Impresionant palmares.[/b]
si atunci, ce ne facem? il impuscam? sau il incurajam cu speranta ca va juca bine?
Impresionant palmares.[/b]
si atunci, ce ne facem? il impuscam? sau il incurajam cu speranta ca va juca bine?
Mai toti jucatorii Stelei sunt jucatori de moral, jucatori de trend...daca echipa este intr-o frma buna asa joaca si ei. La fel este si Lovin. Eu am incredere in el, a facut multe meciuri bune iar aseara a jucat excelent.
Il cedam. Cu o floare nu se face primavara. ![]()
eu nu il vad pe Lovin pe teren..cu toate ca nu s-a miskt rau cu galata...dar in general el ingreuneaza jocul ...parerea mea ca la ce lot are Steaua nu trebuie sa apeleze la astfel de jucator si cu calitatile lui Lovin:D.....e un jucator de Vaslui,Bistrita Urziceni....DAR NU DE Steaua
eu nu il vad pe Lovin pe teren..cu toate ca nu s-a miskt rau cu galata...dar in general el ingreuneaza jocul ...parerea mea ca la ce lot are Steaua nu trebuie sa apeleze la astfel de jucator si cu calitatile lui Lovin:D.....e un jucator de Vaslui,Bistrita Urziceni....DAR NU DE Steaua
Eh daca nu-l vedeai pe Lovin in teren la meciul cu Bayern aveam vreo 4-5 goluri incasate din acea partida
gigiotul il compara deja pe Lovin cu makelele. un rau mai mare nu putea sa ii faca, acum ca incepuse sa fie unul dintre jucatorii cei mai buni!
gigiotul il compara deja pe Lovin cu makelele. un rau mai mare nu putea sa ii faca, acum ca incepuse sa fie unul dintre jucatorii cei mai buni!
poate i se urca la cap vedetismele si nici acele deposedari nu le mai reuseste , chiar daca dupa urma o pasa data aiurea
Mie ceva nu imi place la Lovin ![]()
Da un sut bine......Si apoi numai suturi incearca si pe toate le rateaza si trage mult peste poarta ![]()
Asta nu imi place nu il inteleg....
Cel mai constant mijlocas al Stelei, joaca bine meci de meci
Lovin la Vaslui? la schimb cu jumatate dintr-un vasluian? asta e jignire!
Florine, nu pleca de la Steaua, lasa-i sa te trimita la echipa a doua daca sunt prosti. ia-le banii, daca vor sa scape de tine trebuie sa plateasca, conform contractului! iar daca e sa pleci, fa-o cand si unde vrei tu, eu zic sa o faci totusi in strainatate, ca nu as putea sa rezist sa te vad si pe tine ca pe Bostina, un alt tip de treaba, in tricoul lui Dinamo!
sunt destui suporteri care te apreciaza, dar ai avut mult de suferit in privinta asta de cand ai intrat in "gratiile" becaliotului!
Lovin nu ar trebui sa se lase umilit ... dar la cum il tratam noi e posibil sa vrea si el sa plece..
bafta Lovin oriunde te-ai duce
OFFTOPIC: mountytoma al dreq caine ai tu
) :x
du-te la Lecce!
pacat de el...mie imi place Lovin....nu merita ce-i fac unii suporteri...sincer, a facut meciuri bune pentru Steaua, intra mereu cu determinare pe teren, nu asculta injuraturile suporterilor...este de admirat!!Bravo, Lovin...si in ceea ce priveste transferul, bafta oriunde ar merge ![]()
LA MULTI ANI, Florine!
Cum sperante spre mai bine in ceea ce te priveste nu avem, iti urez sa ne surprinzi placut cat mai curand posibil si sa ne faci sa regretam ca am spus atatea despre tine!
SUCCES!
La multi ani, Florine!
