Am toata increderea ca va juca ca inainte...astept mult de la el!!!!
Dar nu depinde doar de el...la nationala a avut o evolutie bun...dar nu avut oameni :cry:
BAFTA miercuri! Hai Steaua!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Am toata increderea ca va juca ca inainte...astept mult de la el!!!!
Dar nu depinde doar de el...la nationala a avut o evolutie bun...dar nu avut oameni :cry:
BAFTA miercuri! Hai Steaua!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Bravo Nicolita.Fara sa fii facut un meci deosebit de bun, a muncit mult (ca de obicei)si este parerea mea, un pct forte al Stelei.
M-a suparat in seara asta :cry: n-a vrut sa faca poza cu mine ... gata m-am suparat pe el ... termina meciul la 23 la 3 dimineatza e in discoteca la Braila ... :evil: si nu vrea sa faca poza cu mine
... ca cik il dau la ziare :cry: pe draq banele eu te iubesc ca pe toti ceilalti ... ai fost marlan la faza asta ! :cry:
Banel e foarte f util Stelei mai ales prin munca pe care o depune pe tot parcursul meciurilor, pe langa asta mai are si o tehnica buna si marcheaza destul de des-asta ar fi pe scurt caracterizarea lu' Banel care spune totul si ash spune k s-a vazut lipsa lui la Boro...Bravo Banele tine'o tot asa.... :wink:
a alergat mult la meciul asta...bv!
Banel a iesit pe locul 15 in topul "50 burlaci Romania" realizat de revista "apropo"!!bv Banel!in urmatorul top te ast pe prima pozitie!! ![]()
Cred ca ar trebui sa ne preocupe forma in care se afla Banel si nu topuri de doi lei.
Continui sa cred ca nu i-ar prinde rau un meci sau doua pe banca de rezerve(ma refer aici la meciurile din campionat).
mmda,maybe u"re right!oricum voi baietii nu va ganditi si la celelalte aspecte, aveti in cap numai fotbal!acum sa nu te superi pe mn, mi-am zis si eu parerea, d-aia e forum ca sa spui ce crezi,nu? ![]()
Nu se supara nimeni, poti sa spui ce vrei atata timp cat nu jignesti jucatorii. Repet: primeaza forma sportiva. Trebuie sa fim constienti de faptul ca imaginea de "vedeta" nu face bine jucatorilor. Rolul de playboy are influente nefaste pe gazon.
ManiaCU hai mai,nu te supara pe el ca de la 3 am in club ,tre' sa intelegi ca poate o fi baut ceva mai mult in plus si de,delira- :lol: :lol: iarta-l,dar daca se mai intampla atunci e de rau. pls,mai da-i o sansa. :wink:
apropos de jocuriile pe care el le face is bestiale..alearga mult,depune efort si mai e si bun jucator.TOT INAINTE. :wink:
stiu ca primeaza forma sportiva si nu jignesc jucatorii din mom ce sunt stelista!! :wink:
Mi-e teamă că Bănel trebuie să facă cunoştinţă cu Miss Bancuţă, e cam timpul.
Ce se intampla cu Banel nu prea ii mai ies fazele in ultimul timp ![]()
Ce se intampla cu Banel? a cam decazut....dar rau ...unde e Banel acela care marca din faze superbe??? :roll: wow....il vrem pe acel Banel!
de acord lavy...s-a vazut cu banii si uita zilele cand juca numa de placere(la venirea la Steaua)
Nu cred ca e vorba de bani la Banel...mai degraba este intr-o forma sportiva foarte slaba!Problema e ca nu-si mai revine... :?
Cu Banel se intampla probabil ce s-a intamplat si cu Neaga (mai mult sau mai putin) si cu Dica la un moment dat. A intrat intr-un con de umbra si se pare ca nu mai vrea sa iasa. Imi pare rau pentru el pentru ca e baiat bun, dar faima si banii l-au sedus. Oare de ce nu mira acest declin ? Pentru ca toti sportivii au asemenea perioade in carierele lor.
Sper sa-si revina cat mai repede.
Cred ca si faptul ca nu are concurenta serioasa pe postul pe care joaca,i-a redus un pic mai mult din ambitia aratata în primul lui an la Steaua.
E senator de drept pe banda dreapta si se lasa pe tânjeala.Un fel de 2-0 într-un meci de fotbal.
Cand il vad ca nu joaca nimic si mai si da interviuri la greu, la fiecare meci, cum ca e un vis sa joci cu Real si ca ar vrea sa faca schimb de tricouri cu Ronaldo...
Oprita titular!, singura solutie care il poate readuce pe adevaratul Banel.
pentru magaria pe care ai spus-o ar trebui sa ti se caute si contul tau de baza (asta l-ai facut acum la repezeala) si sa iti fie banat.
Nu o sa-ti sterg mesajul pentru ca din principiu nu ne place cenzura de opinie. Insa faptul ca esti la primul mesaj la acest forum spune destul de multe... daca nu esti un suporter al Stelei nu ti-a iesit foarte bine tentativa de deghizare.
Trebuia sa ne faci sa visam Banel. :cry: :cry: Asta e,ai luptat orcum mult de tot in meciul asta,dar sa vedeti si voi oameni buni ce inseamna o greseala de-a dreptul stupida. :cry: :?: Orcum ,a jucat si a dat tot ce-a putut,cred ca e vb. doar de ghinion atata tot. :roll: Sunt socataaaaa.Damn.Unde o fi minunea? :roll: ![]()
A gresit, dar nu este nici primul, nici ultimul care greseste decisiv intr-un meci. Trebuie incurajat in continuare, pentru a trece de momentul asta.
Capul sus, Banele!
Corect,chiar ca trebuie incurajat si va fi ok in curant Banel,sau cel putin asa sper. :roll: