Dinamo nu mai joaca atat de spectaculos ca pe vremuri...De cand nu am mai vazut un gol cu capu' de la 20 de metri...
Dinamo a jucat vreodata spectaculos???CAnd inainte sa se infiinteze clubul???
Dinamo nu mai joaca atat de spectaculos ca pe vremuri...De cand nu am mai vazut un gol cu capu' de la 20 de metri...
Dinamo a jucat vreodata spectaculos???CAnd inainte sa se infiinteze clubul???
Dinamo nu mai joaca atat de spectaculos ca pe vremuri...De cand nu am mai vazut un gol cu capu' de la 20 de metri...Dinamo a jucat vreodata spectaculos???CAnd inainte sa se infiinteze clubul???
Cum Red nu iti amintesti meciurile cand jucau spectaculos...nu stii Steaua - Dinamo 5-0 ?? sau Dinamo - Foresta 4-5??? :lol:
M-ai scos din ceata Money-ce sa mai zic super spectacol!!!
Bine mai, lasa ca jucati voi spectaculos, cel putin s-a vazut in ultimele etape din campionat. Sau ati venit foarte relaxati dupa meciul cu italienii? Apropo, mai dati o ocheada pe la golaveraj si vedeti cum stam pe acolo. Sau aia nu tine de spectacol? A, uitasem, alea sunt in urma aranjamentelor cu echipele si arbitrii, nu? Greseala mea.
Bine mai, lasa ca jucati voi spectaculos, cel putin s-a vazut in ultimele etape din campionat. Sau ati venit foarte relaxati dupa meciul cu italienii? Apropo, mai dati o ocheada pe la golaveraj si vedeti cum stam pe acolo. Sau aia nu tine de spectacol? A, uitasem, alea sunt in urma aranjamentelor cu echipele si arbitrii, nu? Greseala mea.
Te referi la golaverajul din Cupa UEFA ?? ![]()
Nu vorbeam de UEFA, dar hai ca ai fost spiritual...In UEFA avem un golaveraj de "invidiat". :evil: Poate se schimba in bine dupa meciul cu CSKA, desi dupa meciul cu Argesul slabe sperante.
Nu vorbeam de UEFA, dar hai ca ai fost spiritual...In UEFA avem un golaveraj de "invidiat". :evil: Poate se schimba in bine dupa meciul cu CSKA, desi dupa meciul cu Argesul slabe sperante.
Poate o amenda ii trezeste pentru meciul cu CSKA :wink: :wink:
Nu vorbeam de UEFA, dar hai ca ai fost spiritual...In UEFA avem un golaveraj de "invidiat". :evil: Poate se schimba in bine dupa meciul cu CSKA, desi dupa meciul cu Argesul slabe sperante.Poate o amenda ii trezeste pentru meciul cu CSKA :wink: :wink:
poa dc ii da pe toti afara in frunte cu Borcea...
Bravo Iacoooooooob!!!
Se pare ca si-a revenit baiatu'! ![]()
ce sa-si revina .. a avut doar o pauza la gol . ca in rest a mers bine
Nu vorbeam de UEFA, dar hai ca ai fost spiritual...In UEFA avem un golaveraj de "invidiat". :evil: Poate se schimba in bine dupa meciul cu CSKA, desi dupa meciul cu Argesul slabe sperante.Poate o amenda ii trezeste pentru meciul cu CSKA :wink: :wink:
poa dc ii da pe toti afara in frunte cu Borcea...
Nu neaparat, doar ca jucatorii trebuie sa se mobilizeze si sa nu mai trateze nici un meci cu nasul pe sus. Si atunci va fi bine.
Reddog, unii nu sunt in stare sa faca ceea ce zici tu. Si nu ma rerer daor la cei de la Dinamo... :evil:
Ce sa-i faci cu aerele de vedete? Sunt mari vedete, ce vrei si tu acum? :twisted: :evil:
Steaua
"Dica e Marcelinho"
Prezenti la meciul cu Sportul, trimisii lui Hertha Berlin, echipa pe care Steaua o va intilni in Cupa UEFA, au fost impresionati de forta ofensiva a ros-albastrilor. Acestia au fost pusi serios pe ginduri de evolutia decarului din Ghencea. Nemtii l-au comparat pe stelist cu brazilianul Herthei datorita eficientei in joc.
detalii pe http://www.freewebs.com/fotbalclubsteaua/ sau pe www.spt.ro
Asta e o jignire la adresa lui Dica. L-am vazut si eu pe brazilian in mai multe meciuri si-l poti compara cu Plesan, nu cu Dica !
Din pacate am fost offtopic pentru ca...am incurcat threadurile
...da este o jignire la adresa lui Dica...stiu este adresa mea de net...dar nu eu am inventat asta...ci cei de la SPORT TOTAL...eu doar am preluat stirile.
Last edit: 1.Despre asta continuati sa vorbiti pe threadul Nicolae Dica.
2.Nu cu Plesan trebuie sa se faca comparatie ci cu Zicu :lol:
Sa va reamintesc ca nu isi au rost aceste comparatii? Vorbiti despre jucatorii vostri, nu despre ai nostri.
N-ai de ce sa te ofuschiezi asa reddog. MArchelinio este un jucator foarte bune si o astfel de comparatie este o lauda la adresa oricarui fotbalist din divizia A. Din pacate sunt de parere ca brazilianul este mai bun decat Dica. Ramane insa ca pitesteanul sa infirme aceasta afirmatie in meciul direct.
Discutia asta se inchide aici... orice postare referitoare la ea pe topicul lui Victoras dupa anuntul meu, este stearsa... De Dica vorbiti aici:
http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...t=1777&start=60
Sa stapaneasca sanatos tricoul de joc al echipei nationale...cel cu numarul 9 ... si sper sa i se indeplineasca dorinta de a juca la nationala cat de curand...
frumos cadou, ce bine era daca era de la Piti... cam imposibil din pacate sa faca piti asa ceva...
dar oare ar merita sa joace Iacob in echipa nationala ??? daca da in locul cui ???
Piti ? Stai ca are de vopsit si el niste fotbalisti, mai ales ca a plecat acuma Andone... De unde loc si pentru Iacob ? :evil:
eu zic ca Piti e un om destept...si stie e el cee mai bine !!!
Si marmota...
Piti om destept ?! O fi fost, dar orgoliul l-a prostiti rau de tot !