In sfarsit ajunge unde ii e locul: la Buzau....
In sfarsit ajunge unde ii e locul: la Buzau....
@Mo - am vrea noi!...
"Nu știu de unde a apãrut informația cã Lovin va pleca la Buzãu sau în altã parte. Lovin va rãmâne la Steaua. Despre Surdu pot sã spun cã acesta va pleca, probabil la Gloria Buzãu sau la FC Brașov", a spus Gigi Becali pentru NewsIn
@danimarcu
Pacat, chiar credeam ca scapam de el. Sper ca macar sa nu mai joace....
desi afectat de sejurul la echipa a IIa, a gresit cateva pase dar ne-a dovedit ca avem nevoie de el.
golul lui Stancu pare exersat la antrenamente iar felul cum Lovin s-a demarcat si cum a deviat mingea pentru autorul golului au fost de nota 10 PLUS.
Faza de la golul 2 din meciul cu Roma am mai vazut-o si in alte meciuri cu acelasi Lovin deviind. E clar ca e exersata la antrenamente.
cand va invata oare ca poate ataca mingea si din lateral chiar daca vine din spate? azi am avut mari emotii ca ramanem in 10, la fiecare intrare a lui Lovin. vrea sa faca multe, dar nu prea ii ies.
in ziua cand va avea curaj sa plece spre poarta adversa si nu sa intoarca mingea cum o face acum, in ziua cand va sti sa ia mingea adversarului fara sa il faulteze, iar cand va lua galben adversarul sa iasa pe targa, atunci vom avea in Lovin un jucator de baza. eu cred in el!
Inca ma intreb: ce cauta Lovin la Steaua? Si nu ma voi opri...
Cretinismul conducerii legat de acest jucator este incomensurabil.
Tiago este cu trei clase peste el. In plus, gasesti in Liga 1 10-15 inchizatori care ii sunt superiori.
Defensiv zero, ofensiv zero. Jalon pentru adversari, incurca-lume pentru noi. Plus nesimtire si milogeala cat cuprinde.
Cine dracu' il mai tine la Steaua? 2 goluri in aproape 4 ani la noi. Defensiv, tot nul...
Are cineva secventa cand Lovin vrea sa faca rabona in meciul cu Sevilla din CL?gif daca se poate..Mersi.
Cica Torino ar fi interesata de Lovin..
Daca e adevarat,ar fi cel mai bine sa plece..
Pe dracu'...
Zvonuri lansate de alde' Ciorba, pentru a-i creste cota lui "Lampard din Ghencea". Unii isi fac calcule conform carora daca echipa X e interesata de Lovin, pseudo-fotbalistul in cauza va fi de acum titular incontestabil, ba chiar adulat de suporteri.
Sper ca macar de data asta sa zica si cancerul de Jiji ceva bun:cica Toja va juca in locul lui lovinel...
Parca a zis ca "ar trebui" sa joace in locul lui Lovin, nu ca o va si face...
Pai daca va juca in locul lui Lovin, inseamna ca ciuma de Banel ramane titular. Ma asteptam, dar speram ca atunci cand vor fi si Toja si Szekely apti, Banel va ramane pe banca...
Ideal ar fi cu Toja in centru, langa Radoi sau Ovidiu Petre, cu Szekely pe dreapta si Ochirosii/Neaga pe stanga.
Primele negocieri purtate de Steaua au fost cu italienii de la Lecce, carora clubul din Ghencea le-a cerut 1.2 milioane de euro. Oficialii fostei echipe a lui Gica Popescu doreau in schimb sa ofere doar 800.000 de mii de euro, astfel ca tranzactia a picat momentan.
Pe fir a intrat si Anorthosis Famagustas, echipa care vrea sa isi intareasca masiv lotul in vederea unei participari istorice in grupele Ligii Campionilor. Soarta mijlocasului in varsta de 26 de ani se va decide pana la data de 31 august.
De ar da Domnu....
De ar da Domnu....
Nu ma intereseaza daca pleaca Lovin sau ramane. Oricum, banii de pe un eventual transfer al sau sunt bagati in ruleta la Monte Carlo.
Pai nici pe mine nu ma interesa din punct de vedere financiar. Dar, daca pleaca nu ne mai poate "incanta" cu tehnica, ingamfarea si lasitatea lui
Dar, daca pleaca nu ne mai poate "incanta" cu tehnica, ingamfarea si lasitatea lui
Merge bagat la un meci cu Buzau, F.C. Arges sau Otopeni, asa il mai odihnim pe "ceasornicar".
Sincer sa fiu l-as prefera pe tanarul Iacob intr-un meci cu buzau, Iasi sau otopeni. Nu cred ca l-a vrut Inter degeaba...
Nici pe Lovin nu l-au vrut degeaba Malaga si Valerenga.
In afara de penalty-ul transformat cu Valencia, superbul artificiu tehnic din meciul cu Sevilla si 2 goluri neimportante nu prea a facut nimic la Steaua.
Bravo !
:steagcruce:
:steagcruce: ![]()
bravo Lovine! ieri ne-ai aratat in returul cu galata ca in meciurile cele mai grele putem conta pe tine! superba centrarea pentru arthuro! acum trebuie sa mai exersezi si suturile la poarta, caci am vazut ca deposedarile din spate venind din lateral deja le stii! nu te mai certa cu arbitrul, ca nu ai nici o sansa, si vei ajunge un fotbalist mare!
Lovin a fost cel mai bun de pe teren in urmatoarele meciuri:
Steaua - Pandurii 1-0 cu nota 9.16
Lovin a fost cel mai slab de pe teren in urmatoarele meciuri:
Steaua - FC Arges 2 - 0 cu nota 5.08
Galatasaray - Steaua 2 - 2 cu nota 5.57
Dinamo - Steaua 2 - 1 cu nota 3.42
Steaua - Poli Iasi 1 - 0 cu nota 6.65
Steaua - Zaglebie 2 - 1 cu nota 6.82
Steaua - Poli Iasi 1-0 cu nota 5.85
Poli Timisoara 1-0 Steaua cu nota 3.08
Steaua 2-4 Dinamo cu nota 3.63
Steaua - FC Arges 2-0 cu nota 6.45
Real Madrid 1-0 Steaua cu nota 7.16
Steaua 3-0 Unirea Urziceni cu nota 7.12
Sportul 1-2 Steaua cu nota 6.61
Heerenveen 1-3 Steaua cu nota 7.13
Jiul 1-2 Steaua! cu nota 6.69
Steaua 0-1 Gloria! cu nota 4.81
Steaua - FCM Bacau 1-0 cu nota 6.22
Steaua 3-1 Valerenga! cu nota 6.60
Poli Iasi 0-1 Steaua cu nota 5.98
Shellbourne - Steaua 0-0 cu nota 6.16
Otelul - Steaua 1-0 cu nota 3.33
Steaua - Apulum 3-0 cu nota 7.47
Steaua - Besiktas 2-1 cu nota 7.35
Parma - Steaua 1-0 cu nota 3.81
Steaua - FC National 5-1 cu nota 6.79
Impresionant palmares.
Mama ce cota are...daca pariai pe Lovin la pariuri faceai bani multi ![]()
azi in meciul cu Pandurii a jucat bine....a dat si gol
Tine-o tot asa ![]()