Sa stii ca eu sunt ala care te aplauda si cand te injura tot stadionul, chiar si cand tragi 5 m peste poarta. As vrea ca toti jucatorii echipei sa joace cu dorinta si determinarea ta!
Iti doresc sa ajungi sa castigi dublu fata de Dayro, ca oricum ala nu merita nici jumatate din banii tai!
Iar daca ajungi in Italia, arata-i lui Dica cum se munceste acolo!
E ziua lui Florinel azi?
La multi ani, Lovine, sa traiesti! Si sa ne bucuram de tine si de prestatiile tale la nesfarsit!
La multi ani, Florine!
Sa stii ca eu sunt ala care te aplauda si cand te injura tot stadionul, chiar si cand tragi 5 m peste poarta. As vrea ca toti jucatorii echipei sa joace cu dorinta si determinarea ta!
Iti doresc sa ajungi sa castigi dublu fata de Dayro, ca oricum ala nu merita nici jumatate din banii tai!
Iti plac jucatorii atehniici mountytoma?
La multi ani, Florine!
esti ruda cu Lovin de il lauzi atat de mult?
daca si asta merita sa castige dublu ca Dayro inseamna ca idolu tribunelor Banel jardel ar trebui sa fie ingropat in aur.
inca nu pot sa inteleg cum un jucator cu fizicul lui Lovin face parte din lotul Stelei.
arata ca o lingura indoita iar cand fuge iti da impresia ca se lupta cu vantul(probabil datorita formei lui neaerodinamice).
nu are tehnica,nu poate sa suteze,nu poate sa centreze..nu vad nimic bun la jucatorul asta ,e exact acelasi jucator insipid,inodor,incolor care venea acum multi ani de la bacau.
sa nu uit la multi ani ,daca se poate cat mai departe de Steaua.
La multi ani!
Sper sa pleci la o echipa ,era sa zic mare,pt binele tuturor.
Mai ales al nostru,al suporterilor stelisti...
Iti plac jucatorii atehniici mountytoma?
in primul rand am nevoie de lamuriri, nu cunosc termenul "atehniici".
mie imi plac jucatorii carora le pasa de echipa, detest nesimtitii!
daca nu l-ati ura atat de mult pe Lovin ati fi vazut ca in ultimii doi ani a progresat vizibil si la capitolul tehnica, reusind de cateva ori driblinguri foarte frumoase si suturi zdravene si precise. pe care eu de exemplu nu le-am vazut inca la Dayro. voi va luati de el ca arata asa cum arata, ce sa-i faci, daca e asa de inalt e mai greu sa arate ca Goian sau ca Beckham de exemplu. tu sau eu om fi vreun fotomodel te pomenesti? si chiar daca am fi, nu pentru asta am fi in echipa Stelei!
la capitolul daruire pe teren Lovin este de mult timp si peste Mirel ala al vostru! este un luptator curajos dar timid de la mijlocul terenului.
lui Lovin ii lipseste mult tupeul, in locul lui m-as supara si as incepe sa driblez toti adversarii pana pierd mingea sau intru cu ea in poarta. ca oricum e injurat. mai bine sa fie injurat ca pierde mingea asa, decat sa fie injurat ca paseaza in lateral sau in spate.
voi in general ii cereti lui Lovin sa rezolve problemele ofensivei, ceea ce nu e treaba lui principala. dar lui Dayro nu ii cereti asta, desi pentru asta a fost adus si impus in echipa atata timp.
un singur lucru nu-mi place mie la Lovin. ca il place Becali. dar asta nu e vina lui
@nemilosul
nu sunt ruda cu Lovin, nu am vorbit niciodata cu el. desi mi-ar place sa il cunosc. pe el, pe Baciu, pe Zapata, pe Neaga, pe Vali Badea, pe Goian, pe Ghionea, pe Golanski, pentru mine ei sunt cei care nu joaca doar pentru bani! ei pun si suflet.
tin cu Steaua de peste 30 de ani si pe mine asta m-a atras aici. fotbalul jucat si cu suflet!
