Nushtiu ce vedeti (uni) la Banel Nicolita ! In afara faptului ca alearga pe teren ? si mai da si el o centrare din an in pasti` ce e bun baiatu asta? Daca tot ii place sa alerge sa se duca la atletism macar sa mai ajute Romania la atletism sa luam medali !Va zic sincer daca Banel mai este introdus in primul 11 la Steaua si Dairo face tusha nu ma mai uit la meciurile Stelei ! ce-a mai buna solutie este sa fie vandut sau imprumutat la Buzau !
ma baiete tu nu vezi ca nu stii sa.ti scrii nici macar numele corect
UN jucator bun, doarte bun, dar pacat ca nu mai este la randamentul maxim. Se vede ca esecurile si autogolurile marcate l-au demoralizat.![]()
Banel cel mai distrus jucator ![]()
zero barat....adica vid!
ii doresc din toata inima lui Banel sa fie titular in toate minutele jucate de Romania la euro. ii doresc sa joace bine, sa fie remarcat de cluburile straine si sa fie transferat la o echipa care sa il plateasca cu cateva milioane de euro pe an.
ne va face extrem de fericiti sa nu-l mai vedem in Ghencea!
Nu-mi place de Banel absolut deloc. Intr-adevar azi a gresit mult.
Totusi astazi mi-a placut mult mai mult Banel. Chiar daca a gresit, a luptat pentru echipa, a pus osul. Cand vad jucatori gen Mendoza sau Dica care nu pun osul absolut deloc si se misca in reluare, vorba lui Piturca, prefer un Banel.
Incredibil ce jucatori are Steaua acum: unii gen Banel care nu pot dar se zbat si altii ca Mendoza care pot mult, dar nu le pasa de echipa si de culori!
oare cat mai suntem nevoiti sa-l suportam? chiar nu se sesizeaza Lacatus ca nu mai poate Banel sa ne ajute? ![]()
Totusi astazi mi-a placut mult mai mult Banel. Chiar daca a gresit, a luptat pentru echipa, a pus osul.
S-a zbatut pe naiba. Nu a fost in stare sa se replieze, a lasat partea dreapta descoperita. Are pe constiinta golul 2, intr-o mare masura. Degeaba alergi, daca o faci fara cap.
Vad ca in staff-ul nostru predomina inconstienta: Lacatus si Adi Ilie nu realizeaza ca Banel ne trage in jos in mod constant. De la Becali nu ma astept, el se pricepe la fotbal cum ma pricep eu la balet.
Totusi astazi mi-a placut mult mai mult Banel. Chiar daca a gresit, a luptat pentru echipa, a pus osul.
S-a zbatut pe naiba. Nu a fost in stare sa se replieze, a lasat partea dreapta descoperita. Are pe constiinta golul 2, intr-o mare masura. Degeaba alergi, daca o faci fara cap.
Vad ca in staff-ul nostru predomina inconstienta: Lacatus si Adi Ilie nu realizeaza ca Banel ne trage in jos in mod constant. De la Becali nu ma astept, el se pricepe la fotbal cum ma pricep eu la balet.
Dupa euro vor pleca:
- Surdu
- Neaga
- Goian
- Banel
- Badea
- poate si Radoi
- Dica
Intrebare e cine o sa vina? se vor integra rapid sau mai asteptam inca un an de integrare si deci inca un titlu' pierdut?!?
Poate ... il castigam pe acesta ![]()
De Badea, Nicolita si Surdu chiar nu imi pare rau.
pentru centrarile alea din finalul meciului...de i-a luat la tinta pe caini..si faptul ca pe partea lui a fost bulevard...cu sincera convingere imi doresc ca anul asta viitura sa fie puternica in faurei...
pentru centrarile alea din finalul meciului...de i-a luat la tinta pe caini..si faptul ca pe partea lui a fost bulevard...cu sincera convingere imi doresc ca anul asta viitura sa fie puternica in faurei...
te inteleg ca nu-l suferi....( cum de altfel nici eu ), dar fara viituri si chestii de genu asta, se ajunge prea departe
Ar fi campion la atletism!!
