atunci pe cine ai propune tu acu de la Steaua in Nationala ??? excuzand Ogararu , Hamu si Dumitru ...
atunci pe cine ai propune tu acu de la Steaua in Nationala ??? excuzand Ogararu , Hamu si Dumitru ...
Dica, Iacob, Goian, Ghionea, Radoi.
Dar parca era vb de Iacob, nu ? Lasa-l pe Piti !
Pai atunci Iacob ar merita ???
Nu cred ca este de Nationala. Cel putin nu acum.
Cred ca este de departe cel mai bun atacant care a trecut pe la noi in ultimi 3-4 ani dar asta pentru ca am stat prost la acest capitol, nu pentru ca este el nemaipomenit.
rateaza mult, mult de tot, mult prea mult...
Sper sa nu ajunga in Franta sau Germania in aceasta iarna. Ar trebui sa il tina Jiji pana la vara cel putin...
Se pare ca Iacob e ca si acontat de Hertha. Pentru club este o afacere foarte buna, cu un profit brut de 2 mil Euro, iar Victoras ar avea un salariu cu mult mai mare decat cel primit aici, adica 600.000 de Euro.
Problema noastra este insa cine il va inlocui? Cristea? Sau Litu, ori Simion? Oprita nu cred ca da randament ca varf, asa ca...
Sper sa nu plece!
Daca pleaca Iacob vom avea probleme in faza ofensiva.
Nu cred ca o sa plece,mai are inca multe de zis.DAR..o eventuala plecare a sa,ne-ar putea da o suma frumusica cu care Steaua poate aduce un atacant valoros...
fara Iacob suntem terminati, in locul lui nu pot evolua nici unul din lot... Practic e cam indispensabil la ora actuala Iacob... ma intreb cum ramane cu cei 2-3 ani jucati la Steaua si apoi ai voie sa joci afara... parca era o cerinta chiar de GG impusa...
De la meci la meci joaca mai slab... :cry:
Nu cred ca este neaparat vina lui. Sa nu uitam ca este un atacant de careu si in meciul de aseara nu a avut nici macar o mingia mai de doamne ajuta. Trebuie apreciat ca a muncit foarte mult, s-a luptat cu fundasii adversi si a incercat sa creeze culoare pentru cei veniti din linia a doua (problema este ca acestia nu prea au venit) una peste alta nu putea sa joace mai bine intr-un meci in care a ajuns de mai multe ori in pozitie de a centra dect in pozitii de finalizare
Date oficiale:
Data nasterii : 14.10.1980
Locul nasterii : Ramnicu Valcea
Nr tricou : 19
Email : V***@***
Debut in divizia A : 04.12.1999 - FC Arges - AS Rocar 3-1
Jocuri in divizia A : 134
Jocuri la Steaua : 14
Jocuri in sezonul curent : 14
Cartonase galbene in sezonul curent : 2
Cartonase rosii in sezonul curent : 0
Minute jucate in sezonul curent : 1082
Goluri marcate : 37
Goluri marcate pentru Steaua : 6
Goluri marcate in sezonul curent : 6
Selectii la echipa nationala : 0
Goluri marcate pentru echipa nationala : 0
Din pacate sezonul pentru Iacob s-a incheiat.Ruptura de clavicula se pare.
se anunta vremuri grele
![]()
Prieteni, stati linistit! Ne vom descurca! Victoras punea presiune pe echipa adversa, dar era intr-o forma proasta! Fiti optimisti! Va fi bine! Trebuie sa fie bine! HAI Steaua! Sper 23 si Cupa UEFA!
o intrebare se naste atunci.. cine mai pune presiune pe adversar? pentru ca am ramas fara unul din atacanti lotului.. speram sa vedem schimbari in tactica lui Olaroiu acum e clar ca centrarile in careu nu mai au sansa de izbanda...
cel putin 1 luna de repaus pt Iacob.
O sa citez din Gazeta Sporturilor, sper ca e mai mult decat edificator citatul, si o sa atrag atentia asupra mai multor puncte interesante:
[...] Apoi, Victoraş Iacob s-a recunoscut învins de crampoanele lui Burcă, care i-au fracturat clavicula, şi a fost înlocuit în minutul 62 de Opriţa. "Jancker", care va rata restul sezonului, nu a fost operat deocamdată, el urmînd să ajungă în cursul zile de azi la spital, unde doctorii vor da verdictul: operaţie sau ghips. Îngrijoraţi de starea lui Iacob, MM Stoica, Marius Lăcătuş şi Valeriu Argăseală au fost prezenţi şi ei la Spitalul Militar din Capitală.
si off topic:
Spre miezul nopţii, şi mijlocaşul Sorin Paraschiv a ajuns la acelaşi spital, după ce în repriza a doua a părăsit gazonul cu o tăietură urîtă în zona urechii drepte! Eroul de la Sevilla, Bănel Nicoliţă, a căzut şi el pradă violenţei "bancarilor", dar a strîns din dinţi şi a evoluat accidentat din minutul 10.
