FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Banel Nicolita

«1303132333451»
Maye13.09.2009 20:25

Si eu am vazut o tribuna intreaga cum ii striga numele.Chiar ca le-am vazut pe toate.

se7en13.09.2009 22:37

clar nu-l mai scoate nimeni din echipa vreo 2 ani pentru golul asta, oricat de prost ar juca. inca o boaba asa si ajunge capitan la nationala.

frumos oricum.

Costynho13.09.2009 23:13

Macar dupa golul din seara asta si pasa buna la Stancu ar merita sa-l lasam pt o perioada de timp cu frigiderul gol..Macar pana la urmatoarea preluare :drunk:

dulcicutza13.09.2009 23:37
Lionel Bessi, nu?

Am remarcat ca daca Barcelona joaca sambata si Steaua duminica, Banel iese omul meciului.

Deci tre sa jucam numai duminica?

Mai aveti putin si spuneti ca Banel e peste Ronaldinho,calmati-va,a facut si el un meci bun si a avut noroc la un gol,asta se va mai repeta peste 2 sezoane...

Robinson Rufay Zapata14.09.2009 10:45

Mai aveti putin si spuneti ca Banel e peste Ronaldinho,calmati-va,a facut si el un meci bun si a avut noroc la un gol,asta se va mai repeta peste 2 sezoane...

Noroc? Sunteti romani. Stiti doar sa criticati. De ce nu si incurajati? De ce nu laudati? Pentru ca sunteti romani si sunteti mai buni ca toti. Demonstrati intai si apoi criticati pe fiecare in parte.

BRAVO BANELE!!!

MoWeed14.09.2009 10:48

@Robinson Rufay Zapata

Si ce vrei sa facem, sa il consideram superstar dupa un gol norocos(nu o sa ii mai iasa o asemenea executie lui Banel cat mai joaca fotbal) si sa uitam ca, aproape de fiecare data cand joaca el, banda pe care joaca este moarta in atac?

Candva Steaua era renumita pentru jocul ei frumos, pentru jucatorii ei tehnici, acum am ajuns sa apreciem un atlet care loveste mingia de parca ar fi caramida

Robinson Rufay Zapata14.09.2009 10:56
@Robinson Rufay Zapata

Si ce vrei sa facem, sa il consideram superstar dupa un gol norocos(nu o sa ii mai iasa o asemenea executie lui Banel cat mai joaca fotbal) si sa uitam ca, aproape de fiecare data cand joaca el, banda pe care joaca este moarta in atac?

Candva Steaua era renumita pentru jocul ei frumos, pentru jucatorii ei tehnici, acum am ajuns sa apreciem un atlet care loveste mingia de parca ar fi caramida

Nu sa-l numim superstar. Si totusi nu cred ca a fost norocos , daca iti aduci aminte de golul cu Timisoara de acum doua sezoane , parca , tot norocos? Omul a si zis ca a incecat la antrenamente aceste executii. Pe mine ma bucura faptul ca lupta , ca incearca , pe cand Ninu nu incerca sa faca nimic. Daca lua cartonas rosu dupa o intrare mai dura la Parvulescu il felicitam , era dorinta de afirmare , dorinta de a face ceva. Exact asta se vede la Banel , iar omul trebuie laudat si incurajat , nu injurat. Grzelak e certat de toata lumea si parea ca-l doare in c*r , la fel si Bicfalvi , Ghionea sau Ionescu. Sincer , Banel da suflu echipei , numai ca el e om de moral. Daca e incurajat , laudat , joaca bine , daca e injurat ca la usa cortului si atunci cand joaca bine nu stiu la ce va asteptati de la el.

