FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Florin Lovin

«1131415»
red&blue_boy20.09.2010 11:21

Da si Lovin un gol si toti-i sar in cap!Ce mai conteaza in care poarta! :D

Serios,cum a putut sa dea asa?!!!

Catalyn0719.10.2010 19:36

Florin Lovin: "Țin cu Utrecht cind va juca impotriva Stelei"

Dupa ce ca ai fost zero barat ca jucator, mai esti si un jeg de om

RobYnho20.10.2010 09:03

Mijlocasul lui TSV 1860 Munchen, Florin Lovin, spune că nu s-ar mai intoarce niciodată la Steaua din cauza conflictelor pe care le-a avut de-a lungul timpului cu suporterii si marturiseste că nu s-a simtit niciodată apreciat in Ghencea.

"Niciodată nu m-am simtit respectat in Ghencea. Cum intram pe stadion, eram injurat, huiduit. Cand s-a realizat transferul din Germania, am simtit că mi s-a luat o mare greutate de pe piept. După tot ce am trait in perioada petrecută acolo, nu aș reveni.

Nici nu vreau să mă mai gandesc la ce s-a intimplat cu fanii, practic lucrul asta m-a facut să plec de la Steaua. Dintre toti oamenii de acolo, doar Ciobanul a avut mereu incredere in mine, chiar dacă am avut un conflict cu el chiar in primul meu an la Steaua", a spus Lovin la GSP TV.

Lari20.10.2010 10:27

Ne ierti, Florinache! N-am stiut sa te apreciem la adevarata matale valoare, la nivelul parametrilor tai de joc, la atasamentul si daruirea exemplara din fiecare meci!

Intoarce-te! Promitem sa nu mai facem! :clap:

red&blue_boy20.10.2010 10:44

Nici Lovin nu ne-a respectat pe noi prin jocul sau...Duca-se cu cioban cu tot...

predatorpulse720.10.2010 11:34
Mijlocasul lui TSV 1860 Munchen, Florin Lovin, spune că nu s-ar mai intoarce niciodată la Steaua din cauza conflictelor pe care le-a avut de-a lungul timpului cu suporterii si marturiseste că nu s-a simtit niciodată apreciat in Ghencea.

"Niciodată nu m-am simtit respectat in Ghencea. Cum intram pe stadion, eram injurat, huiduit. Cand s-a realizat transferul din Germania, am simtit că mi s-a luat o mare greutate de pe piept. După tot ce am trait in perioada petrecută acolo, nu aș reveni.

Nici nu vreau să mă mai gandesc la ce s-a intimplat cu fanii, practic lucrul asta m-a facut să plec de la Steaua. Dintre toti oamenii de acolo, doar Ciobanul a avut mereu incredere in mine, chiar dacă am avut un conflict cu el chiar in primul meu an la Steaua", a spus Lovin la GSP TV.

Scuzati-mi limbajul dar:

Mai da-te-n **** mea de panarama. Dupa ce ca singura ta arma a fost pasa laterala si inapoi mai faci si pe ranitu' in orgoliu. Te fluiera lumea pentru ca erai(si esti) un fotbalist de doi bani cu aere in cap. Banel inca mai e iubit(de prosti si non-cunoscatori ai fotbalului) pentru ca PARE un baiat cu bun simt, desi e la fel de anti-talent ca tine. Zi mersi ca te-a castigat Jiji la poker si ai reusit sa joci la Steaua Bucuresti. Au trebuit sa treaca 2-3 sezoane sa inveti si tu putin agresiune desi cica erai mijlocas defensiv. Erai atat de bun de treceau adversarii ca prin branza pe langa tine.

Iar faza din tiganie mi-a confirmat faptul ca nu ai caracter. Te-ai bucurat ca un sclav cand a fluierat diaconu, dupa ce te-ai rugat de el in prealabil.

