Esti sigur Bogdane? Eu am fost la meciul ala si nu l-am vazut sa miste ceva. Am vazut doar ca Szekely, odata ce a intrat in joc, a schimbat in totalitate fata Stelei. De fapt, "eurogolul" l-a dat din pasa lui Szekely.
In rest, eroul vostru a facut pe el pe teren, a pierdut dueluri, mingi, a centrat in tribune, etc.
i-a pasat si lui Stancu la primul gol...insa oricum eu ii inteleg pe toti cei care nu il mai pot suporta,asta e...eu doar sper sa isi revina ca fundas dreapta...poate va functiona experimentul lui Ilie fantezie...desi sunt sigur ca va fi alt experiment esuat...ca doar asta face de cand e la Steaua!!!
de ce nu s-a chinuit Piti sa-l tina pe Golanski...oare de ce ??? acum avem probleme mari acolo : Mi-a placut mult perioada petrecută la Steaua, am jucat la un nivel foarte inalt, am reusit să ajung in Champions League. Am capatat incredere si vreau să arat asta pe stadioanele din Polonia. Nu e adevarat că m-a vrut Dinamo, nu stiu de unde a aparut varianta asta. Chiar dacă ar fi să mă oferteze, eu sunt stelist si nu aș accepta niciodată un contract din partea lor", a spus Golanski.
RESPECT PAWEL !!!