FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Banel Nicolita

«1293031323351»
vio807.04.2009 12:51

Nu sunt o autoritate in domeniu ,dar imi place Banel.Chiar daca alearga ca un bezmetic.Pot sa spun ca e preferatul meu.

valentin2day08.04.2009 09:11

dea aiurezi rau de tot,Banel numai joaca nimic.Steaua nu e centru de refacere psihica. Nu esti in forma nu joci. Si Banel numai joaca de vreo 2 ani. Pacat de el dar asta e. I-ar face mult mai bine sa faca tusa juma de an altfel nu-si revine.

Superioritatea lui Nicolita e ca inteligenta lui Gigi. Adica NU EXISTA.

dee08.04.2009 10:29
dea aiurezi rau de tot,Banel numai joaca nimic.Steaua nu e centru de refacere psihica. Nu esti in forma nu joci. Si Banel numai joaca de vreo 2 ani. Pacat de el dar asta e. I-ar face mult mai bine sa faca tusa juma de an altfel nu-si revine.

pai tocmai ca e un centru de refacere psihica, jucatorii se refac daca-s aclamati, spectatorii se refac daca se uita in jur unul la altul si constientizeaza ce gresesc, sau se mai uita si la jucatori ce fac, cum isi vorbesc, ce tipa, ca daca nu se refac la Steaua, apai astia merg la alte echipe si-i distrug pe aia, sau se refac la altii :P. Deci, sunt de acord ca toti se plece de la echipa Steaua, atata timp cat prima data am siguranta ca va veni cineva la echipa Steaua, care sa o refaca. Ca din partea mea pot pleca toti, dar sa nu vine alte petarde ca dupa o sa-i regret pe ceilalti.

Daca toti suporterii, jucatorii de la Steaua, patronul (aici intra toti angajatii, oficialii etc) si antrenorul si-ar respecta fisa postului echipa Steaua Bucuresti ar fi numai pe primul loc. Evident ca o alianta din asta perfecta e cam greu, probabil tot timpul unul va claca, insa important e de stiut oridinea in care ii dai afara, si aduci pe altul mai bun, astfel incat sa se mentina echilibrul si sa nu clacheze tot. Si cum este o societate privata, deci exista o putere decizionala, tare ma tem ca se va incepe curatenia de la cei mici pana la cei mai mari. De cei mari au grija altii si mai mari aflati in slujba statului si de stat are grija cei mici, prin exemplul propriu pozitiv, adica se corecteaza.

eu cand spun SUPERIORITATE ma gandesc la ECHILIBRU! ca daca esti un om echilibrat, e imposibil sa nu ajungi sa faci performanta la Steaua, adica sa oscilezi mereu intre performnata si un joc bun. Am inteles de ce va e frica. Pai daca voi va refaceti la toate nivelele, se vor reface si dinamovistii, nu? :-)))) ca doar aia-s rosi de invidie si se iau mereu dupa voi. Tare ma tem ca acuma e exact invers situatia, adica voi aspirati, vazand ce face adversarul. Dar daca Steaua e aia Superioara, inseamna ca TREBUIE sa luati de la adversar TOT ceea ce au mai bun, asta insemnad:

- jucatorii sa se ambitioneze si sa lupte in mod sportiv, pe teren ca si dinamovistii ,care acuma is pe primul loc

-peluzele sa se ambitioneze si sa urmeze modelul din Timisoara, care acuma is pe primul loc la nivel de coregrafii

-oficialii trebuie sa se ambitioneze sa urmeze modelul (hmm... aici ii greu) unor alti oficiali de la alte cluburi, cu un comportament ireprosabil, fie si din strainatate si sa se comporte asa cum trebuie

-patronul sa se caiasca de toate tampeniile si sa-si dea seama ca el ar fi trebuit sa-i gestioneze pe astialalti prin puterea propriului exemplu, deci daca lasa Steaua, sa o lase pe mana unui patron care indeplineste toate conditiile ( sa asculte de spectatori, de jucatori, de angajati, de oficiali, de presa, de oricine) insa el sa taca si sa dipuna o sentinta spre binele tuturor si al performantei! Eu imi doresc sa plece Becali, insa trebuie sa stiu si pe mana cui lasa el Steaua, sa nu ma trezesc cu un nou Gigi Becali.

deci Steaua, e asa cum am spus : citius, altius, fortius!

vio808.04.2009 10:37

Nu e singurul,toti sunt la fel din momentul cand au lasat problemele finantatorului sa devina si ale lor.Ei acum se gandesc la banii pe care nu mai au de unde sa ii primeasca,nu la joc.Asa ca toti sunt vinovati dupa parerea mea.

Ronnie08.05.2009 20:29

Unde esti tu, Banele, sa executi loviturile libere?