Culmea ridicolului se intampla in zilele noastre, am auzit suporteri care ii regreta pe gemenii cocostarci, Lovin si ov.Petre. Ca sa va dati seama unde e standardul. In 2-3 ani de zile, cand o sa ne zbatem pe la mijlocul clasamentului(BTW, lui jijinho i-a scazut averea de 5 ori de cand a inceput criza, asta asa, ca sa va tin la curent cu viitorul buget al Stelei), o sa ne spunem "ba da bun era Banel", " mai tii minte ba ce rupea apostol pe partea lui?"

Vai de mama noastra.

Astept lamentari si de la Cristocea sau Croitoru in continuare.

blindica20.10.2010 12:18

Bre,ce ai cu Cristocea si Croitoru.Astia sunt jucatori distrusi de interesele si stupiditatile staff-ului tehnic si administrativ.

Lovin e un jucator distrus de valoare,a fost slab rau de tot si e unul din jucatorii care au lins Ciobanul ca sa nu joace Croitoru,spre exemplu.

Culmea e ca Lovin a ajuns sa joace in strainatate,fie si ''strainatate'' insemnand Liga a 2 a din Germania.

Nu stiu care dintre Cocostarci a dat mai multe goluri decat Tanase,evoluand pe acelasi post.

predatorpulse720.10.2010 13:27
Bre,ce ai cu Cristocea si Croitoru.Astia sunt jucatori distrusi de interesele si stupiditatile staff-ului tehnic si administrativ.

Lovin e un jucator distrus de valoare,a fost slab rau de tot si e unul din jucatorii care au lins Ciobanul ca sa nu joace Croitoru,spre exemplu.

Culmea e ca Lovin a ajuns sa joace in strainatate,fie si ''strainatate'' insemnand Liga a 2 a din Germania.

Nu stiu care dintre Cocostarci a dat mai multe goluri decat Tanase,evoluand pe acelasi post.

Si Croitoru si Cristocea au fost slabi majoritatea datilor cand au jucat, indiferent de post sau antrenor. Cristocea, ca si Apostol , trebuia luat cand inca mai era un jucator in forma la Farul. Aceeasi greseala a facut Steaua si cu Gurita, l-a luat cand acesta avea 30 si de ani si nu mai era jucatorul de dinainte.

Singurul atu al cuplului Cristocea-Croitoru era tehnicitatea insa m-am lamurit de mult cum e cu tehnicitatea la romani. Da, stiau cu varza, dar si la Farul/bacau si la Steaua era slabi din pc de vedere fizic si toata ziua erau pe jos, in momentul in care se atingea un adversar de ei. Nu mai zic de Croitoru care ne-a ajutat in blatul ala imputit cu bacau, cand a batut penalty-ul atat de slab incat portarul nostru putea sa fumeze tigari pana ajungea mingea la el. Tin minte ca meciul a fost in timpul saptamanii si publicul, scarbit, a cam plecat de pe la pauza. Culmea, dup-aia Croitoru a ajuns la noi in echipa. Ce coincidenta minunata, nu?

Cristocea a avut cateva momente bune dar el a fost cel care era sa ne-o traga cel mai rau, in momentul standard liege cand a ratat vreo 3-4 mega ocazii la Bucuresti in acel baraj pentru CL.

Si Cristocea si Croitoru au fost niste mediocri, cu ceva tehnicitate. Daca jucau in anii 90 de exemplu(nu mai zic de 80') nici nu meritau sa lustruiasca ghetele titularilor de atunci.

Adrian20.10.2010 13:35

Sincer, stand acum si analizand obiectiv, simt ca Lovin are dreptate. El a primit foarte mult rahat pentru ce a facut la Steaua, desi si-a facut treaba si, de cele mai multe ori, si-a facut-o bine. Lovin a avut ghinionul sa joace pe un post unde nu se joaca fotbal, cel de inchizator. Cu golul nu avea cum sa se intalneasca, cu pasa decisiva la fel, el era doar cu distrugerea jocului adversarului.

