Slab de tot... :cry: ii trebe un concurent serios pe post...nu unu de se face ca joaca(Dumitru)..
Slab de tot... :cry: ii trebe un concurent serios pe post...nu unu de se face ca joaca(Dumitru)..
eu cred ca jucam pe dreapta cu doua rezerve acum dar am incredere ca macar unul va iesi la lumina...
Banel sau Dumitru...
eu cred ca jucam pe dreapta cu doua rezerve acum dar am incredere ca macar unul va iesi la lumina...Banel sau Dumitru...
Eu cred ca Oprita e prima rezerva acum. Cei doi sunt rezervele rezervei....
e gen Vladoiu,aleagra ca descreieratul dar spre deosebire ,Vladoiu dadea si goluri.... e varza Banel bine ca l'au dat :lol:
:twisted:
Despre care Banel vorbeai ca n-am inteles prea bine?de Nicolita cumva?
Eu inteleg ca va pare rau ca l-ati pierdut, dar nu trebuie sa fii chiar atat de ironic acum...Chestia e ca va roade ca nu mai e la voi.
Eu inteleg ca va pare rau ca l-ati pierdut' date=' dar nu trebuie sa fii chiar atat de ironic acum...Chestia e ca va roade ca nu mai e la voi.[/quote']
Ok doggy...gura ta adevar graieste
Azi nu s-a miscat chiar asa de rau. A avut si momente inspirate. Mai are timp sa creasca in valoare. Nu ii lipseste daruirea.
Azi nu s-a miscat chiar asa de rau. A avut si momente inspirate. Mai are timp sa creasca in valoare. Nu ii lipseste daruirea.
S-a miscat ceva mai bine decat in meciul cu ivorienii, dar e intr-o scadere evidenta de forma...
S-a miscat ceva mai bine decat in meciul cu ivorienii, dar e intr-o scadere evidenta de forma...
maaa... nu ne pare rau,dar vad deja ca unii dintre voi mai subiectivi vad realitatea... :lol:
eu cred ca de la suspendarea aia i se trage...
Banel e tinar si va evolua spre bine.ar trebui sa se antreneze mai mult pe driblinguri si patrunderi de pe extrema spre centru,deorece pina acum doar sa alerge si sa centreze stie.altfel toti o sa-i invete stilul si n-o sa mai treaca de nimeni dupa aceea.
Asta seara chiar a jucat bine Banel..s-a vazut ca si-a revenit...
Vad ca si-a mai revenit "tziganul". Nu a jucat bine dar a marcat. Bravo.
Poate golul marcat azi reprezinta revenirea la forma care l-a consacrat pe "Banel" :wink:
poate .. el zice ca ar vrea sa dea 7 goluri pana la sfarsitul campionatului... poate le da ![]()
poate .. el zice ca ar vrea sa dea 7 goluri pana la sfarsitul campionatului... poate le da![]()
Lasa sa dea un hattrick mai bine in finala cupei UEFA si gata :wink:
ar fi ceva....asa da
A dat gol, dar in general, mie nu mi-a placut jocul lui Banel. Trebuie sa mai lucreze la driblinguri...
A dat gol, dar in general, mie nu mi-a placut jocul lui Banel. Trebuie sa mai lucreze la driblinguri...
La centrari, la forta...
Si sa ridice capul din pamant...
Si sa ridice capul din pamant...
Cam aici e problema lui...
Fruntea sus Banele...
vai...cat poate sa ma enerveze...in loc sa suteze ..el cerseste un penalti... :evil: :evil:
Inca de la meciul cu Rosemborg s-a vazut clar: Cupa UEFA e o palarie prea mare pentru Banel. Pacat ca nu avem rezerva.
Bine ca s-a terminat cu bine. In ciuda acelei ratari, Banel a jucat azi cu ambitie, a facut un pressing permanent, lucru care i-a incomodat vizibil pe germani.