FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Florin Lovin

«112131415»
valentin2day21.01.2010 16:41

Baieti, el ne-a castigat meciu cu Rapid cand s-a rugat in genunchi la Deaconu sa fluiere sfarsitul. Practic a dat 3 goluri in meciul ala :D.

KERATOCONUS21.01.2010 17:14

Suntem "mandri" de Lovin!

Maye21.01.2010 19:36

Ce aveti ba cu raposatii?

greenyes28.05.2010 09:03
Lovin a fost titular la TOTI antenorii Stelei, iar, sub comanda lui Protasov a facut niste meciuri incredibil de bune, vezi cazul Genoa-Steaua: 0-0.

Lari, dupa rationamentul asta si alegatorul e fotbalist ca a faccut niste meciuri sub Protasov de a devenit modelul pustilor de astazi. Valoarea se demostreaza in timp. prin constanta nu prin "accidente" fericite. Pai atunci echipa juca super, plus ca era si Ogararu langa el, Radoi care juca si ca inchizator si la creatie, Paraschiv si el prin preajma. Nu ieseau in relief "realizarile" alergatorului cum ies acum.

Cum masa sa-l incadrezi pe Lovin in gama jucatorilor de fotbal, si buni????

Cum masa sa-l compari pe Lovin cu Makelele???

Pai Makelele cand avea mingea in secunda urmatoare era la ZIdane, indiferent de pozitia lui ZIdane fata de Makelele. Lovin ce facea, aaaa. o dadea in lateral sau inapoi, in nici un caz la unul dintre mijlocasii nostri cu profil ofensiv. Cum a spus si Sabin, asta nu era in stare sa dea o pasa de cinci metri inainte, nu stia sa faca un stop perfect care sa-i permtie sa dezvolte atacul. Avea mari carente de tehnica minima pentru un jcuator de fotbal, dar era bun...dupa unii.....

Pai Lovin nu poate fi comparat nici cu Paraschiv, ce sa mai vorbit de o comparatie cu jucatori intenrationali, ce sa mai vorbesc de Radoi. Pai Radoi a fost si este jucator de clasa, viitorul fotbalistic fiindu-i limitat de cacareaza. Si-l punem le Lovin alaturi de Radoi????!

Pai Radoi ar juca lejer la ora actuala la Arsenal (ce comisari au aia la mijloc pe postul ocupat de el), si alte echipe mari din lume.

RobYnho21.07.2010 09:20
Confruntată cu probleme financiare serioase, TSV !860 Munchen are parte de o sustinere neasteptată chiar din partea jucatorilor. Una dintre principalele voci din vestiarul bavarezilor este cea a fostului stelist Florin Lovin, care le cere coechipierilor sai mobilizare maximă pentru a reusi să stabilizeze financiar clubul.

"Noi, jucatorii, trebuie să ajutam in aceste momente dificile. Toti trebuie să ne asumam rolurile necesare pentru a incerca să depășim această pasă nefasta Vom da totul, pot să vă asigur de asta! Avem incredere in propriile forte si speram să avem rezultate mari.

În plan personal, imi propun să arat că am jucat cindva in Champions League, iar asta nu se face prin amintiri, ci printr-un nivel cit mai bun de performanță. Știu că nu sintem favoriti la promovare, dar cu putin noroc, situatia se poate schimba după citeva etape", spune Lovin in Bild.

Titular incontestabil pentru munchenezi in debutul stagiunii precedente, Lovin a fost tinut pe bară de o accidentare la ligamentele incrucisate ale genunchiului sting in a doua jumatate a sezonului.

gesepe

y-jam21.07.2010 10:11

Sper sa reuseasca sa se impuna. In prima faza mi-a placut foarte mult de Lovin, apoi a inceput sa ma exaspereze cu preluarile si cu pasele lui catre nimeni. Oricum, acolo se joaca altceva, adica un fotbal ce ii convine foarte mult lui Lovin.

Astristul03.08.2010 11:51

Interviu Florin Lovin: "Vreau sa imi inchei cariera la TSV 1860 Munchen!"

Fostul mijlocas stelist Florin Lovin vorbeste despre copilaria sa si despre viata buna pe care o duce in Germania. Revenit dupa o grava accidentare, Lovin trage tare cu gandul ca peste opt zile isi va vedea cei doi copii. El nu vrea sa se mai intoarca in tara, deoarece se simte de minune la Munchen.