A stat tot timpul cuminte in banca lui si a invatat. Intai de la Dorinel, apoi de la Paraschiv, apoi de la Radoi, a invatat si a crescut. Dar asta nu s-a observat pentru ca juca pe postul despre care am spus mai sus.

Daca il comparati cu Nicolita, veti vedea ca el are dreptate cand zice ca nu a fost apreciat.

Lovin era huiduit meci de meci pentru ca dadea pase inapoi sau in lateral, desi era un jucator defensiv foarte bun.

In schimb, tiganul "muncitor", desi nu joaca nimic si nu face bine nici o faza, e pupat in fund constant si primeste in fiecare sezon cate o mie de sanse noi.

E exact ce s-a intamplat in cazul lui Ilie Dumitrescu. Cat a antrenat Steaua toata lumea si-a batut joc de el. Acum ca a venit Lacatus, desi e varza ca antrenor, nimeni nu zice nimic.

f234567k20.10.2010 13:40

Daca imi aduc bine aminte, Cristocea a venit in Ghencea prin iarna lui '06, inainte de primavara aia cu Olaroiu. Si-a facut treaba in returul ala cand a inscris niste goluri decisive precum ala din groapa(bulanos sau cum a fost nu mai conteaza:D) si cel cu Jiul de pe Lia Manoliu cand a adus 3 puncte importante pentru titlu. A mai facut cateva meciuri bunicele si la inceputul lui 2006-2007(s-a miscat destul de bine si la Kiev) dar cam atat. A costat cateva sute, atat a facut.

Niciodata nu l-am suferit pe Lovin, il consider si acum o petarda dar chiar si atunci cand facea unele meciuri bune nu era apreciat. In fine, pentru declaratia asta, ma p*s pe el!

predatorpulse721.10.2010 05:33
Sincer, stand acum si analizand obiectiv, simt ca Lovin are dreptate. El a primit foarte mult rahat pentru ce a facut la Steaua, desi si-a facut treaba si, de cele mai multe ori, si-a facut-o bine. Lovin a avut ghinionul sa joace pe un post unde nu se joaca fotbal, cel de inchizator. Cu golul nu avea cum sa se intalneasca, cu pasa decisiva la fel, el era doar cu distrugerea jocului adversarului.

A stat tot timpul cuminte in banca lui si a invatat. Intai de la Dorinel, apoi de la Paraschiv, apoi de la Radoi, a invatat si a crescut. Dar asta nu s-a observat pentru ca juca pe postul despre care am spus mai sus.

Daca il comparati cu Nicolita, veti vedea ca el are dreptate cand zice ca nu a fost apreciat.

Lovin era huiduit meci de meci pentru ca dadea pase inapoi sau in lateral, desi era un jucator defensiv foarte bun.

In schimb, tiganul "muncitor", desi nu joaca nimic si nu face bine nici o faza, e pupat in fund constant si primeste in fiecare sezon cate o mie de sanse noi.

E exact ce s-a intamplat in cazul lui Ilie Dumitrescu. Cat a antrenat Steaua toata lumea si-a batut joc de el. Acum ca a venit Lacatus, desi e varza ca antrenor, nimeni nu zice nimic.

Si Nicolita si Lovin au fost PRAAAAFFFFF.

De ce? pentru ca sunt extrem de slabi ca jucatori dar si mai slabi pe posturile pe care au jucat.

Da, Lovin a fost un jucator mai bun cand a plecat de la noi decat atunci cand a venit. Si ce? Nu e greu sa treci de la nota 2 la 4-5. E greu insa sa ajungi la un 7-8, nu mai zic de 9-10. Lovin a fost mai mereu distrugatorul chipurile de la mijlocul terenului. Doar ca singurul lucru distrus a fost faza noastra de contra-atac. Lovin a fost un slabanog care pierdea duelurile unu la unu la mijlocului terenului cu doua treimi din Liga 1 si cand ieseam afara era cam jale in general. Tin minte si acum meciul cu Real cand Diarra lua mijlocasii nostri in carca si fugea cu ei spre poarta noastra. Uite, de exemplu, Paraschiv, mai mic decat Lovin, si nu vreo mega-valoare facea mult mai multe deposedari decat cocostarcul asta. Pana si Ov.Petre facea mai multe deposedari desi si el dadea mereu senzatia ca inoata atunci cand juca.

