Este pe departe cea mai buna achizitie a acestui sezon si un atacant de care Steaua avea nevoie.Sper sa o tina tot asa in continuare!!
Este pe departe cea mai buna achizitie a acestui sezon si un atacant de care Steaua avea nevoie.Sper sa o tina tot asa in continuare!!
Fara suparare dar topicul e despre Iacob si ca tot veni vorba, vreau sa spun ca e cel mai bun atacant roman la ora actuala. Mai bun si ca Mutu ( va rog sa nu radeti! )Ar trebui sa fie titular incontestabil la nationala.
Daca il aveam anul trecut alaturi de Neaga, eram campioni dupa 20 de etape.
Stie sa finalizeze. Bun, atacantii stiu sa finalizeze dar ai nostri nu ajung in pozitie de finalizare cu exceptia lui Iacob care da ca buldozerul peste stopperi si nu mai trebuie sa se demarce. Atacantul Perfect.
Fara suparare, dar acum eu voi rade. Mai bun decat Mutu nu cred ca e. In primul rand sa fie printre golgeteri si dupa aceea mai vorbim. Pe cand era la Otelul de ce nu era asa de "perfect"? Nu am spus ca nu e bun, dar nici chiar "perfect". Sa fim totusi rezonabili.
Iacob-neaga era de vis .. buna combinatie
Atacant adaptat jocului modern, are forta si chiar o doza buna de tehnica. Inalt, are si o lovitura buna de cap, si nu inchide ochii in momentul in care loveste mingea, meteahna veche a jucatorilor romani.
Cel mai important lucru la el.. are acel instinct de atacant adevarat, trage imediat ce are o sansa, si trage bine, cu forta.
Un transfer foarte bun, mai ales daca tinem cont ca are 25 de ani, deci mai poate juca multi ani la Steaua.
Te cred.Si eu cu Maria Ta.
Ok Mariele Voastre incetati e topic despre Victoras Iacob!
Un jucator care imi place din ce in ce mai mult!!!!
si normal sa-ti placa .. daca da goluri .. aproape meci de meci
O lovitura buna rau facute de Jiji & Meme...bravo lor..jos palaria pentru transferul asta.
da asa e ... jos palaria
hahaha...De 4 meciuri pauza goluri. A secat si la el. Dar in schimb are ratari monumentale. Mai stiu eu pe unul la noi...
hahaha...De 4 meciuri pauza goluri. A secat si la el. Dar in schimb are ratari monumentale. Mai stiu eu pe unul la noi...
Are 6 goluri in europa...voi de cand nu ati mai inscris in europa???Prefer sa inscrie mai multe acolo decat in campionat... :wink: Si nu ne mai lua cu ratarile ca zicu & bratu & baltoi sunt ratangii campionatului...
Isi pastreaza golurile pentru meciul cu Halmstadt. Cred ca va puncta si in campionat cat de curand. Pauza aceasta de doua saptamani este ca o gura de oxigen pentru noi.
hahaha...De 4 meciuri pauza goluri. A secat si la el. Dar in schimb are ratari monumentale. Mai stiu eu pe unul la noi...Are 6 goluri in europa...voi de cand nu ati mai inscris in europa???Prefer sa inscrie mai multe acolo decat in campionat... :wink: Si nu ne mai lua cu ratarile ca zicu & bratu & baltoi sunt ratangii campionatului...
Pai am si spus ca mai stiu eu unul. Si eu as prefera sa inscrie ai nostri in UEFA, dar se pare ca nu au parte de destula concentrare.
Isi pastreaza golurile pentru meciul cu Halmstadt. Cred ca va puncta si in campionat cat de curand. Pauza aceasta de doua saptamani este ca o gura de oxigen pentru noi.
Cu Halmstadt sunt sigur ca veti da goluri. Nici nu ma indoiesc de asta. In campionat se a vedea. Sa nu fie ca si Cristea.
pastreaza golurile pt cind o'm veni in groapa aia infecta.
poate isi revine .. dupa pauza asta .. cine stie...sa speram ca nu se ingroapa singur..
De ce infecta Red? Te-ai imbolnavit cand ai intrat in Groapa? :lol:
Mai bine il vedeam pe Neaga la voi. Ala era mai destept si mai fair play in declaratii, nu ca si infumuratul asta.
Mai bine il vedeam pe Neaga la voi. Ala era mai destept si mai fair play in declaratii, nu ca si infumuratul asta.
L-ai vazut pe Victoras infumurat si pe Zicu si Tamas timizii campionatului... hai reddog, unde iti sunt manierele?
L-ai vazut pe Victoras infumurat si pe Zicu si Tamas timizii campionatului... hai reddog, unde iti sunt manierele?
Zicu nu se pune ca ala e superfotbalist si nu poate fi comaprat cu Iacob sau Tamas...
Sorine!!!! Nu se vorbea de Tamas si Zicu aici. Pana una alta, nu tu spuneai sa nu se mai faca comparatii intre stelisti-dinamovisti? Ce faci acum, iti dai cu firma in cap? :wink: Nu am afirmat ca ei sunt "timizii campionatului" niciodata.
De ce infecta Red? Te-ai imbolnavit cand ai intrat in Groapa? :lol:
Nu reddog era o metafora...:lol: dar ai toate sansele sa te imbolnavesti cand vezi cat de prost joaca Dinamo...
dar ai toate sansele sa te imbolnavesti cand vezi cat de prost joaca Dinamo...
Sa-ti fie rusine !!! Cum poti sa vorbesti asa despre o echipa de Chamions League ?
Pai asa se vorbeste de echipele mari ?
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dar ai toate sansele sa te imbolnavesti cand vezi cat de prost joaca Dinamo...
Sa-ti fie rusine !!! Cum poti sa vorbesti asa despre o echipa de Chamions League ?
Pai asa se vorbeste de echipele mari ?
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Imi cer scuze... nu o sa mai fac asta in viata mea...:lol: :lol: :lol:
Dinamo nu mai joaca atat de spectaculos ca pe vremuri...De cand nu am mai vazut un gol cu capu' de la 20 de metri...