FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Banel Nicolita

«1171819202151»
raducelbun25.02.2008 09:34

El este o mare FESTA! A venit rezerva de la Poli AEK si noi il vrem mare scula la Steaua!

De fapt nici nu stiu de ce ma mir asa de mult pentru ca, daca ma uit pe clasament, mutarea asta pare chiar logica!

mountytoma25.02.2008 09:43

Dureros de adevarat!

IONUTZ-CIPRIAN25.02.2008 15:46

Imi vine sa rad si acuma, numai el a putut sa faca asta? Nesansa!

Pe deasupra a mai jucat si slab!

**alex**25.02.2008 18:15

Banel incepe sa semene cu celebrul Frank Sinclair.

axl25.02.2008 18:30

Sau cu Danciulescu, care tragea la poarta din careul mic si mingea iesea in out.

DelPiero1025.02.2008 18:55

Ei, hai sa nu comparam totusi nulitati fotbalistice, precum Banel, cu un jucator care, in forma, chiar era bun!

Se uita ca e nasul javrelor? :happy:

mountytoma26.02.2008 11:47

Creditorul a declarat ca il va trimite pe banca pe Banel. Poate sa fie asta palma de care avea nevoie Banel ca sa se trezeasca la realitate? Da speram!

Viobanul oricum prost ramane, chiar daca mai greseste si el din cand in cand facand un lucru bun...

Recoba27.02.2008 23:03

Sincer exista vreo realitate pentru acest jucator... de cate ratari... de cate autogoluri, pase gresite, centrari in peluza si preluari de parca ar fi colt de masa e nevoie sa se intelegea ca e pur si simplu lipsa de valoare si incearca sa compenseze prin travaliu...

raducelbun29.02.2008 09:35

@recoba

De multe... de foarte multe!

mountytoma01.03.2008 22:25

Cred ca un antrenor de copii ar fi foarte bun. Cand ma gandesc ca Banel Sinclair castiga pe an mai mult decat a luat in toata cariera lui la Steaua Mihai Majearu, ma cutremur!

Ce facea Mitzi cu mingea si cum sare mingea din Banel... e revoltator! Oare Majearu nu ar putea sa ii dea meditatii lui Banel? De fapt, nu cred ca-si pierde timpul...

ovidiu_hanzeli02.03.2008 10:37

Banel este muncitor! Pacat pentru ce i se intampla!

cornisa5802.03.2008 11:05

Mai mare pãcat este cã, ce i se întîmplã dãuneazã echipei. Da, Bãnel este un muncitor, dar asta nu prea ajunge în fotbal! Eu l-aș scoate pe Bãnel din primul 11!

Lipsa lui de formã nu ajutã echipa, și forma asta slabã nu este de ieri din pãcate.

raducelbun07.03.2008 13:58
Banel este muncitor! Pacat pentru ce i se intampla!

Mda, pacat ca i se intampla sa fie la Steaua!

Matteo09.03.2008 01:22

Nicolita n-are ce cauta la Steaua si la nationala... asta-i adevarul!

vlad7509.03.2008 07:17

Ce bun mi-ar fi la treaba. Dar lui Banel(de la bani) trebuie sa-i platesti masini de zeci de mii de euro!

El daca ar fi mai cu bun simt ar trebui sa-i spuna lui Marius Lacatus: "Nea Marius, nu ma simt in forma sau in stare sa joc azi. Baga pe altcineva in locul meu, dar nu pe Surdu ca nici el nu-i in forma. Mai important e sa castige echipa, Nea Marius, decat sa joc eu".

Dar credeti ca zice Dolarel asta? I se rupe in 14 de Steaua.

Nu vreau sa mai zic ceva despre Dolarel...

dr.adrian909.03.2008 09:09

Sa il sustinem. De asta are nevoie el acuma, de sustinerea noastra. Ca doar de asta suntem suporteri.

baraJa09.03.2008 09:36

Sustine tu un "jucator de fotbal" care aseara la Tg. Jiu, in toata prima repriza nu a dat o pasa corecta, nu a facut o preluare corecta, nici macar o deposedare, si ca tot e numit "muncitor", nici macar nu a alergat in folosul echipei!

