nu de la Rapid....alearga repede....ai de capu tau ![]()
nu de la Rapid....alearga repede....ai de capu tau ![]()
=)) Banel joaca bn si gata ! el face toate fazele de atac ! cand are mingea ori gol ori centrare :>
mai nu am scris Rapid....cu r mare.....da nush ce are asa e facut site-ul....lo trecut cu R...eu ma refeream la faptul ca alearga repede
sunt sigura ca in cazul in care nu era el jucator la Steaua si nu avea un Audi A6 iti placea la fel de mult de el! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahaha
Pai cum, fetelor, vreti sa ziceti ca Banel nu arata mai bine decat Beckham ?
Banel E CEL MAI TAAAAAAAAARE.......abia astept la anul sa vina si in Iasi.....si-mi place ca e si modest....nu ca Mutu sau beckhem....mama lor... :twisted:
si nu neg ceea ce pisybaby a spus ![]()
![]()
BANICA esti cel mai tare frate:)
dk jucai cu boro eram finalisti...
Steaua=Banel
nicolitzaa ruleezzzz
luv` ya
mda, Nicolita e tare. si arata mai bine ca Beckham, aveti dreptate, fetelor.
OFF TOPIC: Imi cer scuze moderatorilor pentru ce o sa scriu in continuare...
Fetelor, va rog nu transformati thread-ul asta in ceva asemanator celui dedicat lui Carlos. Multumesc.
daca Steaua joaca cu CFR cu un singur varf, Cristea, atunci Banel e singura noastra sansa de a marca. Cristea si Dica vor fi anihilati de fundasii clujeni.
sau mai avem sanse la lovituri libere, daca are cine sa le bata.
bafta banele!
-un mesaj scris in 2004!!!!!!!!!Ii lipseste experienta si un pic de concentrare. Sa speram ca nu il evalueaza Jiji la 20 mil usd.
CE DREPTATE AI AVUT ´Bodanel`.Ce dreptate....ai simtit bine.Poate in cativa ani chiar sa valoreze atat....
Banele, revino-ti !!! Avem nevoie de tine mai mult ca oricand.
Era o intrebare la inceputul sezonului, daca poate continua "Banel" ascensiunea din sezonul trecut sau macar sa ramana la acelasi nivel, eu cred ca poate, poate sa creasca mai mult decat in sezonul trecut, eu am impresia ca Banel este/pare lipsit de forma si datorita plecarii lui Ogararu.
Buna observatie.Mai mult ca sigur ca plecarea lui George,a intrerupt niste relatii de joc pe partea dreapta a terenului.Omogenitatea acelei parti a disparut,mai mult sau mai putin.
As mai vrea sa adaug la observatile voastra ca parca Banel se simte mai bine pe stanga,cand in timpul meciului face schimb de parti cu Bostina(Cristocea).
Nu uitati ca Jardel,golurile le-a cam inscris in sezonul precedent venind de pe stanga,asa a fost si cu Rapid in UEFA sau golul 3 cu Betis,dar si in campionat cu Sportul sau Pandurii.
I.N. Money,
E normal sa se intample asa, doar e dreptaci...
In plus de asta, atunci cand Banel joaca pe stanga e pozitionat ceva mai avansat.
Intr-un sistem 4-3-3, pe care Oli il experimenteaza acum, locul lui Banel ar fi pe stanga. teoretic pe dreapta ar trebui sa fie un stangaci, de exemplu Bostina.
Banel este un jucător de fotbal. Poate o să fie mai bun sau poate nu...vreodată. Îmi doresc doar să rămînă ca acum, să-şi dea sufletul încontinuare pentru echipă. Unii au talent, alţii ştiu să-l pună în valoare pe puţinul care îl au, iar alţii muncesc enorm ca să fie luaţi în serios. Trăind în minoritate aici în Germania îmi închipui cam cîte trebuie Bănel să înghită zilnic....Nu-i uşor cu siguranţă.
Comparaţiile cu Lăcătuş mi se par nepotritive. Lăcătuş erea un "italian" ce nu putea cu talentul cu viteza reuşea cu actoria. Bănel e un jucător cinstit.Cred că mai repede îl putem compara cu Munteanu care chiar într-o zi proastă a muncit pînă la epuizare. Şi mai sînt convins că nu-i nevoie să-i spui că a jucat slab pentru că se mustră singur mai mult decît o poate face altcineva......
2006 Ainceput cam slabut dar sper sa-si revina.Imi place vitezomanul ![]()
FELICITARI Nicolita!!!!!!!
Esti preferatul meu. Cel mai bun jucator in cea mai buna echipa! :wink:
Pacat ca de multe ori nu ai oameni.....desi ......
Bafta multa!
ce mama naibii are in ultima vreme?
La nationala a jucat destul de bine insa la Steaua nu o mai jucat ca anul trecut
sa speram ca-si va reveni