Haideti sa nu fim rai. Sa speram ca va pleca la o alta echipa din vara. Nu e bine sa ne dorim ca un jucator sa se accidenteze(nici macar de la o echipa adversa). In mod normal daca Oli pleaca, nici Lovin nu mai prinde primul 11.
Haideti sa nu fim rai. Sa speram ca va pleca la o alta echipa din vara. Nu e bine sa ne dorim ca un jucator sa se accidenteze(nici macar de la o echipa adversa). In mod normal daca Oli pleaca, nici Lovin nu mai prinde primul 11.
In primul rand Oli nu pleaca, si in al doilea cine ar mai prinde primul 11 in cazul asta ?
Lovin nu.
Nicolita in ritmul ultimelor partide, slabe sanse.
Baciu, rezerva eterna.
Ovidiu Petre probabil isi va urma maestrul si bine-ar face.
Coman ar fi bine sa prinda avionul sau autobuzul spre Timisoara, unde-i pofteste inima.
Lui Stancu i-as recomanda un sistem TV de receptie prin satelit sa prinda meciurile Stelei, eventual cele ale Realului din Madrid, sa-i aminteasca de punctul culminant in cariera lui fotbalistica..si poate il lasa si pe Bostina sa priveasca la filme XXX din moment ce nu are voie decat la 1/2 de pasarica.
Saban ar fi bine sa se prinda singur ca nu mai e dorit in Ghencea.
steagsimplu ![]()
Nu stiu ce parere aveti voi despre Lovin, dar eu cred ca ar trebui sa plece de la Steaua.. E in plus si sa fie titular Elton in locul lui.. ![]()
In ultimele meciuri, Lovin e altul, joaca din prima, are actiuni de atac, sper sa o tina tot asa. Ca sa putem sa-l vindem la vara... :mrgreen:
A inceput sa joace si el ceva... daca o tine asa cred ca ar trebui sa ramana in lotul Stelei... dar daca incepe din nou cu pase inapoi si in lateral ar face bine sa-si faca bagajele...
Da, inafara de meciul vs CFR Cluj, Lovinel s-a gasit sa fie tehnic cu Ceahlaul, FC National si Jiul. Sa plece la pachet cu Pintilii, Bicfalvi si restu` gastii.
Lovin trebuia sa plece de la o echipa asa mare ca Steaua, mai ales acum ca o sa vina mijlocasul ala de 8 mil de euro
si o sa il dea astia pe Lovin afara in suturi de la Steaua! ![]()
Oli ar fi in stare sa-l bage pe Lovin in locul argentinianului, sub pretextul ca acesta nu face faza defensiva! ![]()
Nu are rost sa ne agitam cu fel si fel de argentinieni. Belluschi nu vine la Steaua si punct.
O sa radeti dar eu cred ca nu trebuie sa plece de la Steaua. Este una din rezervele care trebuiesc mentinute la echipa mai ales acum cand a plecat si Paraschiv. Merge ca rezerva. E de tinut la echipa mai ales ca nu are nici fite in cap. Daca se mai rupe odata Radoi ce naiba facem, pentru ca ramane de vazut cat il vor tine balamalele si pe Radoi. Repet, nu este de lepadat!
Il avem pe Ovidiu Petre, care este superior atat valoric, cat si din punct de vedere al experientei. Pe langa Radoi si Ov. Petre, il mai avem pe tanarul Iacob, care are timp sa creasca la echipa mare. In conditiile in care vom juca cu un singur mijlocas la inchidere(cel putin asa sper), 3 jucatori pe acel post sunt suficienti. In plus, la nevoie am putea sa reprofilam alti jucatori, desi nu cred ca ar fi cazul.
Nu pot sa il suport... Nu imi place stilul lui de joc, nu`mi place mai nimic.
O sa radeti dar eu cred ca nu trebuie sa plece de la Steaua. Este una din rezervele care trebuiesc mentinute la echipa mai ales acum cand a plecat si Paraschiv. Merge ca rezerva. E de tinut la echipa mai ales ca nu are nici fite in cap. Daca se mai rupe odata Radoi ce naiba facem, pentru ca ramane de vazut cat il vor tine balamalele si pe Radoi. Repet, nu este de lepadat!
de acord dar nu total. si in ultimele etape din returul trecut, si in primele meciuri din sezonul asta Lovin a jucat bine, chiar foarte bine uneori. Mult mai bine decat vedeta Radoi de exemplu, care a fost in toata aceasta perioada o mana moarta.
