@se7en
Așa sã-l ajute Dumnezeu... Cã nu trebuie sã-i dorim rãu, cãci la urma urmei el n-are nici o vinã cã trãiește din amintiri... Altul e vinovatul...
@se7en
Așa sã-l ajute Dumnezeu... Cã nu trebuie sã-i dorim rãu, cãci la urma urmei el n-are nici o vinã cã trãiește din amintiri... Altul e vinovatul...
de ce atata rautate?daca ar pleca ciobanul ce credeti ca se va intampla ? va spun eu cine va veni va vinde tot si se va alege praful de club. nici mie nu imi place in mod deosebit pt ca nu lasa antrenori in pace. dar in nebunia lui crede ca face bine.cat despre Banel o sa continui sa il plac indiferent de pererile voastre si o sa il sustin pt ca eu nu uit ca alti .daca soarta o sa il duca la alta echipa atunci sper din toata inima sa demonstreze ca nu este lipsit de valoare cum spuneti voi .nu ma deranjeaza ca scrieti urat de el (scursura)ma deranjeaza ca nu ii dati nici o sansa .stiu ce o sa spuneti :ca a avut mai multe, ca nu merita ,ca sunt ruda cu el,ca traiesc din amintiri dar adevarul e ca eu il apreciez f mult si nu cred ca o echipa pierde un campionat din cauza unui jucator .e trist ca ati ajuns sa dati vina pe cel mai amarat din ei din cauza voastra nu mai merge jucatorul asta.
foarte bine bibi,ia-l acasa si joaca-te cu el!tu esti Gica contra si vad ca-ti place sa fii asa!
fa-ti o camera altar in cinstea balanelului,adu-i osanale in fiecare ora si lasa-ne!
@the flyer
Fiecare poate sa-si exprime parerea buna sau rea despre un anumit jucator fara sa fie luat la misto de alti useri.E treaba lui daca il apreciaza sau nu.Tie nu ti-a dat nimeni in cap ca nu poti sa-l suferi.Ca de obicei exista pareri impartite si nu trebuie sa se ajunga la asa conflicte,respectand parerea altora va respectati si pe voi in acelasi timp.Si eu il apreciez pe Banel pentru ce a facut pentru Steaua si ii urez numai bine,dar la o alta echipa.Cred ca atmosfera de aici nu-i prieste deloc.
e trist ca ati ajuns sa dati vina pe cel mai amarat din ei din cauza voastra nu mai merge jucatorul asta.
cel mai amarat? la meciul cu gloria buzau facea pe seful cu Dayro moreno, aratandu-i unde sa fuga, pe cine sa tina, ii spunea lui Neaga ca nu mai traverseaza terenul sa bata cornerul...
lui Banel i s-a urcat la cap ca e jucator de 20 mil euro, cum visa becakatul...
sincer, daca Steaua ia pe el 20.000 euro va trebui sa dea si ceva pe deasupra! uitati-va la fata lui, nu culoarea conteaza (de fapt, asta e singurul lucru pentru care il apreciez pe Banel: ca e poate singurul tigan care a ales o viata cinstita), ci faptul ca are o privire pierduta, de om care nu intelege nimic, sau pentru care nimic nu conteaza...
poate ca la nationala e cineva care ii spune ca si lui forrest gump: fugi! si stai!
dar la Steaua strica tot jocul. TOT jocul!
Nicolita a fost sustinut ca nimeni altul. ma gandesc doar la incurajarile pe care le-a primit dupa autogolul de pe bernabeu. dar nu se mai poate. pt asta a avut dinu o replica frumoasa "Nicolita e muncitor dar echipa nationala nu e santier".
daca eu sant Gica contra voi cine santeti?chiar nu am dreptul la o parere? IMI PLACE ACEST JUCATOR! nu insist sa ramana la Steaua dar nici sa plece. cine esti tu sa imi zici sa te las?lasa-ne tu paranoia. are privirea pierduta ? din cauza cui a ajuns asa? nu este vorba de mila ci de LOIALITATE. dar voi nu stiti intelesul acestui cuvant .sa il iau acasa? nu sant pe invers poate tu esti? scuze daca nu am inteles eu ce ai vrut sa zici. deci inca o data spun daca Banel pleaca eu sper sa ajunga la o echipa unde sa joace perfect si sa demonstreze ce poate .dar la cat santeti de incuiati nici atunci nu o sa recunoasteti.
"Site-ul olandez "voetbalprimeur.nl", care citeazã cotidianul De Telegraaf, a anunțat ieri cã Ajax îi are în vedere pentru un eventual transfer pe Bãnel Nicolițã și George Ogãraru"Nu pleca de la Steaua! :cry: :cry: :cry:
oare ce vrea sa spuna?ca a fost iubit si apreciat candva ?ca stia sa centreze, sa dea o pasa ,sa joace fotbal?
