FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Florin Lovin

«191011121315»
nemilosul11.02.2009 15:42
cred ca Lovin era singurul din echipa noastra pe teren in meciurile alea...

diferenta cea mai mare intre el si ceilalti este ca Lovin alearga sa recupereze mingile pierdute de altii, dar ceilalti nu alearga sa recupereze mingile pierdute de Lovin. cu o astfel de gandire in teren, vom suporta multe umilinte si de acum incolo. pana cand vor afla ca toti trebuie sa traga la aceeasi caruta!

Lovin alearga???vrei sa zici inoata

sincer l-am urmarit destul de atent ,el este tot timpul in spatele unui adversar tocmai pentru a nu-si asuma raspundere,cand primeste mingea scapa repede de ea,iar cand trebuie sa atace un adversar o face la modul cel mai "finut"(tocmai de asta cred ca spre ghinionul nostru a fost cel mai putin accidentat stelist)

in felu asta omu` nu se vede pe teren si ii lasa pe altii ca Dayro,toja,kapetanos sa se chinuie de nebuni in fata si implicit sa isi ia "bobarnacele"

Lari11.02.2009 16:08
el este tot timpul in spatele unui adversar tocmai pentru nu-si asuma raspundere,cand primeste mingea scapa repede de ea,iar cand trebuie sa atace un adversar o face la modul cel mai "finut"(tocmai de asta cred ca spre ghinionul nostru a fost cel mai putin accidentat stelist

De acord, si eu am observat asta la el. Asa facea, de multe ori, si Cristocea. In afara de suturile de la distanta (cele mai multe sunt complet aiurea), nu-si asuma nimic pe faza ofensiva.

Recoba12.02.2009 18:13

de ziua ta....iti urez...cat mai multe suspendari si accidentari atata timp cat esti la Steaua...

maye12.02.2009 19:44

La multi ani!...

N`am nimic cu tine...tind sa cred ca unii din curtea noastra sunt mai praf decat tine...

Fan FC Steaua13.02.2009 17:26

La multi ani cu intarziere, pentru ca si tu esti un intarziat!

Ca cadou ti-am pregatit o scandare: La Buzau, cu Lovin la Buzau!

Cacofonie intentionata!

DelPiero1013.02.2009 20:54
Lovin alearga???vrei sa zici inoata

sincer l-am urmarit destul de atent ,el este tot timpul in spatele unui adversar tocmai pentru a nu-si asuma raspundere,cand primeste mingea scapa repede de ea,iar cand trebuie sa atace un adversar o face la modul cel mai "finut"(tocmai de asta cred ca spre ghinionul nostru a fost cel mai putin accidentat stelist)

in felu asta omu` nu se vede pe teren si ii lasa pe altii ca Dayro,toja,kapetanos sa se chinuie de nebuni in fata si implicit sa isi ia "bobarnacele"

Eu am alta parere:omul nu e fotbalist.Din contra,incearca unele lucruri imposibile pt el,exemplu sunt pasele alea lungi,gen Pirlo,sau sa nu uitam de acea tentativa penibila de calcai din meciul cu Sevilla...

clausblaus14.02.2009 11:00
de ziua ta....iti urez...cat mai multe suspendari si accidentari atata timp cat esti la Steaua...

Ok!Ca nu il doresti in echipa,inteleg,dar sa ii doresti,unui om pana la urma urmei,cat mai multe accidentari,asta n-o mai inteleg.

Esti prea cinic!!!

:steag_cruce_invers:

Helmuth8717.02.2009 21:08

Abia astept sa plece Lovin, m-a disperat !

puyol13.04.2009 17:20

desi cu unele chestii nu prea am fost de acord.. cu ff putine,totusi.. BRAVO Lovin pt ca ai avut curajul nebun de a vorbi atat de "pe fata" despre situatia actuala de la Steaua.

Bogdan4Steaua13.04.2009 21:01

Nu este imbucurator faptul ca Lovin a ajuns sa faca aceste declaratii, este trist ca nu le-am auzit din gura altor jucatori.

Sa fie asta o lovitura de imagine marca Lampard din Ghencea?

