FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Banel Nicolita

«1313233343551»
fredysteaua14.09.2009 17:09

lasa ca suntem noi voachini si ai venit tu pisipoanco sa ne dai lectii de fotbal. Peste tot unde postezi incerci sa te ridici peste toata lumea cu parerile tale. Critici pe toata lumea, pt tine nimeni nu e bun. Daca esti asa inteligenta intra tu in teren, fa tu tacticile la meci ca daca ar fi sa aranjezi echipa nici nu cred ca stii cati oameni sa bagi in teren, atotstiutoareo!

dulcicutza14.09.2009 17:15
Cred ca nu ai inteles bine ideea pe care am vrut sa o exprim. Nu are nici o legatura ceea ce spui tu cu ceea ce am spus eu. Repet, este vina lui ca este jucat, ca este in echipa? Este vina lui ca il impune Becali? A avut vreodata aere de vedeta ? Il judecam pe Banel total aiurea pentru ca el NICIODATA nu a pretins ca este un mare jucator, ca este un jucator tehnic sau ca poate macar sa dea o centrare. Trebuie sa ii judecam pe aia care il baga pe teren, pe aia care il tin la echipa, etc. Hai sa ne luam si de Tininho :))) El s-a transferat singur la Steaua :)))

GAta ca m-am enervat,sa ma cac pe el ca e un jucator de kkt si un om si mai de kkt plin de impresii si aere de vedeta-fotomodel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lasa ca suntem noi voachini si ai venit tu pisipoanco sa ne dai lectii de fotbal. Peste tot unde postezi incerci sa te ridici peste toata lumea cu parerile tale. Critici pe toata lumea, pt tine nimeni nu e bun. Daca esti asa inteligenta intra tu in teren, fa tu tacticile la meci ca daca ar fi sa aranjezi echipa nici nu cred ca stii cati oameni sa bagi in teren, atotstiutoareo!

Ete hop si tu,pariu ca in 2011 mai vedeti un gol marca Banel?

korynna14.09.2009 17:42

Il cunosti personal de stii ce fel de om e?

E normal sa il criticam atunci cand joaca prost (in limita bunului simt) si sa ii apreciem evolutiile bune atunci cand e cazul. Se pare ca bunul simt ramane un subiect tabu pentru multe persoane...

dulcicutza14.09.2009 17:59
Il cunosti personal de stii ce fel de om e?

E normal sa il criticam atunci cand joaca prost (in limita bunului simt) si sa ii apreciem evolutiile bune atunci cand e cazul. Se pare ca bunul simt ramane un subiect tabu pentru multe persoane...

Da,am avut ghinionul sa-l cunosc si sa schimb 2 vorbe cu el,nu vorbesc din ce se vede pe la stiri....

korynna14.09.2009 18:07

Poate cu tine s-a comportat asa, noua ni s-a intamplat o data la un meci in afara sa vina el sa ne salute intr-un restaurant in conditiile in care nu cunostea pe nimeni de la masa aia decat din vedere de pe la meciuri,antrenamente. Pana una alta nu suntem aici sa ii punem etichete, doar sa comentam prestatia lui de fotbalist al Stelei si nici sa prezicem cum o sa evolueze in urmatorii 2 ani.

Adrian14.09.2009 18:23

Pana una alta, korynna, dobitocul numit sugestiv Banel a mers ieri sa salute galeria Gazului, nu pe cea a Stelei. Din punctul meu de vedere, asta e ultima picatura. Nu il mai doresc pe acest om la Steaua.

Sa se duca la Gaz Metan. Daca tot s-a pus bine cu fanii alora.

Marius14.09.2009 18:28

Pai poate erau si aia stelisti ma :) Oricum, ma indoiesc de faptul ca Gazul are "galerie". O fi mers si omul sa salute mediesenii care tin cu Steaua.

Melku14.09.2009 18:28

Nu inteleg de ce nu judecam rational lucrurile si trebuie sa fim asa de pasionali. Nu are cum sa se duca la Gaz Metan, nu functioneaza asa lucrurile si stii foarte bine. Omul este la Steaua, are contract, NU il mai invinuiti pentru ca si-l duce la bun sfarsit, NU il mai invinuiti pentru ca atata poate si atata stie, NU il mai invinuiti pentru ca este selectionat, impus in echipa, NU este vina lui, este un om sub contract.