Banel este un jucãtor de fotbal. Poate o sã fie mai bun sau poate nu...vreodatã. Îmi doresc doar sã rãmînã ca acum, sã-și dea sufletul încontinuare pentru echipã. Unii au talent, alții știu sã-l punã în valoare pe puținul care îl au, iar alții muncesc enorm ca sã fie luați în serios. Trãind în minoritate aici în Germania îmi închipui cam cîte trebuie Bãnel sã înghitã zilnic....Nu-i ușor cu siguranțã.Comparațiile cu Lãcãtuș mi se par nepotritive. Lãcãtuș erea un "italian" ce nu putea cu talentul cu viteza reușea cu actoria. Bãnel e un jucãtor cinstit.Cred cã mai repede îl putem compara cu Munteanu care chiar într-o zi proastã a muncit pînã la epuizare. ªi mai sînt convins cã nu-i nevoie sã-i spui cã a jucat slab pentru cã se mustrã singur mai mult decît o poate face altcineva......
no coment
daca as avea de ales intre Ronaldinho si Banel, l-as alege pe Banel pentru a juca la Steaua. asta ca sa fie clar ca imi place de Banel. dar trebuie mustruluit pentru ca de la o vreme, cam de multisor, nu prea mai face nimic desi alearga foarte mult. si cum Olaroiu nu are de gand sa il mai treaca pe banca de rezerve, cred ca Banel si-ar face singur un bine cerandu-i antrenorului sa stea pe banca! nu ar strica sa vezi cateva meciuri de pe banca de rezerve, caci de acolo poate vei vedea mai bine ce gresesti in ultima vreme. eu am observat o singura mare diferenta intre Banel cel care ne entuziasma anul trecut si Banel cel de azi: altruistul a devenit egoist. daca inainte menirea ta era sa dai pase de gol si o faceai atat de bine ca ajungeai sa si primesti astfel de pase, de cand ai prins gustul golului vrei sa marchezi din orice minge! asta nu e bine, joci intr-o echipa si nu trebuie sa uiti asta!
ajuta echipa sa te ajute!
multa bafta!
ce se intampla nu il mai alegi pe Banel?
@bibi80
Posturile citate de tine sunt de acum 2 ani. La vremea aceea, Banel inca nu daduse de bani, femei si petreceri.
@bibi80
Dupa modul in care scrii si prostiile care le scrii incep sa fiu tot mai sigur ca esti ruda cu Banel.
Eu unul ii doresc sa ajunga oriunde doar sa scapam de aceasta nulitate de pe banda dreapta. Nu poate nega nimeni ca a avut un an extraordinar in 2006 la fel ca alti jucatori care s-au stins incetul cu incetul(vezi cazul lui Iacob). Dupa aia i-au crescut gradele ca ce jucator e el, a inceput sa aiba tot mai multi bani si tot mai putin timp de fotbal.
Pentru acel an i s-a permis sa ne scoata peri albi inca 2 ani. Pana cand o sa mai joace un jucator care reuseste 0,7 centrari bune pe meci sau care in ultimii 2 ani a avut numai 2 faze memorabile(autogolurile cu Real si Poli Iasi).
Ca om il apreciez pe Banel, insa un caracter bun si rezistenta la alergat nu sunt de ajuns pentru un fobalist..
@bibi80
trezirea frate...ai fost in coma vreo 2 ani?
daca as avea de ales intre Ronaldinho si Banel, l-as alege pe Banel pentru a juca la Steaua. asta ca sa fie clar ca imi place de Banel. dar trebuie mustruluit pentru ca de la o vreme, cam de multisor, nu prea mai face nimic desi alearga foarte mult. si cum Olaroiu nu are de gand sa il mai treaca pe banca de rezerve, cred ca Banel si-ar face singur un bine cerandu-i antrenorului sa stea pe banca! nu ar strica sa vezi cateva meciuri de pe banca de rezerve, caci de acolo poate vei vedea mai bine ce gresesti in ultima vreme. eu am observat o singura mare diferenta intre Banel cel care ne entuziasma anul trecut si Banel cel de azi: altruistul a devenit egoist. daca inainte menirea ta era sa dai pase de gol si o faceai atat de bine ca ajungeai sa si primesti astfel de pase, de cand ai prins gustul golului vrei sa marchezi din orice minge! asta nu e bine, joci intr-o echipa si nu trebuie sa uiti asta!
ajuta echipa sa te ajute!
multa bafta!
ce se intampla nu il mai alegi pe Banel?
am uitat sa scriu atunci ca intre Ronaldinho si oricine aleg ... oricine. si cred ca se poate citi clar ca de atunci il voiam pe banca de rezerve pe Banel. din pacate l-au tot titularizat si i-a intrat in cap ca e mare fotbalist. nu a evoluat deloc, dimpotriva, tine in loc toata echipa
@bibi80
n-ai inteles nimic din ceea ce am scris!stai jos,esti penibil!