Cei 3 sud americani s-au prins saracii ca e sub orice critica si nu i-au mai dat nici o pasa preferand sa joace intre ei sau cu Golanski! Din pacate, mai bine jucam in 10 decat cu el pe teren!

MoWeed09.03.2008 11:06
sa il sustinem. de asta are nevoie el acuma de sustinerea noastra. ca doar de asta suntem suporteri.

La ce sa-l mai sustinem? A jucat prea mult timp pentru Steaua degeba. Sezonul trecut si sezonul asta a fost constant printre cei mai slabi jucatori din lotul Stelei. Inteleg sa sustinem jucatorii stelisti insa deja m-am saturat de pase in tribune, driblinguri nereusite si autogoluri cretinoide...

Cata2309.03.2008 11:58

Ce fel de suporteri sunteti voi daca tot criticati jucatorii in loc sa-i incurajati?

Si daca un jucator nu este in forma, credeti ca staff-ul tehnic nu-l vede, sau ce?

De parca, conteaza ca-i transmitem noi lui Lacatus sa nu-l mai bage in teren pe Banel, el face echipa dupa cum crede ca e de cuviinta.

Asa ca mult noroc Banele sa-ti revi la forma in care ai fost in 2005! forzateaua

DelPiero1009.03.2008 12:56

Nu-i posibil ca la o echipa ce se vrea de Champions League, Banel sa fie titular!

El e sustinut ca-i 'baiat bun', in mod normal nici jucator de prima divizie nu e...

steaua_gloria09.03.2008 13:05

S-a dus la fund rau de tot. :thumbdown:

Nu-l mai recunosc. SPER SA-SI REVINA!

se7en09.03.2008 13:30

La ce contract are si tinand cont ca de 2 sezoane e de nerecunoscut, trebuia sa fie de mult pe la Gloria Buzau sau UTA. O fi el baiat bun, dar ca jucator de fotbal este zero barat.

Matteo09.03.2008 21:06

Mai lasati-ma dracu cu Banelu' vostru, asta-i jucator de divizia C, nu e in stare sa dea o centrare buna in tot meciul...

Afara cu el si de la Steaua si de la Nationala!

mountytoma09.03.2008 22:28
e fel de suporteri sunteti voi daca tot criticati jucatorii in loc sa-i incurajati?

Si daca un jucator nu este in forma, credeti ca staff-ul tehnic nu-l vede, sau ce?

De parca, conteaza ca-i transmitem noi lui Lacatus sa nu-l mai bage in teren pe Banel, el face echipa dupa cum crede ca e de cuviinta.

Asa ca mult noroc Banele sa-ti revi la forma in care ai fost in 2005!

Din pacate cred ca atunci Banel "gresea" in poarta adversa. Acum "joaca bine" in poarta noastra. Fotbalul pentru el este ca si limba araba pentru italieni...

Are nevoie de un antrenor de copii, care sa-l invete alfabetul fotbalului!

EternalK11.03.2008 18:17
Sfaturi "practice" pentru Bãnel Nicolițã

Vã prezentam cele 10 sfaturi ale antrenorului Marius Lãcãtuș pentru Nicolițã:

1) Nu te întorci în jumãtatea noastrã de teren decât cand e absolut necesar.

2) E obligatoriu sã te întorci în jumãtatea noastrã de teren, în momentul în care schimbãm porțile.

3) Porțile se schimbã într-un meci, cel puțin o datã, nu te lãsa pãcãlit!

4) Nu ai cum sã-ți dai seama care e poarta adversarului, deci trebuie sã întrebi.

5) Nu-l întreba pe Neșu cã se ține de glume.

6) Nu lovi mingea în cazul în care adversarul face pressing sau peluzele cânta.

7) Alearga tot meciul și intrã în teren doar cand/dacã îți spun eu. Poți sã deschizi și ochii.
Dacã e necesar sã atingi mingea, roagã-i pe Goian și Ghionea sã facã zid.

9) Tu vei antrena portarii în secțiunea de "Atenție distributiva și capcane de joc"

10) Daca mai gãsești o echipã în strãinatate, fugi acolo, nu-l mai întreba pe Becali!

Prosport
«1171819202151»