daca nu l-ati ura atat de mult pe Lovin ati fi vazut ca in ultimii doi ani a progresat vizibil si la capitolul tehnica, reusind de cateva ori driblinguri foarte frumoase si suturi zdravene si precise. pe care eu de exemplu nu le-am vazut inca la Dayro. voi va luati de el ca arata asa cum arata, ce sa-i faci, daca e asa de inalt e mai greu sa arate ca Goian sau ca Beckham de exemplu. tu sau eu om fi vreun fotomodel te pomenesti? si chiar daca am fi, nu pentru asta am fi in echipa Stelei!
De acord ca a progresat. In primul rand, sta mai bine pe teren, incearca si sa suteze, driblingurile incep sa-i iasa.
Dar el nu este capabil sa paseze repede - de un-doi-uri nici nu poate fi vorba - pune extrem de greu stopuri elementare, nu ridica ochii din pamant sa vada jucatorii demarcati. Mai mult, in multe meciuri l-am vazut pe Lovin ezitand sau pur si simplu neavand chef sa faca tacklinguri, chestii pe care Radoi le face de zeci de ori pe meci.
Il prefer oricand pe Tiago in locul lui Lovin, desi ex-bacauanul face mai bine faza defensiva.
De acord ca a progresat. In primul rand, sta mai bine pe teren, incearca si sa suteze, driblingurile incep sa-i iasa.
Dar el nu este capabil sa paseze repede - de un-doi-uri nici nu poate fi vorba - pune extrem de greu stopuri elementare, nu ridica ochii din pamant sa vada jucatorii demarcati. Mai mult, in multe meciuri l-am vazut pe Lovin ezitand sau pur si simplu neavand chef sa faca tacklinguri, chestii pe care Radoi le face de zeci de ori pe meci.
Il prefer oricand pe Tiago in locul lui Lovin, desi ex-bacauanul face mai bine faza defensiva.
cu Lovin in teren ne-a dat 2 dinamu cand ne ardea buza mai rau cu Lovin in teren ne-au dat goluri echipe ca otopeni ,buzau,sportul ...etc,cu Lovin in teren am luat gol aproape meci de meci in Liga 1
nu mai zic nimic de caruta de goluri luate in Liga...acum intreb si eu unde e super jucatorul Lovin care face faza defensiva si ca sa citez un "poet de poezie un mare intelept aflat in viata"cel care "betoneaza apararea"
La multi ani Lovin, cat mai multi din ei departe de Steaua!
Desi a progresat foarte mult in ultimii 2 ani, tot a ramas maestrul paselor in spate sau in lateral. Degeaba recupereaza mingii daca nu face absolut nimic cu ele dupa aceea. Cu un jucator ca el nu se poate construi pe centru si, in plus, un om las care se roaga de arbitru sa opreasca meciul nu este material de Steaua.
acum intreb si eu unde e super jucatorul Lovin care face faza defensiva si ca sa citez un "poet de poezie un mare intelept aflat in viata"cel care "betoneaza apararea"
Eu am spus doar ca face faza defensiva mai bine decat Tiago, nu am spus ca este cel mai meserias inchizator din lume.
cu Lovin in teren ne-a dat 2 dinamu cand ne ardea buza mai rau cu Lovin in teren ne-au dat goluri echipe ca otopeni ,buzau,sportul ...etc,cu Lovin in teren am luat gol aproape meci de meci in Liga 1
cred ca Lovin era singurul din echipa noastra pe teren in meciurile alea...
diferenta cea mai mare intre el si ceilalti este ca Lovin alearga sa recupereze mingile pierdute de altii, dar ceilalti nu alearga sa recupereze mingile pierdute de Lovin. cu o astfel de gandire in teren, vom suporta multe umilinte si de acum incolo. pana cand vor afla ca toti trebuie sa traga la aceeasi caruta!