FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Victoras Iacob

«1151617181920»
juliusvik02.10.2007 21:05

Oameni buni, nu stiu de ce il sustineti atat pe Victoras Iacob. Nu vedeti ca nu mai face fata? Toate accidentarile astea nu au facut altceva decat sa il tina la Steaua.

Golurile date de el cu capul in Europa sunt date majoritatea din bulan, s-a lovit mingea de el. Imi pare rau ca zic, asta toata lumea are dreptul la opinie, si parerea mea sincera e ca V. Iacob nu prea mai face fata cerintelor unei echipe de Champions Leaque.

Mie nu mi-a placut cum joaca de cand a venit si cand am vazut cat noroc a avut la unele goluri. Ca voi toti am sperat ca va fi un varf ce va rupe tot, dar am ramas cu sperantele.

Forza Steaua. La mai mare!

puyol02.10.2007 21:10

Cu cea mai mare doza de sinceritate, spun ca Victoras Iacob trebuie sa plece, implicit jancker de pe forum... fara scandaluri, fara injuraturi si cu bun simt.

predatorpulse702.10.2007 21:18

Iacob a fost varza la faza aia nu pentru ca nu a sutat ci pentru nu i-a pasat lui Surdu, care era singur singurel... dar nu, el a vrut sa faca pe vedeta si sa dea gol la coltul lung.

A ratat cea mai mare sansa a noastra si ar trebui sa-i fie rusine pentru asta, pentru ca asemenea faze apar de 1-2 ori pe meci cu o echipa ca Arsenal.

yo_marius_xxx02.10.2007 21:37

A doua ocazie de genul celei a lui Iacob care a fost?

S-a gandit cineva ca asemenea ratari se mai intampla totusi? E un meci de fotbal unde tocmai imprevizibilul da spectaculosul!

Daca Iacob ar fi inscris la vinclu banuiesc ca nu mai aveam loc de laude aici... dar asa e in viata, se mai intampla sa si ratezi, dar de la asta pana la a spune ca n-are ce cauta la Steaua (am mai vazut pe unul care spunea ca toate golurile lui Iacob cu capul au fost date la bulan!) e un drum foarte lung...

Poate ca Zaharia sau Badea ar fi marcat la faza aceea, dar la fel de bine puteau sa si rateze (si acum ei ar fi fost cei care n-au valoare de Steaua!)...

puyol02.10.2007 21:50

Daca ar fi fost pentru prima oara ar fi fost altceva... pur si simplu nu are valoare de Steaua. Ca si altii de altfel, si cu asta basta!

predatorpulse702.10.2007 22:00

@yo_marius, a fost faza lui Iacob si acel lob al lui Dica care intra in poarta daca nu era Kolo Toure, deci 2 faze dupa cum vezi. Dupa cum am mai zis, cu echipele astea mari o sa avem maxim 2-3 ocazii pe meci si va trebui sa marcam minim 1 gol.

Daca nu ma insel, vom avea urmatorul meci la Sevilla, oare cate ocazii crezi ca o sa avem acolo?

Noi trebuie sa ne rugam sa prindem meciul cu Slavia cu cehii avand doar 3 puncte pentru a-i bate si merge in UEFA si trebuie sa luptam exemplar in restul meciurilor macar sa lasam o impresie buna.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

yo_marius_xxx02.10.2007 22:24

@predatorpulse7

Intr-adevar, am uitat de ocazia lui Dica, my bad (desi acum am vazut o reluare si Toure a respins de undeva de pe la 7-8 metri de poarta, deci putea cumva sa sara si peste... oricum, nu asta conteaza)

Eu doar am spus ca esti mult prea radical(si multi altii in afara de tine), la faza aceea oricine putea rata (am ratari mai mari ale unor jucatori de talie mondiala)...

Daca Iacob ar fi avut, sa presupunem prin absurd, vreo 3-4 ocazii de genul aceleia si rata si atunci, puteam vorbi de lipsa totala de valoare... dar asa, omul are cred ca 3 meciuri sezonul asta si a scapat singur cu Almunia in UCL!

Poate ca s-a pierdut, poate a alunecat mingea putin (daca ai jucat fotbal pe gazon stii ca se poate ca mingea sa alunece foarte putin pe gheata si sa ia o alta traiectorie), ideea e ca se putea intampla oricui.

Ori de la asta si pana la lipsa de valoare e o cale foarte lunga! Crede-ma!

Respect si Forza Steaua!

P.S.: ma bucur ca mai sunt oameni pe forum care vin cu argumente si nu cu injuraturi si jigniri cum am vazut ca se poarta!

Inca o data respect si Forza Steaua!

predatorpulse702.10.2007 22:39

Pe mine m-a enervat ca s-a ratat, nu ca a ratat Iacob neaparat.

Tot ce vreau sa zic este ca in CL nu pupam mai mult de 2-3 faze periculoase pe meci si trebuie sa dam macar una. Rangers a avut cu Lyon 3 faze si a dat 3 goluri desi Lyon nu a jucat rau.

I-au pus la punct chiar cand francezii se ridicau. Asa ar trebui sa facem si noi. Nu ne comparam cu aceste echipe pentru ca noi nu investim nici o treime din cat investesc ei, dar putem avea un pragmatism daca nu avem valoarea lor.