Ca sa-l descriu pe Banel intr-un cuvand as spune:"salahor"
eu cred ca mai vinovat e la golul 1: el a ramas in fata, in locul lui a venit Lovin, in locul lui Lovin s-a dus Radoi, iar in locul lui Radoi a ajuns javra singur cu zapata!
Eu zic ca Banel este un jucator cu o foarte mare vointa... chiar daca acuma trece printr-o perioada mai grea la Steaua.
. Sa speram ca o sa isi revina . Si o sa joace la fiecare meci cum a jucat la Betis ![]()
singurul jucator din lot pe care as vrea sa-l vad la Dinamo sau Rapid.
moama mor cand aud lumea...isi revine la forma lui..tre sa il incurajam..cum a jucat cu Betis....ce a jucat fratilor cu Betis ca a dat un gol singur cu portarul,surprinzator as putea spune dupa ce toata lumea il declarase un looser in privinta finalizarii...si al doilea gol o scapa doblas in poarta...de atunci se stiau limitele lui dar se treceau cu vederea din moment ce echipa juca bine ...ar trebui sa facem cum fac baietii de la Dinamo zagreb ...cand un jucator isi bate joc asa cum face Banel..se duc 30 de insi la antrenament...si il dezbraca de echipament...fiindca nu merita sa poarte echipamentul acestui club...sigur vb la nervi si o sa deranjez foarte multa lume...dar imi vine sa plang de ciuda cand vad ce jucatori imbraca tricoul Stelei..sincer nimeni nu s a intrebat cum sa fii acolo in teren si sa ti strige numele stadionul full...cum te ai simti...noi ne dam seama ce norocosi sunt jucatorii ..ce privilegiati sunt...insa pe ei ii doare fix in p..a de tot...in special pe Banel...e un nesimtit si asa se vede in atitudinea lui pe teren ...si adauga si valoarea lui de rahat si ai sa obtii un amestec jalnic de JUCATOR DE FOTBAL umflat de presa...ca FOTBALIST nu e..e decat un simplu jucator de fotbal...
chiar credeti ca Steaua a pierdut campionatul din cauza lui Banel?
@Recoba
Subscriu in totalitate...mare dreptate ai!!!
valoare de rahat ai tu ,nesimtit esti tot tu ca iti permiti sa judeci un om care a realizat ceva in viata il cunosti personal sa sti sigur ca este asa?
Intr-adevar Banel a realizat multe in viata. Dupa cele 2 goluri cu Betis ne-a mancat nervii cu fiecare evolutie extraordinara. Si autogolul de pe Bernabeu e o realizare...
l-am urmarit in mod deosebit astazi pe Banel in meciul cu buzaul. nu-mi venea sa cred cu ce aere superioare ii arata lui Dayro unde sa fuga, pe cine sa marcheze... ii zicea lui Neaga ca el nu mai traverseaza terenul sa bata cornerul... in schimb a luat-o printre picioare de la Claudiu ionescu de cate ori a vrut ala. i-a facut mucii cravata lui Banel. nu mai stia nici cum il cheama. de-al dracului cred ca l-a umilit in halul asta Claudiu ionescu.
parerea mea este ca plecarea lui Banel este acum prioritatea numarul 1, nici macar plecarea lui Becali nu mi se pare mai necesara decat asta!
eu nu consider plecarea lui Banel prioritatea nr 1 daca stai sa te gandesti nici unul nu a stralucit campionatul asta inseamna ca toti trebuie sa plece cat despre realizari eu m-am referit la cele personale
@bibi80 nu vreau sa transform acest topic in conflicte personale, dar in primul vb frumos...il cunosti tu in persoana pe Banel de ii iei apararea in plan "personal" ? atata timp cat joaca infect si prin atitudinea lui din teren sfideaza un stadion intreg iti zic eu ca asta denota nesimtire..nu ma intereseaza neaparat ce a realizat pe plan personal..puta sa fie si fondatorul google ca ma durea fix in cot...si nici acolo...il judecam pentru ce face in teren...atata timp cat nu are habar de ce inseamna o preluare sau o centrare, consider ca este o nulitate incompatibila cu clubul Steaua. Si uitate si tu azi cum a jucat si cum se comporta pe teren si ai sa vezi cata nesimtire zace in acest om.