Da, mijlocul sufera vizibil, nu avem playmaker, nu avem mijlocasi de banda, insa nici Iacob nu este un atacant care sa faca diferenta. Este un jucator mediocru, iar noi nu avem nevoie de mediocritate.
Eu cred ca mijlocul nu sufera, el din pacate nu exista. Pe mine ma dispera mingile plimbate in lateral sau in spate (voi ura toata viata antrenori gen Lucescu Mircea sau Olaroiu). In campionatul asta, dupa ce am ramas fara un mijocas care sa dribleze (exceptie poate Cristocea, dar nu prea joaca), mingile ajung in fata doar prin pase lungi de la fundasi. Dar acestea dau timp apararii adverse sa reactioneze... mai ales ca Goian, Rada sau Baciu nu reusesc pasele lui Ghionea, de exemplu.
Eu i-as pune sa joace cate 5-6 ore pe zi fotbal 5 la 5 pe terenul de handbal, iar la meciurile oficiale as inregistra video fiecare jucator, pentru a-i arata dupa meci ca alergand vreo 3-4 minute pe meci nu poate reusi mare lucru.
Si mai cred ca pe langa multe alte greseli ale lui Becali, pe jucatori i-a stricat si "ajutorul" venit de la ciobanul prost in ultimele etape ale penultimelor doua campionate. Nu se poate sa nu fi observat cum am castigat ultimele meciuri pentru a iesi campioni!
Avem o singura sansa de a iesi din pasa asta. MUNCA!
Si la capitolul munca, Iacob este unul care vrea. Spre deosebire de altii cu aere de vedete impuse si sustinute de aere din pantalonii patronului!