este suspendat pentru meciul cu Dinamo din cauza cartonaselor galbene.....asa scrie sport.ro
este suspendat pentru meciul cu Dinamo din cauza cartonaselor galbene.....asa scrie sport.ro
am o idee: toate cartonasele care le au jucatorii stelisti si care le vor primi sa se duca in contul lui Lovin si am rezolva 2 probleme dintr-un foc
lovine tata,Dumnezeu nu doarme si vede prostia din capul tau,si asa ai ajuns sa fi tu suspendat in meciul cu catelusii si noi am skpat de o pacoste din teren,,,
ia lasati-l voi in pace pe Lovin; nu-l mai certati atat! pai ce voi credeti ca a fost usor pt el sa treaca peste orgoliul sau incomensurabil si sa se puna in folosul echipei incasand un galben de toata frumusetea? la Steaua si la voi s-a gandit cand a luat galbenul, nerecunoscatorilor. nu v-ar fi rusine...! AVE Lovin, la cat mai multe cartonase colorate!
ia lasati-l voi in pace pe Lovin; nu-l mai certati atat! pai ce voi credeti ca a fost usor pt el sa treaca peste orgoliul sau incomensurabil si sa se puna in folosul echipei incasand un galben de toata frumusetea? la Steaua si la voi s-a gandit cand a luat galbenul, nerecunoscatorilor. nu v-ar fi rusine...! AVE Lovin, la cat mai multe cartonase colorate!
Exista si cartoanase alb-negru? ![]()
Lovin incearca sa il ajunga pe Radoi dupa parerea mea!Sare la sacrificiu se intinde si......da pase cu calcaiul ala Dayro Moreno de luam gol,eh haotic din dorinta de prea bine a unui jucator mediocru.
dar lui nu i este rusine ca de 5 ani sa dea pase numai cu latu si numai inapoi si in lateral....tu te pricepi la fotbal la fel ca Gigi de aceea suntem pe 7 pt ca sunt unii care i vad pe Lovin si Banel mari fotbalisti
dar lui nu i este rusine ca de 5 ani sa dea pase numai cu latu si numai inapoi si in lateral....tu te pricepi la fotbal la fel ca Gigi de aceea suntem pe 7 pt ca sunt unii care i vad pe Lovin si Banel mari fotbalisti
"cetatene" te sfatuiesc sa mai arunci o privire peste ce am scris mai sus! poate data viitoare vei fi mai atent si vei sesiza doza de sarcasm si ghilimelele de rigoare!
Se pare ca Lovin se bucura ca nu vom avea spectatori la meciul cu Universitatea Craiova.
Este singura lui ocazie de a auzi doar laude la adresa lui in Templu: de la adversari, Teia Sponte, Becali si labele lui (laba stanga Argaseala si laba dreapta Pedrazzini).
cel mai tehnic si mai fin,
sigur e Florin Lovin.
... Becali si labele lui (laba stanga Argaseala si laba dreapta Pedrazzini).
...el fiind la randul sau o mare laba trista.
Despre bucuria lui Lovin,spun doar atat: la ce joaca ,nu ar merita suporteri in tribuna la niciun meci...
Antrenorul echipei TSV 1860 Munchen, Ewald Lienen, este extrem de entuziasmat de transferul lui Florin Lovin la formația din Zweite Bundesliga:
Florin este exact profilul de fotbalist de care aveam nevoie. Este un jucãtor de numãrul 6 autentic, activ, cu un joc bun de cap, agresiv și tehnic. Un fotbalist care gândește defensiv și care trebuie sã devinã un "leu".
Poate sunt putin nebun, dar ii dau perfecta dreptate ![]()
Antrenorul echipei TSV 1860 Munchen, Ewald Lienen, este extrem de entuziasmat de transferul lui Florin Lovin la formația din Zweite Bundesliga:
Florin este exact profilul de fotbalist de care aveam nevoie. Este un jucãtor de numãrul 6 autentic, activ, cu un joc bun de cap, agresiv și tehnic. Un fotbalist care gândește defensiv și care trebuie sã devinã un "leu".
asta vorbeste de Lovin?.....nu de alta dar calitatile de care vorbeste el nu pre le are......sper sa nu l mai vad niciodata pt ca mi a mancat ani din viata
asta vorbeste de Lovin?.....nu de alta dar calitatile de care vorbeste el nu pre le are......sper sa nu l mai vad niciodata pt ca mi a mancat ani din viata
Hai sa nu exageram. Lovin a fost un jucator defensiv foarte bun. Problemele lui incepeau de la mijloc in sus. Dar defensiv era foarte bun. Ca sa nu mai zic ca acum nu ar strica sa il avem in echipa. Ma rog... mai bine sa vada bergodi inca un dvd si sa aduca alt babalac ratat.
Nu pot sa uit calcaiul sau din meciul cu Sevilla.
Era sa isi rupa picioarele.
Sincer cred ca vorbea de alt jucator si au inteles astia gresit ca e vorba de Lovin. Alta explicatie nu gasesc...
Lovin a jucat binisor cu Zenga si Protasov antrenori, chiar si cu Olaroiu cateodata. Eu cred ca noi nu am avut antrenori care sa puna in valoare(atata cata au) jucatorii pe care i-am avut.
Sub Oleg, cel putin, era incredbil! Eu personal tin minte niste pase exacte de vreo 30 de metri.
Mai tin minte si ce meci a facut la Genova, cu Sampdoria...
Si eu cred ca antrenorul joaca un rol decisiv.
Lovin a jucat bine cât era rezerva cuplului Rãdoi-Paraschiv și intra la nevoie. Ca titular fãcea prea puțin, mai ales cã lângã el juca Ov. Petre, un jucãtor de exact același tip. Este ca E. Baciu. Dacã ar juca titular meci de meci, face prostii. Dacã joacã doar când e nevoie de el, o face exemplar.
Iti multumin Florine pentru ce ai facut pentru noi.Niciodata nu ai fost genul de jucator lenes intotdeauna la datorie.Bafta la TSV
Odata ajuns la Munchen sigur o sa intre in vizorul celor de la Bayern. Iar de la Bayern Munchen la Real Madrid nu mai e decat un pas. Dupa aia, o sa-l naturalizeze Brazilia sa-l poata folosi in Africa de Sud.
Odata ajuns la Munchen sigur o sa intre in vizorul celor de la Bayern. Iar de la Bayern Munchen la Real Madrid nu mai e decat un pas. Dupa aia, o sa-l naturalizeze Brazilia sa-l poata folosi in Africa de Sud.
Eu cred ca Spania in locul lui Marco Senna.
Eu cred ca Spania in locul lui Marco Senna.
in sfarsit am scapat de acest jucator care a fost sfatuit prost atunci cand s-a decis sa se apuce de fotbal. la fel ca si Claudiu Raducanu o sa fie o teapa data de noi unui club din afara.
Lovin mai facea el ce mai facea...nu il simpatizez dar nu era nici un fotbalist de lepadat...era concurenta pe post...oricum toata lumea zice ca dadea pasele in spate mereu..si poate ca asa e dar din cate stiu e in fisa postului sau scrie defensiv nu ofesinv...si decat sa le dea in fata....mai ales daca stie ca nu prea le are cu pasele lungi sau sa dribleze mai bine sa le dea in spate si sa construiasca altii mai pricepputii atacul...parerea mea ![]()