Nici nu mai tin minte de cate ori tipam la Lovin, ca eram la TV sau pe stadion, "mai agresiv ma, deposedeaza-l, faulteaza-l". Armele lui Lovin era tatonarea(agatarea de adversar) si pasa in lateral si inapoi cand avea mingea. De foarte putine ori castiga mingea de la adversar.

Din pc meu de vedere, un mijlocas defensiv trebuie sa fie un tip facut bine(nu neaparat namila), cu rezistenta la efort si care sa stie cum sa fie AGRESIV. Daca e si inteligent si mai stie si sa dea o pasa buna in fata si mai bine. Ca adversar trebuie sa stii ca e greu sa treci de el. E greu sa treci de un gerrard sau gattuso. Prin Lovin se trecea ca prin branza. Eu ca spectator nu asteptam pase decisive de la Lovin, ci DEPOSEDARI. Daca deposeda adversarul, avansa putin in terenul celalalt, dadea o pasa in lateral la colegi si vedeam cum se dezvolta faza. In schimb, noi vedeam cum el strica fazele de atac cand ieseam pe contra-atac pentru ca avea gratia unui elefant si statea o luna pana se intorcea cu mingea catre poarta adversa. Un mega anti-talent din pc meu de vedere. Abia stia sa stapaneasca mingea.

Nicolita e deja un fel de internet Meme la Steaua. "Performantele" sale se masoare in km alergati, nu in pase corecte, centrari corecte, sau goluri. Este alergatorul nostru care nu stie fotbal. Daca era de alte etnie nu rezista 6 luni cu fotbalul asta de 2 bani dar asa este tiganusul nostru simpatic, baiatul bun cu povestea aia de gen "s-a ridicat de jos". Si atentie, Nicolita e extrema de cele mai multe ori. Si ne mai miram de ce kape sau Stancu nu primesc multe centrari bune. Pai poate pentru ca Banel le centreaza? Eu nu sunt genul de om care sa injur jucatorii dar Nicolita m-a facut sa-l spurc in nenumarate meciuri. Inteleg o centrare data prost, hai doua, dar atunci cand dai 4-5-6 in balarii pe repriza imi bag picioarele in ea de treaba. Dar lasa ma, macar fuge, nu?

O repet, o sa ajungem sa-l regretam pe Nicolita, atat de rau o sa ajunga Steaua.

Adrian21.10.2010 06:46

Predator

Sunt total de acord cu tine. Eu doar am incercat sa scot in evidenta tratamentul preferential aplicat de suporterii stelisti. Mie asta nu mi se pare normal. Daca il injuri pe unul ca joaca slab, ii injuri pe toti care joaca slab, nu doar pe el.

predatorpulse721.10.2010 07:51
Predator

Sunt total de acord cu tine. Eu doar am incercat sa scot in evidenta tratamentul preferential aplicat de suporterii stelisti. Mie asta nu mi se pare normal. Daca il injuri pe unul ca joaca slab, ii injuri pe toti care joaca slab, nu doar pe el.

Pai asta-i si chestia, Lovin si Nicolita au fost de cele mai multe ori cei mai slabi de pe teren. Au fost alti jucatori la Steaua care au fost la fel de slabi daca nu chiar mai slabi decat ei dar ei nu prindeau echipa cu atat constanta ca ei. Stii ca dupa 2006-2007 Steaua nu a mai avut formula standard dar indiferent de antrenor, astia doi apareau in echipa, asa ca a fost normal ca ei sa devina tinte.

