Emisiunea era in desfasurare la ora la care am postat. In alta ordine de idei, Victoras are toate sansele sa joace in returul cu englezii. Azi s-a antrenat pentru prima oara dupa accidentarea din meciul cu FC National.
" A inviat!
Victoras Iacob a efectuat ieri primul antrenament de la fractura de clavicula suferita in meciul cu FC National. Oli il va introduce simbata, cu Farul, pentru a-l avea in forma in returul cu Middlesbrough.
Cea mai mare problema a Stelei in aceasta perioada a fost lipsa lui Victoras Iacob. Accidentat in meciul cu FC Na- tional, dupa intrarea dura a lui Burca, Jancker a fost diagnosticat cu fractura de clavicula. Dupa o perioada de convalescenta, Victoras a inceput usor recuperarea, in urma cu citeva zile. Acesta a efectuat ieri primul antrenament cu echipa, venind la arena din Complexul Lia Manoliu in jurul orei 16:00.
Cu miscari inca lente, acesta s-a echipat, acuzind inca o oarecare jena in zona in care a avut fixat un corset ce l-a tinut imobilizat mai mult timp. Incurajat de colegi, care l-au intrebat cum merge recuperarea, Iacob a iesit impreuna cu ceilalti pe teren. Cu figura concentrata de ambitia cu care isi dorea sa ajunga la nivelul de pregatire optim, Victoras a inceput usorus or sedinta de antrenament. Cum muschii sai nu au mai fost solicitati in ultimul timp, Jancker a efectuat cu mare atentie incalzirea. Strechingul l-a solicitat, totusi, pe Victoras, care a respirat ceva mai adinc la terminarea exercitiilor.
Preparatorul fizic l-a urmarit cu mare atentie, dupa care a facut impreuna cu Victoras o serie de alergari si exercitii care trebuie treptat sa-l readuca la parametrii fizici normali. Iacob a terminat antrenamentul transpirat si obosit, dar cu zimbetul pe buze. Revenirea este tot mai aproape! Mai mult ca sigur, el va reveni in returul de foc cu Boro.
Incurajat de impresar
Victoras Iacob a avut o perioada extrem de grea dupa accidentare. Avind spatele si bratele imobilizate intr-un corset, Jancker nu putea la inceputul convalescentei sale sa manince singur. Astfel, el a avut nevoie de sprijinul familiei si al prietenilor. Printre cei care l-au sustinut a fost si impresarul sau, Dumitru Tudor, desi acesta se afla in Spania: "Am vorbit mereu la telefon cu Victoras. Avea nevoie de sprijin sufletesc. As fi vrut sa fiu linga el, dar mi-am deschis un birou la Madrid impreuna cu un impresar sirb, Petar Kovacevic". "
Sursa: SPT.ro