FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Banel Nicolita

«1272829303151»
Blackzie05.11.2008 19:26
merge pe dracu.....Ogararu nu face nimic acolo...noroc cu Nicolita.....sa va uitati de cate ori pe meci Ogararu intra in centru si lasa flancul liber...si de cate ori este depasit pe flancuri....eu am numarat in medie de 9 ori pe meci...

Nu sunt de acord cu tine. Mie Ogararu mi se pare foarte bun. O sa-l urmaresc mai atent in meciul cu Lyon.

Lari25.11.2008 19:19

"Nicolita este un jucãtor pe care îl vãd evoluând în Italia, poate chiar la Roma. Evolueazã foarte bine pe banda dreaptã. Jucãtorul cel mai râvnit este Rãdoi, un fundaș central de mare încredere, care se aflã în vizorul clubului Internazionale Milano", a spus Ioan Becali, pentru teleradiostereo.

Bogdan4Steaua26.11.2008 12:22

Nu cred ca sunt inconstienti italienii. Banel va ajunge, cu noroc atat pentru el cat si pentru noi, in Rusia.

c.ronaldo1726.11.2008 14:31

Banel a fost unul dinte cei mai bun jucatori ai Stelei in prima jumatate a sezonului. Ar fi o prostie sa fie cedat tocmai acum.

Bogdan4Steaua26.11.2008 22:00

Banel a fost printre cei mai buni jucatori ai Stelei pentru ca restul s-au descurcat lamentabil.

Tocmai, acum e momentul sa il vindem, cand are o cota acceptabila. Baiatul e slab, din fericire pentru el sunt altii mai slabi.

Melku27.11.2008 17:59

Degeaba il vindem daca vine un impiedicat (gen Semedo sau Szekely) in locul lui, de bine de rau Banel macar e in stare sa se tina pe picioare la un duel unu la unu.

Lari03.12.2008 23:29

Mama mijlocașului Stelei a fost internatã de urgențã în spitalul din Brãila, în vreme ce pãrintele lui spiritual, turcul Hussein Tekynalp, a suferit un accident grav de circulație.

Mama l-a anunțat la finalul sãptãmînii trecute cã îi este din ce în ce mai rãu, ea avînd dese probleme de sãnãtate în 2008. Nicolițã a intrat duminicã în cantonament pentru meciul cu Urziceni, în care a fost integralist, iar la final a plecat imediat de la stadion în direcția Fãurei, ca sã fie alãturi de mama sa. Pentru cã aceasta nu și-a revenit, stelistul a mers alãturi de ea la spitalul din Brãila, unde a internat-o.

Al doilea șoc pentru Bãnel a fost vestea cã Hussein Tekynalp, pãrintele sãu spiritual, a suferit un grav accident de circulație produs în apropierea comunei Bãrãganu. Imediat cum a aflat, "Jardel" l-a adus pe cel care l-a lansat în fotbal la Spitalul Militar. "Bãnel s-a interesat și m-a internat imediat la București. Doar printr-o minune am scãpat dupã ce am intrat cu mașina într-un tractor. M-am lovit la cap, unde am fost și operat, și la mîini. Acum mã simt bine, sînt acasã", povestește Hussein, care a fost vizitat ieri de Nicolțã: "A venit la mine, am povestit și am bãut un ceai. Se pregãtea de antrenament".

Mijlocașul a explicat ce rol a avut turcul Tekynalp în cariera sa. "A fost probabil omul care m-a ajutat cel mai mult atunci cînd mi-a fost foarte, foarte greu. A crezut enorm în mine, m-a încurajat tot timpul, m-a sprijinit. Un om deosebit, fãrã ajutorul material al dînsului nu știu ce m-aș fi fãcut, nu cred cã aș fi reușit sã fac nimic", a explicat Bãnel despre cel care l-a adus la Dacia Unirea Brãila și a avut grijã de el ca de propriul fiu.

