FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Banel Nicolita

«1242526272851»
MoWeed15.08.2008 06:39
Poate ar fi o idee buna reprofilarea lui Banel ca inchizator. Nu are mari veleitati de extrema sau mijlocas de banda, insa datorita capacitatii lui de efort ar putea fi o solutie in centru...

Din pacat buba lui Banel ca inchizator ar fi cam aceeasi ca a lui Lovin: ar fi in continuare 0 in atac

weeezer15.08.2008 06:53
Ca sa glumim, cu cat e mai departe de linia de aut, cu atat e mai eficient.

...eventual dincolo de ea :notangel:

Ar scadea numarul de situatii in care Banel iese cu mingea in aut intr-un mod penibil. :naughty:

Dany's16.08.2008 23:20

Banel azi a jucat excelent..cand e sa joace prost il injuram dar acum merita aplaudat!

TheSithLord17.08.2008 09:15

Eu cred ca cel mai bine se descurca in fata - si mai cred ca asta este ceva....cum sa spun - aranjat.Banel se pricepe in fata la specula - e un post care i se potriveste.Mult mai bine.Asta a observat si Piturca,mai nou si Lacatus - ultimele meciuri confirma asta.Si eu,ca antrenor in locul lui Lacatus i-as da sarcinile astea;mijloc si din cand in cand sa mai urce in atac la specula - rezistenta lui e utila pentru sarcinile care le are si,acum sincer - mai bine sa fie in fata la 2-3 faze de specula si sa iasa gol si tot meciul sa alerge si sa centreze aiurea.Chiar i-as da sarcina asta- centreaza tu la nimereala,da` cand ajungi in fata fa ce trebuie.Si uite ca se descurca.Bravo Banel.Tine-o tot asa.

Samurik17.08.2008 11:10

Deja Banel incepe sa isi recapete postul de titulat incet si sigur prin evolutiile foarte bune facute in meciurile cu galata si FC Arges .............cred ca va marca mult in acest sezon si va fi un jucator esential la fel ca Dayro moreno si toja

DelPiero1017.08.2008 11:15

Plecati mah de aici...Szekely e mult peste maratonist!Cum sunt unii...cum a facut un meci bun,gata,Banel e mare jucator! :blink:

weeezer17.08.2008 18:36

Sunt de acord cu DelPiero, chiar tinand cont de ultimul joc, bun, al lui Banel, odata cu revenirea lui Szekely cred ca tot pe banca va ajunge.

puyol19.08.2008 08:41

apropo de stirea conform careia Banel ar fi pus bodyguarzii pe taica-su.. nu stiu cat o fi de adevarat,dar presupun ca ati observat ca mereu cand e vorba de familia lui,pomeneste doar de mama sa si de fratii lui..

ei bine,cunosc pe cineva care a fost cu Banel pe tren cand acesta a venit de la Timisoara la Bucuresti... si cunostinta asta a mea il cinstise pe Banel cu o bere iar el a refuzat pt ca ii amintea de tatal lui,care era un betiv :)

korynna19.08.2008 10:43

Probabil acela era motivul pentru care a fost respins de familie.Cine stie cum reactiona la bautura...si acum ca a ajuns fi-su mare si bogat nu stie cum sa se bage in seama si face pe omul sarac,muncitor,care nu a gresit cu nimic.Pun pariu ca nu Banel a pus bodyguarzii pe el ci pur si simplu nu a vrut sa-l vada si omul a insistat,iar acestia au actionat.

Oricum si-a luat o groaza de bani pentru ca a contibuit la articolul asta :wink:

marica1021.08.2008 14:28

forza Banel e cel mai bun de la Steaua

Double Jay21.08.2008 14:37
forza Banel e cel mai bun de la Steaua

Asa e. :steag_cruce_invers:

Chiar nu inteleg de ce unii "suporteri" il contesta. Omul si-a dat sufletul in fiecare meci. Poate ca nu a fost mereu in forma si nu i-a iesit tot dar incearca. Si asta e tot ce poti sa ceri.