Adrian14.09.2009 18:35
Pai poate erau si aia stelisti ma :) Oricum, ma indoiesc de faptul ca Gazul are "galerie". O fi mers si omul sa salute mediesenii care tin cu Steaua.

Se poate. Nici nu neg faptul ca intre medieseni erau multi cu fulare ros-albastre.

Diferenta e ca cei care au stat in sectorul stelist au platit 50 de lei pe bilet. Spre deosebire de restul stadionului care a platit doar 30. Dar, ma rog.

E normala discriminarea asta ca am inteles ca acum ne plateste Patriciu, nu Popoviciu. Si Patriciu are mai multi bani deci o ducem bine.

Probabil ca Banel nu a vazut prea bine bannerele gigantice care cereau sa plece Gigi si care marcau zona destinata suporterilor stelisti.

p.s.

Melkule, pot sa il invinuiesc de faptul ca e singurul din lot care nu a primit cadou in acest sezon o injumatatire a contractului?

Are vreo 250 de mii pe sezon.

Dar na... e Banel...

dulcicutza14.09.2009 18:45
Poate cu tine s-a comportat asa, noua ni s-a intamplat o data la un meci in afara sa vina el sa ne salute intr-un restaurant in conditiile in care nu cunostea pe nimeni de la masa aia decat din vedere de pe la meciuri,antrenamente. Pana una alta nu suntem aici sa ii punem etichete, doar sa comentam prestatia lui de fotbalist al Stelei si nici sa prezicem cum o sa evolueze in urmatorii 2 ani.

Stie tiganu' cand sa faca impresie :)))

dr.adrian914.09.2009 18:47
Pana una alta, korynna, dobitocul numit sugestiv Banel a mers ieri sa salute galeria Gazului, nu pe cea a Stelei. Din punctul meu de vedere, asta e ultima picatura. Nu il mai doresc pe acest om la Steaua.

Sa se duca la Gaz Metan. Daca tot s-a pus bine cu fanii alora.

pai s-a dus sa salute "fanii gazului" din cauza unora ca tine care parca poarta un capastru invizibil. ti-am mai spus il critici pe Becali dar esti si tu un fel de Gigi mai mic.

Maye14.09.2009 19:11
pai s-a dus sa salute "fanii gazului" din cauza unora ca tine care parca poarta un capastru invizibil. ti-am mai spus il critici pe Becali dar esti si tu un fel de Gigi mai mic.

Adrian nu a fost singurul in peluza aia.Daca el e asa cum il faci tu , de ce nu a venit sa-i salute pe ceilalti?

Ai o logica vai mama ei....

Adrian14.09.2009 19:36

Aha. Deci s-a dus sa ii salute pe fanii gazului din cauza celor care merg in deplasari pentru echipa, care dau bani si care pierd timp si nervi ca sa sustina Steaua. Interesant.

Acum, scuza-ma ca eu nu sunt un dobitoc iubitor de manele si pe care programele TV pro tigani nu l-au inmuiat in asa hal incat sa pupe fundul acestor oameni indiferent de ceea ce fac. Eu vreau la Steaua jucatori de valoare, nu minoritati. Eu vreau la Steaua jucatori de Steaua, nu muncitori care pun suflet si care nu stiu sa loveasca bine o minge.

Din cauza mea si a celor ca mine nu joaca Nicolita fotbal. Asta e clar. Nu mai trebuie sa o spuna nimeni. Din cauza mea si a celor ca mine e Steaua unde e.

Nu se pune problema. Eu sunt un mic Gigi. Auzi. Da' sa stii ca pe mine ma jigneste treaba asta. De ce nu pot fi eu un Gigi mai mare?

Da' sa lasam astea la o parte. Ca a dat Nicolita un gol si o pasa de gol. Senzational.