Robinson Rufay Zapata08.05.2009 20:45

Pe la "Bologna"

Melku09.05.2009 09:49

Hai ma, asa de rau am ajuns, sa il plangem pe Banel? How low can we get?

strezahuzum25.05.2009 06:22

Da, da, hai sa plangem dupa ciuma de Nicolita, daa !!! Luati de aici niste statistici facute de baietii care chiar au stat cu ochii pe el :

Cifrele lui Nicolițã din partida cu Poli sînt incredibile: a pierdut jumãtate din mingile jucate și are zero pe linie în privința tuturor acțiunilor ofensive

Monitorizarea firmei italiene DSP la meciul Poli Timișoara - Steaua 1-0 a scos la luminã un lucru care trebuie sã-i punã serios pe gînduri pe cei din staff-ul tehnic al Stelei. Mãcar unul dintre cei 11 jucãtori titulari ai roș-albaștrilor s-a aflat degeaba în teren.

Bãnel Nicolițã, care a rãmas pe gazon toatã întîlnirea, a avut o prestație catastrofalã, avînd zero pe linie în dreptul tuturor parametrilor din atac. Cel mai mult șocheazã faptul cã din nu mai puțin de 9 încercãri de a centra, nu a reușit nici mãcar o datã sã trimitã mingea în careul advers, contraperformanțã pe care n-a "bifat-o" nici un alt fotbalist care a pãșit pe stadionul "Dan Pãltinișanul" vineri searã.

50% mingi pierdute si 0 pe linie la orice actiune ofensiva ! Mai e ceva de zis ?

Hai repede, bagati niste replici din alea ca alearga, altii sunt indolenti, samd. Ador genul asta de scuza.

JDERUL25.05.2009 06:42

Eu zic sa nu disperam.Banel mai are 2 etape in care sa ne demonstreze ca stie si cu mingea.Se pare ca am uitat cu totii ce autogoluri imparabile inscrie!

Hai Banele,la treaba! :wall: :wall: :wall: :wall:

D4v1dstelist25.05.2009 12:48

Pai ce voleu a prins cu Poli Iasi........Ce pasa chiar langa bara a dat pe Bernabeu.Astea erau de geniu,de glezna fina.....de cum sa ma exprim...contra-bulan!

gio_stgloria17.07.2009 15:15

Banel apare intr-o reclama la vodafone , cu Bendeac de la mondenii .

sa vedeti reactia lui Becali cand aude asta :))

NonMollareMai8817.07.2009 19:06

Mã doare cã nu îl vãd pe Nicolițã titular, e un bãiat sufletist, sensibil, care a pus mult suflet la Steaua. El nu a spus niciodatã cã vrea sã plece. Dacã el va fi mai mult timp rezervã, probabil cã va vrea sã plece, pentru cã este un jucãtor cunoscut. Nu vreau sã se supere Szekely, Bãnel sau Bergodi, dar vã spun pãrerea mea, Bãnel va reveni titular, pentru cã are valoare. E un jucãtor despre care îmi spunea Rãdoi cã, atunci când Steaua nu avea soluții, arunca mingea pe Bãnel", a explicat patronul din Ghencea la Sport.ro

Ciobane minoritar albanez, ia-ti conationalul minoritar si carati-va de la Steaua unde vedeti cu ochii...leprelor ! cand totul mergea bine iar a inceput retardatu sa dea declaratii idioate !!!

gby1020.07.2009 15:31

E un jucator ...pentru contraatac....pentru ca are viteza...si pasele bunicele cate odata...dar la finalizare nu prea...nici sut si nici centrari...a fost un timp cand dadea cetrari desul de bune dar...

apropo...S-a suparat JIJICA pe el ca a aparut in reclama

se7en21.07.2009 00:44

cu el o sa se vada mana adevarata a lui Bergodi zic eu. daca reuseste sa-i insufle ceva stiinta in joc si un pic de tehnica ar fi un real castig.

gby1023.07.2009 09:57

poi da se7en dar unde sa il buna ca echipa merge bine cu Ochirosii pe stanga si szekely pe dreapta...

cea mai tare faza ar fi sal vad pe Banel varf :))

mircea_1023.07.2009 11:11

cel mai tare ar fi sa-l vad pe Banel in tribuna(nici macar pe banca, ca exista sansa sa-l bage la pauza sau in repriza a doua)

Mister24.07.2009 06:31

Banel era un jucator de baza in lotul Stelei....dar acum cu Szekely pe dreapta si cu Ochirosii sau Grzelak pe stanga...Nu stiu ce sa zic ..Lupta Banele daca vrei in echipa

D4v1dstelist24.07.2009 19:56
Banel era un jucator de baza in lotul Stelei....

Ce face?

Maye24.07.2009 20:09
Lupta Banele daca vrei in echipa

Lupta tigane sa iti iei zboru`...

D4v1dstelist03.08.2009 18:39
Lupta tigane sa iti iei zboru`...

Exact!!!

mountytoma07.09.2009 14:53

banele, apuca-te tata de atletism, se castiga lingoaie de aur! poti sa-i faci pirandei cati banuti vrei tu! si lasa-ne si pe noi sa traim, ca ne omori!

David07.09.2009 19:11

Nu-l lasa Jiji.

Robinson Rufay Zapata13.09.2009 18:28

Scuze Banele pentru toate criticile aduse.

Ronnie13.09.2009 19:01

Lionel Bessi, nu?

Am remarcat ca daca Barcelona joaca sambata si Steaua duminica, Banel iese omul meciului.

MoWeed13.09.2009 20:12

Dupa golul asta pot sa zic ca le-am vazut pe toate

«1293031323351»