Sper ca Lovin sa prinda curaj pentru faza ofensiva si sunt sigur ca nu va mai fi atat de antipatizat. El si Ovidiu Petre sunt jucatori asemanatori si eu as juca cu ei cate o repriza in fiecare meci. Ei sunt cei mai solicitati sa alerge de la o poarta la alta. Si ganditi-va ca mai toti il injura pe Lovin pentru pasele inapoi sau in lateral, dar imi pare rau sa constat ca nu observati ca Radoi numai asta face de ANI buni. Radoi ar trebui sa-i lustruiasca ghetele lui Lovin...
@mountytoma
Exagerezi cand faci referire la lustruitul ghetelor. Altfel, eu nu vad in el o valoare deosebita dar, asa cum am mai spus, nu este de lepadat si in nuciun caz nu este o umplutura! Iti faci treaba cu el, nu el este raul cel mai mare la echipa, asta-i clar!
@mountytoma
Exagerezi cand faci referire la lustruitul ghetelor. Altfel, eu nu vad in el o valoare deosebita dar, asa cum am mai spus, nu este de lepadat si in nuciun caz nu este o umplutura! Iti faci treaba cu el, nu el este raul cel mai mare la echipa, asta-i clar!
lustruitul ghetelor lui Lovin ar mai compensa diferenta nedreapta de salarizare a celor doi. lui Radoi nu i-ar strica sa redevina modest, pe vremea aceea era super jucator. acum nu-i mai ajungi la nas nici dupa meciuri in care ne face praf, cand in loc sa-si ceara scuze mai ales coechipierilor (ca oricum de noi stiti foarte bine cat si cum ii pasa) iese la interviuri si lanseaza acuze catre ceilalti.
Lovin tace si face, ier eu consider ca face destul de bine pentru unul atat de injurat. ar trebui sa merga la behait si sa-i ceara dublarea salariului, caci, sa-mi fie cu iertare, dar fara el anul asta (calendaristic) ne-ar fi fost si mai greu. eu ma bucur ca nu a plecat si sper sa ramana si sa dovedeasca tuturor ca nu e neaparat nevoie sa fii finul patronului si sa-ti pupi in fund sefii ca sa ajungi un jucator apreciat la Steaua!
@mountytoma:
In ceea cel priveste pe Lovin, lucrurile sunt clare - amandoi suntem de acord ca trebuieste tinut la echipa. Si daca ultimul tau comentariu se oprea aici nici nu mai intreveneam acum. (pana aici esti de acord cu mine?)
In ceea ce-l priveste pe Radoi vreau sa spun urmatoarele:
1. Si eu am observat ca isi cam depaseste conditia de fotbalist, chiar capitan de echipa fiind, si mai mult vorbeste decat...
2. Nu trebuie sa trecem foarte usor peste faptul ca in ultimul an, Radoi a trecut prin doua momente foarte grele - ma refer la accidentarile de care, din pacate, a avut parte. Tocmai de aceea mi se pare mie ca se trece prea usor peste ce a facut acest FOTBALIST pentru Steaua, si ca este judecat de foarte multi cu prea mare severitate.
3. De multe ori, in judecata lui Radoi, cred ca primeaza mai mult faptul ca este finul lui nasu... Daca nu ar exista aceasta "rudenie" intre ei, multi nu l-ar mai taxa asa de rau.
Mi se intampla destul de rar sa fie cineva de acord cu mine total. Asa e normal, altfel ne-am plictisi sa fim toti de exact aceeasi parere.
Daca Radoi ar juca bine, sau macar nu ar gresi cu atata seninatate dand apoi vina pe altii, chiar nu m-ar interesa ca e finul lui Gigi. poate sa-i fie si amanta, nu e treaba mea. dar eu cred ca lui i-a intrat in cap ca poate face orice, ca oricum fiind finul patronului nimeni nu se va atinge de el. pe Mirel Radoi cel adevarat il veti cunoaste in ziua cand antrenorul Stelei il va tine pe banca de rezerve sau il va trimite la echipa a doua. Radoi a intrat in fotbal ca un baiat muncitor, ambitios, care punea osul la treaba iar modestia nu-i era straina. ajuns in fotbalul mare, adica la Steaua, ca baiat ambitios ce este s-a pus sub poala nasului...
