FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Banel Nicolita

«1111213141551»
radooku_steaua08.11.2006 06:12

Mai eu sunt suporter, sunt trup si suflet pentru culori... dar sa nu confundam treaba. Adica eu ii sustin tot timpu' si pe ei sa ii doar fix undeva de noi ? Nu e prima oara cand fac asa. Si cand i-am asteptat la aeroport dupa meciul cu Boro sa ii incurajam, se urcasera ca nesimtiti in autocar si i-a coborat Olaroiu fortat jos sa vina sa salute galerie. La cate meciuri din sezonul asta au salutat galeria? Au multumit acelor oameni care ii sustin? Iti zic eu... La unul singur, ala din cupa cu Rapid. Daca tie iti place sa fi luata de fraiera e problema ta. Pe mine in momentul de fata ma intereseaza jocul Stelei si nu ce face jucatorul x si jucatorul y ca din punctul meu de vedere ei o duc f bine , si financiar si pe plan sportiv. Nu mi-ai rasp la ultima intrebare:D

Virgil08.11.2006 07:52

@ korynna si radooku

Daca aveti de gând sa continuati schimbul de pareri,faceti-o pe pm.

banelitza1619.11.2006 08:46

Banel trebuie incurajat si in niciun caz criticat. faptul ca a fost pus kpitan nu cred ca l-a afectat( is sensul ca i s-a urkt la kp) :evil: :!: am fffff mare incredere in el..!!!

_yang19.11.2006 22:02

Se pierde... In curand va deveni rezerva clara la Steaua. :(

banelitza1620.11.2006 08:39

din pakte trece printr.o pasa proasta. dar sa nu uitam ca si Dica a trecut printr.o perioada mai putzin buna, apoi a avut o perioada ff buna..aqm iar trece printr.un moment mai greu.. am incredere in Banel si stiu ca isi v.a reveni!! :evil: :!:

banelitza1620.11.2006 08:40

Problema este ca e obosit. A fost titular in mai toate meciurile!!!! Ce Dumnezeu.. NU E ROBOT!!! :wink:

_yang20.11.2006 13:43

Pentru ce a facut la Sevilla merita respectul nostru (ca si A.Cristea de altfel) insa nu e cazul sa mai ramana la Steaua.

Daca nu mai orbim in fata asa zisei sale determinari putem observa ca e un jucator incapabil sa faca o preluare si sa dea macar 1 din 3 centrari bune.

Cate goluri a dat Steaua din centrarile lui si cate din ale lui Cristocea sau Oprita? Clar balanta se indreapta catre ceilalti doi.

Problema e ca nu are un concurent serios pe postul lui caci daca ar avea ar fi "rezerva de lux" (cum spun comentatorii aia idioti de la Pro TV) a Stelei.

forever_STEAUA21.11.2006 13:22
Problema este ca e obosit. A fost titular in mai toate meciurile!!!! Ce Dumnezeu.. NU E ROBOT!!! :wink:

Si totusi in sezonul acesta nu a aratat nimic... Ocazii a avut, dupa cum ai afirmat si tu, a jucat titular in aproape toate meciurile...

sorin_g07.12.2006 21:01

Problema: nu stie fotbal

Dubii: un meci (la Betis) in care a jucat ceva asemanator cu fotbalul

Solutia: nu e de Steaua si poate nici chiar de Liga I

Asta e realitatea!

korynna08.12.2006 08:26

daca nu stia fotbal nu mai ajungea la Steaua.adevarul e ca nu mai joaca nimic si face destule greseli :cry: nu inteleg de ce nu poate sa isi revina

JeLeS08.12.2006 08:40

nu e vb ca nu stie fotbal .. e un jucator bun , are viteza , este tanar .. e de perspectiva

doar ca trebuie imprumutat la o echipa mica .. jucat cu el , insistat cu centrari (sa invetze 1data ce trebuie facut acolo .. pe marginea terenului si sa nu mai astepte sa scoata"corner" ) , apoi sa invetze inca 1 drubling sau 2 ca .. in afara de a da mingea in fatza si a fugih dupa ea nu prea stie ce sa faca ..

cred ca la o echipa mica ar capata si mai multa incredere in el , e frustrant sa sthi ca nu prea joci nimik si ca lumea din jurul tau insista cu tine in prima echipa

raducelbun11.12.2006 07:10
daca nu stia fotbal nu mai ajungea la Steaua.adevarul e ca nu mai joaca nimic si face destule greseli  :cry:  nu inteleg de ce nu poate sa isi revina

spui asta de parca ar fi primul jucator care nu stie fotbal dar joaca la Steaua. Cred ca mai sunt vreo 4-5 chiar in lotul actual.

imi aduc aminte ca pe la inceputul anului, cand spuneam ca Banel nu are valoare de Steaua, erau o gramada de cunoscatori care nu mai pridideau cu jignirile, acum insa ...tac. Si bine ar face daca vor continua sa taca.