Poate are un viitor in politica... cine stie? Ii ia locul creditorului in fruntea partidului coloratilor din Ferentari si a milogilor de pretutindeni, PeNeJe.

carminastan14.04.2009 12:34
Mijlocasul Stelei, Florin Lovin, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca ziarul Gazeta sporturilor i-a rastalmacit declaratiile facute in cadrul emisiunii Informatia, de la Sport.ro, si spera ca, pe viitor, angajatii acestui cotidian sa nu-l mai citeze atunci cand publica informatii mincinoase. "Am venit la aceasta conferinta pentru a lamuri lucrurile aparute intr-un articol din Gazeta sporturilor, in care au fost publicate unele declaratii pe care eu nu le-am facut si care au rolul de a destabiliza echipa. Am fost prezent la o emisiune a unei televiziuni cu profil sportiv si am facut cateva declaratii cu privire la situatia echipei in momentul de fata, despre unele probleme care sunt la Steaua, iar in Gazeta sporturilor a aparut titlul "Lovin i-a facut praf pe Argaseala si pe Dayro". Nu am facut asa ceva. Consider ca aceste articole sunt motivul pentru care unii dintre jucatori nu mai vor sa apara la emisiune televizate, interviuri si sa faca declaratii. Nu este normal sa dai niste declaratii, iar in ziar sa apara cu totul altceva. Ii rog frumos pe cei de la Gazeta sporturilor ca, pe viitor, sa scrie doar ce spunem noi, daca tot pun ghilimele. In rest, pot sa scrie ce vor, deoarece presa este libera, dar sa nu puna ghilimele".

De asemenea, Lovin s-a referit si la partida cu Gaz Metan Medias, pe care Steaua o va discuta in deplasare vinerea viitoare. "Nu mai are rost sa spunem ca este un meci capital pentru noi. De cinci etape tot spunem ca urmatorul meci este capital si ne putem spala pacatele fata de fani in el. Cred ca trebuie sa regasim placerea de a juca fotbal, sa lasam la o parte toate discutiile din jurul echipei, sa incetam in a ne cauta alibiuri in arbitrajele nefavorabile si in problemele pe care le are patronul echipei. Vom incerca sa obtinem toate cele trei puncte, deoarece nu putem concepe altceva. Din pacate, dupa fiecare meci, vine o sedinta in care discutam despre ce am facut rau si se pare ca nu reusim sa o scoatem la capat. Fanii sunt de inteles atunci cand ne critica, avand in vedere locul din clasament. Ii rugam sa aiba incredere in noi, pentru a obtine cel putin un loc de Cupa UEFA in acest an, iar din sezonul viitor sa o luam de la zero", a incheiat Lovin.

steauafc.com

4_ever_steaua20.04.2009 16:28

despre Lovin in momentul de fata : HA HA HA....dar cand vrea,poate,nu poate foarte multe dar reuseste sa mai prinda pase care se anunta periculoase...e adevarat ca uneori te enerveaza peste masura cu greselile de curtea scolii

mircea_1022.04.2009 18:51

ce meci face Lovinel :wall: :wall: :wall:

sabin130723.04.2009 10:15

Pe Lovin as vrea sa-l gasesc la subforumul "Fosti jucatori".

redondo23.04.2009 11:04

Ce vina are saracu' daca e bagat in teren...face ce poate.

Melku23.04.2009 11:19

Corect, nu are nici o vina ca este bagat in teren si ca se afla in lotul nostru. Eroarea se afla de partea conducerii.

darkye24.04.2009 19:09

aici iti dau dreptate.....nush cum poate sa bage-l bage la fiecare meci dak nu e

in forma .....vezi ca nu e in forma scoate-l frate...pana isi revine...baga-l pe

final 5-10 min ...vezi cum joaca si dak e bun meciu viitor 15-20 de min ....si tot

asa pana isi revine complet....oricum sunt de parere ca Lovin nu e demn de prima echipa ...parerea mea proprie :)

danimarcu24.04.2009 22:08
aici iti dau dreptate.....nush cum poate sa bage-l bage la fiecare meci dak nu e

in forma .....vezi ca nu e in forma scoate-l frate...pana isi revine...baga-l pe

final 5-10 min ...vezi cum joaca si dak e bun meciu viitor 15-20 de min ....si tot

asa pana isi revine complet....oricum sunt de parere ca Lovin nu e demn de prima echipa ...parerea mea proprie :)

Problema este ca el este in forma lui maxima!...

darkye24.04.2009 23:25

in cazu asta cum am zis ...nu e demn de prima echipa :P ....Steaua II scrie pe el

ar trebui :(

D4v1dstelist03.05.2009 16:45

A lipsit doua meciuri si uite ce bine am jucat!

ady_ultras03.05.2009 19:17

fara Lovin si Banel merge echipa, sa moara masa park erau niste bujii stricate

DelPiero1004.05.2009 08:35

Las' ca revine acum,super inchizatorul!

darkye04.05.2009 12:39

sa si rupa dracu picioarele sa nu revina :(( ca pierdem meciu din cauza lui o sa vedeti ...dak l baga pierdem meciu :((

Melku05.05.2009 16:47

Sa se apuce de goblenuri !

strezahuzum06.05.2009 07:41

Ofer prima substantiala jucatorului care ne va scuti de chinul de a-l vedea pe acest impostor imbracand tricoul Stelei.

«191011121315»