Faptul ca Banel a dat gol azi ii va asigura locul de titular inca un an de zile. Vai de capul nostru!!!
Astazi Lacatus a aratat din nou ca nu are treaba cu antrenoratul,dar nu mai dau detalii,uitati-va la articolul foarte bun al lui Marius de pe pagina principala.
Daca turcii erau in plin campionat astazi filmam un sequel la cosmarul din boro. Cum pana mea sa tii un jucator in teren care a pierdut 90% din mingi,a centrat aiurea la mai toate fazele si mai avea galben luat prosteste? Doar pentru ca a dat gol? Lacatus m-a exasperat astazi. L-a pus pe tigan pe stanga desi nu are picior stang iar si de pe dreapta are mari probleme. L-am urmarit astazi in mod special pe banelinho si a dat fix 2 centrari bune tot meciul(prin bune inteleg centrari cat de cat in careu,nu in primul om sau in plopi). Cu toate astea,Neaga sau Ochirosii nu au loc de el.
Arthuro a fost pastrat in teren desi s-a ars de prin minutul 70 dar daca Olaroiu si piti ne-au invatat un lucru,acela este ca daca ai posibilitatea sa ataci o echipa epuizata si vulnerabila,mai bine te aperi in continuare. E jenant ca Steaua a terminat meciul in 3 inchizatori,ce spune asta despre taria noastra de caracter? Spune ca am fost niste fricosi,cu antrenorul nostru in frunte.
Apropo,sa stiti ca nu scapam de Banel pentru ca am auzit de la MM ca szekely a fost scos de pe lista UEFA si cred ca stim cu totii ce ne paste.
Peste 2 saptamani trebuie sa facem ce a zis Ienei si anume "sa-i calcam in picioare".
CIOABANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.