Parerea mea despre accidentarile de la Steaua si nu numai este cam asa: de cele mai multe ori vinovati sunt chiar cei ce se accidenteaza. Va amintiti de ultima accidentare a lui Oprita? Tampitul se uita aiurea, cred ca spre arbitru sa vada daca vede ca sa fluiere fault... In loc sa stea cu ochii pe minge si pe adversar, el voia SA OBTINA UN FAULT. Si l-a obtinut... Va amintiti cum s-a accidentat Dica anul trecut, sarind la cap, neatins de adversar, cade la pamant si apoi lipseste luni de zile!
Steaua 86 juca un sezon intreg cu aceeasi 13-14 jucatori... si ganditi-va ca pe ei ii cotonogeau macelari gen Andone, Rednic, Irimescu, Rada... Dar nu au fost accidentati. De ce? Poate pentru ca ei erau preocupati de fotbal, ei voiau sa dea gol nu sa obtina penalty sau cartonas pentru adversari, ei stateau cu ochii pe minge si nu pe arbitru!
Eu asa vad fotbalul, asa l-am si jucat si inca il mai joc. si de aceea mi-e ciuda ca Lovin este judecat cu totul altfel decat Radoi. nu mi-e cine stie ce simpatic Lovin, il consider un jucator bun si foarte util, dar nu extraordinar. insa nu pot sa tac vazand cum la el criteriile se aplica altfel pentru ca el nu e finul boului. la fel il apreciez si pe Bostina, chiar si pe Carlos si Saban. ati revazut Steaua-Real 1-4? La golul care l-a mazilit pe Saban e adevarat ca el a fost depasit destul de usor, dar Goian i-a deviat mingea lui Carlos si nu a zis nimeni nimic (nici macar Goe nu si-a cerut scuze, lasandu-i pe cei doi sa fie pusi la zid. Acelasi Goe a dansat pe langa nistelroy si dupa lobul acela peste Carlos doar portarul a fost invinovatit. de Goe nu s-a luat nimeni. si nici el nu stiu sa fi recunoscut ca a avut partea lui de vina. i-a lasat pe aia sa incaseze toate bobarnacele. pe care boul de patron le imparte cu darnicie fara sa se gandeasca la ce face.
cred ca v-am plictisit deja
Este interzisa citarea in intregime a postului anterior. Citeste regulamentul.
Lovin ma uimeste pe zi ce trece. Daca inainte in mintea mea nici nu se punea problema ca Ov. Petre e mai bun, acum am serioase indoieli. Bravo, Florine!
Trebuie sa recunosc ca cei doi inchizatori de aseara au jucat perfect cu un plus pentru Ov. Petre.
O lectie ne-a servit aseara Lovin. Toti am spus ca nu are valoare de Steaua (poate ca nu are), ca nu e stelist dar nu pot sa uit fata lui din poza de pe stelisti.ro si asta ma face sa cred ca totusi sunt jucatori la Steaua(daca nu chiar toti) care ar sufera pentru echipa asta. Sper ca alta data sa nu mai criticam atat de usor.
Chiar a fost o palma peste fata, cel putin pentru mine. Cat de usor putem calca peste jucatori, in schimb n-avem nici cea mai mica idee despre ce se petrece in sufletul lor.
Dar pentru asta avem fotbal modern. Se pare ca si ei sunt cateodata oameni, nu doar masini de alergat. Acum sa apara Maria Andries si sa ne spuna cat de penibil a fost Lovin ca a inceput sa planga si ca asta e mentalitate de roman... Mi-a castigat respectul Florin, chiar daca nu prin felul in care joaca.
Un plus la constructie pentru Lovin si cred ca ar putea deveni titular incontestabil la Steaua, chiar si in varianta cu un singur inchizator. Desigur, pana revine Finul. Sau pana pleaca Becali. Or both.
Lovin a fost mereu un jucator bun care vede bine jocul, dar care nu avea incredere in el.(cum e Ov. Petre acum).
Parca la un moment dat Becali vroia sa scape cu orice pret de Lovin, sustinand ca este un jucator foarte slab si acum il lauda ca este cel mai bun jucator de la Steaua... atunci chiar este grav daca Lovin a ajuns astfel, inseamna ca suntem o echipa de duzina. Mai bine ne facea o favoare si pleca in Rusia la FC Amkar Perm dar se pare ca si cei de acolo dupa ce l-au testat au constatat ca nu are valoare nici de echipa lor si l-au trimis inapoi la Steaua! ![]()
...
Se pare ca Lovin este refacut si va juca impotriva lui Arsenal! Ce pacat!