FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Banel Nicolita

«1373839404151»
Steaua1947^11.09.2010 10:29

Daca pleaca Banel , cine o sa fuga mai tare ca mingea ? Cine o sa mai bata cornerele in spatele portii ( poate primeste dodel sarcina asta ) ? Cine o sa mai dea 90% din centrari in adversar ?:( Ne-am obisnuit cu el , o sa ne lipseasca daca pleaca .

Acum serios , daca vrea sa ajute Steaua( care Steaua ?) , sa plece !!

mountytoma17.09.2010 07:03

mai tigane, dar nu ne lasi si pe noi odata? da-ne si noua voie sa traim! cauta-ti o echipa undeva in rusia si du-te, du-te sa nu te mai vad!

bogdinho'18.09.2010 10:54

ce faceti nebunii mei ?? v-a fost dor de BOGDY ??? I`m BACK...:)))) sh sunt gata de o noua REVOLUTZIE ... ??? contestatari p-aici? :)))) ... pai mah... Banel o sa fie titular pe postul de fundas dreapta...s-a accidentat Emeghara...asa ca va trebui sa suportati...asta e...:))))!!! FORZA TIGANEEEEEEEE!!!

pytycrys18.09.2010 10:56

Ce ma bucur ca te-ai intors. E un bun prilej de a lua ban permanent.

Mai pune mana pe o carte ca esti foarte analfabet.

PS: Run Banel, RUN!

bogdinho'18.09.2010 10:58
Ce ma bucur ca te-ai intors. E un bun prilej de a lua ban permanent.

Mai pune mana pe o carte ca esti foarte analfabet.

PS: Run Banel, RUN!

n-am de ce sa-ti raspund tie...stiu ca mereu ai contestat ceea ce zic eu ... "analfabet" ??? e greu sa nu stii ce inseamna si sa te folosesti de acest cuvant...ban nu o sa imi mai iau...o sa va raspund intr-un mod elegant...asa ca... "plangi in continuare" !!! :D...ciao...=))))

bogdinho'18.09.2010 11:04

sper ca Banel sa inchida gura tuturor celor care il contesta...

RobYnho18.09.2010 11:05
sper ca Banel sa inchida gura tuturor celor care il contesta...

Iar tu ? :))

bogdinho'18.09.2010 11:16
Iar tu ? :))

oooooo...fratele meu 'RobYnho' ??? :)) si tie ti-a fost ma nebune dor de mine ??? nu imi vine sa cred cat de mult s-a simtit lipsa mea...=))...daca nu m-ati uitat inseamna ca am stiut sa ma fac remarcat... :)):hai_steaua:

stai linistit...acum vin cu ganduri pasnice...o sa incerc sa fiu cat mai elegant...fara jigniri sau injurii ... am avut o pauza buna ... =))

si nu "iar" ... se spune din nou ;)

DOMNULQ18.09.2010 11:28

Un jucator in primii 5 in Romania!Polivalent,poate sa joace mijlocas dreapta,stg,fundas dreapta.Travaliu,viteza,daruire in joc.Jucator din pacate de moral care trece destul de greu de momentele dificile si presiunea pe care unii pseudo antrenori,jurnalisti,suporteri le-au pus in timp pe Banel.Are calitatiile necesare pentru a fi un jucator decisiv care poate sa-ti castige un meci.Are un mare dezavantaj.A fost luat in colimator de o serie de oligofreni care indiferent de felul cum joaca pun presiune pe el aducandu-i injurii si apelative mizere in mod constant.

Chiar asa de cine are Steaua nevoie de Banel sau de OLIGO.......ELEMENTE?????

bogdinho'18.09.2010 11:31
Un jucator in primii 5 in Romania!Polivalent,poate sa joace mijlocas dreapta,stg,fundas dreapta.Travaliu,viteza,daruire in joc.Jucator din pacate de moral care trece destul de greu de momentele dificile si presiunea pe care unii pseudo antrenori,jurnalisti,suporteri le-au pus in timp pe Banel.Are calitatiile necesare pentru a fi un jucator decisiv care poate sa-ti castige un meci.Are un mare dezavantaj.A fost luat in colimator de o serie de oligofreni care indiferent de felul cum joaca pun presiune pe el aducandu-i injurii si apelative mizere in mod constant.

Chiar asa de cine are Steaua nevoie de Banel sau de OLIGO.......ELEMENTE?????

'DOMNULQ' ...hai sa incercam fara jigniri...aici se vorbeste civilizat...si eu sunt de acord cu tine...Banel ar trebui sa joace,iar pe postul de fundas dreapta sunt sigur ca se va descurca...lasa-i pe ceilalti sa-l conteste....ei au fost mari fotbalisti si tacticieni...doar ei au voie sa COMENTEZE !!!

pytycrys18.09.2010 11:36
oooooo...fratele meu 'RobYnho' ??? :)) si tie ti-a fost ma nebune dor de mine ??? nu imi vine sa cred cat de mult s-a simtit lipsa mea...=))...daca nu m-ati uitat inseamna ca am stiut sa ma fac remarcat... :)):hai_steaua:

stai linistit...acum vin cu ganduri pasnice...o sa incerc sa fiu cat mai elegant...fara jigniri sau injurii ... am avut o pauza buna ... =))

si nu "iar" ... se spune din nou ;)

Tu nu poti sa pleci de aici? Te remarci doar prin lipsa de neuroni, atat. Ai 170 de posturi in 10 zile, ce vrei sa demonstrezi?

PS: Incearca si tu sa folosesti si alte semne de punctuatie, nu numai "..." .