Acum mai scriem aici, pe topicul asta, inca vreo 2-3 zile. Apoi il parasim si ne intoarcem peste 3-4 luni la urmatorul meci bun facut de minoritatea Stelei.

dr.adrian914.09.2009 19:52
Aha. Deci s-a dus sa ii salute pe fanii gazului din cauza celor care merg in deplasari pentru echipa, care dau bani si care pierd timp si nervi ca sa sustina Steaua. Interesant.

Acum, scuza-ma ca eu nu sunt un dobitoc iubitor de manele si pe care programele TV pro tigani nu l-au inmuiat in asa hal incat sa pupe fundul acestor oameni indiferent de ceea ce fac. Eu vreau la Steaua jucatori de valoare, nu minoritati. Eu vreau la Steaua jucatori de Steaua, nu muncitori care pun suflet si care nu stiu sa loveasca bine o minge.

Din cauza mea si a celor ca mine nu joaca Nicolita fotbal. Asta e clar. Nu mai trebuie sa o spuna nimeni. Din cauza mea si a celor ca mine e Steaua unde e.

Nu se pune problema. Eu sunt un mic Gigi. Auzi. Da' sa stii ca pe mine ma jigneste treaba asta. De ce nu pot fi eu un Gigi mai mare?

Da' sa lasam astea la o parte. Ca a dat Nicolita un gol si o pasa de gol. Senzational.

Acum mai scriem aici, pe topicul asta, inca vreo 2-3 zile. Apoi il parasim si ne intoarcem peste 3-4 luni la urmatorul meci bun facut de minoritatea Stelei.

bai eu te-am inteles si stiu ca iubesti Steaua ca pe ochii din cap si pt asta te respect si te apreciez. dar nu inteleg ce ai cu tiganii. asta nu imi intra in cap. la fel cum zice Becali ca nu mai cumpara cheliosi din cauza lui grzelak, asa zici si tu ca toti tiganii sunt hoti.

nu inteleg de ce trebuie sa generalizezi. pt mine atata timp cat un tigan din toate milioanele e la locul lui, n-ai sa auzi o vorba de rau adusa tiganilor.

si fi sigur ca daca sistemul scolar ar functiona la fel de bine cam ne dorim noi (tu si eu) sa functioneze Steaua, altfel ar fi educarea multor cetateni romani.

p.s sper ca nu te-am jignit prin postul anterior. daca da imi cer scuze oficial. la fel si tie maye.

ceea ce imi doresc e sa nu se generalizeze asa usor si sa scapam dracului de prejudicii. si credem stiu cum e sa fi strain mai bine decat tine

Melku14.09.2009 19:59

Da Adriane, nu ai de ce sa il invinuiesti pe el doar pentru ca e preferatul ciobanului :)) Nu spun in nici un caz ca merita tratamentul preferential, spun doar ca nu cred ca el l-a cerut si daca il cerea, ramanea cu cerutul :)) Nici macar nu spun ca imi place de el dar pur si simplu nu am de ce sa il invinuiesc cu ceva ! E ca si cum te-ai supara pe un om care se duce la munca si pur si simplu munceste, asa cum stie, prost sau bine.

Adrian14.09.2009 20:03

Bai. Tu nu pricepi ca nu am nimic cu tiganii? Mi se falfaie de ei la fel cum mi se falfaie de alte popoare.

Eu am treaba doar cu TIGANUL!!! Ala de la Steaua. Ala de sta fraudulos in echipa. Ala de e bagat titular desi nu merita. Ala de a scapat de micsorarea salariului. Ala care nu e criticat oricat de slab ar juca. Cu ALA am eu treaba. Nu cu altii.

Voi sunteti cei care ati transformat in rasism curentul antinicolita. Voi chiar credeti ca cei ca mine nu il vor la Steaua doar pentru ca e tigan. Nimic mai fals!

Poa' sa fie tigan, evreu, ungur, rus, pakistanez, martian. Nu-mi pasa atat timp cat merita sa joace la Steaua si demonstreaza asta de fiecare data cand intra in teren.

Lucru pe care Nicolita nu il face. Si asta nu pentru ca e tigan ci pentru ca nu are valoare.

p.s. Daca eu sunt rasist pentru ca il critic in ciuda faptului ca a facut un meci bun(a facut, nu zic ca nu.) voi cum sunteti cand ii acordati lui titlul de jucatorul meciului in ciuda faptului ca Janos(un ungur) a schimbat jocul in favoarea Stelei cu 2 goluri si o pasa de gol. Asta nu e rasism?

