FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Banel Nicolita

«1323334353651»
mountytoma23.10.2009 06:16

banele, pleaca tata odata din Ghencea ca ne spurci echipa!

ne-am saturat de egoismul tau, de mintea ta ingusta, de tehnica ta de necioplit care habar nu are sa loveasca mingea, care trimite mingea oriunde altundeva numai unde trebuie nu! apuca-te de alt sport, nu e tarziu. poti sa-ti platesti ratele si cu banii castigati din atletism, sa stii. acolo se dau premii lingouri de aur, poti sa faci o multime de banuti de aur sa-i pui pirandei la gat! hai, du-te, du-te! du-te de tot si nu mai veni! ia-l si pe Gigi, da-l la cainii satrei sa-l iubeasca pe rand, toti, si-apoi de la capat din nou ... pana-i iese dragostea pe ochi!

red&blue_boy23.10.2009 20:25

Atunci cand a dat golul ala fain la Medias,toti ca ce tare e Banel etc.Ce-a mai facut de atunci?Degeaba se leaga ciobanul tot de Szekely,pe Banel nu-l vede ca nu joaca nimic?

mountytoma26.10.2009 06:31

blondul a fost din nou cel mai "bun" om de pe teren. toate centrarile s-au dus aiurea, a sutat de fiecare data cand putea pasa... este jucatorul ideal care ne poate ajuta sa scapam de Jiji. stricand jocul sau ceea ce ar putea fi fara el, Banel pune umarul la plecarea lui Jiji de la Steaua si doar din cauza asta il mai accept. cu conditia sa o tina asa pana scapam definitiv de prostul prostilor, Jiji de pipera!

o frumoasa prezentare a blondului:

mountytoma06.11.2009 07:53

ai vazut cioara ce se intampla cand centrezi bine? a dat gol grecul turcilor!

ar trebui sa vedem 20 de centrari din astea pe meci, nu una la douazeci de meciuri!

nu te-apuci de atletism?

red&blue_boy02.12.2009 20:41

Inca o prestatie "reusita",marca Banel...

clausblaus02.12.2009 21:55

A cata oare?

Cine le mai contabilizeaza?!

Lari02.12.2009 23:23

Eu vreau sa contabilizez acel corner genial, cand Banel a dat o pasa exceptionala, la firul ierbii, de peste 10 metri, fix in latul unui adversar, cand toti ai nostri erau in careu.

Multumim, Banele!

john_8602.12.2009 23:45

Eu i-as multumi pentru faza din ultimul minut. Singur cuc pe partea dreapta, primeste mingea de la Surdu, si, in loc sa o opreasca si sa se uite in careu ca sa vada unde o da, el pune capul in pamant si o paseaza portarului lui sherif. Nu a fost singura trompeta din meciul cu Sherif.

mountytoma03.12.2009 07:00

nu a fost singura trompeta din meciul cu sheriff, dar cu siguranta este singura trompeta constanta din echipa Stelei. sunt convins ca e iubita lui Becali, altfel nu l-am vedea impus in echipa meci de meci desi e mai mult decat evident ca strica tot, absolut tot. mi-e mila de el, ca sunt convins ca el saracul vrea, dar mi-e mai mila de noi si mai ales de coechipierii lui.

clausblaus03.12.2009 07:26

Eu i-as multumi daca ar deschide ochii si ar intelege ca este pe langa fenomen.

Dar cum pe langa fenomen sant si cei ce "pastoresc"clubul,ce pretentii sa mai ai?

AG03.12.2009 08:46

ma da kiar nu il vede nimeni de prin Liga a2a germana sa-l ia pe asta de la Steaua ? sa plece frate k trage echipa in jos, copilu lu Gigi .. asta nu are salariu are alocatie

MoWeed03.12.2009 11:30
Eu vreau sa contabilizez acel corner genial, cand Banel a dat o pasa exceptionala, la firul ierbii, de peste 10 metri, fix in latul unui adversar, cand toti ai nostri erau in careu.

Multumim, Banele!

Cornerul ala a fost crima! Cred ca oricare din utilizatorii forumului putea sa o bata mai bine daca se straduia putin...

Si eu vreau sa-i mai multumesc pentru desele lui biciclete. Fara bicicletele lui Banel, fotbalul nu ar avea farmec...

KERATOCONUS03.12.2009 11:46

Singurul lucru bun facut de Banel pe gazonul stadionului din Tiraspol, a fost centrarea din ultimul minut al primei reprize pentru Bogdan Stancu, in rest...NIMIC.

red&blue_boy03.12.2009 17:20
nu a fost singura trompeta din meciul cu sheriff, dar cu siguranta este singura trompeta constanta din echipa Stelei. sunt convins ca e iubita lui Becali

Cam asa e...Nu stiu ce sa zic,chiar nu-l mai lasa nimeni pe asta rezerva?

ma da kiar nu il vede nimeni de prin Liga a2a germana sa-l ia pe asta de la Steaua ?

Ar fi prea frumos,dar cine e fraier sa-l ia?...

mountytoma20.02.2010 22:28

daca Becali nu vinde si nu pleaca, daca tot el nu moare, daca Stoichita este in continuare antrenorul Stelei, singura sansa sa scapam de Banel era sa se accidenteze sau sa ia rosu! cel putin un meci nu vom juca cu Pele de la faurei! din pacate avem doi karamieni care ii seamana leit, din care unul sigur ii va lua locul!

banele, da cum ai gresit tata pasa aia din care a dat gol kapetanos? ai vrut sa dai la portarul ceahlaului, asa e?

clausblaus20.02.2010 22:44

Si uite asa mountytoma avu' gura aurita si Banel ciupi un rosu!

S.S.Lazio20.02.2010 23:55

radem,glumim ..dar de cand a luat Banel rosu , s-a dus de rapa jocul nostru . Nu ca pana atunci am fi jucat excelent,dar s-a rupt oricum de tot !

clausblaus21.02.2010 01:25

Pai macar sa facem haz de necaz,ca de bucurii depline o sa cam ducem lipsa o vreme.(cat mai scurta sper)

Ori cu Banel,ori fara el......tot aia e! ;)

mountytoma25.02.2010 07:32
Si uite asa mountytoma avu' gura aurita si Banel ciupi un rosu!

regret, am scris-o dupa meci, dupa ce a luat rosu!

asta nu ma impiedica sa ma bucur ca voi vedea Steaua jucand fara el. poate in sfarsit jucam si noi ceva cursiv!

mountytoma22.03.2010 06:50

bai dar nu mai moare o data strica-tot asta? o minge buna daca da si el pe meci, fir-ar ... lui sa fie! nu am vazut in viata mea un fotbalist care sa fie de la meci la meci tot mai prost, tot mai dezastru!

cred ca Banel de fapt tine cu noi si vrea sa ne ajute sa scapam de cioban, altfel nu are sens!

vlad22.03.2010 07:27

Pe mine cel mai mult ma sperie gandul ca Banel ar putea imbatrani la Steaua. Ati vazut ce piele zbarcita au rromii la batranete? Ati vazut ce urati sunt?

bogdanbog22.03.2010 07:36

@vlad

Nici nu vreau sa ma gandesc ca asta mai ramane inca un sezon la Steaua. N-are cum...

red&blue_boy22.03.2010 09:37

Pe asta nu-l da Becali...Solutia e sa plece amandoi...

valentin2day22.03.2010 11:29

Banel e cel mai bun jucator al echipei adverse

blindica29.03.2010 12:46

Cu Pandurii parca nici Becali nu l-a mai vrut in teren... :happy:

«1323334353651»