Totusi, nu pot sa spun ca nu imi pare rau ca am avut dreptate. Daca ma inselam atunci in privinta lui, dar si a lui Cristea, Oprita, Bostina si altii, poate ca acum eram pe primul loc.

korynna11.12.2006 09:12

mie mi s-a parut ca s-a mentinut pe linia de plutire si ca a avut un traseu cat de cat constat pana in ultima perioada.mereu l-am sustinut si o sa o mai fac pentru ca a demonstrat ca poate mai mult decat a aratat in ultimele luni.insa cel mai bine ar fi sa sa stea o perioada pe banca de rezerve sau sa-l imprumute la o alta echipa.

mountytoma12.12.2006 12:09

daca as avea de ales intre Ronaldinho si Banel, l-as alege pe Banel pentru a juca la Steaua. asta ca sa fie clar ca imi place de Banel. dar trebuie mustruluit pentru ca de la o vreme, cam de multisor, nu prea mai face nimic desi alearga foarte mult. si cum Olaroiu nu are de gand sa il mai treaca pe banca de rezerve, cred ca Banel si-ar face singur un bine cerandu-i antrenorului sa stea pe banca! nu ar strica sa vezi cateva meciuri de pe banca de rezerve, caci de acolo poate vei vedea mai bine ce gresesti in ultima vreme. eu am observat o singura mare diferenta intre Banel cel care ne entuziasma anul trecut si Banel cel de azi: altruistul a devenit egoist. daca inainte menirea ta era sa dai pase de gol si o faceai atat de bine ca ajungeai sa si primesti astfel de pase, de cand ai prins gustul golului vrei sa marchezi din orice minge! asta nu e bine, joci intr-o echipa si nu trebuie sa uiti asta!

ajuta echipa sa te ajute!

multa bafta!

forever_STEAUA08.01.2007 08:58

La multi ani, Banele!

ionut br08.01.2007 09:41

este un jucator de mare valoare care nu merita vandut de la Steaua si sper ca va juca mult mai bine in returul campionatului si in Champions League

FORTA Steaua! 8)

korynna08.01.2007 12:18

LA MULTI ANI!cu intarziere :oops: netu' asta

***alex***22.02.2007 14:32

Banele.. va fi din nou meciul tau!

Virgil24.02.2007 10:02

Sevilla-Steaua 1-0

Nicolitã a fãcut o primã reprizã exceptionalã. A ratat o mare ocazie în minutul 19, când doar reflexul senzational al lui Palop a fãcut ca Steaua sã nu deschidã scorul, plus alte actiuni în vitezã. Dupã pauzã s-a mai stins, fiind nevoit sã acopere întreaga bandã dreaptã.

Sursa : http://www.gsp.ro/index.php?a=73044&shift=1

Yoyoyoi24.02.2007 21:45

Da, se vede clar ca Banel e in revenire de form. si acest lucru e ca o gura de oxigen pentru noi dupa accidentarea lui Dica.

Avem nevoie de un jucator care sa fie locomotiva echipei si in afara de Banel nu vad pe altcineva care sa poate face acest lucru.

korynna01.03.2007 22:22

A facut meci frumos Banel :) ca in vremurile bune... poate isi revine!

Bogdan4Steaua02.03.2007 02:44

Banel a avut in acest meci si reusite si nereusite. Oricum, panta este usor ascendenta. Sa vedem cum se descurca in meciurile urmatoare.

PoWeR06.03.2007 09:34

Mie unul mi se pare ca Banel joaca prost ... si poate ar necesita o mica pauza, o fi surmenat de la atatea meciuri :)

Oricum, sper sa-si revina :roll:

c.ronaldo1707.04.2007 20:05

Incepe Banel sa-si de-a drumul la joc, dar cred ca mijlocas e pozitia lui cea mai buna, nu fundas.

axl2307.04.2007 20:07

Cred ca Banel s-a transformat dintr-o mare speranta intr-un jucator lipsit de forma si-acum a revenit la forma reala: mediocritatea.

«1111213141551»