Adrian14.09.2009 11:07
Nu sa-l numim superstar. Si totusi nu cred ca a fost norocos , daca iti aduci aminte de golul cu Timisoara de acum doua sezoane , parca , tot norocos? Omul a si zis ca a incecat la antrenamente aceste executii. Pe mine ma bucura faptul ca lupta , ca incearca , pe cand Ninu nu incerca sa faca nimic. Daca lua cartonas rosu dupa o intrare mai dura la Parvulescu il felicitam , era dorinta de afirmare , dorinta de a face ceva. Exact asta se vede la Banel , iar omul trebuie laudat si incurajat , nu injurat. Grzelak e certat de toata lumea si parea ca-l doare in c*r , la fel si Bicfalvi , Ghionea sau Ionescu. Sincer , Banel da suflu echipei , numai ca el e om de moral. Daca e incurajat , laudat , joaca bine , daca e injurat ca la usa cortului si atunci cand joaca bine nu stiu la ce va asteptati de la el.

Da', daca nu zicea vochin de golul de la Timisoara, tu iti mai aduceai aminte?

Saracu' bulanel...el trebuie incurajat... ca peste el a dat ghinionul. Saracu' bulanel e singurul fotbalist din lotul Stelei al carui salariu nu a fost redus. Si ia doar vreo 250de mii de euro pe sezon. Saracu'...

Ca el pune suflet. Ce conteaza ca nu stie fotbal?Ce conteaza ca face o faza din asta la 2 ani? El pune suflet. Forza bulanel!

Abia astept meciul cu Pandurii. Sa vezi ce suflet o sa puna acolo.

Mama, mama!

MoWeed14.09.2009 11:11
Pe mine ma bucura faptul ca lupta , ca incearca , pe cand Ninu nu incerca sa faca nimic.

Nu zice nimeni ca nu incearca. Problema e ca nu prea reuseste

bodanelu14.09.2009 11:12

eu imi aduc aminte de golul ala, eram pe lia manoliu.

si`mi mai aduc aminte ca Lovin a fost omul meciului... a omorat toate atacurile timisorenilor, care nu treceau de el.

Ronnie14.09.2009 13:02

Vai de capu' meu! Nu intelegi si tu o ironie, domnisoara?! Greu cu fetele...

dulcicutza14.09.2009 13:29
Vai de capu' meu! Nu intelegi si tu o ironie, domnisoara?! Greu cu fetele...

Pai nu prea suna a ironie din moment ce-l comparai si cu Van Basten...Sau am senzatia ca te jucai cu putza in tarana cand dadea Van Basten golurile alea :))))))))))))))))))))))))))

Ronnie14.09.2009 13:42

Lady Gaga, nu ne intelegem deloc...

ytse jam14.09.2009 13:48

orice jucator care este in forma trebuie felicitat. in schimb, daca nu este in forma e mult mai bine sa ia loc pe banca de rezerve. in caz ca nu este in forma iar el se afla pe teren, atunci este normal sa il injuri, pentru ca asta insemna faptul ca si-a bagat coada un om fara carte... cam asa stau lucrurile si in cazul lui Banel.

dulcicutza14.09.2009 14:18
Lady Gaga, nu ne intelegem deloc...

O ironie nu mai intelegi si tu :))

Ronnie14.09.2009 14:26

Am inteles, da' ai dat-o cu mucii-n fasole la faza cu puta.

Marius14.09.2009 14:32

fetele, terminati cu prostiile.

Da ma, a dat nanel un gol la mare plesneala si e laudat de toti liceeni dintre Navodari si Curtici... Hai sa fim seriosi, panarama asta care nu e capabil sa dea o centrare utila pe meci tre sa zboare (da ma, e aluzie la natia lui de cioroi) cat mai repede si cat mai departe...

Si ca tot suntem la zburat, sa-l ia si pe blatarusanu cu el.

Maye14.09.2009 14:42
fetele, terminati cu prostiile.

Da ma, a dat nanel un gol la mare plesneala si e laudat de toti liceeni dintre Navodari si Curtici... Hai sa fim seriosi, panarama asta care nu e capabil sa dea o centrare utila pe meci tre sa zboare (da ma, e aluzie la natia lui de cioroi) cat mai repede si cat mai departe...

Si ca tot suntem la zburat, sa-l ia si pe blatarusanu cu el.