Ov.Petre,Radoi, Para au fost mult mai buni decat Lovin din pc meu de vedere pe postul ala.

Mai toate extremele pe care le-am avut si-au facut treaba mai bine decat Nicolita, facand ce trebuie sa faca o extrema. Dar nu alergau cat Nicolita iar de cativa ani incoace criteriul cel mai important la noi este cat alergi, nu ce faci pe teren.

Stiu ca intr-un fel nu e vina lui Lovin. Nu e vina lui ca a fost castigat la poker si a ajuns din greseala la o echipa precum Steaua Bucuresti. Nu e vina lui ca nu a avut valoare de Steaua Bucuresti. Nu e vina lui ca antrenorii Stelei nu au avut un mijlocas defensiv de valoare si Lovin era bagat acolo ca sa fie cineva pe post. E ca atunci ca un om subcalificat ajunge intr-un post de management si baga firma in gard.

Nicolita, de exemplu, a fost fluierat mult mai mult decat Lovin, si dupa ce a plecat aceasta, si totusi s-a plans destul de rar. A lasat capul jos si a fugit in continuare. Lovin in schimb facea pe delicatul mai mereu, un baiat sensibil ce mai. Au fost atatia fotbalisti(fotbalisti nu jucatori de fotbal ca Lovin) care au fost huiduiti luni intregi dar au lasat capul jos, au jucat si au intrat in gratiile suporterilor. Eu nu pot sa il injur pe unul care da totul pentru echipa si JOACA FOTBAL. Danciulescu a stat ceva timp in gura dinamovistilor pentru trecutul stelist desi dadea goluri cacalau. Dica nu s-a inteles cu o parte a galeriei insa a inceput sa joace si conflictul s-a cam stins.

E normal ca omul de rand sa te huiduie cand da bani pe bilet si vede saptamana de saptamana cum aceiasi distrusi se lovesc de minge de parca sunt colt de masa de biliard. Din pc meu de vedere, sunt vinovati antrenorii care-i baga in teren meci de meci si managementul care nu gaseste jucatori mai buni ca ei(desi eu zic ca se gasesc multi jucatori IN TARA, ieftini, mai buni ca Lovin si Nicolita). Insa si eu, oricat de rabdator sunt(si urasc oamenii care injura jucatorii din primul minut sau care vin doar ca sa injure), imi bagam toate cele cand vedeam ca Nicolita trimite a zecea minge in plopi. Cand vezi ca nu stii sa centrezi, dar totusi esti bagat, mai ramai si tu dupa antrenament sa exersezi, sa devii mai bun cumva. Insa Banel e in mare acelasi fotbalist ca atunci cand a venit la Steaua, fuge si fuge, face bicicleta inutila cu capul in pamant,centreaza in plopi. No improvement, vorba francezului.

Acelasi lucru e valabil pentru Lovin. Acelasi jucator ca atunci cand a venit, doar putin mai agresiv in joc, insa fara mari imbunatatiri.

Si la echipa actuala sunt multi jucatori PRAF. Dar nu joaca meci de meci asa ca nu poti fi expus destul la prostia lor fotbalistica incat sa te enervezi. Mai tii minte ca in majoritatea datilor cand Lovin sau Banel erau schimbati, majoritatea stadionului aplauda ironic?

y-jam21.10.2010 08:52

Faptul ca nu a fost un jucator spectaculos, asa cum spiritul Stelei o cere, nu insemna ca a fost un fotbalist slab. Imi aduc aminte cum antrenorul celor de la Lyon a spus despre Lovin cum ca este cel mai valoros din lotul Stelei... si nu spunea asta pe un ton ironic. Daca acum s-ar mai afla un Lovin in lotul Stelei, cu siguranta nu ar mai fi scos din echipa de nici un antrenor, fiindca stim cu totii, ca scopul principal al fiecarui antrenor este sa nu ia gol... apoi Dumnezeu cu mila.

