Da... si Gigel Coman ar fi cea mai buna umplutura din Europa cu ajutorul lui Dumnezeu! :roll:
Hai sa nu exageram!
Da... si Gigel Coman ar fi cea mai buna umplutura din Europa cu ajutorul lui Dumnezeu! :roll:
Hai sa nu exageram!
Esti rasist ?
Moldovenii nu-s o rasa aparte. Rasistii da!
Hagi la Steaua!
Si ce legatura are cu Iacob?
Frate, poate sa fie si gras ca Rica Raducanu' si lent ca un melc, daca inscrie omul, glorie lui!Nu conteaza ca mingea s-a dus din genunchiul, capul, umarul lui... si Inzaghi a catigat CL-ul, unul din goluri fiind marcate cu umarul...
Am asteptat mult sa se refaca Radoi si Victoras... se pare ca pe Victoras l-am asteptat pe merit... Radoi nu a facut NIMIC, subliniez NIMIC de cand s-a refacut, a, ba da, a reusit ceva... sa se accidenteze iar...
Oricum, Victoras e un jucator bun!
ba a facut si Radoi ceva, la dat afara pe Elton
Iacob e un jucator foarte bun, care in ultimul timp face spectacol pe teren inscriind goluri din cele mai imposibile unghiuri.
steagcruce2
@fanul stelist
L-ai vazut la Valencia sau la Kaprun? Ca noi n-am reusit sa ajungem la antrenamente si poate ne dai detalii si despre cum se comporta ceilalti jucatori...
Incredibil! Iacob are din nou probleme la piciorul operat, luni se duce la Bologna pentru consult si recuperare, acum inteleg de ce nu l-a prea folosit Hagi; curat ghinion are baiatul asta...
L-a folosit Hagi pe Iacob, l-a bagat in min 80.
Cu accidentarile astea Iacob n-o sa mai ajunga sa joace cum juca inainte. :sad2:
Victorase, vino odata ca nu trecem de polonezi...
Si cu Iacob trecem? Hahah!
DA, hahah!
Iacob este unu dintre cei mai buni jucatori ai Stelei... sper sa-si revina cat mai repede... si sa demonstreze ca-si merita locul...
Hai Victoras mai repede, ca suntem varza in atac fara tine si Badea!
@janker Steaua
Credeam cã doar fãrã Victoraș suntem varzã. Te-ai rãzgândit? ![]()
Comenteaza de jucator daca ai ceva de comentat si lasa-ma cu ironii ieftine...
Pun pariu ca Victoras iar o sa aiba burta cand va reveni pe teren.
Daca ar avea si viteza, nu m-ar deranja burta!
Pun pariu ca Victoras iar o sa aiba burta cand va reveni pe teren.
Chiar si cu burta sau cocoasa (unde dracu' ai vazut tu burta?), Victoras Iacob este un atacant bun si ii lipseste Stelei foarte mult. La venirea lui Badoi contam mult pe centrarile pentru Iacob...
Abia astept sa revina in primul 11.
El o repriza si Vali Badea o repriza si atunci va fi vai de adversari!
Referitor la burta, am observat ca sunt destui in echipa: Golanski, Croitoru, Iacob, si chiar Goian mi s-a parut.
Referitor la burta, am observat ca sunt destui in echipa: Golanski, Croitoru, Iacob, si chiar Goian mi s'a parut.
@c.ronaldo17 - nu man, tricourile sunt de vina.
@fane
Da, tricourile sunt de vina, ca-s din alea mulate. Ti-am mai spus eu, larg! Cat mai LARG!
Iacob este unu dintre cei mai buni jucatori ai Stelei...sper sa-si revina cat mai repede ..si sa demonstreze ca-si merita locu'..
Daca Iacob este unul dintre cei mai buni jucatori ai Stelei atunci e de rau, e vai mare!
Mie imi pare rau de el ca este fragil, parca e facut din sticla!
Mangalagiule, am mai spus, esti obsedat de grasimi, fac pariu ca ai probleme cu burta. Ha ha ha!
@janker Steaua
Râde ciob de oalã spartã!
Toți avem obsesiile noastre. A ta cu siguranțã e Victoraș Iacob.