Florin, ai trecut peste accidentarea grava din sezonul trecut. Cum te simti acum?

Pot sa spun ca ma simt ca un jucator recent transferat. Am trecut peste accidentare, ma mai gandesc la ea doar cand sunt intrebat. A fost ceva nou pentru mine, nu am mai fost niciodata accidentat atat de grav. Cand eram la Steaua, doctorul m-a intrebat odata de ce nu ma duc niciodata in biroul lui. Voia sa stie daca sunt robot.

Nemtii spun ca ai un fizic destul de firav. Ai vreun complex din cauza asta?

Cand aveam 15 ani am crescut foarte rapid. La acea vreme am avut un complex, dar nu si azi. Sunt slab, si? Mananc tot ceea ce vreau! Nu vreau sa ma ingras, deoarece nu as mai putea sa alerg la fel de mult. Cand ma voi lasa de fotbal, cu siguranta ma voi ingrasa. Tatal meu era la fel de slab ca si mine, iar acum are 110 kilograme.

Fizicul tau ti-a creat vreodata probleme in fotbal?

Cand aveam opt ani, antrenorul a vrut sa ma trimita acasa, credea ca am doar sase ani. Dar eu am ramas!

Ti-a placut fotbalul inca de mic copil?

Mi-am dorit dintotdeauna sa joc fotbal! Mama mea ma cauta peste tot sa merg la masa. Mai tarziu, am avut probleme la scoala deoarece stateam doar pe terenul de fotbal. Am fost innebunit dupa fotbal din start! Aveam in cap doar fotbal, fotbal, fotbal!

Recent ai devenit tata pentru a doua oara, insa nu ai apucat sa iti vezi fata prea mult timp. Ti-e dor de ea?

Sa stii ca nu imi este usor, insa mai este putin si o sa o vad. Imi este foarte dor de ea. De fiecare data cand vad cate un copil alergand, devin mai puternic.

Sotia ta a avut probleme de adaptare in Germania?

De un an si jumatate, de cand am ajuns aici, ea este doar mama. Cand ma voi lasa de fotbal, va profesa in meseria ei (n.n. jurnalist). Acesta este compromisul nostru. Acum are grija de Oliver si Xenia Elena (cei doi copii).

Cum te simti in Munchen?

Inainte sa merg in Germania, am intrebat-o pe sotia mea ce isi doreste: bani multi sau o viata buna? As fi castigat dublu in alta parte, dar am vrut sa vin aici. Munchen este un oras ideal. Multe parcuri, mult verde!

Sa inteleg ca nu te bate gandul sa te intorci in tara?

In Bucuresti locuiam in mijlocasul orasului, parca eram captivi. Aici ne simtim foarte confortabil. Eu mi-as dori sa imi inchei cariera la 1860 Munchen.

Sursa: OnlineSport

Ronnie04.08.2010 08:02

M-am speriat. Pentru un moment am crezut ca vrea sa-si incheie cariera la Steaua. :)

violence04.08.2010 09:09

Oricum s-a facut cunoscut la Steaua;),ca dak nu era la Steaua nu ajungea nici la F.C Scuipa-n Dunare:-j

Ma rog,a fost un jucator bun pentru Steaua.

:steag_cruce_invers::steag_sah_mic:fular-campionii

RobYnho16.08.2010 13:24

Fostul mijlocaș al Stelei a vorbit pentru Libertatea despre ultimele intimplari din Ghencea, precum si despre posibiltatea ca el să mai joace pentru Steaua

"Îmi pare rau, pentru că Steaua incepuse bine. Dovadă startul de sezon pe care l-a avut echipa. Am fost surprins de demisia sa, mai ales că lucrurile pareau să fi intrat pe un fagaș normal. Și pe vremea lui Zenga si a lui Olaroiu era presiune asupra antrenorilor. Va fi greu pentru Ilie Dumitrescu, mai ales că si fanii sunt nervosi, suparati", si-a inceput Lovin sirul declaratiilor

Mijlocasul in virstă de 28 de ani iși aduce aminte că nu prea era agreat de suporterii roș-albastrilor, dar spune că era un lucru extraordinar dacă pe Ghencea incepuse lumea să vină iar la stadion. "Desi eu nu am fost prea iubit de spectatorii din Ghencea. Cele mai bune momente ale mele au fost pe Lia Manoliu, acolo unde venea lume din toată tara, dornică de fotbal de calitate. Mutarea in Ghencea nu prea m-a ajutat. Cu stadionul plin era totusi o amosferă care ingheta adversarul si plecai cu un avantaj din start"

Întrebat dacă s-ar mai intoarce la Steaua, Lovin a fost ferm. "Niciodata Sper să imi inchei cariera in Germania!"