Am mai spus-o, si o mai spun din nou, cand toti jucatorii salutau nordul dupa care fugeau la vestiare, Lovin (alaturi de Petrica, Nesu, Rada si Radoi) venea sa salute si sudul, in semn de respect. Respectul se obtine, si se vede prin fapte, nu prin vorbe. Degeaba Dica, Ghionea sau Goian spun sus si tare cum ca Steaua va fi vesnic in sufletul lor, daca imediat dupa ce ii salutau pe Mustata & co. fugeau la vestiare. Personal, cred ca gesturile lor erau mult mai lipsite de respect fata de publicul din Ghencea, si de Steaua in sine, decat aceasta declaratie a lui Lovin.

Lari27.01.2011 20:00

"Dică a avut si el probleme cu suporterii, insă la el a fost altă situatie. Era huiduit doar atunci cand avea evolutii mai putin bune, cand nu-i iesea jocul asa cum trebuie. Pe mine, in schimb, fanii mă huiduiau incă de la incalzire. Nu i-am inteles niciodata În Romania sunt si probleme cu banii, mereu ti se promite că vei lua banii in saptamana urmatoare, dar esti amanat cu lunile. În Germania nu se intamplă asta, salariile vin mereu la timp", a spus Florin Lovin.

gio_stgloria27.01.2011 21:08

jucator emblematic, iata ca inca se mai vorbeste despre el pe forum :))

optarul27.01.2011 23:15

atata timp cat e MM la Steaua va plana umbra lui Lovin deasupra Ghencei.

Din pacate pt el e total depasit de cerintele fotbalului modern.

y-jam28.01.2011 07:26

De fapt Lari este MM deghizat :)

mountytoma28.01.2011 08:36

lui Lovin i se potriveste echipa unde a ajuns. e muncitor, germanii nu au pretentii foarte mari la tehnica, asa ca poate sa isi faca treaba.

eu as fi preferat sa plece un Banel dar sa ramana zece lovini

Lari06.03.2012 16:01

Florin Lovin se bucură de multă apreciere in Austria, după transferul la Kapfenberg, ultima clasată in prima ligă din tara lui Mozart. Fostul stelist a fost titular in partida cu Sturm Graz, terminat 0-0, si a avut o evolutie laudată de toată lumea.

"Cu 14 meciuri in Ligă si 18 in Cupa UEFA pentru Steaua, Florin Lovin a fost, de asemenea, de mare ajutor. Mingea a trecut de 123 de ori pe la el, fiind aproape să doboare recordul sezonului, detinut de Markus Suttner, cu 131", scriu jurnalistii de la kleinezeitung.at.

Mijlocasul roman este considerat una dintre cele mai tari lovituri din campionatul Austriei, din această iarnă: "Kapfenberg a avut talent la transferuri", mai scriu austriecii, cu referire la aducerile lui Nathan Junior, Ferreira Gerson, Florin Lovin si Haruna Babangida. Ultimul s-a format la academiile Barcelonei si a lui Ajax si a mai jucat in carieră pe la echipe precum Metalurg Donetk, Olympiakos si Kuban Krasnodar.

Lovin a jucat peste 100 de meciuri pentru Steaua in Liga I, după care s-a transferat in Germania, la 1860 Munchen. După 2 ani petrecuti la TSV, "inchizatorul" a plecat in Grecia, la Kerkyra, iar acum ar putea ajunge in Austria liber de contract .

În perioada "Steaua", nu putine au fost momentele in care Lovin a fost criticat de fanii roș-albastrilor si chiar el a recunoscut ulterior că s-a simtit mai respectat printre straini decat in Liga I.

mountytoma14.03.2012 23:28

azi Lovin a fost chiar capitan de echipa, el pare a fi si responsabilul cu pasele lungi... echipa lui e pe ultimul loc, asa ca orice ii iese bine e apreciat.

«1131415»