Sau e rasism doar cand ne luam de Banel?

Marius14.09.2009 20:05

cate pasiuni naste banelinho :)

Melku14.09.2009 20:06

Da mai, nu am spus ca ai ceva cu ei, era vorba de un om, pur si simplu. Eu ce incerc sa te fac sa intelegi, ca lucrurile pentru care tu il acuzi nu tin de raspunderea lui. E bagat titular desi nu merita pentru ca il vrea oierul in echipa si poate si Bergodi. Unde e vina lui? :))) ASTA nu inteleg.

Adrian14.09.2009 20:26

Melkule

Te rog nu fii copil. Sau poate glumesti. Cum adica el nu are vina?

Pai frate, hai sa nu mai facem pe orbii si sa deschidem ochii cum trebuie, sa vedem ce e acolo.

Cine face legea in vestiarul Stelei? Bergodi? Nu.

Legea e facuta de bisericuta veteranilor: Nicolita, Ghionea,Baciu, Petre Marin poate si Ovidiu Petre.

Astia sunt aia care l-au dat jos pe Hagi. Astia s-au plans ca "e antrenamentele prea tare". Astia schimba antrenorii dupa bunul lor plac si aduc ce antrenori vor. Astia decid primul 11.

De aia Ghionea, Petrica, Banel, Baciu sunt titulari desi gafeaza meci dupa meci. Sau voi credeti ca, daca nu se accidenta, Baciu nu era titular ieri?

Sa fim seriosi.

Normal ca astia au vina lor. Ei se tin in echipa. Ei fac legea. Ei ii tin pe Dayro si Plesan la echipa a doua. Si dati-mi voie sa spun ca eu sunt de parere ca Steaua avea nevoie la mijloc de un mijlocas ca Plesan. Avea nevoie in zilele cand Toja era rupt. S-a vazut cu dinam0 cat de bine i-au facut fata Ionescu-Onicas lui n'doaie.

Hai sa nu ne facem ca nu vedem.

Si inca ceva. Daca nanel era omul de caracter despre care tot vorbiti voi, ar fi iesit la un interviu atunci cand ciobanul isi batea joc de Szekely si si-ar fi sustinut colegul. Sa fi zis macar ca nu doreste sa joace in echipa daca nu merita. Ca doar de el zicea ciobanul ca o sa joace titular in locul lui Janos, nu de Ochirosii sau Grzelak. Da' na... l-o fi impiedicat caracterul frumos.

Melku14.09.2009 20:35

Ma, ai si tu dreptate intr-un fel, inteleg punctul de vedere. Totul bine si frumos pana la Plesan :)) Acolo nu am cum sa fiu de acord vreodata. Pentru celalalte, nu am de unde sa stiu anumite detalii asa ca nu ma exprim. Nu stiu cat de influenti pot fi jucatorii in fata unui oier scapat de sub control dar e posibila si varianta ta.

MoWeed14.09.2009 22:11

Adriane, fara suparare dar de la meciul Romania-Germania, Plesan n-a mai aratat nimic

dulcicutza17.09.2009 22:22

Unde's ma aia care-l laudau si-l vedeau mai bun decat Ronaldinho????????????????????????????????????????????

Stryker17.09.2009 22:37

Cand stii ca poti face un meci bun din 10-15-20 si a doua zii te lauda patronul si apoi nu te critica dupa primul meci slab facut atunci iti permiti sa faci ceea ce face Banel , sa te scalzi in sub-mediocritate, la un club la care probabil nu ai fi avut loc nici ca baiat de mingi

KERATOCONUS17.09.2009 22:39
Unde's ma aia care-l laudau si-l vedeau mai bun decat Ronaldinho????????????????????????????????????????????

s-au bagat la fund! :))

korynna17.09.2009 23:10

Adevarat...si Nicolita e de vina ca exista Becali!Am zis!

Steaua e putreda de la primul pana la ultimul angajat...

«1313233343551»