FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Banel Nicolita

«1363738394051»
S.Mariuss20.08.2010 18:22

Deci vad aici numai posturi cu "nu merita huidut" banuiesc ca cei care ati postat ati fost pe stadion si cred ca si voi l-ati huidit.Deci hai sa fim seriosi,daca nun merita dc l-ati huiduit.

Oricum nu a jucat nmk omul, "atata stie...atata poate..atata joaca" Banel numai joaca nmk din campionatul trecut sau poate mai demult dar nu am vzt eu.

Nimerod20.08.2010 23:22

Banel Nicolita sef:))nu mai joaca nimic de la sezonu ala cu semifinala de UEFA,si-a luato in cap de atunci cu curvasaraie,am auzit ca a pus badigarzii sa-l bata pe taso:))

Nu mai revine Szekely o data?

florin_anya20.08.2010 23:34

Numai un tampit poate fluiera un jucator ce imbraca tricoul de stelist,puteti sugera o schimbare scandand numele unui posibil inlocuitor.chiar este jenant.il fluieri si dupa 5min te poate bucura.dar despre Banel este o alta problema:avem nevoie in viata in nefericirea noastra sa ne gasim unul mai prost ca noi.mai avem mult pana sa fim adevarati suporteri.

MoWeed21.08.2010 08:13
Oricum nu merita huduit. Daca toti jucatorii ar avea atitudinea lui, am fi sus de tot. Banel, acum, atata poate...

Corect. Nu e vina lui. El vrea dar nu poate. Vina e a celor care-l baga in teren....

AG21.08.2010 09:54
dua parerea mea nu merita huiduit. isi da viata pe teren, alearga cel mai mult. :ce_oameni:

macar de si'ar da viata pe teren, poate asa ar fi apreciat! si i'am face statuie, eventual si peluza Banel Nicolita

MoWeed21.08.2010 10:08
macar de si'ar da viata pe teren, poate asa ar fi apreciat! si i'am face statuie, eventual si peluza Banel Nicolita

PBN :))

AG21.08.2010 10:11

la faurei

RobYnho21.08.2010 10:15
la faurei

Nu va luati, ma, de satul natal al lui Maniacu.

navodarean21.08.2010 11:07

Ii si vezi pe astia din PBN, numai din faurei, colorati de la mama-natura, cu tricouri albe si fatzau' desfigurat a lu nabel pe chiept, strigand tare, Gigi Gigi Gigi .

pf.

/ Banel Nicoliță s-a accidentat si nu va face deplasarea la Vaslui!

:punk:

blindica21.08.2010 13:22
Oricum nu merita huduit. Daca toti jucatorii ar avea atitudinea lui, am fi sus de tot. Banel, acum, atata poate...

Pai...acum? Daca nu acum,atunci cand.Are o istorie de meciuri in spate din care trebuia sa aiba o maturitate in fotbal.Pot spune c-a facut meciuri mai slabe decat meciul impotriva lui Grasshoppers Zurich.Dar,spre deosebire de acele meciuri,acum a mai fost adaugat langa Szekely,inca un nume care ofera un joc mai bun si ''trebuie'' sa ramana pe tusa fiindca Banel ''isi da viata pe teren'' : Radut.

Acum,daca Szekely este cu 2 ani mai in varsta decat Nicolita,atunci nu putem spune despre Radut ca intra ca-n club pe teren,ca nu alearga,ca nu-si doreste.Cel mai important este faptul ca si poate da o pasa buna,poate sa execute un corner in careul de 16m...

Banel Nicolita nu mai poate evolua.Momentul sau maxim a fost acum multi ani.

TrupSiSuflet-Steaua23.08.2010 12:37

Off,off....nu e el tehnicu tehnicilor...macar incearca...joaca....nu cred ca orice jucator..ca sa fie bun trebuie sa dea goluri de la 30-40 de metri...Banel macar da tot ce poate...!

Nu trebuia de loc huiduit...e din 2005 la echipa cate momente am avut noi cu Banel...

L-am injurat..l-am aplaudat...dar na...e un jucator...bun...mai are de muncit...dar totusi nu merita huiduieli.. :confused:

bogdinho_AISS05.09.2010 13:09

mai bine ar juca cu el fundas dreapta...cred ca i s-ar potrivi cel mai bine...mai ales ca nu avem un fundas dreapta de valoare acum in echipa...oricum cred ca acolo o sa-l joace Ilie...chiar si el a spus ca il vede fundas pe Banel...oricum Banel este cel mai stelist dintre stelisti si de aceea il vom iubi neconditionat...

:steag_cruce_invers: Bravo tiganeeeeeeeeeeeee...

TrupSiSuflet-Steaua08.09.2010 00:23

Ati auzit si voi vestea asta care se vehiculeaza prin presa ca Banel o sa fie vandut ori la rapid ori la Dinamo?

Sper sa nu fie asa...trece si el printro faza dasta mai proasta...

Si oricum 5 ani la Steaua si dupa la Dinamo .. nu prea cred :mellow:

Tupac Amaru08.09.2010 04:47
Ati auzit si voi vestea asta care se vehiculeaza prin presa ca Banel o sa fie vandut ori la rapid ori la Dinamo?

Sper sa nu fie asa...trece si el printro faza dasta mai proasta...

Si oricum 5 ani la Steaua si dupa la Dinamo .. nu prea cred :mellow:

Ar fi cea mai buna afacere. Sa mai joace si acolo la adversarii lui Dinamo sau Rapid, ca eu unul m-am saturat sa tot joace la Steaua in formula 10-12...

Oricum, 5 ani la Steaua pentru o astfel de petarda este o mare, mare rusine pentru istoria acestui club la care prima conditie ca sa emiti pretentii sa joci ar fi sa stii sa dai cu piciorul in minge...

red&blue_boy08.09.2010 06:41

Nu cred sa fie adevarat.Si oricum,n-or fi aia asa prosti sa-l ia...

bogdinho_AISS09.09.2010 12:09

ce-aveti mah...in primul rand Banel e cel mai stelist dintre toti jucatorii Stelei...iar presa din Romania este una de mahala...cred ca am spus tot ce vroiati sa stiti...

Muraru09.09.2010 14:06
Nu cred sa fie adevarat.Si oricum,n-or fi aia asa prosti sa-l ia...

zici ?:)) la rapid se potriveste si culoarea lui.

S.S.Lazio09.09.2010 16:07
ce-aveti mah...in primul rand Banel e cel mai stelist dintre toti jucatorii Stelei...iar presa din Romania este una de mahala...cred ca am spus tot ce vroiati sa stiti...

bine tu . Declara-te fanul nr 1 al lui .

bogdinho'09.09.2010 17:31
bine tu . Declara-te fanul nr 1 al lui .

nu sunt frate fanul lui si nici nu zic ca e cine stie ce jucator !!!...dar nu poti sa joci cu bonfim sau emeghara cand il ai pe Banel...voi nu judecati putin???

red&blue_boy09.09.2010 18:49
zici ? :)) la rapid se potriveste si culoarea lui.

:))

voi nu judecati putin???

Se pare ca nu,daca tu zici asta... :dry:

Tanaru` Young09.09.2010 19:25

Banele , au innebunit salacamii, bre.

P.S.: Generalii "e" cu noi , "ne-a" Gigi cu matale.

Ro.OBert09.09.2010 20:14
nu sunt frate fanul lui si nici nu zic ca e cine stie ce jucator !!!...dar nu poti sa joci cu bonfim sau emeghara cand il ai pe Banel...voi nu judecati putin???

Aaamiiin

pytycrys09.09.2010 21:35

E clar.

Tanaru` Young09.09.2010 22:14

May God be with you . Amen !

clausblaus10.09.2010 07:06

Bun sau "nebun",fotbalist sau atlet,nu cred ca mai are mare importanta.Cred ca a venit timpul sa ne paraseasca,sa incerce sa se "capatuiasca" pe la vreo echipa din Liga a doua(sau a noua)de prin alt campionat.A facut destule pentru Steaua.....si bune si mai putin bune.Ii multumesc pentru cele bune si ii urez "succesuri" oriunde s-ar duce.Pentru cele mai putin bune sa-mi multumeasca el!(pentru rabdarea si nervii macinati.)

@bogdinho

Esti plin de judecata amice,ce sa zic?!

«1363738394051»