El este o mare FESTA! A venit rezerva de la Poli AEK si noi il vrem mare scula la Steaua!
De fapt nici nu stiu de ce ma mir asa de mult pentru ca, daca ma uit pe clasament, mutarea asta pare chiar logica!
El este o mare FESTA! A venit rezerva de la Poli AEK si noi il vrem mare scula la Steaua!
De fapt nici nu stiu de ce ma mir asa de mult pentru ca, daca ma uit pe clasament, mutarea asta pare chiar logica!
Dureros de adevarat!
Imi vine sa rad si acuma, numai el a putut sa faca asta? Nesansa!
Pe deasupra a mai jucat si slab!
Banel incepe sa semene cu celebrul Frank Sinclair.
Sau cu Danciulescu, care tragea la poarta din careul mic si mingea iesea in out.
Ei, hai sa nu comparam totusi nulitati fotbalistice, precum Banel, cu un jucator care, in forma, chiar era bun!
Se uita ca e nasul javrelor? ![]()
Creditorul a declarat ca il va trimite pe banca pe Banel. Poate sa fie asta palma de care avea nevoie Banel ca sa se trezeasca la realitate? Da speram!
Viobanul oricum prost ramane, chiar daca mai greseste si el din cand in cand facand un lucru bun...
Sincer exista vreo realitate pentru acest jucator... de cate ratari... de cate autogoluri, pase gresite, centrari in peluza si preluari de parca ar fi colt de masa e nevoie sa se intelegea ca e pur si simplu lipsa de valoare si incearca sa compenseze prin travaliu...
@recoba
De multe... de foarte multe!
Cred ca un antrenor de copii ar fi foarte bun. Cand ma gandesc ca Banel Sinclair castiga pe an mai mult decat a luat in toata cariera lui la Steaua Mihai Majearu, ma cutremur!
Ce facea Mitzi cu mingea si cum sare mingea din Banel... e revoltator! Oare Majearu nu ar putea sa ii dea meditatii lui Banel? De fapt, nu cred ca-si pierde timpul...
Banel este muncitor! Pacat pentru ce i se intampla!
Mai mare pãcat este cã, ce i se întîmplã dãuneazã echipei. Da, Bãnel este un muncitor, dar asta nu prea ajunge în fotbal! Eu l-aș scoate pe Bãnel din primul 11!
Lipsa lui de formã nu ajutã echipa, și forma asta slabã nu este de ieri din pãcate.
Banel este muncitor! Pacat pentru ce i se intampla!
Mda, pacat ca i se intampla sa fie la Steaua!
Nicolita n-are ce cauta la Steaua si la nationala... asta-i adevarul!
Ce bun mi-ar fi la treaba. Dar lui Banel(de la bani) trebuie sa-i platesti masini de zeci de mii de euro!
El daca ar fi mai cu bun simt ar trebui sa-i spuna lui Marius Lacatus: "Nea Marius, nu ma simt in forma sau in stare sa joc azi. Baga pe altcineva in locul meu, dar nu pe Surdu ca nici el nu-i in forma. Mai important e sa castige echipa, Nea Marius, decat sa joc eu".
Dar credeti ca zice Dolarel asta? I se rupe in 14 de Steaua.
Nu vreau sa mai zic ceva despre Dolarel...
Sa il sustinem. De asta are nevoie el acuma, de sustinerea noastra. Ca doar de asta suntem suporteri.
Sustine tu un "jucator de fotbal" care aseara la Tg. Jiu, in toata prima repriza nu a dat o pasa corecta, nu a facut o preluare corecta, nici macar o deposedare, si ca tot e numit "muncitor", nici macar nu a alergat in folosul echipei!
Cei 3 sud americani s-au prins saracii ca e sub orice critica si nu i-au mai dat nici o pasa preferand sa joace intre ei sau cu Golanski! Din pacate, mai bine jucam in 10 decat cu el pe teren!
sa il sustinem. de asta are nevoie el acuma de sustinerea noastra. ca doar de asta suntem suporteri.
La ce sa-l mai sustinem? A jucat prea mult timp pentru Steaua degeba. Sezonul trecut si sezonul asta a fost constant printre cei mai slabi jucatori din lotul Stelei. Inteleg sa sustinem jucatorii stelisti insa deja m-am saturat de pase in tribune, driblinguri nereusite si autogoluri cretinoide...
Ce fel de suporteri sunteti voi daca tot criticati jucatorii in loc sa-i incurajati?
Si daca un jucator nu este in forma, credeti ca staff-ul tehnic nu-l vede, sau ce?
De parca, conteaza ca-i transmitem noi lui Lacatus sa nu-l mai bage in teren pe Banel, el face echipa dupa cum crede ca e de cuviinta.
Asa ca mult noroc Banele sa-ti revi la forma in care ai fost in 2005! ![]()
Nu-i posibil ca la o echipa ce se vrea de Champions League, Banel sa fie titular!
El e sustinut ca-i 'baiat bun', in mod normal nici jucator de prima divizie nu e...
S-a dus la fund rau de tot. ![]()
Nu-l mai recunosc. SPER SA-SI REVINA!
La ce contract are si tinand cont ca de 2 sezoane e de nerecunoscut, trebuia sa fie de mult pe la Gloria Buzau sau UTA. O fi el baiat bun, dar ca jucator de fotbal este zero barat.
Mai lasati-ma dracu cu Banelu' vostru, asta-i jucator de divizia C, nu e in stare sa dea o centrare buna in tot meciul...
Afara cu el si de la Steaua si de la Nationala!
e fel de suporteri sunteti voi daca tot criticati jucatorii in loc sa-i incurajati?
Si daca un jucator nu este in forma, credeti ca staff-ul tehnic nu-l vede, sau ce?
De parca, conteaza ca-i transmitem noi lui Lacatus sa nu-l mai bage in teren pe Banel, el face echipa dupa cum crede ca e de cuviinta.
Asa ca mult noroc Banele sa-ti revi la forma in care ai fost in 2005!
Din pacate cred ca atunci Banel "gresea" in poarta adversa. Acum "joaca bine" in poarta noastra. Fotbalul pentru el este ca si limba araba pentru italieni...
Are nevoie de un antrenor de copii, care sa-l invete alfabetul fotbalului!