eu cred ca da. tin minte ce facea Laca acum douaj' de ani cand a venit la Steaua de la Brasov. [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a avut sansa sa joace alaturi de pasatori perfecti, ca Stoica, Petcu, Majaru, Boloni, dar si de un varf de atac cu un simt al portii cum nu am mai vazut. Piturca, pe care nu pot sa il sufar ca antrenor dar pe care il adoram ca jucator, avea si douazeci de ocazii de gol pe meci. Pe cele mai multe le rata, dar daca te gandesti bine, cati atacanti ajung de atatea ori la finalizare? El parca era abonat acolo.
Revenind la Banel, talentul lui cel mai mare este daruirea in teren, si daca mai adaugam si viteza avem deja doua din calitatile esentiale ale lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. Daca Banel isi vede de treaba serios in continuare si se tine departe de vedetisme, eu cred ca are toate sansele sa traga toata echipa dupa el spre succese pe care acum un an si jumatate de exemplu nici nu le mai visam!