Pentru mine faza lui Iacob e echivalentul golului lui Banel la Madrid, in sensul ca a fost un moment psihologic... chiar daca nu ne-am dat seama pana ne-au dat gol. La 1-0 pentru noi, ne-ar fi maturat tunarii dar si-ar fi lasat spatii si nu se stie niciodata.

Oricum daca dadeam gol atunci cred ca scapam cu un egal.

Ciobanul a vazut din nou ca avem nevoie de jucatori si mai important avem nevoie de viteza, Arsenal s-a jucat in unele momente cu noi pentru ca a vazut cat de inceti suntem si astfel isi permiteau driblinguri in fata careului, tot felul de smecherii pana le-a iesit una si au dat gol.

Cum zic englezii, it was just a matter of time la cum mergea jocul, daca nu era min 76 tot era gol prin 80 si ceva, iti garantez, pentru ca am mai vazut filmul asta.

Repet: la 1-0 pentru noi era altceva...

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori!

Wally03.10.2007 07:16

A tratat faza cu superficialitate. De acolo intr-un meci cu Arsenal ori tragi sa rupi plasa, nu cu efect la vinclu, ori pasezi in dreapta la coechipier.

cristian01403.10.2007 19:35

Ocazia meciului, si a dat-o cum nu se poate mai prost. Dupa ce ca a fost surprins in offside de 4-5 ori, la singura faza regulamentara a ales o floricica... ofilita.

Almunia nici nu iesise, putea sa inainteze lejer 5-6 metri, sau pasa spre Surdu care era liber ca pasarea cerului.

Oleg l-a facut mare, dar din pacate n-are valoare de Steaua.

Cat de mult il regret pe Thereau...

Wally03.10.2007 20:18

Toata lumea il regreta pe Cyril...

DTP-Ludacris04.10.2007 14:29
Almunia nici nu iesise, putea sa inainteze lejer 5-6 metri, sau pasa spre Surdu care era liber ca pasarea cerului.

Ce sa faca? Sa inainteze? Iti spun eu ca nu apuca sa inainteze deloc... nu are viteza si urma sa fie deposedat!

Nu are valoare de Steaua! Sa plece... impreuna cu Ovidiu Petre, Zaharia, Surdu, Lovin si Nesu!

axl2304.10.2007 19:57

Daca Victoras ar fi avut burta l-ar fi tras in jos si-ar fi sutat la semi-inaltime, pe coltul scurt.

puyol05.10.2007 18:19

Pai nu are burta, ca nu are ce manca... ca ii da toti banii sclavului sau, si anume janker_steaua... as vrea sa am si eu un caine!

razvan_stelist200706.10.2007 10:47

Iacob este unul dintre cei mai buni atacanti din Romania, dar datorita faptului ca nu a fost folosit prea des, datorita accidentarilor, el nu a marcat prea multe goluri. Este un jucator esential Stelei, fiind foarte util la cornere, datorita inaltimii.

c.ronaldo1708.10.2007 13:21

Care pune pariu ca in curand vine Janker si trage o injuratura grosolana tuturor celor care nu au avut incredere in Iacob?

janker steaua08.10.2007 17:47

Nu injur pe nimeni, dar vad ca toti capsunarii si burtosii nu mai zic nimic, asta denota rea vointa catre jucatorii Stelei, cand rateaza ii injura cand dau gol nu zic nimic si asteapta urmatorul meci doar, doar or juca prost sa ii injure din nou.

Becali are dreptate sa puna preturi mari la bilete sa nu mai vina toti care abia si-au luat un calculator, si intra pe forum si comenteaza, ca la un meci in deplasare nu vin ca e prea costisitor drumul si biletul. La revedere...

**alex**08.10.2007 19:06

Ah, de ce n-am pariat?!

puyol08.10.2007 20:04

Pentru ca nu merita...

Janker... cu o floare nu se face primavara!

Si apropo, eu nu m-am luat de tine pentru ca il sustii pe Iacob, nu stiu cate batoane de salam iti da sau nu stiu ce bani, ci doar pentru ca te iei de celelalte varfuri de la Steaua...

Te-ai luat de Thereau, care ii da lectii de fotbal lui Iacob la orice ora... Te-ai luat de Zaharia, Badea, Dica...

Jucatori care, trebuie sa recunosti, sunt mai buni ca Iacob...

yo_marius_xxx08.10.2007 22:16

@puyol:

Si tu spui ca Zaharia e mai bun ca Iacob pentru ca...?

In privinta celorlalti, no comment (poate doar ca Badea si Dica au cu totul alt profil fata de Iacob - e ca si cum l-ai compara pe Crouch cu David Villa, nu prea poti pentru ca au stil de joc diferit)!

c.ronaldo1714.10.2007 06:22

La Multi Ani, Jankere, si la cat mai multe goluri pentru Steaua si de ce nu, si pentru nationala!

lbj14.10.2007 09:55

[...]

puyol14.10.2007 10:03

Sarbatorita la Steaua! :)

-=Danny=-14.10.2007 10:17

La Multi Ani, Iacob!

Iti urez sa marchezi multe goluri la Steaua, sa devii chiar golgheter, sa te faci mai bun la fotbal, si multa sanatate si fericire, cand mai treci pe la Valcea sa bem o bere (tu fara alcool)!

lucvald-190214.10.2007 10:30

Desi e lent ca Gil Dobrica... il iubesc atunci cand isi face datoria!

La multi ani voinicule !

«1151617181920»