ho bah fratilor ca se mai intampla sa mai aibe si omul un joc prost... ![]()
ho bah fratilor ca se mai intampla sa mai aibe si omul un joc prost... ![]()
Inca de la meciul cu Rosemborg ...
Eu nu inteleg cum de inca nu se stie cu cine a jucat Steaua; e vorba de Rosenborg, nu "Rosemborg".
Se stie, a fost o greseala de scriere. Dupa ce folosesti tastatura 12 ore pe zi...
Se stie, a fost o greseala de scriere. Dupa ce folosesti tastatura 12 ore pe zi...
Ciudat este ca multi altii scriu la fel (adica "Rosemborg" ?!) ... probabil ca si ei sunt obositi
.
Rosenborg,Rosemborg,tot de aceeasi echipa se vorbeste.
Deci,Rosemborg a avut mare noroc in 16-imi ca a scapat de noi.Dar cine stie poate o prindem in optimi,sferturi,semi sau finala.Razbunarea adevarata ar fi sa le-o tragem in finala !
Rosenborg,Rosemborg,tot de aceeasi echipa se vorbeste.[...] Razbunarea adevarata ar fi sa le-o tragem in finala !
Eu nu as dori sa ne revedem cu Rosenborg curand, pentru ca mi-e teama ca istoria se repeta. Iar in finala, nu as dori sa ne elimine Rosenborg, in cazul in care si noi si ei ne-am califica.
Intai sa trecem noi de 16-imi, optimi, sferturi, etc. Dar trebuie indeplinita o conditie: sa marcam si noi in deplasare, ca deja numarul partidelor din deplasare in care doar ratam, se inmulteste. Ma refer la Cupa UEFA.
...Eu nu as dori sa ne revedem cu Rosenborg curand, pentru ca mi-e teama ca istoria se repeta. Iar in finala, nu as dori sa ne elimine Rosenborg, in cazul in care si noi si ei ne-am califica....
Cum sa ne mai elimine in finala?Acolo se sfarseste competitia!
Ai depasit cumva 12 ore in fata tastaturii? ![]()
Banel e un jucator bun, talentat, dar ii lipseste experienta si o idee de finalizare mai lucida. trebuie respectat si apreciat efortul pe care il depune cam in fiecare meci. observ totusi la el o anumita "smecherire" in ultima vreme. ia scazut un pic si din fair-play, si din modestia jocului.
...Eu nu as dori sa ne revedem cu Rosenborg curand, pentru ca mi-e teama ca istoria se repeta. Iar in finala, nu as dori sa ne elimine Rosenborg, in cazul in care si noi si ei ne-am califica....
Cum sa ne mai elimine in finala?Acolo se sfarseste competitia!
Ai depasit cumva 12 ore in fata tastaturii?
Scuza-ma, am gresit si eu. Dar stii cat tin la tine si nu ma supar ![]()
you are more than off topic...
Ar fi bine daca ar exista pentru fiecare jucator cate o poza pe topicul aferent. Ce ziceti ?
curg ideeile de la tine !!!
pe bune vii cu niste idei trasnet !!! acu sper sa vada mesajul tau vreun admin sau moderator !!! :lol: :lol: :lol:
Ar fi bine daca ar exista pentru fiecare jucator cate o poza pe topicul aferent. Ce ziceti ?
Ca bine zici
. Iar pentru Draculasblood: iata ca macar unul din admini se ocupa ca dorintele userilor sa fie indeplinite
.

ma bucur ca ai vazut tu acest mesaj !!! omul potrivit !!!
Asa ! Mersi de intelegere !
Astept si poze cu ceilalti fotbalisti !
Imediat incarc 2 poze (una cu Radoi si una cu Dica), apoi maine o sa mai adaug si cu alti jucatori.
sa ne ierte Nicolita ca vorbim aceste treburi pe topicul dedicat lui !!! :lol: :lol: :lol:
Daca nu ne iarta, ii dau BAN si lui, nu e o problema pentru mine asta.
Numai sa nu-i dai BAN din prima echipa... :lol: :lol: :lol:
Nu, de asta se va ocupa Olaroiu ![]()
Apropo de Banel...cred ca in vestiar..inaintea unui meci sau la pauza...Oleg le explica fiecarui jucator tactica si cum sa procedeze...Dica-sa verticalizeze mai mult...etc...cred ca atunci cadn ajungea la Banel...."Banele.....tu du-te tata " :lol: :lol:
du-te inainte ! ...pai in ultimele meciuri nu prea a facut cine stie ce...cum ajunge la balon o ia la fuga cu el fara sa faca nimica...
du-te inainte ! ...pai in ultimele meciuri nu prea a facut cine stie ce...cum ajunge la balon o ia la fuga cu el fara sa faca nimica...
asa este....asta a facut...mai are mult de invatat ca sa ajunga un jucator bun..sper sa nu fie ca,Cristea la inceput..ncet incet a inceput sa se stinga...
exact ... un exemplu care i se potriveste lui Banel...Cristea...
dar eu cred ca Banel va face treaba ca arata pe teren ca asta vrea !!!
exact ... un exemplu care i se potriveste lui Banel...Cristea...
dar eu cred ca Banel va face treaba ca arata pe teren ca asta vrea !!!
Si crezi ca,Cristea nu vrea??? sau Neaga..cadn era in perioada lui mai putin fasta la Steaua nu vroia??? Insa ca si la neaga..la Cristea a aparut un fel de teama...sa nu greseasca..sa joacae simplu..de frica sa nu-l fluiere publicu'....dak va uitati la neaga si la Cristea..(bininteles neaga in prima perioada la Steaua) o sa vedeti multe asemanari..Cristea face 2-3 pasi se intoarce si da pasa inapoi...sau fac un dribling si da pasa...tocmai pentru ca ii este frica sa nu gresesca...cel putin asta este parerea mea...