FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Banel Nicolita

«1232425262751»
weeezer29.07.2008 11:25
Dupa ce a dezamagit in meciul cu Roma, antrenorul Stelei, Marius Lacatus este gata sa il inlocuiasca pe Nicolita cu Ochirosii sau Toja [...]

Asta e vrajeala, l-am auzit pe Lacatus dupa meciul cu romanii ca Banel este totusi un jucator de nationala, in timp ce Razvan Ochirosii nu reprezinta o varianta pentru postul de titular.

Are gandirea incetosata, Lacatus asta (am incercat sa o zic cat mai subtil ca sa nu-l jignesc).

fansteaua4630.07.2008 11:09

Cotidianul turc Star anunțã cã Galata își dorește sã-l achiziționeze pe Bãnel fiind gata sã plãteascã pentru realizarea transferului 4 milioane de euro. :laugh:

Fc Alin12.08.2008 06:53

un jucator care alearga fff mult pe mine ma impresionat !

bogdan12.08.2008 08:08

ba nu va mai luati de Banel;a fost este si va ramane un jucator uti Stelei.Steaua are nevoie de jucatori care se daruiesc pe teren

steaua_1_by_klub_xxl.wen.ru.jpg

MoWeed12.08.2008 08:12

Cum poti sa zici ca Banel e util Stelei? Voi ascultati meciurile la radio sau ce?

DelPiero1012.08.2008 10:06

Sper ca o sa apuc ziua in care o sa-l vad pe acest atlet la 'fosti jucatori'...

Dany's13.08.2008 16:50
ba nu va mai luati de Banel;a fost este si va ramane un jucator uti Stelei.Steaua are nevoie de jucatori care se daruiesc pe teren

Daca te-ai mai uitat meciurile noastre,detaliaza cu ce ne este util "maratonistu`".

alexynho13.08.2008 19:37
:huh: ... Banel... ai gresit poarta nenica :spank: ...
Matteo13.08.2008 20:44

ce suturi a avut Banel azi si ce pase, iti vine sa iei televizorul si sa-l arunci pe geam.... golul , o intamplare, din 3 in 3 ani ii mai reuseste si lui cate una d-asta

Catalyn0713.08.2008 20:46

Cred ca trei sa fii dilit la cap sa mai spui ceva de bine de Banel. :chair:

Golu ? eu cred ca in timp se imprastia pe jos l-a atins mingea :clap:

alex_lef13.08.2008 20:55

cum il mai putem suporta pe saracul asta?!?!?! CUM?!?! m-am saturat de foarfecele lui penibile, de inepuizabilele/magnificele/inumanele sprinturi de final de meci, de cei 7 plamani ai lui, de eternele "goluri de la sevilla" fraza care ni se baga pe gat de 1 an de zile (el si la sevilla a fost praf, prima repriza a fost penibil ca si astazi) m-am saturat de "aportul" lui la faza defensiva (?!!?!? astazi primul gol l-am luat dintr-o lovitura libera comisa aiurea de Banel, iar golul doi al turcilor tot de la el a plecat cand a pierdut o minge total haotic...si ca sa nu mai zic cate dueluri a pierdut pe atacul lor) m-am saturat sa fie apreciat prin toate ziarele, m-am saturat sa vad fotbalisti ca Neaga sau Ochirosii lasati pe banca in detrimentul lui Banel.

Dragutzul_stelistul13.08.2008 20:57

de Banel mia placut... ca saracu sa luptat pentru mingii .... sa vazut.... da park nu prea mai stie sa dea cu picioru in minge...a tras...paralel cu poarta :|

Matteo13.08.2008 21:09
cum il mai putem suporta pe saracul asta?!?!?! CUM?!?! m-am saturat de foarfecele lui penibile, de inepuizabilele/magnificele/inumanele sprinturi de final de meci, de cei 7 plamani ai lui, de eternele "goluri de la sevilla" fraza care ni se baga pe gat de 1 an de zile (el si la sevilla a fost praf, prima repriza a fost penibil ca si astazi) m-am saturat de "aportul" lui la faza defensiva (?!!?!? astazi primul gol l-am luat dintr-o lovitura libera comisa aiurea de Banel, iar golul doi al turcilor tot de la el a plecat cand a pierdut o minge total haotic...si ca sa nu mai zic cate dueluri a pierdut pe atacul lor) m-am saturat sa fie apreciat prin toate ziarele, m-am saturat sa vad fotbalisti ca Neaga sau Ochirosii lasati pe banca in detrimentul lui Banel.

ai dreptate 100 %

predatorpulse713.08.2008 21:24

Faptul ca Banel a dat gol azi ii va asigura locul de titular inca un an de zile. Vai de capul nostru!!!

Astazi Lacatus a aratat din nou ca nu are treaba cu antrenoratul,dar nu mai dau detalii,uitati-va la articolul foarte bun al lui Marius de pe pagina principala.