Lovin joacă in prezent la 1860 Munchen, dar spune că speră din suflet să mai joace in Cupele Europene. "Îmi este dor de clipele cand jucam in Liga Campionilor sau in Europa League. Sunt al treilea jucator din istoria Stelei, la capitolul meciuri disputate in cupele europene, si cred că acestea sunt meciurile pentru care te apuci de fotbal. De multe ori mă intreabă colegii mai tineri de la Munchen 1860 cum e să joci in astfel de meciuri. Cred, insa cu tarie că voi mai juca iar la nivel inalt", a conchis Florin.

andrey_ptm_steaua16.08.2010 13:38

si noi speram sa nu te mai intorci vreodata

S.Mariuss16.08.2010 14:29

nici noi nu te mai vrem :))) dar daca poti ial si pe Jiji cu tine :)

y-jam16.08.2010 15:00

Nu mi-a placut de Lovin fotbalistul la Steaua, in schimb, intotdeuna l-am agreat pe Lovin omul.

RobYnho16.08.2010 15:22
Nu mi-a placut de Lovin fotbalistul la Steaua, in schimb, intotdeuna l-am agreat pe Lovin omul.

Era printre putinii jucatori care avea coloana si sange in el sa-i raspunda ciobanului cand era cazul.

y-jam16.08.2010 16:08

Exact.

Iar pe deasupra, niciodata nu a zis vreodata ceva rau de suporteri, chiar daca era injurat ca la usa cortului de publicul din Ghencea. Mai mult decat atat, atunci cand ciobanul le impunea jucatorilor sa nu ii salute pe cei de la Peluza Sud, Lovin venea tot timpul sa-i salute pe baietii de acolo (alaturi de Petrica, si de Rada... si probabil ca mai erau cativa, dar nu mai tin minte care).

RobYnho26.08.2010 09:01

Florin Lovin nu se mai află in gratiile antrenorului lui TSV München 1860, Reiner Maurer. Luni, la meciul pe care TSV l-a pierdut la Bochum, in prima etapă din 2.Bundesliga, scor 2-3, romanul a stat pe banca de rezerve pe toată durata partidei.

La cateva minute după finalul jocului de la Bochum, Lovin a parasit stadionul cu capul plecat. Era suparat pentru că antrenorul lui TSV nu l-a folosit in meciul pierdut cu 3-2. Și s-a intamplat chiar in prima etapă din 2.Bundesliga. "Am vorbit cu el sapte saptamani, i-am aratat materiale video, vreau să joace mai ofensiv, dar el nu a inteles asta", a spus Maurer, dezamagit de prestatiile lui Lovin si in meciurile de Cupă cu Verl, si in amicalul cu Freiburg. "Vreau să arate tot ceea ce poate. Dacă nu-și revine, Lovin va sta pe banca nu-i nicio problema va juca altul in locul lui", a mai spus Maurer.

Lovin era vazut la TSV München jucator de bază la mijlocul terenului, dar acum poate ramane pentru tot restul sezonului pe banca de rezerve.

Lovin s-a transferat la München 1860 pe 20 iulie 2009, iar pe 12 septembrie 2009 a suferit o ruptură de ligamente, din cauza careia a lipsit de pe gazon o jumatate de an.

prosport.ro

red&blue_boy26.08.2010 09:21

Saracul Lovin,pai daca el nu poate sa joace ofensiv! :)

Alex26.08.2010 20:12

Lovin nu poate sa joace PUNCT

Ronnie27.08.2010 07:55

Sa-i arate Lovin o caseta din meciul lui contra Sevilliei, sa vezi atunci caterinca :)

*Alecs*19.09.2010 12:17

Si-a dat autogol in Fortuna Dusseldorf - Munchen 1860, 1-0 la pauza.

AG19.09.2010 13:27

ahahaha =))

razvan2819.09.2010 19:08

AG ti-era dor de Lovin ? :naughty:

*Alecs*19.09.2010 20:06

La 3:10 puteti vedea bijuteria. Imparabil!

Maye19.09.2010 20:11

Senzatie!

blindica19.09.2010 21:32

Aceeasi prastie !

«112131415»