"Ar fi trebuit să veniţi în vestiar să vedeţi cîţi dintre noi sînt bandajaţi. Parcă am fost la Rovine, s-a jucat foarte dur, însă arbitrul nu a vrut să vadă", a spus Mirel Rădoi la final.
Concluzia:
"Normal că au intrat atît de tare, pentru că aveau nişte prime promise de alte echipe şi asta nu e bine"
Gabriel Boştină
20 martie 2006
De prosport nu mai zic nimic, jurnalul afisand un articol anti-Steaua in care au subliniat cu precadere faptul ca echipa nu a jucat nimic si ca spectatorii au fost integral impotriva echipei tehnice (neadevar total dat fiind ca, noi, suporterii, am cantat in permaneta!) si chiar avand tupeul sa emane elucubratii de genul [...] Fanii stelişti au început din nou să crâcnească din cauza ineficacităţii favoriţilor [...]. Noi pe stadion nu am facut asta... ci am sustinut echipa pana dupa finalul meciului, echipa care a jucat foarte bine - in conditiile date, problemele fiind doar la finalizare.
Pe un ton personal:
Dupa jocul de astazi am din ce in ce mai multa incredere in echipa, si sper ca aceste evenimente se vor dovedi trecatoare. Forza Steaua! In 2006 noi STELISTII vom putea sarbatori cum se cuvine fenomenul 1986, nimeni nu ne va opri!
===================================================================
[b]L8EREDIT: Bogdan4Steaua[/b]> nu ma mai impresioneaza nimic, se pare ca acest fenomen AntiSteaua a luat amploare de la alegerea echipelor care vor juca in sferturile Cupei UEFA.
Curios este ca desi Rapid a facut egal nimeni nu face un mare caz in legatura cu acest fapt ci se insista cu egalul Stelei.
Nu vreau sa par paranoic, si tin sa va anunt ca nu sunt, dar sunt prea multe lucruri ciudate care se intampla in acest Campionat. Dupa etapele Cupei UEFA in care nu au existat discutii nici despre arbitraj nici despre modul de comportament al echipelor adverse, iata ca ne lovim de aceste comentarii, de multe ori depasite care daca va mai aduceti aminte ne erau impuse si in momentele dinaintea partidelor importante din sezonul trecut ("scandal la Steaua", "Gigi Becali contrazice nujtiu ce jucator", "probleme pe banca tehnica"). Sper ca o data, in viitorul cat mai apropiat sa se renunte la aceasta strategie Anti-Steaua si sa ne concentram pe o grupare Pro-Romania. Nu neaparat in fotbal, ci si in celalalte sporturi, unde stapaneste acelasi haos si aceeasi rautate. Romani, treziti-va, acesti oameni lupta pentru onoarea voastra!
In momentul acesta nu imi doresc decat ca Steaua sa bata Rapidul (desi am un respect imens pentru cativa jucatori foarte buni din echipa Rapidista si pentru antrenorul Razvan Lucescu).
Oricum, toate ca toate, trebuie sa ne obisnuim cu aceste scandaluri/denigrari inaintea partidelor importante. Se pare ca fac parte din peisajul autohton, in care fiecare daca are o parere proprie incearca sa reduca celelalte idei la zero inainte chiar si de a fi emise.
Un alt lucru jenant, dupa victoria Rapidului, toate televiziunile nationale au acordat un spatiu de emisie net superior calificarii Rapidului, in defavoarea Stelei. Oare de ce ?
Daca am repetat chestii comentate in alte posturi prezente pe forum imi cer scuze, dar am revenit dupa aproape 4 luni din strainatate, nu am avut timp sa citesc absolut totul.
www.FCSTEAUA.ro continuati tot asa sunteti legatura noastra, a fanilor, cu echipa, si cu galeria.
Ai ratat opera de arta din ziarul Sport Total:
"Steaua fara dinti
Pentru ca are pretentia sa invinga doar pentru ca a iesit pe teren, Steaua s-a impiedicat in Cotroceni de propria lipsa de solutii ofensive. Oli nu e antrenor defensiv, dar elevii sai nu stiu sa atace decit intr-un fel pe care deja l-a invatat toata lumea. Campionii au avut posesie, dar nici o ocazie care sa conteze cu adevarat.
