica momentan, sper ca de la vara sa redevina acelasi Iacob de dinainte de accidentare, chiar daca a inscris in ultimele meciuri mie nu mi s-a parut ca a jucat bine. Poate azi a avut o evolutie mai buna decat de obicei!
Felicitari Iacob pentru jocul de aseara...
Acum ca si-a revenit mi-e frica sa nu plece
... la noi cam asa e... cand cineva e iesit din forma atunci il cumparam, si cand unul incepe sa joace bine il vindem...
Daca si acum ii gasiti motive gen: egoist, fara conditie fizica sau nu mai stiu ce, inseamna ca ar trebui sa dea 4,5 goluri pe meci, si atunci ati gasi ceva(ca nu si-a facut freza cu gel).
Sper ca va ramine la echipa!
Nu sta prost cu conditia fizica, NU ARE VITEZA!
Ai dreptate, dar si-a recapatat principala calitate: eficienta. A inscris goluri importante in acest final de campionat.
Nu sta prost cu conditia fizica, NU ARE VITEZA!
nici viteza dar nici conditie fizica n-are
A inscris goluri importante in acest final de campionat.
Asa-i... dar totusi... nu e cel mai bun pe care il putem avea...
Frate, poate sa fie si gras ca Rica Raducanu' si lent ca un melc, daca inscrie omul, glorie lui!
Nu conteaza ca mingea s-a dus din genunchiul, capul, umarul lui... si Inzaghi a catigat CL-ul, unul din goluri fiind marcate cu umarul...
Am asteptat mult sa se refaca Radoi si Victoras... se pare ca pe Victoras l-am asteptat pe merit... Radoi nu a facut NIMIC, subliniez NIMIC de cand s-a refacut, a, ba da, a reusit ceva... sa se accidenteze iar...
Oricum, Victoras e un jucator bun!
Daca ne bazam pe golurile lui Iacob am ajuns rau, asta inseamna ca nu mai jucam nimic si speram la niste centrari sau cornere care sa ajunga cu noroc la el.
Eu nu vad astfel fotbalul, ca spun cu mana pe inima ca as vrea sa se joace la spectacol cu riscul unui egal sau a unei infrangeri!
Bai dar mai lasati-l dracului in pace pe Iacob si vedeti ce ati facut voi in viata voastra...
@janker
De-aia e facut acest topic, ca sa discutam despre Iacob.
Mai da' mai lasa-ne moldovene in pace cu ideile tale....
moldovene
Esti rasist ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Lasa-l frate sa-si spuna parerea!
Eu nu vad astfel fotbalul, ca spun cu mana pe inima ca as vrea sa se joace la spectacol cu riscul unui egal sau a unei infrangeri!
Baiatu' vorbeste din punctul lui de vedere!
Nu te forteaza nimeni sa gandesti ca el, sau ca mine, dupa cum ziceam si in postul de mai sus, eu sunt fan Victoras!
Cu un antrenor care sa stie cum sa organizeze echipa, Iacob ar fi unul din cei mai prolifici atacanti din EUROPA!