DOMNULQ18.09.2010 11:38
'DOMNULQ' ...hai sa incercam fara jigniri...aici se vorbeste civilizat...si eu sunt de acord cu tine...Banel ar trebui sa joace,iar pe postul de fundas dreapta sunt sigur ca se va descurca...lasa-i pe ceilalti sa-l conteste....ei au fost mari fotbalisti si tacticieni...doar ei au voie sa COMENTEZE !!!

TU AI FACUT CHIMIE IN SCOALA?N-AI AUZIT DE OLIGOELEMENTE?

bogdinho'18.09.2010 11:40
Tu nu poti sa pleci de aici? Te remarci doar prin lipsa de neuroni, atat. Ai 170 de posturi in 10 zile, ce vrei sa demonstrezi?

PS: Incearca si tu sa folosesti si alte semne de punctuatie, nu numai "..." .

bine ma pytycrys ! e bine asa...fiecare cu stilul sau...iar daca tu la asta te refereai cand m-ai facut "analfabet" inseamna ca nu stii seminficatia acestui cuvant . :)) ma faci sa rad cu lacrimi :))

TU AI FACUT CHIMIE IN SCOALA?N-AI AUZIT DE OLIGOELEMENTE?

"serie de oligofreni" la asta ma refeream

Adrian18.09.2010 12:30

Bai, baietii din "Banel squad", ia ziceti-mi si mie un meci bun facut de tigan in ultimii 3 ani. Si nu imi dati exemple de meciuri in care a dat gol, vreau meciuri in care a jucat bine. Ca oricine poate sa stea pe teren si sa dea din bulan un gol.

bogdinho'18.09.2010 12:33
Bai, baietii din "Banel squad", ia ziceti-mi si mie un meci bun facut de tigan in ultimii 3 ani. Si nu imi dati exemple de meciuri in care a dat gol, vreau meciuri in care a jucat bine. Ca oricine poate sa stea pe teren si sa dea din bulan un gol.

La Medias Adriane...anul trecut in etapa a 6a...a dat o pasa de gol si un eurogol !!! ce poate fi mai elocvent ca asta ??? poate se va descurca ca fundas dreapta...nu? sa vedem...

Adrian18.09.2010 12:36

Esti sigur Bogdane? Eu am fost la meciul ala si nu l-am vazut sa miste ceva. Am vazut doar ca Szekely, odata ce a intrat in joc, a schimbat in totalitate fata Stelei. De fapt, "eurogolul" l-a dat din pasa lui Szekely.

In rest, eroul vostru a facut pe el pe teren, a pierdut dueluri, mingi, a centrat in tribune, etc.

bogdinho'18.09.2010 12:39
Esti sigur Bogdane? Eu am fost la meciul ala si nu l-am vazut sa miste ceva. Am vazut doar ca Szekely, odata ce a intrat in joc, a schimbat in totalitate fata Stelei. De fapt, "eurogolul" l-a dat din pasa lui Szekely.

In rest, eroul vostru a facut pe el pe teren, a pierdut dueluri, mingi, a centrat in tribune, etc.

i-a pasat si lui Stancu la primul gol...insa oricum eu ii inteleg pe toti cei care nu il mai pot suporta,asta e...eu doar sper sa isi revina ca fundas dreapta...poate va functiona experimentul lui Ilie fantezie...desi sunt sigur ca va fi alt experiment esuat...ca doar asta face de cand e la Steaua!!!

de ce nu s-a chinuit Piti sa-l tina pe Golanski...oare de ce ??? acum avem probleme mari acolo : Mi-a placut mult perioada petrecută la Steaua, am jucat la un nivel foarte inalt, am reusit să ajung in Champions League. Am capatat incredere si vreau să arat asta pe stadioanele din Polonia. Nu e adevarat că m-a vrut Dinamo, nu stiu de unde a aparut varianta asta. Chiar dacă ar fi să mă oferteze, eu sunt stelist si nu aș accepta niciodată un contract din partea lor", a spus Golanski.

RESPECT PAWEL !!!

Adrian18.09.2010 12:43

Golanski cerea bani multi si nu pupa cur becalian ca tiganul!

bogdinho'18.09.2010 12:45
Golanski cerea bani multi si nu pupa cur becalian ca tiganul!

ai dreptate...insa Piti trebuia sa insiste...si Geraldo sau Angelov au venit pe bani multi...se putea si la Golanski...NU?

red&blue_boy18.09.2010 12:50

S-a vazut la Liverpool cat e de util Banel ca fundas dreapta... :dry:

bogdinho'18.09.2010 12:53
S-a vazut la Liverpool cat e de util Banel ca fundas dreapta... :dry:

Pai s-a vazut...a jucat perfect in prima repriza..iar in partea a 2a cand a fost urcat la mijloc a fost prapad pe dreapta...Ilie a gresit schimbarile atat de jucatori cat si cele tactice in partea a 2a...asta e...!!!

red&blue_boy18.09.2010 12:56

Bine,asa o fi... :dry:

bogdinho'18.09.2010 12:59
Bine,asa o fi... :dry:

asta e...trebuie sa vedem REALITATEA...oricat de dura ar fi ea...!!!

Bogdan18.09.2010 13:35

deci a jucat bine Banel fundas. Frate.. spune-ne si noua ce iei tu sa vad si eu realitatea in roz.

bogdinho'18.09.2010 13:37
deci a jucat bine Banel fundas. Frate.. spune-ne si noua ce iei tu sa vad si eu realitatea in roz.

pai cine a zis ca eu o vad in roz ???

«1373839404151»