@korinutza
scumpa domnisoara,vrei sa ne luam in bete?daca tii neaparat,e ok,nu-mi face placere da' nici nu te pot ignora,ce mama dracu',sunt un domn desavirsit!e treaba mea cum vorbesc cu un omulet care are idei putine si fixe!alte comentarii?
nu am vrut altceva decat sa va demonstrez ca l-ati iubit candva pe Banel si nu am fost in coma in ultimi 2 ani asta ca sa va raspund la intrebari.nu sant ruda cu el desi nu cred ca ar fi un lucru rau asta.e ceva in neregula cu scrisul meu?nu e gramatical?spune si o sa imi bag meditator la lb romana.de ce crezi ca sant penibil?ca nu sant de acord cu tine?e neaparata nevoie?e o conditie importanta ca sa fiu membru pe acest forum?
@bibi80n-ai inteles nimic din ceea ce am scris!stai jos,esti penibil!
@korinutza
scumpa domnisoara,vrei sa ne luam in bete?daca tii neaparat,e ok,nu-mi face placere da' nici nu te pot ignora,ce mama dracu',sunt un domn desavirsit!e treaba mea cum vorbesc cu un omulet care are idei putine si fixe!alte comentarii?
ma cunosti cumva?de unde sti tu ce idei am eu?esti cumva medium?vezi de treaba ta.oricum esti o persoana nula pt mine si parerea ta nu conteaza
Savarsitule domn,ne luam la bete cand vreti.Am tot dreptul sa-mi spun parerea referitor la orice post de-al tau de pe acest forum sau pe oricare altul :wink:
Banel a fugit si pentru contra aseara asa ca merita felicitari
Merita felicitari dar din pacate pentru el Steaua tre sa mai si atace...
A facut foarte bine faza defensiva ieri, din pacate pe atac nu a fost mare diferenta...
A alergat mult aseara, s-a pliat perfect pe jocul la 0-0 gandit de Piturca. Din pacate pentru el, Steaua nu joaca la 0-0 in 99% dintre cazuri.
Sper ca aceste evolutii sa ii dea posibilitatea sa se transfere in strainatate. Ar fi mai bine pentru ambele parti.
Banel a fugit si pentru contra aseara asa ca merita felicitari
Merita felicitari in aparare,dar in atac 0.
Merita felicitari in aparare,dar in atac 0.
pai asta ia fost rolul , nu cred ca a avut rol de mijlocas ofensiv
Banel Nicolita fost jucator de fotbal momentan este doar un atlet, un om sufletist devotat echipei munceste mult dar degeaba.In aparare este usor depasit si de un pusti de la juniori.Sa dea Domnu sa scapam de ghilotina asta care tine un loc ocupat degeaba.
aoleu banele sper sa pleci sincer.....
De ce nu-l schimba Piturca pe Banel?
- Pentru ca nu-l prinde.
- De ce l-au pus astia pe Banel sa alerge in halul ala?
- Pentru ca trebuie sa-i faca revizia la 20.000 de kilometri.
- De ce terenul de joc e marcat cu un chenar alb?
- Pentru ca altfel Banel ar fugi si prin tribuna.
-Cine din lot va ajunge primul in tara ?
- Banel, ca vine pe jos.
- De ce nu a optat Banel pentru atletism?
- Pentru ca in atletism nu poti sa dai autogol.
Presa turca anunta ca Galatasaray este gata sa il achizitioneze pe mijlocasul Stelei, Banel Nicolita.
Dupa ce a dezamagit in meciul cu Roma, antrenorul Stelei, Marius Lacatus este gata sa il inlocuiasca pe Nicolita cu Ochirosii sau Toja, astfel jucatorul este pregatit sa plece la campioana Turciei.
Ziarul turc Star scrie in editia de azi ca Galata vrea sa il cumpere pe mijlocasul dreapta al Stelei care a jucat si la Euro 2008, pentru 4 milioane de euro.
sursa: sport.ro
Una din putinile stiri de pe sport.ro despre care chiar sper sa fie adevarat...
stirea n-are legatura cu sport.ro, ei doar au preluat Star. si e foarte probabil ca turcii sa fi scris gogosi...