FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Victoras Iacob

«117181920»
Alex Filipovici07.11.2007 22:04

Iacob este varza. Nu are control asupra balonului, nu stie sa scape de adversar, nu pune pase, nu alearga, nu dribleaza. Sper sa nu mai joace nici macar o partida la Steaua. Oamenii de baza in momentul de fatza sunt: ZAPATA, Nicolita si Goian. Restul sa se duca la plimbare.

E nevoie de o schimbare de imagine.

puyol08.11.2007 13:34

Jankere, explica-i idolului tau ca demarcare nu inseamna sa intri vreo 3 metri in offside, si ca fundasul e facut sa il tina pe el, si nu el pe fundas.

Aa, si mai zi-i ca e varza! :biggrin:

Alex Filipovici10.11.2007 14:32

In sfarsit... Iacob nu va juca in primii 11 contra Craiovei... Dupa atatea partide in care ne-a deziluzionat profund, cred ca Steaua va castiga in seara asta. Cand joaca Iacob, pur si simplu nu avem atac.

OMUL ASTA DISTRUGE ATACUL Stelei!

Hai peste ei!

mountytoma10.11.2007 15:12
Unde esti tu, jankere, sa-ti aperi idolul? :mellow:

Sariti toti pe Iacob, citandu-l chiar si pe boul de Becali(daca de Iacob se loveste mingea ca de perete, de Becali se lipeste ca de c.a.c.a. probabil), dar nu va pune pe ganduri ca nici un atacant nu joaca nimic in campionatul asta?

Nu cumva problema e la mijloc, de unde ar trebui sa le vina mingile?

Nu avem mijloc, si asta ne omoara.

Sa centreze si Banel cum i-a centrat Iacob si sa vedeti ca altfel va fi si Iacob... si Vali Badea, si Zaharia, si Neaga!

Bogdan4Steaua11.11.2007 15:31

@mountytoma:

Ai dreptate, dar nu in totalitate. Da, mijlocul sufera vizibil, nu avem playmaker, nu avem mijlocasi de banda, insa nici Iacob nu este un atacant care sa faca diferenta. Este un jucator mediocru, iar noi nu avem nevoie de mediocritate. Din pacate nu este singurul jucator pe care putem sa il incadram in aceasta categorie.

puyol12.11.2007 21:54

Eu nu stiu cat se mai suporta asta, numai in devieri o arde, majoritatea date foarte prost... asta da in minge numai sa scape de ea!

AlinforSteaua16.11.2007 14:40

Un jucator bun dar dupa atatea accidentari nu mai stie nimic

Ce goluri dadea in Cupa UEFA si acum ..... nimic

mountytoma18.11.2007 10:18
Da, mijlocul sufera vizibil, nu avem playmaker, nu avem mijlocasi de banda, insa nici Iacob nu este un atacant care sa faca diferenta. Este un jucator mediocru, iar noi nu avem nevoie de mediocritate.

Eu cred ca mijlocul nu sufera, el din pacate nu exista. Pe mine ma dispera mingile plimbate in lateral sau in spate (voi ura toata viata antrenori gen Lucescu Mircea sau Olaroiu). In campionatul asta, dupa ce am ramas fara un mijocas care sa dribleze (exceptie poate Cristocea, dar nu prea joaca), mingile ajung in fata doar prin pase lungi de la fundasi. Dar acestea dau timp apararii adverse sa reactioneze... mai ales ca Goian, Rada sau Baciu nu reusesc pasele lui Ghionea, de exemplu.

Eu i-as pune sa joace cate 5-6 ore pe zi fotbal 5 la 5 pe terenul de handbal, iar la meciurile oficiale as inregistra video fiecare jucator, pentru a-i arata dupa meci ca alergand vreo 3-4 minute pe meci nu poate reusi mare lucru.

Si mai cred ca pe langa multe alte greseli ale lui Becali, pe jucatori i-a stricat si "ajutorul" venit de la ciobanul prost in ultimele etape ale penultimelor doua campionate. Nu se poate sa nu fi observat cum am castigat ultimele meciuri pentru a iesi campioni!

Avem o singura sansa de a iesi din pasa asta. MUNCA!

Si la capitolul munca, Iacob este unul care vrea. Spre deosebire de altii cu aere de vedete impuse si sustinute de aere din pantalonii patronului!

puyol18.11.2007 11:38

Poate am exagerat putin cu criticile mele, dar pur si simplu el nu este un jucator de Steaua, ci mai degraba pentru mijlocul diviziei A. In momentele grele se vede cine e bun, iar acestia sunt Zapata si Emeghara, si ceilalti care sunt buni dar plafonati.