Asta am vrut sa aud :bananadance:

mountytoma14.09.2009 14:51

ce conteaza o pasa de gol pentru B Stancu (e adevarat, maiastra!) si un gol marcat (superb!), cand trebuie sa astepti SUTA de meciuri sa le vezi de la un jucator care strica TOT jocul Stelei, singurul jucator de altfel pupat constant in p..a de Gigi?

cand Banel va da 9 centrari bune din 10, cand macar 7 suturi din 10 ale lui vor nimeri poarta, cand macar 5 preluari din 7 nu vor fi pase la adversar, cand va fi macar pe sfert altruist ca Surdu (care, by the way, alearga mai mult decat faureanul), atunci nu voi mai spune ca e TIGAN paralel cu fotbalul si nici ca trebuie sa zboare urgent din Ghencea! doar atunci!

pana atunci, privesc cu resemnare cum jucatori adevarati sunt jigniti si umiliti de prostul universului in timp ce cioara asta e ridicata-n slavi inlcusiv de o presa sportiva demna de toata sila!

ps rectific: o presa sportiva demna de luat in p..a!

KERATOCONUS14.09.2009 15:18

Adevarata "valoare" a lui Banel Nicolita, s-a vazut in partidele cu: CFR Cluj, Unirea Urziceni si Dinamo Bucuresti.

mircea_1014.09.2009 15:47
Adevarata "valoare" a lui Banel Nicolita, s-a vazut in partidele cu: CFR Cluj, Unirea Urziceni si Dinamo Bucuresti.

si in real - Steaua sau Poli Iasi - Steaua(cam la 2-3 luni dupa real - Steaua)

Melku14.09.2009 16:15

Bai fratele meu, ce aveti ma cu el? :))) S-a dat vreodata Cristiano Ronaldo? Ah, voi il injurati pe el pentru ca l-au umflat altii nu? :)) Buna afacere...

Niciodata Banel nu a pretins ca ar fi mare fotbalist, omul isi da silinta, atata poate. E vina lui pentru ca nu poate mai mult si pentru ca e bagat in echipa? :))) Aveti probleme cu sentimentele negative, sunt indreptate gresit ! :)))

dulcicutza14.09.2009 16:34
Bai fratele meu, ce aveti ma cu el? :))) S-a dat vreodata Cristiano Ronaldo? Ah, voi il injurati pe el pentru ca l-au umflat altii nu? :)) Buna afacere...

Niciodata Banel nu a pretins ca ar fi mare fotbalist, omul isi da silinta, atata poate. E vina lui pentru ca nu poate mai mult si pentru ca e bagat in echipa? :))) Aveti probleme cu sentimentele negative, sunt indreptate gresit ! :)))

Daaaaaaaaaaaaaaaa si meciurile alea in care nu da o centrare buna sau nu face nici o preluare?A alea sunt cand e demoralizat nu?Bai toti p'aci sunte mici voachini....

Robinson Rufay Zapata14.09.2009 16:48
Da', daca nu zicea vochin de golul de la Timisoara, tu iti mai aduceai aminte?

Nu , cu siguranta nu imi aduceam aminte. Va las. Nu intelegeti nimic. Suporterii adevarati sunt prin Anglia , Spania unde indiferent daca echipa castiga sau pierde este aplaudata si incurajata. La noi , fie bine fie rau totul nu-i bun.

Melku14.09.2009 16:56
Daaaaaaaaaaaaaaaa si meciurile alea in care nu da o centrare buna sau nu face nici o preluare?A alea sunt cand e demoralizat nu?Bai toti p'aci sunte mici voachini....

Cred ca nu ai inteles bine ideea pe care am vrut sa o exprim. Nu are nici o legatura ceea ce spui tu cu ceea ce am spus eu. Repet, este vina lui ca este jucat, ca este in echipa? Este vina lui ca il impune Becali? A avut vreodata aere de vedeta ? Il judecam pe Banel total aiurea pentru ca el NICIODATA nu a pretins ca este un mare jucator, ca este un jucator tehnic sau ca poate macar sa dea o centrare. Trebuie sa ii judecam pe aia care il baga pe teren, pe aia care il tin la echipa, etc. Hai sa ne luam si de Tininho :))) El s-a transferat singur la Steaua :)))

«1303132333451»