:evil: >>>FAUREI judetul BRAILA (sper sa nu ma insel in privinta judetului!!!!!>>> :twisted:Vreau sa sti si yo ..... el din ce sat e? e rom?(tigan)?nu va suparati plz.....va rog :?:
:evil: >>>FAUREI judetul BRAILA (sper sa nu ma insel in privinta judetului!!!!!>>> :twisted:Vreau sa sti si yo ..... el din ce sat e? e rom?(tigan)?nu va suparati plz.....va rog :?:
dupa cum se vede e rom ![]()
si...dak e rrom ce ? :evil:
Banel a aratat k este un jucator ffff bun,k are un caracter extraordinar ,etc ...numai conteaza dak e rrom sau nu...
:evil:>>>Pt mine este ROMAN!!>>> :twisted:
Daca toti romii ar fi ca Nicolita nici nu ar mai exista titulatura de romi in Romania ci doar de romani.
nu am nika cu el ca e rom chiar imi place ff mult cum joaca
!
Banel nu mai are nevoie de comentarii,e un tigan de nota 10 si dupa parerea mea un jucator excelent(seamana cu Overmars la viteza daca-l mai tineti minte)cu un caracter de invidiat. :wink:
Din pacate Nicolita va lipsi in returul cu Boro. E cea mai importanta pierdere in momentul de fata. Sper sa reuseasca in finala ceea ce si-a propus pt meciul retur cu englezii.
la Steaua exista trei piloni centrali:Radoi,Ogararu si Banel.imi pare sincer rau ca nu va juca in meciul retur dar sa speram ca absenta lui nu va fi hotaratoare.car despre el ca persoana,din cate mi-am dat seama pana acum(citite,auzite,vazute)jos palaria.daca toti locuitorii patriei ar fi fost asa atunci am fost demult in europa
la Steaua exista trei piloni centrali:Radoi,Ogararu si Banel.
In afara de Mirel, ceilalti 2 sunt piloni... laterali !
Eu zic ca daca-l baga pe Cristocea in locul lui Banel totul va fi bine,numai ca vor lipsi contraatacurile cu care ne-am obisnuit. ![]()
Banel Nicolita,o fi el "tigan"dar ii depaseste pe multi dintre jucatorii "romani"in fair play.si totusi parca arata mai multa daruire pe teren decat altii.alearga,alearga si iar alearga,poate ca daca ar fi jucat astazi totul ar fi fost altfel,asta e prostia se plateste.LUPTA Steaua!Urmeaza meciul cu rapidul.
Felicitari pt ca au ajuns in semifinale,pacat de.....asa cum in prima repriza am tipat de bucurie,tot la fel in a doua repriza am plans de necaz.Steaua RAMANE Steaua!Nu se comparata cu nicio echipa din Romania,e si va fi mereu"deasupra"celorlalti!TE IUBIM Steaua!!!!
Vreau sa-l felicit pe Nicolita pentru ca in ultimele meciuri el a tras echipa dupa el si este unul dintre putinii fotbalisti care merita sa joace finala.FELICITARI!!!SI TOT RESPECTUL! :cry:
@ann
Daca jucau finala toti ar fi meritat. In egala masura. Pt ca impreuna au ajuns pana aici. Nicolita a jucat foarte bine. Dar nu a jucat singur. Si golurile le-a inscris si pt ca alt jucator a pasat excelent. Steaua e in primul rand o echipa, un grup. Unu pt toti si toti pentru unu.
PS: scuzele mele, am uitat ca ma adresez unui stelist de ocazie.
banele banele, mai cheama-ti s-un caine, callatisu a batut azi cu 2 la 0 pe dacia braila, nu puteati ba sa faceti ca ei? si un gol l-a mai dat si junioru!
Banel Nicolita e cel mai tare....off daca ar veni in Iasi...
....si ce daca ar veni....ca tot nu as putea ajunge la el....da....oricum....e preferatul meu....Forza Steaua
Pana acuma Banel a fost de 2 ori in Iasi in ultimul an !
da ma....da ziceam de acu in colo
....ca de acu am mai mult tupeu...si as face orice sa ajung la el
adika ? si daka ai ajunge la el ce ai face ? :-? io am dat norok cu el :>
a fost tare asta cu,, de acum am mai mult tupeu,, :lol: :lol: :lol: :lol: si pe masura a fost si raspunsul.... Oare forumul a devenit site de agatat si de admirat fotbalistii? De fapt tipo daca ma gandesc bine.. fa-le ceva la toti jucatorii... poate le ridici moralul :lol: :lol: :lol: :lol:
mai...glumetzilor.....e de agatat pe naiba...ca ce.....te pomenesti ca citeste Banel sau Dica ce scriu eu aici...imi place....si..?....imi place cum joaca...e adevarat ca nici fizicul nu e mai prejos....yo-te la ei....ce va este ciuda? :evil:
sa ma vezi pe mn :> si apoi sa zici
da nu iti arat poate lesini...n-am chef de spitale:|
=)))
! si Banel a fost cel mai bun in meciu cu rapid..
Banel de obicei joaca bine...pt ca este rapid....pe mine ma scoate din sarite Oprita.....si....adik vrei sa spui ca si u arati bine....mai bine decat ei...a? ![]()
fat-o..termina mai...
Cum adik e Rapid?..Banel e Rapid??
..asta am inteles