Si a mea e burta lui Victoras Iacob.
Si a mea e burta lui Victoras Iacob.
Obsesia mea se refera la oase... si nu la oasele pe care le-ar avea in... burta, ci la oasele lui fragile... cum il atinge unul cum nu mai joaca o juma' de an!
De unde stii mai tu, "Radu de la Afumati", ce are Victoras...
Ca sensibilitate la accidentari Iacob imi aminteste de Dinita (daca nu ma insel)... desi este inalt, Victoras da impresia de fragilitate si din pacate seria de accidentari si recidive confirma acest lucru (culmea, Nesu care are alura de ingeras cu bucle de pe ambalajul bomboanelor de pom si pe care de multe ori comentatorii abia asteapta sa il ia peste picior, se dovedeste mai darz si chiar si dupa accidentarea de data trecuta si-a revenit relativ bine).
Sper sa revina pe teren si sa i se dea timp pentru a-si recapata forma de alta data...
Frate, ai pus-o, vezi ce iti face janker_steaua...
@ puyol
Eu?
Mi-am exprimat o parere... nu l-am incriminat in vreun fel pe Iacob... faptul ca e mai predispus la recidive nu inseamna ca e mai putin valoros ca jucator...
P.S.: vrei sa zici... "soro"! :tongue:
Iacob e unu din jucatori de valoare a lu Steaua.
@fansteaua
Mai ales acum, cand nu mai are burta.
[...]
@janker Steaua
Iar tu ești off-topic.
Ati auzit ce a zis Iacob. Ca Steaua este un club special si nu se poate compara niciodata cu Rapid.
Respect Victoras.
Am impresia ca trag accidentarile la Victoras ca mustele la miere. Cand l-am vazut cu siroaiele de sange pe fata...
Acum 1 an jumate dadea goluri pe banda rulanta in UEFA, de-atunci sta mai mult la dispensar decat in vestiar.
Bine c-a revenit, sper sa fie sanatos mult si bine, sa dea 10 goluri cu capul in tur!
Victoras Iacob este un jucator foarte bun, un atacant de careu cu un joc de cap foarte bun. Este un jucator inalt cu o talie solida si eu cred ca forma sa mai slaba din ultimul timp s-a datorat faptului ca nu s-a acomodat cu antrenorii.
Pe vremea lui Oleg Protasov, el era un jucator mai constant. Dar ce a facut in finalul de campionat 2006-2007 a fost impresionant. ![]()
Cind este in forma maxima ca pe vremea lui Protasov, este un jucator mai bun ca Mutu.
Victorase, unde iti e jancker_Steaua? Sa ne explice cat de bine ai jucat azi...
Frumos gest, imi place ca s-a "sacrificat" pentru echipa... bravo!
Foarte SLAB jocul prestat de V.Iacob.. Sa-l tina pe bara si sa intre Vali Badea(net superior!)
Capsunare, este primul meci dupa 4 luni titular in campionat, incet o sa revina cu goluri... nu uitati ca nu el este vinovat pentru criza de goluri ci Neaga, Zaharia si Dica.
Cum este vremea la capsuni?
Opaaaa, a aterizat si asta... pai ce te **** grija ma cum e vremea aici? Da si tu pe teletext.
Vinovat e el... ca se crede prea bun, si tu, ca nu ai nimic altceva sa faci decat sa arunci cu rahat in ceilalti atacanti ai Stelei... transmite-i salutari din partea mea!
Capsunare, este primul meci dupa 4 luni titular in campionat, incet o sa revina cu goluri nu uitati ca nu el este vinovat pentru criza de goluri ci Neaga, Zaharia si Dica.
Dar pentru cartonașul roșu tot Neaga, Dicã și Zaharia sunt de vinã? Dacã nu te ține sã stai 90 de minute în teren, cere-te afarã. Dar rezolvã cu antrenorul, nu cu arbitrul!
@forever_STEAUA
Acel jucator de la Arad nu a avut nimic, uita-te la capul lui ce i-a facut Herea si nu a primit nici cartonas galben, asa ca ciocu' mic si joc de glezne...
Fratele meu portocaliu, Victoraș a lovit cu cotul! Pãi și ce conteazã dacã a pãțit ceva sau nu jucãtorul arãdean? Nu îi mai cãUTA scuze când nu e cazul!
PS: mai ușor cu expresiile de genu'. Nu vom mai tolera așa ceva.
Fratele meu portocaliu
Iubesc replica asta la forever. :biggrin:
Cu cata ardoare sustine lumea anumiti jucatori pe forumul asta, de parca va hranesc aia... incet, janker, ca de la atatia nervi paote dai ochii pe bulgari si nu mai are cine il apara pe janker din drumul gazarului...
Pun pariu ca daca Victoras avea burta n-ar fi lovit cu cotul.
Capsunare, este primul meci dupa 4 luni titular in campionat, incet o sa revina cu goluri nu uitati ca nu el este vinovat pentru criza de goluri ci Neaga, Zaharia si Dica.
1 la mana: la intrebarea pusa de tine sa-ti raspunzi singur; si 2: oricum se loveste mingea de el! ![]()