AmuntBoy21.08.2008 14:48

amice eu zic ca la Steaua se cere mai mult ..

daca tineam toti aici cu gaz metan medias Nicolita era star si ceream si eu ca tine

eu vreau jucatori care sunt prieteni cu mingea ...

acum ma rog sa joace din ce in ce mai bine si sa-l dam in iarna sa pacalim pe cineva

Double Jay21.08.2008 15:00

Eu vreau jucatori care se daruiesc pe teren. Banel are 23 de ani, a trecut printr-o forma mai proastra dar isi revine. Ati utitat primul sezon la Steaua? El ne-a calificat cu Betis, cu rapid, era idol in tribune (si nu mintiti ca nu era asa). Iar voi il huduiti pt un sezon mai slab.

mountytoma22.08.2008 12:41

toata lumea cred ca vrea jucatori care se dau totul pe teren! dar cand joci la Steaua trebuie sa dai ceva BUN pe teren. si eu sper ca va juca din ce in ce mai bine si ca va prinde un transfer in iarna. aici va trai mereu cu cosmarul bernabeu in carca

ady9122.08.2008 22:21

Dupa cum a declarat si Laca, Banel e tipul jucatorului caraus, alearga mult, se zbate. Ambitia si daruirea ii compenseaza, putem spune, alte capitole, la care nu sta foarte bine, precum tehnica sau precizia. Nicolita nu e un jucator constant, alternand meciurile bune cu cele mai putin reusite. Nu se poate uita dubla sa cu Betis, chiar la Sevilla, sau golul prin care am eliminat rAPID-ul din Cupa UEFA. Insa, memorabil va fi si autogolul din partida cu Real Madrid sau cel din meciul cu Poli Iasi. In rest, urez succes acestui jucator. Hai Banele !

fansteaua4627.08.2008 20:08

Bravo ! :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce:

stelistul stelist28.08.2008 06:14

din nou genial tziganul nostru! bravo

TheSithLord28.08.2008 06:48

Eu v-am spus ca-i bun in fata la specula.Face pereche cu Toja .Astia 2 se inteleg de minune.

danutz-1028.08.2008 10:11

mah imi pare bine ca sia revenit Banel:)..dar totusi raman la parerea mea ca Banel nu e de Steaua...kiar dak a markt kteva goluri importante si alearga in nestire mie numi place deloc:)...nu mai zik ca la nationala kiar ca nu are ce cauta...poate peste ktiva ani invata si el sa loveasca mingea klumea:)succces banele

Wally28.08.2008 10:26

Peste cativa ani cand va invata si el sa loveasca mingea cum trebuie, nu va mai avea aceasi viteza si aceasi rezistenta :laugh:

steaua 4 ever and ever28.08.2008 10:37

ma si daca nu mai era banell noua cine ne mai dadea gol ca am vazut ca Dayro s-a chinuit si n-a scos nimic asa ca sa ne multzumim cu ce avem! :steag_cruce_invers::hai_steaua:

Allyylla30.08.2008 02:00
ma si daca nu mai era banell noua cine ne mai dadea gol ca am vazut ca Dayro s-a chinuit si n-a scos nimic asa ca sa ne multzumim cu ce avem! :steag_cruce_invers::hai_steaua:

mda....:|...acum va luatsi de Dayro: ce thare:P

bravo ma nota zece:)):))

banele..ma bukur ca tiai revenit..ca deja imi ajunsese pana in gath sa ii vad pe toti ca se iau de tine:)

FORTZzA Steaua:X:X hai Banele, hai Dayro:x

redandblue30.08.2008 07:08
mah imi pare bine ca sia revenit Banel:)..dar totusi raman la parerea mea ca Banel nu e de Steaua...kiar dak a markt kteva goluri importante si alearga in nestire mie numi place deloc:)...nu mai zik ca la nationala kiar ca nu are ce cauta...poate peste ktiva ani invata si el sa loveasca mingea klumea:)succces banele

Daca tu esti de parere ca Banel nu e de Steaua, atunci si eu sunt de parere ca tu nu esti de Romania ! De ce ? Motivul e simplu...nu stii sa scrii romaneste !

Doamne unde s-a ajuns cu generatia asta messenger !!!

PS: Imi cer scuze pentru offtopic sar nu m-am putut abtine !

scorpyfcs31.08.2008 07:54

Full name Bãnel Nicolițã

Date of birth January 7, 1985

Place of birth Fãurei, Romania

Playing position Winger

Current club Steaua București

Number 16

Un jucator cu o viteza foarte buna....A dat doua autogoluri pe Bernabeu care va ramane in amintirea tuturor...Si cu Iasiul....Dar a inscris un gol in meciul Galatasaray-Steaua(2-2)..Un gol in Steaua-Arges(2-0)...Si golul decisiv pentru a treia calificare consecutiva in grupele UCL Steaua-Galatasaray(1-0)...MULTUMIM Banel!!! :steag_sah_mic:

F.Torres01.09.2008 12:08

alearga nene alearga .... dar nare tehnica aia e problema

«1242526272851»