Pe mine m-a enervat ca s-a ratat, nu ca a ratat Iacob neaparat.
Tot ce vreau sa zic este ca in CL nu pupam mai mult de 2-3 faze periculoase pe meci si trebuie sa dam macar una. Rangers a avut cu Lyon 3 faze si a dat 3 goluri desi Lyon nu a jucat rau.
I-au pus la punct chiar cand francezii se ridicau. Asa ar trebui sa facem si noi. Nu ne comparam cu aceste echipe pentru ca noi nu investim nici o treime din cat investesc ei, dar putem avea un pragmatism daca nu avem valoarea lor.
Pentru mine faza lui Iacob e echivalentul golului lui Banel la Madrid, in sensul ca a fost un moment psihologic... chiar daca nu ne-am dat seama pana ne-au dat gol. La 1-0 pentru noi, ne-ar fi maturat tunarii dar si-ar fi lasat spatii si nu se stie niciodata.
Oricum daca dadeam gol atunci cred ca scapam cu un egal.
Ciobanul a vazut din nou ca avem nevoie de jucatori si mai important avem nevoie de viteza, Arsenal s-a jucat in unele momente cu noi pentru ca a vazut cat de inceti suntem si astfel isi permiteau driblinguri in fata careului, tot felul de smecherii pana le-a iesit una si au dat gol.
Cum zic englezii, it was just a matter of time la cum mergea jocul, daca nu era min 76 tot era gol prin 80 si ceva, iti garantez, pentru ca am mai vazut filmul asta.
Repet: la 1-0 pentru noi era altceva...
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori!