FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Banel Nicolita

«1101112131451»
dmb02.11.2006 04:54

Banel capul sus.O astfel de gresala este tipica pentru atacantii veniti in aparare.Atita tot ca nu vin multi in aparare.Capul sus!Nu ai de ce sa-ti fie rusine.Un meci bun. Multumesc Banel.Multumesc Steaua.

al_led02.11.2006 14:40

BANELE CAPU SUS. A FOST O GRESEALA SI ATAT.

SA STII CA NICI UN STELIST NU A UITAT MECIUL CU Betis.

MAI SUNT SI ALTE MECIURI

CAPU SUS

loricica02.11.2006 17:28

Avem tendinta de a rade atunci cand vedem pe net faze amuzante cu autogoluri sau cu goluri primite in cel mai prostesc mod!!! Dar nu ne-am gandit niciodata ca ni se poate intampla si noua!!! Ei bine, aseara ni s-a intamplat iar acest lucru ne face sa ne gandim ca si jucatorii nostri sunt umani! Iar Nicolita este si sufletist, si uman! CAPUL SUS Banel!!! Suntem alaturi de tine si de echipa noastra favorita!! Hai Steaua!!

rydk_e02.11.2006 19:06

Sunt unul din acei suporteri al Romaniei . Dragi moderatori, care am tinut capul sus pe unde am fost , si am aratat cu toata fiinta mea ca Romania nu este tara pe care o cred ei .Ca acei oameni care nu stiu altceva " decat sa fure , sa ne injoseasca dupa bere la gard, si care nu au puterea sa ne reprezinte decat beti sau drogati " nu sunt alt ceva decat niste gunoaie....!, Ca avem o demnitate si determinare ca natie .

Nu cred ca voi avea ocazia in viata asta, sa fiu aratat cu degetul ca CA ROMAN pentru ceva deosebit si bun, Nicolita este exemplul negativ anul acesta in fotbal pentru NOI din pacate si trebuie sa-si poarte crucea pana cand va fi aratat cu degetul IN viitor pentru merite deosebite pentru Romania si Steaua ,

Da intradevar nu sunt un suporter al Stelei , reprezint glasul a milioane Romani care au blestemat acel minut si acea pasa inapoi ce ne-au facut sa plangem in disperare . Sa plangeam asa cum am plans in `81 cand am batut Italia si in 86 cand am invins la Barcelona asta sa nu amintesc de Argentina si Elvetia , Steaua-Rapid de anul trecut a aratat ca suntem niste intrusi la masa lor si e greu sa jonglezi printre bucurii si durere ce ne fac sa ne simtim niste gunoaie .

Lucrurile frumoase nu te fac sa evoluezi, ba dimpotriva te umple de sine si te duc la regres, Pe acest forum cele rele sunt spuse cat mai dulce sa nu supere ," poate de aceea ultra Steaua ". Priviti fratilor in jurul vostru si admonestati atunci cand gresesc cei iubiti de voi ,.....! Poate va-ti fi asteptat o tara intreaga sa-l consoleze pe " Banel Nicolita " dar maine va trece si va ramane decat gustul amar al infrangerii fiind asorbiti de Rapid ,

Dinamo si Nationala, de infragerile si victoriile lor ,si apoi de viata de zi cu zi

pacat ca asteptam sa fim reprezentati in lume asa cum meritam (sau poate nu meritam )

Pacat ca nu am reusim sa ne ridicam ca urmasi al lui Traian in doua mii de ani .

michael03.11.2006 03:12

Prefer unul ca Banel care este disciplinat si sufletist, insa un pic mai stangaci, decat unul cu potential, dar indolent. Campionatul roman e (sau era) plin de jucatori din a doua catgorie, tineri care promiteau insa au ramas eterne sperante.

Insa Banel Nicolita, va progresa, datorita eticii sale de munca. Dragi rumani, avem mult de invatat de la acest jucator.

al_led03.11.2006 14:25

La urmatorul meci in Ghencea trebuie sa fim cati mai multi pe stadion.

Trebuie sa-l sustinem pe Banel.

Eu le spun tuturor stelistilor sa revada meciul cu Betis pt a-si da seama de valoarea lui Banel

Forza Banel

Capu sus.

Mai avem meciuri

Virgil03.11.2006 14:44

Marca :

marca-1606998458a3240a6cecf_295_400_.jpg

Azzido04.11.2006 01:09

S-a deshis www.Nicolita.ro.

..asta daca nu stiati deja.

_yang04.11.2006 14:44
Hai, Bãnele …!

… cã nu s-au terminat nici zilele, nici cupele. Ai dat o pasã cu poarta, ei și? Doar n-o sã faci din asta o tragedie! Sã crești cu 5 frați în aceeași camerã, sã te sufle vîntul prin pereți și sã  rãmîi acolo, asta e o tragedie.

Crezi cã e vreun român care sã nu știe golul ãla din stomac, cînd secundele sînt ore și știi cã nu poți îngheța timpul în loc? Clipe ce apar la cutremure, boli incurabile, accidente, inundații. Ne clãtinãm, ne adunãm de pe jos și, deși știm cã un ciob a rãmas acolo, mergem mai departe.

Poate alții sînt mai sus, dar dacã te uiți înapoi de unde ai plecat, te apucã amețeala. Comparativ cu povestea ta, filmele americane cu bãieței care vînd ziare și ajung miliardari sînt basme. De fapt, ești singurul "self made man" veritabil din România. Restul ori au furat, ori s-au vîndut.

Dacã tu te oprești, e posibil ca o grãmadã de "Bãnei" sã înceteze în a mai da din coate. Așa cã dã-i drumul mai departe! Adrian Georgescu

http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/georgescu/2006/11/.../02/hai-banele/
Andreea stelista04.11.2006 21:52

Banel suntem alaturi de tine!! Trebuie sa treci peste acest moment. Stiu k este greu dar avem nevoie d tine. Hai Banel!

Bogdan4Steaua05.11.2006 01:00

Se pare ca va fi titular maine. Decizia lui Oli este una inteleapta deoarece in aceste momente jucatorul nu trebuie sa perceapa ca este pedepsit.

Virgil05.11.2006 09:45

Mi se pare normal sa joace;e cel mai bun antidot împotriva depresiei pe care a suferit-o la acel nefericit autogol.

Faptul ca a plans zile de-a randul,ca l-a durut enorm aceasta festa jucata prestatiei bune in acel meci,denota ca e un sufletist,un om de mare bun simt.

dmb06.11.2006 04:38

Romanii ca de obicei nu prea au simtul masurii.Sa-l ierti este una sa-l faci capitan de echipa cu totul alta.Mai trebuie sa-i mareasca salariu si atunci sa vezi cum creste cantitatea de autogoluri.....ca goluri oricum nu prea dam.

radooku_steaua06.11.2006 06:24

Virgil si mie mi se pare cat de cat normal sa joace Banel. Dar din faptul ca a plans, lucru absolut normal pt ca avea si de ce , nu trebuie sa il facem erou, sa ii dam banderola de capitan si sa il numim titular pe viata. Dupa parerea mea nu a jucat nimic. De cand a inceput sezonul nu am vazut un dribling calumea decat dai in minge si fugi si centrari cu capul in pamant care uneori ii reusesc dar de multe ori nu.

korynna06.11.2006 15:57

stati usor k nu e capitan pe viatza...a fost facut pentru moralul lui si oricum nu cred k va intreba cineva daca e bine sau nu.a fost foarte frumos gestul si Banel chiar a incercat sa faca ceva,dar se pare k oprita ii spulbera orice sansa.mare lucru k a purtat si el o data banderola de capitan...o merita vreunul de pe teren cu adevarat?

radooku_steaua07.11.2006 06:10

Korina clar nu ai inteles nimic din meciul cu Ceahlaul. Unu la mana ma doare fix undeva de moralul lui Nicolita atata timp cat echipa castiga, doi la mana Banel a jucat lamentabil nu a facut ABSOLUT NIMIC, a alergat in van si nu cred ca a reusit mai mult de o centrare calumea ca de sut la poarta nici nu mai e vorba. Ce crezi ca gandeste un jucator ca Goian, care se zbate pentru echipa mult mai mult decat Banel, care ne salveaza meci de meci si care se bate cu atacantii adversi ca un erou , atunci cand vede ca Banel e pus capitan dupa ce a facut o greseala tampita "el tontogol" ? Ca eventual sa de-a si el un autogol, sa planga putin ca da bine la public poate il face Gigi titular pe viata si ii da si banderola. Terminati-va cu Banel capu' sus si nu stiu ce ca omu' e suparat ca vine iarna si nu si-a terminat casa nu ca a dat un autogol !

Virgil07.11.2006 07:12

@ radooku

Sunt de acord cu tine pâna la un punct.Pâna acolo unde spui ca a plâns sa dea bine la public.

Personal nu-l cred capabil de asa ceva.E un om simplu si cred ca a plâns constiinta din el.Pentru ca a pus piedica echipei din care face parte,de rusine fata de coechipierii lui.Iar plânsul a fost instantaneu,nu a stat sa se gandeasca daca da bine la public sau nu,inainte de a incepe sa lacrimeze.

Faptul ca Oli i-a dat banderola de capitan în acest meci,demonstreaza ca Banel era cu moralul la pamânt,iar decizia lui Oli s-a vrut a fi una care sa-i redea jucatorului încrederea în sine.

Am fost de acord cu aceasta decizie si am considerat-o inspirata.

Sunt sigur ca s-a pus de acord cu ceilalti jucatori înainte de a-i face aceasta surpriza numarului 16 din echipa Steaua.

radooku_steaua07.11.2006 08:32

Parerea mea e ca Nicolita nu merita banderola de capitan. Nu cred ca prin purtarea unei banderole ti se reda moralul disponibil. Inteleg ca toata lumea este alaturi de el, este bine intr-un anumit mod insa sa nu il face erou. Totusi e cel care a dat un gol stupid pe Bernabeu, e cel care nu mai joaca nimic sezonul asta , e cel care nu trece de adversar prin dribling, nu stiu cati ati observat dar cand Nicolita preia mingea o preia in fata si cand vine fundasul ori cade ori pierde mingea si doar printr-un mare bulan ajunge sa o centreze. Nu cred ca la Nicolita ar fi o problema de moral. Poate atata poate. Daca era un jucator la care sa vad un dribling, o sclipire, o pasa inteligenta macar o data la doua meciuri poate nu as fi fost atat de suparat. Dar cand vad ca la fiecare meci este la fel de previzibil, alearga ce-i drept dar de multe ori degeaba, de multe ori mingea se pierde la el si pur si simplu nu ma pot abtine. Nicolita este un jucator normal al echipei Steaua, un jucator care va pleca la un moment dat , in nici un caz unul care va scrie istorie la clubul asta. Asa ca sa nu il plangem noi pe el ca "vai saracu' Banel" ca de cand e la Steaua a avut f multe de castigat.

korynna07.11.2006 18:08

banderola i-a fost acordata pentru a i se reda increderea in sine ce nu intelegi?aaa ca nu te intereseaza de moralul lui atata timp cat castiga e partea a doua...da' cum sa castige daca e cu moralul la pamant?a fost numit capitan doar pentru a putea trece peste momentul acesta greu din viatza lui si pentru a iti castiga tie meciurile ca sa fii multumit ca Steaua e echipa mare si sa nu te reprofilezi pe Dinamo,ca aia castiga tot.

faptul ca a jucat prost de ceva timp nu are nico treaba cu banderola de capitan primita la meciul cu Ceahlaul.

PS:am vazut meciul cu Ceahlaul si chiar am vazut k incerca sa faca ceva dar de cate ori mingea ajungea la oprita ori era data in out ori la mii de km pe langa poarta.asta am vazut eu..

radooku_steaua07.11.2006 18:35

Doamne fereste ! Si mai ziceti ca de ce ma enervez si va trimit la cratita.

1. Nu ma reprofilez pe Dinamo ca ea castiga meciuri si nu am sa ma reprofilez niciodata pentru ca Steaua este marea mea iubire

2. Este normal sa ceri niste rezultate ca suporter, doar te duci la meci si iti rupi plamani pentru echipa

3. Nu cred ca Oli l-a pus capitan ca sa "imi castige" mie meciuri, l-a pus capitan "prosteste"(parerea mea) ca sa ii arate dovada de incurajare sau pentru ca i-a ordonat Gigi

4. Nicolita nu este un jucator care sa castige jocuri de unul singur

5. Ce meci ai vazut tu , fata? Ce a incercat Nicolita sa faca si nu am observat si eu? Poate a fost atat de subtil incat m-a pacalit. Eu in afara de niste sprinturi haotice si o centrare sa zicem buna nu am vazut nimic.

6. Mai vrei sa iti aduc alte argumente?

Pupici :lol:

korynna07.11.2006 18:51

nu am nevoie de ironiile tale,dar ma scoti din sarite cu "nu ma intereseaza pe mine de moralul lui atata timp cat castiga meciul".ce mentalitate e asta?ori sustii echipa si tot ce tine de ea(implicit Nicolita) ori ne lasi in durerea noastra.da,e normal sa ceri rezultate,nu a zis nimeni k nu e normal.

tu tot n-ai inteles ce am zis eu acolo nu?tocmai,nu l-a pus capitan ca sa iti castige tie meciurile ci pentru a putea juca in armonie cu restul echipei si pt a putea inchega un joc joc frumos,fara a mai claca datorita greselii pe care a facut-o si datorita neincrederii in fortele proprii.cum sa iti mai zi?am repetat de 10000087426536 de ori.eu cred k tu ar trebui sa treci la cratita.ah si de cate ori mingea era repusa de la margine de catre Nicolita catre oprita se rupea firu'.la asta ma refeream eu...daca n-ai inteles nici acum...iti mai explic o data ca sunt fata rabdatoare

pupici

radooku_steaua07.11.2006 19:16

Draga korina....

Incep prin a iti spune ca am o simpatie deosebita fata de tine. Imi pare rau ca il adori pe Nicolita si nu pe mine :(. Ma simt atat de frustrat incat incerc sa il atac pe toate caile si sa il deztabilizez in ochii tai. Stiu ca nu este calea cea mai buna sa te fac sa ma iubesti dar alta nu vad. :cry: :cry: :cry:

Si acum ....1. Normal ca nu ma intereseaza atat de mult moralul unui jucator. Pentru mine este un jucator al echipei Steaua, care nu a facut nimic notabil pentru acest club deocamdata si care are toata viata inainte sa demonstreze.

2. Nu ma intereseaza foarte mult omul Nicolita din mai multe motive. Omul Nicolita castiga bani pentru ceea ce face deci este normal sa fie tras la raspundere cand greseste si cateodata amendat. Omul suporter adica eu plateste ca sa il vada pe omul Nicolita , isi rupe plamanii si uneori jeleste de mama focului de parca ar fi venit extraterestrii si lumea ar fi in pericol. Deci atata timp cat el este platit si o duce f bine nu inteleg de ce trebuie sa imi para mie pentru el? Mie imi pare rau pentru echipa. Ma intristez pentru autogolul stupid, imi pare rau ca se comit asemenea greseli la echipa insa in nici un caz nu il incurajez

3. Eu cred ca am inteles destul de bine ce ai vrut sa zici. Nu cred ca ti-am cerut sa imi repeti de 107428187819 ori.

4. Noi ne certam ca fraierii si Nicolita isi ridica case si e titular pe viata.

So kiss and make love?

korynna07.11.2006 20:17

oki eu am avut ce am avut de spus,nu neaparat pt k vb de Banel,daca ar fi fost oricare altul in locul lui(de la Steaua,normal) i-as fi luat la fel apararea.mie mi s-a parut atit ta fata de un jucator al Stelei destul de delasatoare,poate pt k pt mine fiecare in parte inseamna la fel cat inseamna si istoria Stelei si ce reprezinta ea,doar pt k poarta culorile ros-albastre.dar noi am dat-o dintr-una in alta si am ajuns in alta parte!

friends :) si sa nu mai trim femeile la cratita :evil:

radooku_steaua07.11.2006 20:40

Uita-te pe prima pagina a site-ului la articolul intitulat Rushine sa vezi cat de mult le pasa jucatorilor de noi. Atunci mie de ce mi-ar pasa de "dramele" lor. Saracii de ei... Mimeaza fotbalul si castiga si vreo 150 de mii de euro pe sezon... Ce viata de caine... Eu daca as fi in locul lor cred ca as muri de atata suferinta. apropos.. arati bine ?:D

korynna07.11.2006 20:58

in articolul asta le dau dreptate suporterilor,dar asta nu inseamna ca acum nu te mai intereseaza de nimic.si nu sunt dramele lor,sunt intr-un fel si ale noastre.si pt dezinteresul fata de suporteri,care i-au sustinut mai presus de orice,ar trebui pedepsiti,dar nu inseamna ca nu ne mai intereseaza acum nimik si gata.daca nu t mai intereseaza atunci nu te mai uita.si tocmai pt k te intereseaza purtam discutiile astea,asa ca orice drama de'a lor devine una de'a ta so...deal with it.ai vrut sa fii suporter,atunci conformeaza-te.acuza-i cand ai dreptate si fa-o corect,dar intotdeauna sustine-i.

«1101112131451»