felicitari lui pentru jocul de la Sevilia
felicitari lui pentru jocul de la Sevilia
Satisfacut poti fi in viata intima nu aici. Dar ma rog asta e. Sa incheiem aici ca n-am cu cine.
Vai de tine... dasteptule!!! Cand iti citesc prostiile chiar ca-mi produci ... mila!
poate te pricepi la fotbal ca in rest esti ... dus bine de tot!
P.S. Poate faci si tu rost de un DEX. Incearca pe google.
Valabil pentru raducelbun si razvan1983: terminati cu flame-ul si ramaneti ontopic. Este ultimul avertisment. Ati transformat topic-ul despre Banel Nicolita intr-un schimb de replici penibil. Nu conteaza cine a inceput, nu conteaza cine are dreptate. Va rog sa incetati.
Stand si revazand cele doua goluri marcate de Banel la Sevilla,cred ca i-ar prinde mai bine banda stanga.Cred ca ati observat ca de acolo a venit in viteza,a urcat pe centru,a tras si a marcat.
Banel e jucator de picior drept. Din cate vad eu lucrurile, daca joaca mijlocas ar trebui pus pe dreapta ca sa poata centra, atunci cand joaca varf ar lovi mai bine mingea de pe partea stanga (efect interior), cum de altfel a si facut cu Betis.
Oricum schimba de multe ori banda cu Bostina.
Oli i-a surprins cu aceasta mutare si pe cei de la Betis.
Sper sa-i surprinda si pe derbedeii de la Poli Timisoara.M-am referit la nesimtitii din galeria lor.
Ce stire senzationala era azi prin ziare cica Banel fura fructe si treburi, adica se suia pe pom si...bravo lui. Cand am fost mic si eu faceam asa si cred ca multi dintre voi au facut la fel...
Excelent meci facut de Banel. Nu ma refer doar la gol ( super executie :wink: :wink: ), ci la evolutia per total. Ambitie, daruire, devotament. Dar si inspiratie si calm in faza de finalizare.
Bravo Banel. Azi ai fost cel mai bun.
Da, o evolutie excelenta ! Banel e intr-o forma de zile mari. Ma bazez pe el in dubla cu Rapid.
Banel joaca in ultima vreme excelent!! Nota 10+!! Mai ales pt golul din meciul cu Poli!
sa speram ca nu mai iese GG in fata sa il coteze la nu stiu ce suma uriasa si sa pice iar in eclipsa de forma... GG tine-ti pliscul!!! :wink:
:evil: >>>>BRAVO atat vreau sa scriu,asta zice multe despre jocul lui de aseara,inca o data BRAVOOOOO!!>>> :twisted:
Cel mai bun jucãtor al Stelei în partidele cu Betis și Poli Timișoara a fost scos ieri din antrenament și este incert pentru turul cu Rapid
Iacob accidentat, zero la sutã șanse de a intra joi. Boștinã e suspendat, Goian și Paraschiv au probleme medicale, care i-au ținut departe de primul 11 împotriva lui Poli. Pe lîngã toate acestea, de ieri, Olãroiu mai are pe cap încã o necunoscutã. Dacã îl va putea folosi pe eroul din meciurile cu Betis Sevilla și cu Timișoara, Bãnel Nicolițã.
Infiltrații pentru Nicolițã
Mijlocașul campioanei a resimțit ieri dureri la glezna dreaptã și n-a mai putut continua antrenamentul, solicitîndu-i lui Olãroiu sã pãrãseascã ședința de pregãtire. Antrenorul l-a oprit de la efort, dupã care jucãtorul s-a descãlțat și a efectuat cîteva ture de teren. Staff-ul medical al Stelei a dat asigurãri cã Bãnel va fi apt de joc și, dacã va fi nevoie, i se vor face infiltrații pentru ca el sã poatã fi folosit joi searã.
Asta chiar e grava....deja fara Bostina si Iacob e greu...dar si si fara.."Banelinho"? :!:
Banel si`a revenit si va fi titular joi :wink:
Banel juca daca era nevoie si intr-un picior... Nu rateaza el o asemenea partida pentru nimic in lume... :wink:
Sa speram ca nu este nimic grav si , sa joace joi , avem nevoie de el 100 % , eu cred ca va reusi 2 goluri . Am incredere in tine Banel si in toata echiapa . Vrem VICTORIE in giulesti .
Sa speram ca nu este nimic grav si , sa joace joi , avem nevoie de el 100 % , eu cred ca va reusi 2 goluri . Am incredere in tine Banel si in toata echiapa . Vrem VICTORIE in giulesti .
a reusit decat 1...esti multumit ? :lol: :arrow: :wink:
bravo Banel,reusitele tale se datoreaza faptului ca muncesti si esti serios
Felicitari Banel ai jucat excelent!
de la un timp e de necunoscut...
MULTUMIM Banel.. ![]()
super-Banel!
dc va juca asa de acum inainte nu cred ca va avea adversar nici in campionat nici in UEFA...
sper ca se uita si PITI la meciurile Stelei....
bine Banel esti cel mai tare bv nu ai adversar esti nr 1 bine ![]()
Banel Nicolita...urmatorul idol in Ghencea? cat se poate de plauzibil ![]()
da....am vazut k toata lumea il aplauda si i scandeaza numele...Radoi a mai scazut in ochii suporterilor...pe cand BANELINHO...dak ar dar 2 goluri rapidului..cred k cu siguranta va fi cel mai iubit
HAI Banel adu`ne Cupa UEFA in Ghenceaaaaaaaa
Radoi nu va scade niciodata in ochii suporterilor,ca avem aprecieri si la adresa altor jucatori,nimic mai adevarat.