"ªtiți de ce anume mã simt cel mai mîndru pînã acum? De faptul cã am putut munci și am cîștigat niște bani cu care am reușit sã-mi ajut mama și familia. Asta conteazã cel mai mult în viața mea".

"Mi-aduc aminte cã, dupã autogolul de pe Bernabeu, tîrziu în noapte m-a sunat mama. Era distrusã, sãraca. Plîngea încontinuu, dar a avut puterea sã-mi spunã cã viața merge înainte. Au fost vorbele cele mai dulci, care mi-au alinat durerea".

fredysteaua04.12.2008 14:31

Banel cred ca este cel mai bun baiat de la Steaua! In nenumarate randuri a aratat-o...

El este singurul care munceste cu adevarat pt banii pe care ii primeste si care pretuieste cu adevarat banii pentru ca viata a fost cam dura cu el ... imi pare foarte rau pt mama lui. Sper sa se vindece rapid.

Mult succes Jardel...meriti!

mountytoma04.12.2008 21:30
"ªtiți de ce anume mã simt cel mai mîndru pînã acum? De faptul cã am putut munci și am cîștigat niște bani cu care am reușit sã-mi ajut mama și familia. Asta conteazã cel mai mult în viața mea".

pentru chestia asta, adica pentru ca e probabil singurul tigan din tara asta care isi castiga cinstit banii, Banel merita toata stima.

daca ar gandi ceva mai mult cand joaca fotbal, ar ajunge poate chiar un mare fotbalist. are ceva ce majoritatii le lipseste: viteza, rezistenta la efort si daruire. daca avea si tehnica nu pleca pe "doar" cinci milioane de euro.

daca exista oferta, e pacat sa o rateze. si el, si clubul. ar fi un impuls si pentru ceilalti jucatori. poate vor incepe sa alerge si ei cat de cat :-)

bodanelu04.12.2008 21:36

@mountytoma nu e singurul tigan care-si castiga cinstit paine din tara. Mai sunt si alti.

MoWeed04.12.2008 21:38

@bodanelu

Ai mare dreptate, sunt destui t-i-g-a-n-i care muncesc cinstit in tara asta. Din pacate, ei sufera datorita majoritatii etniei care inteprinde actiuni mai putin legale.

mountytoma04.12.2008 21:42
nu e singurul tigan care-si castiga cinstit paine din tara. Mai sunt si alti.

rectific: singurul tigan pe care-l cunosc eu care-si castiga cinstit painea!

redondo04.12.2008 21:43

Cel mai iubit tigan oricum e....desi mai sunt si altii (unii chiar la noi la echipa)...dar el e unul clasic.

Anca_stelista4ever18.12.2008 17:33

Banel e un jucator bun...mai are zile in care centreaza bine....sau, cu putin noroc, marcheaza

SteauaB26.12.2008 02:28

Stau si gandesc, oare cum era Nicolita ca jucator daca as avea si ABC:ul fotbalistic? La cum munceste el, nu prea exista jucatorii ca el. Insa jucatorii valorosi sunt technici, sau macar au ABC:ul fotbalul(vezi Gattuso). Daca avea macar ABC:ul fotbalul, kiar ajungea mare..

c0rLe0n326.12.2008 21:24

Bane este cel mai bun jucator care il are Steaua :thumbup:

Lari06.01.2009 02:17

Interviu cu Banel in gaozeta:

- Bãnel, în ultima vreme te cam ferești sã apari prin presã.

- Sînt un tip liniștit și nu îmi place sã ies așa în evidențã. Am preferat sã spun pe teren ceea ce am de zis.

- Miercuri împlinești 24 de ani. Ce Dorințã ți-ai pus?

- În primul rînd, sã fiu sãnãtos. ªi, dacã tot fac 24 de ani, e normal sã îmi doresc titlul Stelei cu același numãr: 24! Nu va fi imposibil. Ne batem cu multe echipe: Dinamo, Urziceni, CFR, Rapid, Craiova și Timișoara. Orice se poate întîmpla. Liga I a devenit un campionat foarte echilibrat și dificil pentru cã sînt multe formații apropiate valoric.

- Steaua a adunat doar un punct în Liga Campionilor. Nu e puțin pentru pretențiile voastre?

- Avem echipã bunã, dar grupa a fost infernalã. Totuși, chiar dacã am ieșit rãu din Europa, nimeni nu ne poate contesta valoarea. Sã joci trei ani consecutiv în Liga Campionilor nu este la îndemîna oricui.

- Toamna a fost foarte sãracã în rezultate. ªi în Europa, și în Liga 1.

- N-am luat multe puncte, dar ne-am dat silința. Am fost criticați, ironizați, dar pînã la urmã noi am reprezentat România. Noi și CFR. Cînd vor mai fi și alții, atunci sã vorbeascã!

- CFR ce impresie ți-a lãsat?

- Mi-a plãcut mult cum a jucat în Liga Campionilor. Mai ales la început, cu Roma și Chelsea. Clujenii au o echipã foarte bunã. Este meritul lui Andone, pentru cã el a creat-o.

"Suporterii sã fie alãturi de noi. Avem nevoie de ei pentru cã ne așteaptã meciuri foarte grele, va fi un retur infernal!"

- Mulți spun cã revenirea lui Lãcãtuș e garantul cîștigãrii titlului. Ești la fel de optimist?

- Eu m-am înțeles foarte bine și cu Dorinel, și la fel este și cu Lãcãtuș. Ambii sînt antrenori valoroși. În acest moment cred cã Lãcãtuș știe cel mai bine ce îi lipsește Stelei acum și ce trebuie sã facem pentru a lua campionatul.

Despre echipa naționalã:

"Meciul cu Serbia, din martie, e crucial. Orice punct pierdut cîntãrește enorm acum. Am demonstrat cu Franța cã ne batem de la egal la egal cu oricine".

"Toatã lumea l-a criticat pentru acel penalty ratat la Euro cu Italia! Credeți cã el nu a vrut sã dea gol? Pentru mine Adrian este cel mai bun jucãtor. E rãu fãrã el la naționalã".

5 goluri în 21 de meciuri a reușit Nicolițã pentru Steaua în toamnã, dintre care 2 cu Galatasaray.

Guardian06.01.2009 10:01

tot el o sa ne scoata din tot kktu asta

succes !

redondo06.01.2009 11:39
Bane este cel mai bun jucator care il are Steaua :thumbup:

Totusi...Chiar Banel?

Melku14.01.2009 23:34

"Cei mai periculoși adversari au fost Pitbull, Mara, dar Nicolițã a scos sufletul din mine! Aleargã tot timpul, e peste tot: în atac, în apãrare. La un moment dat, ai impresia cã sînt mai mulți Nicolițã pe teren" Ivan Bazzi (FC Arges) :)))

SteauaB25.02.2009 09:59

"CEL MAI TEHNIC JUCATOR DIN ISTORIA Romaniei!!

FORZA Banel Nicolita! Noul MARADONA! "

Vai de Steaua noastra

SteauaB09.03.2009 10:54

Ba Banele ba, Ce am facut noi stelisti ca sa fim tratati in halul asta? De ce mai esti fotbalist?

Melku09.03.2009 11:06
Ba Banele ba, Ce am facut noi stelisti ca sa fim tratati in halul asta? De ce mai esti fotbalist?

Ce-ai ma cu el? S-a propus el la Steaua? S-a transferat singur? A venit cu fite si cu pretentii de mare fotbalist? Atata poate, atata da, dar macar esti sigur ca intotdeauna incearca sa dea totul. Este un jucator limitat dar util, nu e vina lui ca nu avem solutii mai bune sau ca echipa joaca prost.

SteauaB21.03.2009 11:17

Cine mai este fan Nicolita?

korynna21.03.2009 22:37

Eu. Ai ceva impotriva? :)

«1272829303151»