Daca turcii erau in plin campionat astazi filmam un sequel la cosmarul din boro. Cum pana mea sa tii un jucator in teren care a pierdut 90% din mingi,a centrat aiurea la mai toate fazele si mai avea galben luat prosteste? Doar pentru ca a dat gol? Lacatus m-a exasperat astazi. L-a pus pe tigan pe stanga desi nu are picior stang iar si de pe dreapta are mari probleme. L-am urmarit astazi in mod special pe banelinho si a dat fix 2 centrari bune tot meciul(prin bune inteleg centrari cat de cat in careu,nu in primul om sau in plopi). Cu toate astea,Neaga sau Ochirosii nu au loc de el.

Arthuro a fost pastrat in teren desi s-a ars de prin minutul 70 dar daca Olaroiu si piti ne-au invatat un lucru,acela este ca daca ai posibilitatea sa ataci o echipa epuizata si vulnerabila,mai bine te aperi in continuare. E jenant ca Steaua a terminat meciul in 3 inchizatori,ce spune asta despre taria noastra de caracter? Spune ca am fost niste fricosi,cu antrenorul nostru in frunte.

Apropo,sa stiti ca nu scapam de Banel pentru ca am auzit de la MM ca szekely a fost scos de pe lista UEFA si cred ca stim cu totii ce ne paste.

Peste 2 saptamani trebuie sa facem ce a zis Ienei si anume "sa-i calcam in picioare".

CIOABANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

fedora13.08.2008 21:40

Si partea cea mai rea e ca acest antifotbal s-a scos cu golul si va fi ACLAMAT pe Ghencea.

DelPiero1013.08.2008 21:51
Si partea cea mai rea e ca acest antifotbal s-a scos cu golul si va fi ACLAMAT pe Ghencea.

Nu cred,dar il place din nou Jegali si o sa-l vedem din nou titular ceva timp...

MoWeed13.08.2008 21:58

Aoleu inca un an nu mai scapam de Banel. Desi a dat un gol foarte frumos in a 2-a repriza nu prea a mai facut nimic...

f234567k13.08.2008 22:03

Golul asta o sa-l mai tina 3-4 ani la Steaua. Pacat(nu de gol)!

alex_lef13.08.2008 22:13

eu o sa-l fluier la fiecare gresala poate suna ciudat poate e aberant pt unii dar astept cu nerabdare meciul cu Arges de sambata sa-l taxez pt orice excutie ratata. Simt ca m-am prostit total dupa meciul cu Galata, visez numai coalitii impotriva tiganului...bannere, steaguri pe doua bete cu mesaje impotriva lui. Ma gandeam chiar ca il putem distruge psihic daca vede ca e apostrofat de o parte din spectatori meci de meci indiferent de jocul lui, am inteles ca e mai emotiv saracul....ma agit aiurea oricum..

DelPiero1013.08.2008 22:25

Daca Becali il place,putem sa ne dam si cu fundu de tavan,ca nu scapam de tigan...

_yang14.08.2008 12:30
E jenant ca Steaua a terminat meciul in 3 inchizatori,ce spune asta despre taria noastra de caracter? Spune ca am fost niste fricosi,cu antrenorul nostru in frunte.

Apropo,sa stiti ca nu scapam de Banel pentru ca am auzit de la MM ca szekely a fost scos de pe lista UEFA si cred ca stim cu totii ce ne paste.

Tiago e mijlocas ofensiv de meserie, deci schimbarea cu Toja a fost post pe post. De altfel, Tiago chiar a jucat mijlocas stanga si in final mijlocas dreapta.

Cat despre Szekely e important sa "auzi" nu numai ce vrei... Szekely a fost scos de pe lista UEFA pentru. turul 3 preliminar pentru ca perioada sa de recuperare e mai mare de 2 saptamani... Asa ca eu nu stiu ce ne paste... Poate-mi spui tu cand ai timp.

Despre Banel... numai de bine, cand va pleca de la Steaua...!

mdako14.08.2008 14:15

Imi pare bine pentru Banel ca a reusit sa inscrie in meciul de aseara cu galata......sper ca de acum incolo sa dea multe goluri pentru Steaua atat in Liga Campionilor cat si in Liga I forzateaua

weeezer14.08.2008 19:59

Poate ar fi o idee buna reprofilarea lui Banel ca inchizator. Nu are mari veleitati de extrema sau mijlocas de banda, insa datorita capacitatii lui de efort ar putea fi o solutie in centru...

s0r1n11114.08.2008 20:54

Cea mai buna solutie ar fi sa'si ia talpasita si sa plece !

Bogdan4Steaua14.08.2008 22:32
Poate ar fi o idee buna reprofilarea lui Banel ca inchizator. Nu are mari veleitati de extrema sau mijlocas de banda, insa datorita capacitatii lui de efort ar putea fi o solutie in centru...

Ca sa glumim, cu cat e mai departe de linia de aut, cu atat e mai eficient. Ar scadea numarul de situatii in care Banel iese cu mingea in aut intr-un mod penibil. :naughty:

«1232425262751»