Steaua pretinde supunere neconditionata si respect absolut. Indirjirea adversarului o enerveaza si o precipita. Iar Nationalul nu se preda fara lupta, chiar daca lupta sumar si defensiv. Cum Steaua a inventat deja tot ceea ce putea inventa cu acesti jucatori, i-a ramas doar uimirea provocata de incapatinarea bancarilor de a respinge tot, indiferent cum, indiferent unde. La campioni, desenul e acelasi, cu traseele cunoscute de oricine.
Asa ca lupta e una de uzura si de nervi tari. A fost evident ca Nationalul se teme de elevii lui Olaroiu, asa ca s-au preocupat sa inchida sirguincios culoarele spre poarta lui Nae, atacul lasindu-l pe seama hazardului. Pur si simplu, din prea multa frica, gazdele nici n-au putut tine balonul mai mult de trei pase, ceea ce a insemnat o posesie de record pentru Steaua, dublata insa de o crasa lipsa de idei eficiente in atac.
Timpul a trecut, astfel, in favoarea celor care vroiau mai putin de la meci, baietii lui Bergodi, destoinici altfel in incrincenarea lor de a se apara grupat si metodic. Olaroiu n-a avut ce sa schimbe la ai lui, fiind clar de data asta ca jocul Stelei depinde de adversar mai mult decit de orice altceva. Si daca acesta poate sa incurce automatismele echipei din Ghencea, atunci aceasta are de suferit.
Ajunge greu si foarte putin periculos la poarta celorlati, avind doar meritul ca incearca mereu, indiferent de minut, starea terenului si numarul adversarilor. A fost la fel aseara, in Cotroceni, unde invingatorii lui Betis n-au incetat vreo secunda sa incerce sa construiasca atacuri, chiar daca asta le-a iesit rar de tot.
I-a impins discret Alexandru Deaconu, care, dupa ce nu l-a eliminat in minutul 19 pe Radoi, pentru un fault criminal la centrul terenului, a fluierat aproape orice pentru stelisti si nimic pentru bancari. Astfel, egalul e pentru gazde premiul disciplinei, iar pentru oaspeti dovada unei stereotipii ingrijoratoare deja in fazele de atac.
Cosmin Staniloiu "
cel putin 1 luna de repaus pt Iacob.
Asa am crezut si eu aseara dar doctorii spun ca e posibil sa-si fi incheiat sezonul de pe acum... mare ghinion... Sa vedem cum o scoatem la capat... Se trezeste oare Cristea?
Nici o problema. La cum il stim pe Oli e gata sa joace cu Dica varf. Si eventual Lovin sau Cristocea la mijloc in.
"Iacob, rupt de Burca
Victoras Iacob a suferit o fractura de clavicula la un duel cu Burca, in minutul 60 al partidei jucate de Steaua, duminica, pe terenul lui FC National. Iacob va fi indisponibil tot sezonul si a fost deja operat, duminica seara, la Spitalul Militar din Bucuresti.
Victoras Iacob a parasit terenul accidentat, dupa o faza care nu anunta nimic. Burca l-a lovit cu piciorul in cap, iar Iacob a fost inlocuit cu Oprita si dus la spital.
Iacob a suferit o fractura de clavicula si a fost operat duminica noapte la Spitalul Militar. Va lipsi la "dubla" cu Rapid, din Cupa UEFA, iar medicii anunta ca absenta ar putea fi de doua sau trei luni."
Sursa: Onlinesport.ro
S-a dus si criminalul ala de Burca la Spital si si-a cerut scuze? Un NENOROCIT, un CRIMINAL... Sa vedem ce se va intampla daca va intra la fel si la Niculescu? Dar oare va intra la fel? ma indoiesc. E un Criminal nu e un sportiv acest Burca... Un NENOROCIT de OM... dar nu e OM e un ANIMAL...
Vina cea mai mare o are arbitrul care a tolerat jocul dur. La o faza similara in turul campionatului Para a fost direct eliminat si nimeni n-a zis nimic.
Cu ce au gresit ai nostri ca sa fie macelariti in halul asta? Ca joaca fotbal, ca nu-i intereseaza blaturile?
Daca si-n etapa viitoare Timisoara va juca la fel ca Argesul si Nationalul propun antrenorului sa bage rezervele in campionat si principalul obiectiv sa fie eliminare Rapidului si castigarea cupei UEFA care face cat 5 titluri.
Din pacate Iacob este deja pierdut... Si nu avem cu cine sa-l inlocuim...