Pe cine am boala insa e janker... si apropo, cred ca nu mai intra pe forum pentru ca ii face dvd-uri cu Iacob lui Dumitru Tudor!

weeezer18.11.2007 19:19

Probabil dupa golul cu Rosenborg din meciul tur, il idolatrizati... atunci nu mai ziceati ca n-are nici tehnica, nici viteza, nici sut... S-au strans toti mistocarii la un loc si au concluzionat, Iacob e problema.

mirceaor19.11.2007 21:35

Din pacate cred ca accidentarile si-au spus cuvantul in jocul lui. Nu era un atacant extraordinar, dar era un marcator.

Ce nu pot eu sa uit insa e gestul din finalul meciului cu Pandurii, cand a aplaudat ironic suporterii care il fluierau. Bai nene,a sa ceva nu faci daca esti intreg la cap.

Exceptand cazul in care banuiesti ca e ultimul tau meci la acel club...

steaua_gloria05.12.2007 18:51

Victoras, jucatorul care ne-a facut de atatea ori fericiti, dar in acelasi timp jucatorul care ne face acum sa plangem.

AGRESSIVO198+106.12.2007 20:06

Godzilla, pleaca odata si lasa-ne, esti de ras, niciodata n-ai jucat nimic ci pur si simplu ai avut noroc!

AlcaponneAISS06.12.2007 20:10

Cel mai panarama jucator de la Steaua... e un batran care de abia isi mai trage sufletul... in afara sa il traga pe ala de tricou nu stie altceva!

Vreau curatenie la Steaua!

stelistu_622.12.2007 10:51

Un impiedicat, ar trebui lasat sa plece. Viteza n-are, nici in careu nu face mare lucru.

mountytoma27.12.2007 01:46
Ce nu pot eu sa uit insa e gestul din finalul meciului cu Pandurii, cand a aplaudat ironic suporterii care il fluierau.

Poate fi si un gest de respect fata de suporteri, chiar si fata de cei care nu il plac.

Eu nu cred ca a facut-o ironic, este un tip civilizat.

steauaaa02.01.2008 19:31

Ajuns la Steaua in 2005, Victoras Iacob a intrat repede in gratiile suporterilor prin evolutiile sale in campionat si cupele europene!

Insa in 2007, tot la fel de repede a iesit dupa prestatiile chiar foarte slabe!

nekhy03.01.2008 15:07

Du-te Victoras... ca esti panarama!

mountytoma15.01.2008 21:54

Mie imi place Iacob si sper sa ramana la Steaua. A jucat super atunci cand jocul echipei mergea. a marcat supergoluri.

Iar daca va fi sa plece, sunt sigur ca el va rupe tacerea si va spune ce se intampla de fapt la Steaua, ce face [...] din Pipera...

MoWeed16.01.2008 08:26

De cand a avut prima accidentare nu mai joaca nimic! Tehnica nu are, viteza nu are.

Mi-a ramas in minte o faza din meciul cu Sevilia cand Dani Alves(!) l-a pus la pamant intr-un duel fizic. E lenes si egoist. O fi avut el un sezon bun acu 2 ani si pentru asta l-am suportat de atunci, dar e clar ca ori nu mai poate, ori nu mai vrea!

se7en22.01.2008 20:45

Ar fi ceva daca luam 1 milion de euro de la Kaiserslautern pentru el...

raducelbun23.01.2008 11:29

Personal nu l-am avut niciodata la inima pe Victoras, dar cred ca sunteti prea duri cu el.

Ce rost mai are acum sa-l jignim sau sa-l injuram?

Mai bine sa-i uram sanatate si... drum bun.

Cred ca asa este mai elegant!

mountytoma25.01.2008 22:29

Multumesc Victore si bafta multa!

Acum ca e sigur ca pleci, da-i la [...] creditorului!

Bogdan4Steaua26.01.2008 12:47

Iacob a semnat cu Kaiserslautern.

Multumim pentru ce ai facut la Steaua(cu bune si cu rele) si bafta la noua ta echipa.

Sper sa nu mai ai parte de alte accidentari.

stelistu_626.01.2008 16:33

Ai avut vremuri bune si grele, dar a venit momentul sa pleci. Mult noroc la Kaiserslautern!

«117181920»