repet Iacob nu o sa mai joace pt Steaua.in iarna va pleca ,oricum sunt virfuri la Steaua
repet Iacob nu o sa mai joace pt Steaua.in iarna va pleca ,oricum sunt virfuri la Steaua
@janker Steaua
Asa ti-a spus Oli? :twisted:
frate da tu cine esti :?: mama omida :?: :wink:
cineva din conducere care stie de la Gigi
@janker Steaua
Si de cand ii face Gigi echipa lui Oli? Sau macar Oli stie ca Iacob nu va mai juca la Steaua? :twisted:
Nu pleaca nicaieri.Cel putin în sezonul asta.Dupa parerea mea e cel mai bun vârf de atac al Stelei.Da goluri,creeaza culoare de sut,dribleaza.In plus a fost golgheterul Stelei in Cupele Europene.
eu nu am spus ca il da afara cineva pe Iacob.si eu cred ca este cel mai valoros atacant,ce face el nu face nici un atacant din Romania.eu spun doar ca are oferte
Normal ca are oferte, dar asta nu inseamna ca va si pleca. Nu cred ca vom renunta atat de usor la Victoras.
Am auzit ca turul asta de campionat,Iacob o sa-l vada de la televizor.Insa ganditiva,in retur,daca mai transferam 2-3 jucatori ce echipa p sa avem.
Echipa tip:
Carlos
Klemi Ghionea Goian P.Marin
Nicolita Radoi Paraschiv Cristocea
Dica Iacob
Echipa de rezerve:
Cernea
S.Stancu Baciu Ov.Petre Nesu
Oprita Bostina Lovin Ochirosii
Badea Thereau
Serios?...nu isi revine pana la 1 noiembrie?
"Daca totul decurge normal, avem speranta ca Radoi sa poata juca 20-30 de minute cu Real la Madrid. In schimb, sansele ca Victoras Iacob sa revina in aceasta toamna pe gazon sunt practic inexistente", considera Cosmin Olaroiu.
sursa: site-ul oficial
Mare pacat...
Ar fi meritat sa joace macar in ultimele 3 meciuri, ca Mirel, din grupa... ![]()
mare pacat ca nu te mai putem vedea jucind la Steaua,Victoras.am vazut ziarul din orasul german la care te vor.nu pot spune numele orasului. steagcruce2
asta inseamna ca pleaca in iarna? ![]()
![]()
![]()
mare pacat ca nu te mai putem vedea jucind la Steaua,Victoras.am vazut ziarul din orasul german la care te vor.nu pot spune numele orasului.
Janker, de ce esti asa de sigur ca o sa plece Victoras? Ce daca il vrea o echipa nemteasca? In nici un caz jucatorii Stelei nu duc lipsa de oferte...Asta nu-nseamna ca trebuie neaparat sa le accepte.
Daca stii ceva sigur de la o sursa din interior, zi-ne si noua, desi eu una ma-ndoiesc ca Becali ii va da drumul lui Victoras asa de usor, in conditiile in care Steaua are in continuare nevoie de el. :?
A mai postat chestii de genul acesta; nu credeti tot ce scrie pe forum. Faptul ca unele cluburi sunt interesate de Victoras nu inseamna automat plecarea acestuia. Oricum, greu de crezut ca se va renunta la el, asa cum e greu de crezut ca un club ia un jucator care revine dupa cateva luni bune de inactivitate sportiva. Cred ca s-ar putea vorbi de o eventuala despartire abia in vara, si asta in cazul in care vine o oferta tentanta atat pentru jucator cat si pentru conducere.
Iacob nu a avut afectat doar meniscul,ci si ligamentele încrucisate.Astfel încât va reveni pe gazon probabil în primavara.
Ce ghinion pe capul lui.Sa aiba posibilitatea sa joace in UCL si sa fie accidentat.
La Multi Ani Victoras Iacob,azi este ziua ta de nastere.Suporterii Stelei sunt alaturi de tine si iti ureaza in primul rind sanatate,sa te faci bine cit mai repede.
Ce zi naspa de nastere... ![]()
![]()
![]()
De ce e naspa ? Mie mi se pare ca e o zi ca toate zilele.
La multi ani Victore !
La multi ani Victoras! Insanatosire cat mai grabnica si bafta in continuare pe toate planurile!
La multi ani Victoras, sa ai parte de multa sanatate, bucurii alaturi de familie, si sa iti revii cat mai repede dupa accidentare, sa prinzi macar ultimul meci din grupa ![]()
De ce e naspa ? Mie mi se pare ca e o zi ca toate zilele.La multi ani Victore !
anul' asta e naspa ca e accidentat si nu joaca ...
la multi ani,Victoras!insanatosire grabnica si te asteptam cat mai curand inapoi :wink: !
Victoras Iacob s-a antrenat cu echipa si sunt sanse intr-o luna sa joace.o veste super buna :lol:
@janker Steaua
Si la ce echipa o sa joace Victoras? Ca ai uitat sa ne spui :twisted: