FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Florin Lovin

«167891015»
Bogdan4Steaua12.12.2007 09:26

Pentru Lovin: se pare ca baiatul are noroc. Scouter-ul celor de la Lincoln City, locul 22 in Liga a treia engleza a venit sa il urmareasca pe cel supranumit "Lampard din Ghencea".

(E o gluma, evident)!

Dani200512.12.2007 14:21

@Bogdan4Steaua: daca nu ziceai ce e gluma, o luam de buna! :smile:

Recoba12.12.2007 22:55

Aceasta [...] de "jucator" sper sa plece cat mai curand... ce caracter infect...

Dani200517.01.2008 23:15

Nu stiu de ce nu a fost dat la Malaga!

In primul rand, nu i-am duce lipsa, in al doilea rand, ii sta gandul numai la plecare si nu in ultimul rand, are o pare mult prea buna despre el.

Cred ca i-au murit laudatorii! (asta daca a avut vreodata)

Florin Lovin cãtre suporterii Stelei: "Apreciați-mã!"

Cine s-a trezit sa vorbeasca de apreciere...

john_8618.01.2008 00:44

Inainte sa isi doreasca sa fie apreciat de suporteri, ar trebui sa isi aminteasca de gestul pe care l-a facut la adresa suporterior in prima repriza din meciul cu Farul si sa se gandeasca daca merita apreciat. Acum iar ataca suporterii Stelei (plus ce mai infloreste si "presa") spunand ca acestia nu se pricep la fotbal.

MoWeed18.01.2008 08:44

S-a apucat sa ceara el apreciere de la suporterii Stelei... pacat pentru el ca e cel mai slab jucator din lotul Stelei.

Cum sa-l apreciez cand il vad cum conduce gratios mingea pe teren de parca ar fi un [...]?

Sincer, ma indoiesc ca aia de la Malaga sunt atat de prosti incat sa dea un milion pe "strainul asta de fotbal".

raducelbun18.01.2008 08:52

Cred ca exagerezi putin, nu este cel mai slab jucator al Stelei. Cred ca iti pot da cel putin 3 sau 4 mai slbi decat el!

MoWeed18.01.2008 08:56

Chiar sunt curios care ar fi acei 3 sau 4?

Banuiesc ca printre ei se afla Iacob, Banel si Surdu, nu-i asa?

raducelbun18.01.2008 09:26

Pai cei trei sau patru ar fi chiar cinci, mai precis: Cristocea, Croitoru, Baciu, Iacob si Surdu.

Este adevarat ca mie nu-mi place absolut deloc de Banel dar asta-i problema mea si nu pot sa-l trec si pe el ai aceasta lista atata timp cand el a fost vazut titular de toti antrenorii care au trecut pe la echipa.

Pe de alta parte, lista l-ar putea cuprinde si pe Neaga, pe care nu l-am nominalizat doar pentru ca foarte multi dintre voi va aduceti aminte cu foarte mare placere de cele cateva luni (vreo 2 -3) in care a jucat bine pentru Steaua.

MoWeed18.01.2008 09:34

Nici eu nu pot intelege de ce absolut toti antrenorii care au trecut pe la Steaua l-au vazut pe Banel titular incontestabil.

Cei enumerati de tine joaca foarte prost momentan numai ca fiecare din ei a aratat candva ca are cat de cat un control decent al mingii. In schimb Lovin o trateaza de parca ar fi o caramida. Speram si eu ca va pleca la Malaga, chiar ma miram cum de-s aia atat de prosti incat sa dea atata amar de bani pentru el dar se pare ca a cazut transferul...

raducelbun18.01.2008 09:38

Personal, nu cred ca ar fi o pierdere pentru Steaua in conditiile in care de acum inainte se va juca doar cu un inchizator si in care la echipa va ramane ori Rada ori Goian.

MoWeed18.01.2008 09:41

Pai clar am avea 2 variante mai bune ca el pentru un singur post: Radoi si Ov Petre.

Plus ca mie personal imi place Bicfalvi si ar putea juca el pe postul asta macar cate 20 min sau in meciurile cu echipe mai mici.

Bogdan4Steaua19.01.2008 13:31

Nu merge varianta cu Bicfalvi la inchidere. Din acest punct de vedere Lovin ii este superior. Experienta si veleitatile defensive ale ultimului isi spun cuvantul. Bicfalvi exceleaza din punct de vedere ofensiv. Eu unul nu as risca cu Bicfalvi pe post de inchizator intr-un sistem cu un singur mijlocas de acest gen.

In alta ordine de idei, vad ca Lovin ne spune indirect ca persoanele care il critica nu se pricep la fotbal. Florine, cota ta de piata, si asa exagerata se datoreaza parcursului bun european al intregii echipe din ultimul timp. Ca tu ai fost in unele meciuri pe teren este o intamplare, sa nu zic o greseala.

Lampard din Ghencea stie doar pase cu latul de maxim 5 metri sau calcaie senzationale catre aparatorii nostri. Verticalizare zero, aport ofensiv zero, sut imprecis si aere de mare vedeta. Cam atat...

MoWeed20.01.2008 11:28

De cand e la Steaua, Lovin a profitat de parcursul echipei.

Sa fim realisti, valoreaza Lovin 1 milion de lei vechi, nu de euro...

mountytoma20.01.2008 23:19

Lovin ne-a scapat de multe ori sezonul asta, orice ati spune, a jucat mult mai bine decat, de exemplu, finutul care castiga mult mai mult si totusi nu se spune nimic de el nici cand da pase de gol la norvegieni sau mai grav, la caini.

Doar e protejatul creditorului, nu? Din partea mea finutul sa i-o mestece mult si bine nasului, dar sa ne lase in pace cu fotbalul pe care nu il mai joaca.

Lovin e un baiat muncitor, poate nu atat de talentat pe cat am vrea noi, dar e unul care pune suflet, si pune si osul la treaba.

Oare cum era sezonul asta fara el? Eu cred ca aveam mult mai multe goluri primite.

Personal, ii doresc sa reuseasca sa plece, daca nu e nici dorit, nici apreciat.

raducelbun21.01.2008 10:58
... daca nu e nici dorit nici apreciat.

La nivel de conducere tehnica si administrativa pana acum, nu au fost semnale ca nu ar fi fost dorit sau apreciat.

Nici chiar creditorul nu a spus nimic de el pana acum. Cu suporterii are el o problema!

alex14721.01.2008 15:31

Lovin e un jucator relativ bun. Nu merita sa plece!

MoWeed11.02.2008 07:38

La multi ani lovine! Iti urez sa te transferi de la Steaua cat mai repede.....

JDERUL11.02.2008 08:27

La multi ani,Florin Lovin!

Cat mai multe momente de fericire alaturi de familie,prieteni si colegi!

Virgil11.02.2008 12:21

Florin Lovin, mijlocasul la inchidere al Stelei, implineste azi 26 de ani. Cu aceasta ocazie ii urez un calduros LA MULTI ANI!

"Cel mai frumos cadou pentru ziua mea ar fi cucerirea celui de-al treilea titlu de campion cu Steaua", a declarat sãrbãtoritul zilei de azi pe site-ul oficial al clubului.

Lovin la Steaua:

- 2 titluri de campion

- o Super Cupã a României

- o semifinalã de Cupã UEFA

- douã participãri consecutive în Liga Campionilor

Un palmares consistent raportat la numarul anilor de cand se afla la Steaua.

cristian01411.02.2008 12:36

La multi multi ani, dar cat mai putini la Steaua... 'playmakere'!

c.ronaldo1711.02.2008 12:49

La multi ani Lovin! Iti dedic Parazitii-De ziua ta..

mountytoma26.02.2008 11:45

Uite ce se schimba ciobanul!

De unde zicea ca Lovin nu are fata de Steaua, acum il impune in primul 11!

Bai Lovine, mie imi placea de tine, dar daca te place creditorul, incep sa am indoieli!

raducelbun08.05.2008 10:30

Incepe sa ma enerveze. Are momente in care parca nu gandeste.

mountytoma11.07.2008 14:19

tocmai cand incepuse sa joace fotbal, lui Lovin i s-a urcat la cap si a ajuns la Steaua II. ar trebui sa urmeze exemplul lui Baciu, un jucator bun care stie sa accepte statutul de rezerva la Steaua si care joaca cum poate el mai bine atunci cand e trimis pe teren!

«167891015»